من تو این مرحله موندم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من تو این مرحله موندم کمک کنید
الان شما بايد سنگ رو بزاري جلوي دهن ماهيه .نقل قول:
بعد يه سنگ ديگه هم توي همين تاق يه طبقه پايين تر هستش .
اون رو هم بايد ببريش بزاري جلوي دهن مايه پايينيه .
بعد تكه چوب از زير پل مياد بيرون و مي افتد كف اتاق .
برو كف اتاق و بالاي سرت را نگاه كن و چوبرو جابجا كن تا بياد بين همون دو تاپلي كه جلوت هستش .
بعد دوباره سنگ ها رو از جلوي دهن ماهيا بردار تا آب تكه چوب رو با خودش به بالاي اتاق و بين دو تا پل بياره .:27:
نقل قول:
من به 97 نرسیدم این email منه برام بفرست
یکی هم به من کمک کنه ، چند روزه یکجا گیر کردم
یکجا هست که باید سه تا چرخ دنده ( مهره) طلایی پیدا کنی و جا بزنی تا اینکه یکسری چرخ بزرگ شروه به کار کنن
وقتی وارد این مرحله میشی روبروت یک ابشار بزگه که کنا ابشار اولین چرخ دنده است و دومیش هم وقتی بالای ابشار میرسی پیدا میکنی اما سومیش را نتونستم پیدا کنم
سیر تکاملی Lara croft از گذشته تاکنون
,وقتی دومین چرخ دنده رو جازدی برو به سمت چپ دیوار رو بگیر بپر رو به روت برو بالا تا به بالای اون تکه چوب برسینقل قول:
وقتی به بالای چوب رسیدی بپر رو به سمت جلو تا لبه دیوار رو بگیری(این عکس رو ببین:) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برو بالا بپر به عقب و طناب رو بگیر تاب بخور وبپر به سمت لبه رو به رویی بعد وقتی به پل رسیدی بپر پایین ولی به پل کاری نداشته باش همون جا سمت چپت یه راه وجود داره که باید خم بشی و رد بشی!میدونم بد تو ضیح دا دم ولی خوب بهتر نمیتونستم من خودمم دقیقا همینجا گیرکردم چون قبلا به اینجا رسیده بودم ولی راه مخفی رو ندیده بودم!
ایول بابت عکس ها ولی خوب چیزی شده ها:21:نقل قول:
سلام
من اينجا گيركردم :
اونجايي كه بايد 3 تا فيوز پيدا كني . هر 3تا شو پيدا كردم . ولي ديگه نميدونم چيكار كنم .
چه بازي فكري ايه ديوونه شدم .:19:
سلامنقل قول:
شما باید با استفاده از این 3 فیوز یک جعبه رو بندازید روی شیشه رو بروی جایگاهی که در رو به روی همون فیوز ها هست.
با استفاده از فیوز اول فکر میکنم جعبه رو میبره بالا
فیوز دوم میبرتش روی خونه ای که در های شیشه ای داره رو به روی همون جایگاه فیوزها
و فیوز سوم جعبه رو میندازه روی شیشه و شیشه ها شکسته میشند
و با استفاده از جعبه میپرید توی خونه و اسلحه رو بر میدارید
میرید به جایی که فیوز دوم و سوم اونجا هست
اونجا یک نبردبان هست که در بالای ان بسته هست اون شیشه ها رو با تیر میزنید و وارد می شید و دستگیره رو میکشید و بعد میرید پایین و میرید پشت سر واگنی که اونجا هست و از پشت به حرکتش در میارید
بقیه کاملا مشخصه:46:
راستي Edn_boy جان من توي يه مرحله گير كردم كه بايد 3 تا چرخ دنده داشته باشي و يه آبشار بزرگي هم هست .
من 2 تا رو پيدا كردم ديدم 1 يكي ديگه ميخواد . اگه نفهميدي من كجا هستم تا عكس بزارم .
شما به قسمت دايناسورها رسيدي؟؟؟و اون دايناسور بزرگ رو كشتي؟نقل قول:
نه . فکر کنم همون مرحله ی اولش باشه .نقل قول:
شما به قسمت دايناسورها رسيدي؟؟؟و اون دايناسور بزرگ رو كشتي؟
به به. می بینم که بچه های Resident Evil 4 اینور هم فعالن:20:
بچه ها چرا این بازی دمو نداره. منظورم از دمو همون Movie هایی هستش که اول بازی ها نشون میده. فکر کنم بهشون Cutsences می گن. یعنی دمو داره ولی دمویی با گرافیم خیلی معمولی. تو Tomb Raider: Legend هم همین طور بود. مثل اینکه Eidos به Movie ها اهمیت زیادی نمیده. تو سری های قبل Tomb Raider از 1 تا 6 دمو های با کیفیت وجود داشت. ممکنه شرکت مدرن یا سرزمین این دمو ها رو حذف کنه؟ چون دقیقا" از اون موقعی که این شرکت ها پا گرفتن دموی بازی ها هم از بین رفت. خیلی از بازی ها مثل پدرخوانده و تومب رایدر Movie نداشتن.
البته نا گفته نمونه که خود بازی خیلی قشنگه.
پس شما بايد بريد به اون مرحله ي دايناسور.راهش دقيقا يادم نيست اما فكر كنم بالا بود.و وقتي كه اوننقل قول:
2 تا چرخ دنده رو كار گذاشتي اون چرخها به حركت مي افتند.در روي چرخ اولي يه ميله براي پرش هست بايد اونجا بپري و بعد روي بعدي بپري و ادامه بدي تا از اون طناب بگيري و ادامه بري تا برسي به يه جايي كه در اونجا خرس وجود داره و ادامه بدي تابرسي به يه جايي كه دايناسورها وجود دارند .پس از كشتن اونها يه دايناسور خيلي بزرگتر مياد كه پس از كشتن اون مي توني سومين چرخ دنده رو پيدا كني.
اميدوارم فهميده باشي.
خوب ديگه...:10:نقل قول:
به به. می بینم که بچه های Resident Evil 4 اینور هم فعالن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چرا این بازی دمو نداره. منظورم از دمو همون Movie هایی هستش که اول بازی ها نشون میده. فکر کنم بهشون Cutsences می گن. یعنی دمو داره ولی دمویی با گرافیم خیلی معمولی. تو Tomb Raider: Legend هم همین طور بود. مثل اینکه Eidos به Movie ها اهمیت زیادی نمیده. تو سری های قبل Tomb Raider از 1 تا 6 دمو های با کیفیت وجود داشت. ممکنه شرکت مدرن یا سرزمین این دمو ها رو حذف کنه؟ چون دقیقا" از اون موقعی که این شرکت ها پا گرفتن دموی بازی ها هم از بین رفت. خیلی از بازی ها مثل پدرخوانده و تومب رایدر Movie نداشتن.
البته نا گفته نمونه که خود بازی خیلی قشنگه.
فكر نكنم دموها رو حذف كرده باشند.
سلامنقل قول:
میدونم کجا رو میگی ولی یادم رفته فقط یادمه یکی رو از سمت چپ ابشار که میری بالا میگیری
اگر میشه سیوت رو بزار تا برات پیدا کنم :46:
از djmd تشکر میکنم که خیلی به من کمک کردن
من اینجا نمی دونم چیکار کنم
با اجازه ي بقيه ي اعضانقل قول:
راستش زياد يادم نيست اما بايد از زير آب يك دستگيره رو بكشي تا اونجا باز بشه.اگه زير آب رو بگردي پيدا مي كني.
از همین عکسی که گزاشتی توضیح میدمنقل قول:
برگرد به پشت سر و بپر توی اب
مستقیم برو پایین اب یک دریچه هست از اونجا وارد خونه میشی و ...:46:
END_BOY جان اين سيو من هستش :
آقا کسی به مرحله مصر نرسیده
هر کی رسیده یه ندایی بده کارم بدجوری گیره
هر کی میدونه بگه بر چه اساسی باید چیدشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم ادرس عکس
سلام کسی اینجا tomb raider تا آخر رفته من کمک لازم دارم اونجا که باید چهار تا کلید رو به دست بیاری تا در پایین باز بشه کلید آبی و قرمز کجاست؟:41:
سلام
در مرحلهء سوم Level 03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از بازشدن درب تونل زير آب بايد چه كار كرد؟
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
سلامنقل قول:
راهنمایی این قسمت خیلی مشکله
فقط باید 4 تا دستگیره رو بکشی تا 4 تا در باز بشه
هر دستگیره یک در رو باز میکنه که باید با اون وارد در بشی و کلید رو بدست بیاری
فقط باید کمی دقت کنی چون تو در تو هسا این مرحله
همه رو هم باید با پرش انجام بدی .بعضی از قسمت های گوشهای دیوار ستون های هست که با زدن Q اون ستون رو میندازه و راه رو به سمت در ها باز میکنه
بیشتر دقت کن همه جا ها رو مو به مو بگرد
میشه یه عکس از اونجایی که هستی بزاری ؟نقل قول:
قسمتی که ابشار داره رو میگی ؟
اینجا سخت ترین قسمت بازی هستنقل قول:
باید عکس هایی که بیسن دو ستون هست با هم یکسان بشه هر 3 طرف باید عین هم بشه
اینجا رو دیگه خودت باید دست به کار بشی
من پدرم در امد تا این رو رد کنم .هر ستون ستون روبه روش رو حرکت میده
باید طوری تنظیم کنی مثلا عکس روبرو دوتا مجستمه که توی دستشون دوتا ICE PACK هست:21:
باید طوری تنظیم کنی ستون روبروش رو میکشی عکس مورد نظرت با اون عکس تابلو روبرو یکی بشه نه اینکه خودت مستقیم مجستمه رو هل بدی بیاری روی شکل مورد نظر
خلاصه یه جورایی اینجا شانسی هست :31:
نتونستی Savet رو بزار تا بیبینیم میتونم برات ردش کنم یا نه :46:
نقل قول:
این هم برای شما دوست عزیز:
:46:
دوستان منم بد رقم گیر کردم ، کسی میدونه من چطوریباید برم هر اون طرف هر کاری میکنم با پرش نمیرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
امیدوارم متوجه شده باشید کجام.
دوستان منم بد رقم گیر کردم ، هر کاری میکنم نمیتونم بپرم اون طرف ، کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
دوست عزیز لطفا عکس رو در یک سایت مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپ کنیدنقل قول:
توی این لینک و عکسی که بالا هست چیزی مشخص نیست :13:
End_boy عزيز ممنونم از كمكت .
ولي ميشه يه جاي ديگه آپلود كني ؟
نميتونم دانلود كنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرحلهء سوم Level 03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از بازشدن درب تونل زير آب بايد چه كار كرد؟ مرحله آبشار
چرخ دنده 3
نظرتون چيه ؟
باز هم به پاي Pop:ww نمي رسه !
چرا فقط يه راه داره كه حال Pop را بگيره !
اونم فقط اينه كه Tr4:tlr رو يه بازسازي گرافيكي مثل همين بكنن . البته با حركات جديدتر .
نقل قول:
برای شما دوست عزیز :
:46:
سلامنقل قول:
از نبردبان سمت راست بالا برو
2 تا چرخ دنده داری که باید اون ها رو کار بزاری وقتی بالا رفتی از نبردبان. بعد پشت سرت یک میله وصل هست به یک چرخ دنده بزرگ که شروع میکنه به چرخیدن.باید بپری اون رو بگیری و بعد یک پرش دیگه میزنی به سمت جلو.دیوار رو به رو رو میگری .یک پرش به سمت بالا میزنی و یک پرش به سمت پشت میپری روی جایگاه خالی
اینجا به سمت جلو نباید بری چون جلو برای رفتن به سمت محلی هست که باید چرخ دنده سوم رو کار بزاری
اینجا باید وقتی پریدی روی جایگاه برگردی و مایل به است بپری و دیوار رو بگیری و بعد چند تا پرش باید بپری و یک طنابی رو بگیری و به سمت دیگر پرش بزنی
بقیه اش کاملا مشخصه و بعد هم به غول اول بازی T.REX میرسی .یک دایناسور غول پیکر که باید بزنیش تا راه رو برات باز کنه و بتونی چرخ دنده سوم رو بگیری و بعد بر میگردی و میری دوباره از نبردبان بالا و میری به سمت جایگاه سوم چرخ دنده و در زیر ابشار باز میشه .اگر خواستی بگو با جزئیات بیشتر برات توضیح بدم
اگر هم که حال نداری بری از این سیو استفاده کن .از باز شدن در ابشار شروع میشه :46:
Save:
ایول . جان من هیچ وقت از رپید لینک نزار .:27:نقل قول:
به نظر من این بازی ها هیچ کدوم به هم ربطی ندارند :13:نقل قول:
:8: :10: :19: :11: :40: بازی توپیه:2: :46: :41: :13:
سلام
واقعا اين شمارش خيلي سخت شده
من الان تو مرحله مصر هستم
باز هم نشد همون جایی که گفتی رفتم ، یعنی قبلا هم رفته بودم اما چرخ دنده سوم پیدا نشدنقل قول:
یکی به من بینوا کمک کنه که چند وقته تو این مرحله موندم
خوب شما ميتوني از سيوي كه END_BOY جان گذاشتند استفاده كني . منم همونجا گير كردم .:27:نقل قول: