hitachi 160 8mb bufferنقل قول:
western digitall 160 8mb buffer
16mb buffer بالای 200
Printable View
hitachi 160 8mb bufferنقل قول:
western digitall 160 8mb buffer
16mb buffer بالای 200
ممنون از دوستان-
بخوام 32مگ بافر باشه چقدر دیگه باید اضافه کنم؟چون بد و بیراه زیاد راجع به 16 مگ بافر گفتن!!!!
خیلی تفاوت سرعت دارن؟
Hitachi-SATA 2 - 750 GB + / 32mb buffer من فقط اینو میشناسمنقل قول:
ولی فک کنم با ظرفیت کمترم باشه
قیمتشم 260 تومن
همیشه همینه!!!!تا میای یه چیزی بخری 100 مدل بالاترش میاد جلوی ادم.
اگه میشه از نظر خودتون 3 مدل بهترین رو بنویسین-8 مگ-16مگ-32مگ.
ترجیحا 160 گیگ و نهایتا 200 تومن.
ممنون
اگه حرارت و صدا برات مشکل نبود بهتر بود Western Digital RaptorX میگرفتی ولی حالا میتونی Seagate 500GB 7200.10 بگیری 150 تومن خیلی خوب و بی صدا هست. من خودم هم از همینا دارم.
سهیل جان شما که داری 200 پول میدی یه 500 گیگ بگیر دیگه
اونی virgil معرفی کرده خوبه
اینم چیز خوبیه
Western Digital - SATA 2 - 500GB
140 تومن
نه قربونت من از وقتی با amd اشنا شدم!از حرارت بیزار شدم...صدا هم که اعصاب قوی میخواد.نقل قول:
اگه حرارت و صدا برات مشکل نبود بهتر بود Western Digital RaptorX میگرفتی
sata2؟؟/؟بافر؟؟و با کدوم گارانتی؟؟و از نظر حرارت چطوره؟؟نقل قول:
Seagate 500GB 7200.10بگیری 150 تومن خیلی خوب و بی صدا هست. من خودم هم از همینا دارم.
اخه نمیدونستم به 500 گیگ مایه میرسه یا نه...نقل قول:
سهیل جان شما که داری 200 پول میدی یه 500 گیگ بگیر دیگه
حالا کدومش؟/؟؟و اینی که معرفی کردی بافرش چنده؟نقل قول:
اونی virgil معرفی کرده خوبه
اینم چیز خوبیه
Western Digital - SATA 2 - 500GB
140 تومن
ممنون از دوستان
هارد 160 گیگ با حدود قیمت 50 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید؟
لطفا بهترین گزینه رو بگید
ممنون
ببخشید دو تا ارسال شد :19:
با سلام به همه دوستان
من میخوام یه هارد دور بالا با ظرفیت 30-70 گیگ بگیرم و به صورت raid استفاده کنم بهترین گزینه موجود چی هستش
همچنین میخوام 2 گیگ رم ddr3 بگیرم، لطفا در مورد گزینه های موجود من رو راهنمایی کنید!
راستی بودجه نامحدود هستش!
در مورد گارانتی قطعات پیشنهادی هم من رو راهنمایی کنید.
با تشکر از همه دوستان.
tفکر نکنم هنوز رم ddr3 اومده باشه باید صبر کنینقل قول:
سلام من یه رم 512 دارم می خوام یه دونه 512 دیگه هم بذارم اگه می شه لطفا بگین تا مشخصات سخت افزاریمو بدم
با سلام ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه
من به یک نفر سفارش دادم دو تا رم 1گیگbus 667 apacer dual cannal برام بخر .ایشون رفته خریده ولی من شک دارم که باس این دو تا رم 667 هست یا نه .این رمها در یک قالب جفتی هستش پشت هر کدوم نوشته بود 5300 .بعد به طرف گفتم این رمها 667 هست .گفتش اره من پرسیدم گفت 667 هستن .قیمت جفتشونو برام خریده 104 هزار تومن.
من با دوتا برنامه cpu-z_ everest Ultimate Hardware, چک کردم اینهارو به من میگه حالا به نظر شما باس رم من چنده .و ایا خوب خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=abbas_p;1529838]با سلام ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه
من به یک نفر سفارش دادم دو تا رم 1گیگbus 667 apacer dual cannal برام بخر .ایشون رفته خریده ولی من شک دارم که باس این دو تا رم 667 هست یا نه .این رمها در یک قالب جفتی هستش پشت هر کدوم نوشته بود 5300 .بعد به طرف گفتم این رمها 667 هست .گفتش اره من پرسیدم گفت 667 هستن .قیمت جفتشونو برام خریده 104 هزار تومن.
من با دوتا برنامه cpu-z_ everest Ultimate Hardware, چک کردم اینهارو به من میگه حالا به نظر شما باس رم من چنده .و ایا خوب خریدم
ببخشید نتونستم عکسهارو درست بزارم .این لینکهاشون اگه زحمتی نیست دانلودش بکنید و به من جواب بدید.ممنون
نتیجه ی everst ultimatt
نتیجه ی cpu-zکد:http://www.zshare.net/image/34890627f0d85c/
کد:http://www.zshare.net/image/3488981bb2124c/
هیچ کس نبود ما رو کمک بکنه .ثواب دارههههها
پس معلومه هنوز افتخار آشنايي با Pentium D رو پيدا نكردي...نقل قول:
نه قربونت من از وقتی با amd اشنا شدم!از حرارت بیزار شدم...
Western Digital Raptor 74نقل قول:
من میخوام یه هارد دور بالا با ظرفیت 30-70 گیگ بگیرم و به صورت raid استفاده کنم بهترین گزینه موجود چی هستش
راستی بودجه نامحدود هستش!
(WD740ADFD) گارانتي سازگار
در ضمن يه هارد كه Raid نداره... اگه بودجه نامحدوده چهارتا از اينها رو بگير Raid 5 كن.
باسش كه 667 هست و مشكلي نيست. قيمتشم بد نيست...نقل قول:
به نظر منم همون seagate که virgil وعرفی کرده .گارانتی رو هم از اون سوال کننقل قول:
بافرشم 32 مگ
hitachi sata2نقل قول:
western digitall
seagate
گارانتی Seagate شرکت سازگار ارقام هست.
سلام...توضیح بیشتر مهندس.نقل قول:
پس معلومه هنوز افتخار آشنايي با Pentium D رو پيدا نكردي...
مرسی مثل همیشه خوب و کامل کمک کردین...همین تصویب شد!نقل قول:
به نظر منم همون seagate که virgil وعرفی کرده .گارانتی رو هم از اون سوال کن
بافرشم 32 مگ
ویرژیل امروز که نمیرسم برم باید شنبه برم.قیمت داری با این گارانتی؟نقل قول:
گارانتی Seagate شرکت سازگار ارقام هست.
Seagate 500GB 630AS با گارانتی سازگار ارقام 149 تومن.نقل قول:
ویرژیل امروز که نمیرسم برم باید شنبه برم.قیمت داری با این گارانتی؟
کسی جواب منو نداد
چرا نشه؟.. اگه مادربردت Dual Channel ساپورت مي كنه يكي مثل همون بگير و اضافه كن. اگر هم ساپورت نمي كنه يك 512 با باس مشابه ماژول فعلي بايد پيدا كني.نقل قول:
سلام من یه رم 512 دارم می خوام یه دونه 512 دیگه هم بذارم اگه می شه لطفا بگین تا مشخصات سخت افزاریمو بدم
آخه فكر كردم مي خواي بگي AMD پرحرارته و از اينجور حرفا!...نقل قول:
سلام...توضیح بیشتر مهندس.
سلام از کجا بفهمم ساپورت می کنه یه نه؟ مشخصاتشو برات می ذارم. فقط سریعتر راهنمایی کن که عجله دارم!
من راجع بع اين مادربردت چيزي پيدا نكردم. ولي چيپست Sis 651 رم دو كاناله ساپورت نمي كنه. احتمالا باس رمت 333 بايد باشه. مشخصات رمت رو هم ميگذاشتي..
درسته.. بايد بگردي يه رم Ddr-333 پيدا كني.
می شه بیشتر توضیح بدین؟چرا نمی تونم 512 بگیرم؟نقل قول:
اگر پیدا کنی میشه بندازی اما باید باس 333 باشهنقل قول:
256 راحت پیدا میشه
باسش مهمه كه بايد 333 باشه.. ظرفيتش بقول javadshahvand هر چي پيدا كردي (512MB، 256MB،...)نقل قول:
می شه بیشتر توضیح بدین؟چرا نمی تونم 512 بگیرم؟
خب هست دیگه!!!مگه اینکه فن خوبی براش ببندی...نقل قول:
آخه فكر كردم مي خواي بگي Amd پرحرارته و از اينجور حرفا!.
ولی باز نگرفتم این پنتیوم d رو!!!
منظورش این بود کسی که افتخار آشنایی با Pentium D رو داشته باشه دیگه نمیگه AMD داغ میکنه!
سلام بچه ها من رفتم پرسیدم گفتن DDr 533و 400دارند نمی تونم اونا رو بذارم به چه دلیل و اگه بذارم چی می شه رم 512 با bus333هست؟ باس رو می شه از کجا فهمید؟ حتما 512 مگ می خوامنقل قول:
این لینک مشخصات مادربوردته:نقل قول:
و همونطور که میبینی رم با باس 333 رو ساپورت میکنه تا 2 گیگ یعنی 1 گیگ روی هر DIMM پس تو تا یک گیگ رو میتونی بندازی.و اما در مورد باس شما 400 بگیر به راحتی کار می کنه فقط 400DDR بگیر نه 400DDR2 .کد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1792&ProductName=8S651MP-RZ
خدا عمرت بده! عجيبه كه هنوز از حرارت بالاي AMD هاي زبون بسته صحبت ميشه...نقل قول:
اینو بگو............ممنوننقل قول:
منظورش این بود کسی که افتخار آشنایی با Pentium D رو داشته باشه دیگه نمیگه AMD داغ میکنه!
پس هنوز امیدی هست!!!نقل قول:
خدا عمرت بده! عجيبه كه هنوز از حرارت بالاي AMD هاي زبون بسته صحبت ميشه...
لذت بردم از مطالبتان
بابا من خیلی گیجم
اصلا به پاور فکر نمیکردم
بهتريت رم و هارد ديسک کدومان و قيمتاشون چنده؟
اگه قيمتش بالاست مدلاي پايين ترش رو + قيمت بگين
يه چيزي که واسه اجراي 3dmax photoshop primer flash mx
بتونه خوب جواب بده
فعلا معلوم نيست چقدر ميتونم پول جور کنم
حالا قيمت رو بگين تا بعد
مرسي