ممنون اميد جان
Printable View
ممنون اميد جان
هادي جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
مشك آنست كه خود ببويد نه آنكه عطار بگويد!!!! :tongue:
پس شما هم بهتره به جاي اين همه كري خوندن... در عمل اين رو ثابت كني... راستي شنيدم چند روزه تو مسجد محلتون بست نشستي و دعا مي كني كه برف و بوران بشه كه نتونيم بازي كنيم!!!
سلام به همگي
اولا اگه پاتال بود همه اين پستها رو پاك ميكرد
دوما من اهل كركري نيستم (خيلي خوشم ميادا !!! اما من مرد عملم)
سوما
بعدي رو يادم نيست اما اينو خوب يادمه كه مهدي بست اگه فوتبال بلد بود نميرفت مدير انجمن كرك و سريال بشه !!!نقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
(سو تفاهم نشه :ohno: :blush: من چون با مهدي رفيقم و ميدونم مهدي جون شوخي رو به دل نميگيره اينو نوشتم :blink: )
خلاصه قربان همگي تا موقع قرار
همه پاشين بياين كه خيلي خوش ميگذره ! :laughing:
سلام دوستان چرا فقط اين قرار ملاقات ها دور و بر تهران مي چرخه
حب يكي طرف ما هم بياد
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام به همه دوستان جان ميبينم كه هر چي به قرار نزديك ميشيم دوستان دارند بيشتر تهاجمي ميشن ولي اين نويد و بدم كه شايد تا اون روز رونالدينهوي ايران براي يك مسافرت از تهران خارج بشه پس مهدي جان نذر كننقل قول:
نوشته شده توسط Friend
روياي تلخ عزيز بزار بيام كرمون يه قراري از خودم در مي كنم البته اگر تاپيك رو كامل مي خوندي مي ديدي كه در شهرهاي ديگه هم قرار بوده كه بستگي به همت خودشون داره
مثلا همين تهرانيها با اينهمه دبدبه و كبكبه اشان 10 نفر جمع ميشن فوتبال بازي مي كنن كه بلدم نيستن اصلا بعضي ها خيلي بيمعرفتن كه سر قرار نمييان
هادی جان من که پایه ام اساسی منتظرم بعدشم من تای÷ک زدم اگه هستین بیاین اونجا قرارو مشخص کنیمنقل قول:
روياي تلخ عزيز بزار بيام كرمون يه قراري از خودم در مي كنم البته اگر تاپيك رو كامل مي خوندي مي ديدي كه در شهرهاي ديگه هم قرار بوده كه بستگي به همت خودشون داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما بابک -منتظرم هان
یا حق
امين جون سلامنقل قول:
دوما من اهل كركري نيستم (خيلي خوشم ميادا !!! اما من مرد عملم)
خب معلومه كه اهل كركري نيستي چون اهل نارمك هستي!!! :tongue:
امين جون آخه اگه به دل بگيرم رو دل مي كنم! ;)نقل قول:
بعدي رو يادم نيست اما اينو خوب يادمه كه مهدي بست اگه فوتبال بلد بود نميرفت مدير انجمن كرك و سريال بشه !!!
(سو تفاهم نشه :ohno: :blush: من چون با مهدي رفيقم و ميدونم مهدي جون شوخي رو به دل نميگيره اينو نوشتم :blink: )
در ضمن فوتبال و كرك چه ارتباطي با هم دارند؟ مگه يادت نيست تا چند سال پيش بهترين بازيكنان ايران يا راننده تاكسي بودند يا مدير انجمن كرك و سريال!!! :tongue: :happy:
************************************************** **
نقل قول از هادي خوبه!
هادي جان سلامنقل قول:
ولي اين نويد و بدم كه شايد تا اون روز راندينهوي ايران براي يك مسافرت از تهران خارج بشه پس مهدي جان نذر كن
مي بينم كه... از حالا داري مي ري تو كار 2 دره!!! خب بگو اينكاره نيستم و خودت رو راحت كن... ما كه از اول هم گفتيم تو فوتباليست نيستي!!! پس چرا خودت رو اذيت مي كني داداش؟! :happy:
آخرين خبر از وصعيت رباط صليبي رونالدينهوي ايراننقل قول:
بهترين بازيكن قرن حاضر فوتبال ايران در يك حادثه موتور دچار صدمه شد كه انتشار اين خبر در خروجي خبرگذاريها سبب خوشحالي صاحبان زر وزور در سايت p30world گرديد از الان به قول ابراهيم نبوي تويه زيرزمين خونه مهدي بست و فرند مراسم عروسي بهمراه پذيرائي برگزار مي گردد لذا از جنابعالي و خانواده محترم دعوت مي شود در اين مراسم شركت كنيد به هيچ وجه از آوردن گل و هديه خودداري نكنيد
و يك حرف با بچه هاي سايت
دوستان اگر تويه اين قرار مثل قرارهاي گلدكوست و اينا بود شايد مي يومدين ولي حالا كه بچه هاي پاكي مثل من وفرند وبزرگاي پاكي مثل مهدي جان ميان و هادي اون دو تا رو دريبل مي زنه و آخر سر توپ رو از تونلي كه بين پاهاي دروازه بان حريف باز كرده رد ميكنه و گل مي زنه نمياين بياين ديگه تا اين سايت مردمي با 20000 عضو شلوغ ترين قرارها رو داشته باشه و همه بتونن با هم تبادل نظر كنن و بدونيد دوستاني مثل پاتال و ساقي و مهدي جان خوب به حرفاتون گوش مي دن شايد از نظرات حضوري و تبادل نظرامون بتونيم براي خودمون محيط بهتري بسازيم پس اين پنج شنبه يادتون نره
هادي جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
حالا چرا هول شدي و 2 تا 2 تا پست ارسال مي كني؟! :happy: ;)
من كه به جاي عروسي جشنواره گرفته ام!!! :puke:
اگه تو نيايي من كه خيلي ناراحت مي شم. چون ديگه كسي نيست كه بهش لايي گل بزنم!!! :evil:
حرفهايي كه در مورد حضور ديگر دوستان در قرار زدي هم خيلي جالب بود. اميدوارم در قرار اين ماه و قرارهاي بعدي بيشتر از قبل شاهد حضور دوستان عزيزمون باشيم.
هادي جان سلام اگه دلت خواست اينجا رو نگاه كن
مهرداد جان سلام
خدمت شما دوست خوبم بايد عرض كنم كه هادي جان اصالتاً كرماني است اما در حال حاضر در تهران زندگي مي كنند و ما در قرارهاي ملاقات در خدمتشون هستيم. پس فكر نمي كنم حداقل تا تعطيلات تابستان بتوانند در قرارهاي كرمان حضور پيدا كنند.
نقل قول:
مهدي جان سلام
يه جورايي خودش گفت اگه بتونم 22 بهمني ميام به اين جهت من پست دادم كه در جريان قرارهاي كرمان هم باشد :happy: :biggrin:
دوستدار شما مهرداد
سلام ! ...
ميگم قرار همون جاي هميشه گيه !
يه آمار قرار رو بدين چه ساعتي !
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
امضای من همه چیز رو میگه
با تشکر
با سلام به همه بچه هاي گل
من چند تا قرار تهران رو نرفتم خيلي دلم تنگ شده
من مراغه هستم
استان اذربايجان شرقي
اگر بچه هاي تبريز اعلام امادگي كنند من روز پنجشنبه حاضرم برم تبريز
بچه هاي تبريز بجنبيد و بگيد كه كجا بيام
خبر از شماها
سياوش علوي
مهدي جان سلام
قرار طبق روال هميشگي راس ساعت 16 روز پنج شنبه 29 ديماه در همان محل هميشگي.
مهدي جان خوش بگزره....خوش به حالت و به حال همه ي بيچه هاي تيروني.
مي خواستم يه درخواست بكنم:
حالا كه اسم كابران با ابن دليل نوشته نميشه:
حداقل اسم كل كسايي كه هستن بنويسيد.نقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
مثلا در اين عكس:
مهدي_بست/فرند/امبد_آنلاين/امبر101 و...
هستند.
سلام
به همه ي دوستان گل تهراني آقا خاهشا" ديگه فردا همه بياين با از سرما ميترسيد مگه شما مرد نيستيد بياين تروخدا بياين از جمله آقاي مافيا كه خيلي مشتاق به ديدار ايشون هستم پس فردا ساعت 4 در پارك لاله روبه رويه مجسمه ي ابوريحان بيروني
سلام
من فكر مي كنم با توجه به اينكه فردا تعطيل هست، ديگر بهانه دانشگاه و مدرسه و محل كار هم وجود ندارد. پس همه دوستان لطف كنند تشريف بياورند.
حرف مهدی بست تایید می شه
در ضمن فوتبالیاش این لوازم رو بیارن که دیگه الکی بهونه نیان که من کفش نداشتم :happy: و .....
کفش کتونی , جعبه ی کمک های اولیه , نوشابه ی انرژی زا و :laughing: ....
من هم بعد از یه غیبت توی قرار قبلی این قرار رو از دست نمی دم
من هم توپ سه لايه را حاضر كردم براي مسابقات رسمي پي سي ورلد (ايول به خودم)
از الان تيم برتر را من اعلام كنم (( مصطفي بست و مهدي عشقي )) پس بقيه ي دوستان براي مقام دومي با هم رقابت كنند.
مصطفي جون ميبينم كه واسه باختن خيلي هولي و عجله داري صبر كن تا فردا تورو به همراه اين مهدي بست كته كله چرمنگ لوله كنم تا درس عبرتي بشه واسه همهنقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
سلام به valizadeh4وتمام شيرازي هاي عزيز :biggrin: وليزاده لطفا جشن تولد را براي من به مغازه كامپيوتري در پاساژ گاندي در خيابان معالي آباد بفرست (به نام کاظمی)با تشكر مخلص همه دوستان
با سلام
دوستان کمتر از 2 ساعت به قرار مونده حتما قرار رو بیایید
سورپریز های خوبی در راه هست
این قرار رو از دست ندهید ;)
زود عكس ها رو آپلود كنين
با سلام به همه دوستان وپيگيران قرارهاي P30WORLD امروز پنج شنبه بيست و نهم ديماه هزار و سيصد و هشتاد و چهار اولين قرار زمستاني بچههاي P30World در محل دائمي قرارهاي اين گروه پارك لاله تهران با شكوه و عظمت برگزار شد از بين مديران و ادمينها PATAL ، MEHDI_BEST ، MAFIA و OMIIDONLINE حضور داشتند بچه هاي ديگهاي كه اومده بودند مصطفي عشقي ، امين 101 ، الفين ،Mohammad_1000 ، Mohmmad_SAT Tو ...
از كاربراني كه نبودند ميشه FRIEND رو نام برد كه كري زياد خوند ولي در روز قرار جا زد و نيومد . اتفاقي كه منتظرش بوديم ولي نشد اومدن STAYWITHME بود كه با مافيا قرار داشتند و ما هم مي خواستيم ببينيم چي ميشه كه ( با من بمان ) با من نماند و نيومد البته مافيا جان عكس گذاشتن ولي يك عكس رو فكر ميكنم با خواهش و التماس مهدي بست سانسور كردند كه كلي مارو شاكي كرده
حالا شرح قرار از زبان من :
از بالاي پارك لاله كه ميومدم چون پنج شش دقيقه دير رسيده بودم از سمت بالا اومدم كه اگر بچهها در حال فوتبال بودند اونها رو ببينم وقتي ميخواستم توي بلوار اصلي بپيچم متوجه چند كماندو شدم كه پشت درختها كمين زده بودند گفتم اينها هم اعضا پيسي هستند ولي زياد توجه نكردم وقتي به محل قرار رسيدم كسي نبود يك كم جلوتر مهران ( مافيا ) با مهدي خط زير بهترين ( MEHDI_BEST ) و اميد رويه خط از دور دارن ميان در سمت راستم كنار بوفه هم محسنPATAL بي معرفت ايستاده بود و داشت چاي ميخورد وقتي مهران و مهدي و اميد ميومدن فهميدم كه مهران گفت اين كيه و مهدي گفت هادي خوبه و من متوجه شدم كه گفت دهنش رو سرويس ميكنم و در اين لحظه بود كه من احساس لرز شديدي كردم بعد از معارفه بچهها جمع شدند و شروع كرديم به خوش و بش و مهران هم يك نطق گيرا ايراد كرد كه در اون هواي سرد واقعا چسبيد در همين اثنا بود كه پاتال بي معرفت كه تيپ مشكوكي هم زده بود به بهانه قرار داشتن رفت و جالب قضيه اين بود كه ساعت يك ربع به پنج ميگفت من چهار و نيم قرار دارم و بايد برم ساسر هم كه گفته بود ميام نيومد و ما رو سر كار گذاشت بعد از رفتن پاتال بيمرام يك كم حرفهاي متفرقه زديم كه در اين موقع يكي از براداران زحمتكش نيروي انتظامي اومد و بهمون گير داد پس از مذاكراتي كه اقا مهدي انجام دادند قرار شد ما از مسير اصلي خارج و به داخل چمن بريم اونجا بود كه مافيا اون نطق تاريخي رو انجام داد كه بعلت گرم شدن زياد هوا و احتمال اسيب به منابع طبيعي پليس اومد و دوباره گير داد و ايندفعه گفت اگر نريد فحش ميخوريدها ما هم گفتيم احترام خودمون رو نگه داريم و بريم دنبال كارمون
حالا ميرسيم به هيجان انگيز ترين قسمت قرار كه همه كاربران بدون شك منتظر اين قسمت هستند در ابتدا كه من گفتم بازي نميكنم و اصلا در اين سطح نيستيد ولي با اسرار دوست عزيزم اميد آنلاين مدير بخش بازي ها اومدم و بازي كرديم در ابتداي يار گيري مهدي بست ادعاي كاپيتاني داشت كه بعدا معلوم شد بعلت بيتاثير بودنش در روند بازي بعنوان بازي كن نخودي شناخته ميشه و در دو تيم ضعيف تر بايد دروازه وايسه پس از يارگيري و قرعهكشي قرار شد تيم ما يعني كاپتان اميد آن لاين ، امين 101 داخل زمين باشيم كه اين مقدمهاي شد كه ديگه ما بيرون نريم تيم ما با شعار مهدي بست سوراخه به زمين رفت و از همان ابتدا به شكل بيرحمانهاي شروع به قلع وقمع حريفان كرديم و فقط يك باخت كه علت اصلي اونهم خستگي مفرط و ناداوري بود در كارنامه داشتيم در پايان تيم ما اين عناوين را كسب كرد
ركورددار بيشترين بازي برده ، بيشترين حضور در زمين ، آقاي گل ( خودم ) ، زدن گل از دور ترين فاصله ( خودم ) ، زدن گل در كوتاهترين زمان پس از دريافت گل ( خودم ) ، زدن گل در كوتاه ترين زمان ( اميد آن لاين ) ، بهترين دروازه بان ( امين 101 ) و خوش تيپ ترين مهاجم ( خودم ) و اين نكته كه بعد از انتخاب هر سه بازيكن ما بعنوان كانديداي دريافت جايزه اخلاق اين جايزه به همه ما تعلق گرفت
البته ركوردهاي ديگري هم بجا گذاشته شد كه مي توان از زاغارت ترين دروازه بان ( مهدي بست ) ، بيشترين لايه خورده ( مصطفي عشقي ) ، پر حاشيه ترين بازيكن ( مهدي بست ) ، بيشترين دريبل خورده شده ( مهدي بست ) و چندين ركورد شرم اور ديگر نام برد كه از گفتن آنها شرم دارم مهران هم كه بعلت كهولت سن قادر به بازي نبود در گوشه زمين ايستاده بود و پاسخگوي دوستان در مسائل مختلف فروم بود بعد از پايان بازي ها مجبور شديم قنديلهاي يخ او را آب كنيم و برداريم ببريم جالب ترين بازي هم بازي آخر بود كه تا آخرين لحظه مهدي بست و تيمش هميشه يك گل عقب بودند و تا مساوي نكردند هي بازي را طول دادند تا توانستد با خشونت و خطاهاي مكرر يك گل بزنند كه با تهديد داور توسط مهدي بست بعنوان مدير فروم (نقل قول ; مهدي بست : گل و گرنه بن ميشي ) گل پذيرفته شد و تيم ما در كمال جوانمردي براي جلوگيري از درگيريهاي درون تيمي تيم مقابل و احتمال خين و خينريزي با فاصله زياد توپ را به اوت زد تا دل مهدي هم خوش باشد كه يك بازي را برده است در پايان بازي مهدي بست در يك اقدام عوام فريبانه و پوپليستي به همه بچهها يك اسكناس سبز عيدي داد ( دست آقا سيد درد نكنه ) وقتي رفتيم پائين پارك لاله مهدي بست كه جايزه زرشك طلائي را در فوتبال برده بود به چند تا از بچه ها امضا داد و خداحافظي كرديم و همه رفتند دنبال زندگيشون
ديگه خسته شدم خلاصه پيسي ورلد داره آماده ميشه كه يك تيم در ليگ برتر معرفي كنه ازاخبار حاشيه اين قرار اينكه مهدي بست بعنوان توپ جمع كن به مجموعه ورزشي حجاب دعوت شده كه موفقيت روز افزون او را از خداوند خواستاريم .
با تشكر از همه دوستان
هادي
hadikhobe بابا تو ديگه كي هستي
نيم ساعت دستم رو دلم بود و ميخنديدم
4 بار پست تورا خوندم و هي خنديدم
بايد جايزه سوسك طلايي رو هم به تو بدن كه تو طنز نويسي مهارت كافي رو داري
ايشالا كه خوش گذشته باشه
جاي منم خالي بود خيلي دلم هواي قرار رو كرده ولي حيف كه در مسافرت هستم
از همين جا به تمام دوستاني كه در قرار حاضر شدن سلام ميگويم و اميدوارم در قرار بعدي من هم بتوانم بيام
به اميد سلامتي همگي
سياوش علوي
سلام
البته هادي جان كمي پياز داغ قضيه رو زياد كردن.اين تيم ما بود(مهدي بست و مصطفي عشقي) كه همش در حال حمله بود و گلهايي رو هم كه زدند همه از روي شانس و بخت بلندشون و البته اشتباه فردي ما بود.در ضمن تيم ما در حال گرم كردن خودشون بودند و در دست آخر كه دست سرنوشت بود ما بازي رو برديم.در ضمن تيم ما به شما اوانس داد و گذاشت كه به خاطر حوان بودن اعضاي تيم روحيتون پايين نياد و پس فردا نريد معتاد بشيد.
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
انشاالله قرار بعدی جبران میکنم
با تشکر
آهای برو بچ مشهد پیش این تهرانی ها کم نیارین دیگه کجایین بابا
اینا فک میکنن خودشون فقط بلدن قرار بذارن دوستان مشهدی اعلام آمادگی کنن یه قرار 100 نفره میخام بذارم
(شوخی بود به دل نگیرین البته قرارم رو جدی بگیرین )
سلام
مافي دوباره من نيومدم تو رفتي قرار .... خواب نموندي كه جيگر :cool:
اينگار بايد حتما يكي از ما فقط اونجا باشه :laughing: :laughing:
مشتاق ديدار :biggrin: :blush:
مهران جان سلام
ميگم اين فيلمتون باحال بيد ولي عيبش اينه كه تصوير واضح نيست در ضمن اگه مي شد افراد رو معرفي مي كردين خيلي خوب بيد آخه ما مي خواهيم دوستانمان را از نزديك(كامپيوتري) بشناسيم
با تشكر
دوستدار شما
مهرداد
نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
با تشكر مهران...نقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
گاها ديده شده كه بعضي افراد در لحظاتي از زندگيشون تمام باورهاشون خراب شده و آنچه در گذشته فكر مي كردند رو جز يك حباب نديدند اين وضعيت شايد براي يكي از بهترين بچههاي سايت اتفاق افتاده باشه بله مهدي بست مديري شايسته كه با پستهاش مارو شرمنده مي كرد در روز قرار p30world به اين نتيجه رسيد كه گذشته اش در عرصه فوتبال هيچ ارزشي نداشته و مثل يك حباب پر از هوا و خالي از موجوديت بوده كه فقط با يك برخورد كوچك با سر انگشتان هادي خوبه از بين رفته است بله مهدي الان چند روزه ديگه اينجا پست نمي ده شايد داره فكر مي كنه كه گذشته را فراموش كنه و بجاي فئوتبال سراغ ورزش ديگري مثلا منچ بره اونم از نوع بي مانع همه مي دونند كه هادي خوبه كري الكي نمي خونه ولي وقتي با لباس معمولي سر قرار رفتم بعضي ها فكر كردند ترسيدم ولي در پايان بازي كه آقاي گل شده بودم اونم با كفشهاي قيصري همه مهدي رو رها كرده بودند و مثل پروانه دور شمع وجودم ميچرخيدندنقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
مهدي جون دوستت داريم اگر فوتبال بلد نيستي نبايد كه روحيه خودت رو از دست بدي و خونه نشين بشي بيا تويه جامعه كارهاي ديگهاي هست كه ميتوني انجام بدي مثلا همين منچ يا پيدا كردن كرك و سريال كه خدا وكيلي كسي جاتو نميتونه بگيره آخه از قديم گفتن هر كسي را بهر كاري ساختند
خلاصه دوستان ناراحت نشن ما با آقا مهدي كري داريم
قرار بعدي منتظر شوتهاي سركش من باشيد
رونالدينهوي ايران
هادي خوبه ...
الهم عجل لوليك الحجة بن الحسن!
سلام
اين هادي خوبه عزيز يه جوري نوشته مهدي بيا كه انگار فرج آقا امام زمان را از خدا خواستار شده!
خب ... حالا من اومدم! اگه در اين 2-3 روز پست ندادم به خاطر اين بود كه كارم خيلي زياد شده و نمي تونم پست به دردبخور بدم. البته سعي مي كنم امروز يه پست كامل در اين مورد بدم كه جوابي براي شايعه پراكني و شانتاژهاي هادي خوبه باشه!
فقط 2 نكته مهم:
1 - شنيديد مي گن آب كه سر بالا بره قورباغه ابوعطا مي خونه؟ :happy: ;) (البته مي گن در مثل مناقشه نيست)
2 - من و هادي خوبه دو دوست صميمي هستيم. اين رو براي اين گفتم كه احياناً دوستان عزيز اين شائبه براشون پيش نياد كه ما واقعا با هم كري مي خونيم و خداي ناكرده با هم مشكلي داريم.
سلام
اينم از شلوار من كه تو قرار اينطوري شد !!! :ohno: :blink: :sad:
ما كه برديم بنابراين ما نبايد بهانه بياريم اما اگه من وضعيتم اينطوري نميشد ديگه چطوري ميخواستيم ببريم :whistle:
طي تحقيقات صورت گرفته !!! خرابكاري عوامل دست نشانده مهدي بست و عمليات انتحاري اووونها منجر به پاره شدن شلوار بنده شد !!! :wac:
چه بد پاره شده... :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
شماها چي كار مي كنيد فوتبال بازي مي كنيد يا كشتي كج بازي مي كنيد....آقا مهدي پس بازي جوانمردانه كجا رفته؟ :biggrin:
مهران جون سلام
اشكال از تيم ما نبوده، بلكه مشكل از شلوار امين جون بود! لطفا به گيرنده هاي خود دست نزنيد!
نميدونم هر موقع ميخوام بيام سر قرار يه برنامه اي پيش مياد ....:(
ميگم Amin101 چطوري رفتي خونه !