به نظر من هر گوشي توي يك ضمينه يكه تازه. توي خروجي تلوزيون نبايد از 3660 انتظار داشت توي اين مورد گوشي هاي سري dسامسونگ حرف اول رو ميزنند.نقل قول:
Printable View
به نظر من هر گوشي توي يك ضمينه يكه تازه. توي خروجي تلوزيون نبايد از 3660 انتظار داشت توي اين مورد گوشي هاي سري dسامسونگ حرف اول رو ميزنند.نقل قول:
اگه شما هم ميخواهيد مطمئن شويد كاري نداره.اول عكس كه حضرت عالي گذاشتيد رو دانلود كنيد و انو در كامپيوتر خودتون save كنيد سپس روي اون رايت كليك كنيد وگزينهproperties رو انتخاب كنيد سپس گزينه summary (سر برگ) انتخاب كنيدو اونوقت ميبيند كه مدل دوربيني كه با اون اين عكس ها گرفته شده دوربين نوكيا ان 73 است. در ضمن اون عكسي كه از قسمت پشت 3660 گرفته شده انعكاس تصوير ان73 كاملا به وضوح ديده ميشه........ خوشا چاهي كه اب از خود برارد.از تمامي دوستان مي خوام كه اين مراحل رو انجام بدن و نتيجشو خبر بدن.جناب glxfpc لطفا عكسهاي رو بگذاريد كه با خود دوربين 3660 گرفته شده تا رفع ابهام بشهنقل قول:
--------------------------------------------
پيامبر اكرم مي فرمايند:
نجات در راستگويست
اگه شما هم ميخواهيد مطمئن شويد كاري نداره.اول عكس كه حضرت عالي گذاشتيد رو دانلود كنيد و انو در كامپيوتر خودتون save كنيد سپس روي اون رايت كليك كنيد وگزينهproperties رو انتخاب كنيد سپس گزينه summary (سر برگ) انتخاب كنيدو اونوقت ميبيند كه مدل دوربيني كه با اون اين عكس ها گرفته شده دوربين نوكيا ان 73 است. در ضمن اون عكسي كه از قسمت پشت 3660 گرفته شده انعكاس تصوير ان73 كاملا به وضوح ديده ميشه........ خوشا چاهي كه اب از خود برارد.از تمامي دوستان مي خوام كه اين مراحل رو انجام بدن و نتيجشو خبر بدن.جناب glxfpc لطفا عكسهاي رو بگذاريد كه با خود دوربين 3660 گرفته شده تا رفع ابهام بشهنقل قول:
--------------------------------------------
پيامبر اكرم مي فرمايند:
نجات در راستگويست
عزيزم مگر عكس هاي 3660 روي سايت كم هستش كه ايشون مي خواستن اون به ما نشون بدن ثانيا تمام برو بچ خواهان كيفيت دوربين 3660 هستن تا بتونن اون رو با گوشي خودشون مقايسه كنن وگرنه خدا داده عكس هاي جورواجور از..3660نقل قول:
با تشكر از دقت نظر اين دوست گرامي......وقابل توجه ساير دوستان ...نقل قول:
---------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب از ایشون درخواست می کنیم که نمونه عکس هایی که با خود این گوشی گرفتن، بزارن.نقل قول:
ممنون.
دوست عزیز حافظه داخلیش 60 مگه!!نقل قول:
گوشی تلفن همراه مدل V8
قابلیت پخشMP3,MP4 را داراست
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
دوريبين 2مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
ماندگاری باطری 4 ساعت مداوم و حالت اماده بکار 5 روز
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
حافظه داخلی گوشی 60 مگابايت.
صفحه کليد PDA و TOUCH THE SCREEN(بصورت لمسی).
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.
چرا واسه من 1 مگ بیشتر نمی زنه؟! البته نمی دونم یه مگه یا 10 مگ خلاصخ 60 نیست.
و اینکه زنگ زدم گفتش مشکل از تنظیمات شما نیست وی 8 قراره اپدیتش بیاد مشکل از نرم افزارهشه!
و اینکه دره گوشی بهم گفت دوربینش 2 واقعی نیست!!!(البته بعدش تکذیب کرد و گفت مشکل از نرم افزاره شه و وقتی اپدیتش بیاد همه چی حله)
و اینکه گفت جاوا ساپورت می کنه چون تو دفترچه نوشت ولی نه چون اونم مشکل اپدیت داره.
جديدا اخه با نرم افزار دوربين vga رو هم ميكنن دو مگا پيكسل!نقل قول:
دوست عزیز حافظه داخلیش 60 مگه!!
چرا واسه من 1 مگ بیشتر نمی زنه؟! البته نمی دونم یه مگه یا 10 مگ خلاصخ 60 نیست.
و اینکه زنگ زدم گفتش مشکل از تنظیمات شما نیست وی 8 قراره اپدیتش بیاد مشکل از نرم افزارهشه!
و اینکه دره گوشی بهم گفت دوربینش 2 واقعی نیست!!!(البته بعدش تکذیب کرد و گفت مشکل از نرم افزاره شه و وقتی اپدیتش بیاد همه چی حله)
و اینکه گفت جاوا ساپورت می کنه چون تو دفترچه نوشت ولی نه چون اونم مشکل اپدیت داره.
و خيلي كاراي ديگه!
دوستان سلام
عکسهایی که من گرفتم با n73 بود اصلا یادم نیود که با خود گوشی عکس بگیرم
در ضمن من یکی از نمایندگی های فروشم نه مسئول کارخانه
این گوشی ها یک سری مشکلاتی هم دارند که شرکت گفته تا 1 ماه آینده حل میشود
در ضمن من هنوزم 3660 را 330000 میدم
برادران و خواهران عزيز ريز اطلاعات بستر نرم افزاري اين گوشي رو كسي ميتونه لطف كنه؟
بابا چرا سر عکس دعوا میکنین . بفرما اینم چندتا عکس که با 3660 گرفتم در حلت معمولی و ماکرو
آقا چند تا سوال در مورد p3660 :
1-سیستم عامل این گوشی چیه؟ اگه سیمبیان هست چه ورژنیه؟
2-اتدازه صفحه نمایشش چقدره؟ اندازه p990 میشه؟
3-صداش واقعا زیاده یا ته؟ (دوستانی که این گوشیو دارت بگن)
4-بازی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی...
1 جاوا
2 2.2 اینچ
صدا خفن 2 بلندگو داره
4تا بازی روش هست . فکر کنم جاوا نسب بشه
آخره گوشيه فقط نمي دونم چرا اينقد بي سرو صدا اومد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
-اطلاعات کامل همه گوشی ها ساخت این کارخانه Fpc + دفترچه فارسی گوشی 4 روز دیگر بر روی وب سایت مشترک کارخانه و Glx گذاشته خواهد شد وهم وطنان عزیز می توانند اطلاعات لازم را کسب نمایند.
اطلاعات در مورد گوشی مدل جئدید پیشرو رایانه فارس تولیذ کننده تلفن همرا Glx
با تشکر
واحد R&D کارخانه Fpc
گوشی جدید:
GLX مدل ROZ
عجب حكايتي شده پس معلوم ميشه بيشتر اقايون خودشون فروشندن...عجبا.....حالا كه اين طور شد اينو بگم هر كدوم از عزيزاني كه مي خواهند 3660 بخرند پيام بدن تا واسشون با قيمت 325000 تهيه كنيم ويا اين راههاي تهيه با قيمت كمترو بهشون ياد اور بشيم......... ادرس دقيق كارخانه اون در شيراز كه تك فروشي هم ميكنه ولي بعدا از كيفيت بد دوربينش و هم عدم نصب برنامه و....................... گله مند نباشندنقل قول:
-----------------------------
پيامبر عظيم الشان اسلام مي فرمايند:
نجات در راستگوئيست
والسلام عليكم ورحمت ا.. وبركاته
بازم خدا خيرت بده كه راستشو ميگي...................نقل قول:
قابل توجه اون دسته از عزيزاني كه خودشون نماينده glx مي دونند..........
از glx انتظار پاسخ قانع كننده اي رو داريم... ياعلي
گارانتي كجاس ؟؟
فقط بچسب به اين گوشي <<<<<<<<<
سلام ، سلام ، سلام . :31:
امروز دوستم 3660 خرید ، یعنی 2 تا از دوستام . به صراحت می تونم بگم گه این گوشی هیچ تغییری در ایران نمی کنه ، فقط به اسم ایرانی به فروش می رسه ، میشه گفت گه این یک گوشی چینی است ( همه گوشی ها چینی است ، ولی با درجه کیفیت های متفاوت ) به سفارش ایران ، همه چیز ایم گوشی به زبان چینی بود ، حتی دفترچه راهنما هم به زبان انگلیسی بود و زحمت ترجمه را هم به خودشون ندادند . :41:
این نکته باید قابل توجه باشه هم برای اونهایی که به ایرانی بودن این گوشی افتخار میکنند ، هم اونهایی که به خاطر این موضوع تو سر این گوشی می زنند.
من در لحظه با p990 و این گوشی کار کردم ، صفه لمسی 3660 p از 990p خیلی خیلی ضعیف تر بود ، هند رایتینگ 990p خیلی برتری داشت به این گوشی ، از نظر recognize بهتر و بیشتر ، از نظر سرعت و . . . ، 990p برتری کامل داشت . کلا از نظر صفحه ضعیف بود . :13:
از صدای گوشی نمیشه گذشت ، خدایی ایول داشت . :27:
یه نکت مهم menu 3660 p اصلا خوش دست نبود برای من که هم با نوکیا کار کردم هم با سونی اریکسون ، کار با این گوشی برام سخت بود ، اصلا از قواعدی که در بقیه برند ها رعایت میشه ، پیروی نکرده بود .
در آخر هم از نظر قیمت ، اگه 990 p را یک گوشی کامل بدونیم ( گل بی عیب خداست ) که با قیمتا 340 تومان به فروش می رسه ، این قیمت برای این گوشی زیاده . . . خریداران شک نکنند که این 350 تومان قیمت واقعی این گوشی نیست ، باز هم جای صبر داره ، گوشی زیبایی هست ولی این زیبایی نباید باعث فریب شما بشه . من شنیدم 2 – 3 تا شرکت دیگه هم دارند گوشی می زنند ( عین گوشی وارد می کنند یا نه ؟ نمی دونم ) ولی باز هم جای صبر داره .
یا حق :46:
دوست عزيز صداش از w900و يا n73بلندتره .. ممنون ميشم اگه در اين مورد نظرت رو بگي.. يا علينقل قول:
با تشكر از شما... شما كه اين گوشي رو ديدي اين اسكنر كه تو 3660 بكار رفته چه بدرد مي خوره؟ آيا شما با اسكنرش كار كردي؟ ......ممنوننقل قول:
چه عجب يكي راستشو گفت.اقا ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
اسکنرش برای اسکن کردن کارت ویزیت و خارج کردن متن داخل آن بوسیله نرم افزار
Ocr
و سیو در فون بوک گوشی
سلام .
این ocr ، یک اسکن از متن و شماره تلفن ، یعنی از یک کارت ویزیت مثلا عکس میندازین ، بعد این برنامه اسم طرف و شماره تلفن طرف رو در میاره ( چیزهایی که مخصوص کارت ویزیت هستند .)
در مورد صداش هم من با n73 مقایسه نکردم که بدونم کدوم بیشتره ، اما دوستم می گفت به پای 73 n دیکه نمیرسه .
ولی صدای بلندی داشت .
دیروز رفتم علاعدین یه غرفه داشت که این گوشی هارو تبلیغ می کرد دوربینش رو با k800 مقایسه کرد با هم فرقی نداشتن
از لحاظ صدا n73 رو میخوره وحشتناکه:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
اما خریدشو به هیچکس توصیه نمیکنم چون این گوشی هنوز امتحان پس نداده تاز ایرانیه دیگه
از نظر وزن و اندازه هم مقايسه ميكردي بد نبودنقل قول:
فك كنم p990 كم كمش دو سه برابر glx باشه:27:
شما تا حالا چقدر با دوربين k800 كار كردي كه اينو ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دیروز رفتم علاعدین یه غرفه داشت که این گوشی هارو تبلیغ می کرد دوربینش رو با k800 مقایسه کرد با هم فرقی نداشتن
اگه توي اون غرفه كه به جاي راهنمايي مردم كارشون گول زدن مردمه بهت عكس گرفته شده با اون گوشي رو نشون داد و شما تصور كردي كه كيفيتش مثل k800 هست مال اينه كه شما توي ال سي دي ميبيني و سايز كوچيك!و جزييات مشخص نيست تو اين سايز.
سلام . ممنون می شم اسم شرکت و درصد سرمایه گذاری IDRO (سازمان گسترش و نوسازی صنایع کشور) در صورت وجود تو اون رو به من بدید.
+++
سایتی که در امضای شما هست کار نمی کنه و حتی یه صفحه هم که بگه این سایت در حال طراحی هست تو اون وجود نداره. ضمنا من متوجه شدم سایتی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وجود داره . آیا این سایت متعلق به شماست و یا خیر؟ (ضمنا تو اون سایت تلفن های ایرانی نوشته شده اما تو قسمت company اطلاعات شرکتی به ظاهر ژاپنی نوشته شده)
+++
طبق گفته های شما این گوشی در اصل ژاپنی هست اما در مورد افرادی که می گن اون گوشی چینی هست و عکس هایی رو هم در این مورد نشون دادن چه توجیهی دارید؟
دمت گرم گل گفتینقل قول:
فکر نکنم سایت بالا واسه این گوشی باشه سایتش اینه
با این همه دوستی که صنعت ایران داره چه احتیاج به دشمن
تو هر سایتی رفتم کلی چرت و پرت درباره بد بختا گفته بودن
حالا که چی گوشی خود من نوکیا 6230iهستش ولی ساخت germany هست
مرسي از اطلاعا تتون.........نقل قول:
الله اكبر..... قسم حضرت عباس رو باور كنيم يا دم خروس رو؟.............نقل قول:
سلام.... قبل از هر چيز بگم كه من نماينده اين شركت نيستم... ولي اسم شركت مونتاژ كننده اون پيشرو رايانه فارسه ...و محل اون هم در شيرازه.... حتما مثل بقيه قراردادهاي دولتي 51درصد اون ايرانيه.....واينكه اين گوشي ژاپني نيست عزيزم....و ژاپني بودن اون بيشتر مثل يه لطيفه است......در مورد قسمت اطلاعات كمپاني بصورت چيني تايپ شده.....يا علينقل قول:
باز هم سلام .
صدای این گوی فقط با اسپیکرش خوبه ، با هد فونش از بدترین صداهای قابل تصور هم ضعیف تره . . .
چند تا مورد دارم رفت :
از نظر وزن و حجم که کاملا هویداست که p990 , p3660 رو می خوره . نمی تونم وزن به گرم بگم که اگه بگم دروغ گفتم چون نمیدونم ، اما من که k510 دارم و گوشی ام 85 گرم وزن داره ، این گوشی باز هم به نظرم سبک اومد . :18:
اون دوستمون هم که از من نقل قول و تعجب کرده بود که گفته بودم n73 رو می خوره . . :42: . این طور نیست ، یا من بد گفتم یا ایشون بد متوجه شدند ، گفتم که دوستم که با n73 هم سر و کار داشته ، گفت که به پای n73 دیگه نمی تونه برسه ( ترجمه : صدای n73 بیشتره ، خود فروشنده که اونجا بود می گفت من با n73 کل انداختم و این کار رو هم کرد ، و به نظر من هم به پای n73 خداییش نمی رسید )
امروز باز دوستم رو دیدم ، با صفحه اش مشکل داشت ، توضیح اینکه یه جاهایی انگار کار نمی کرد ، ولی گفت که یه موردی توی منوی گوشی هست به نام pen calibre ( تا اونجایی که یادمه این بود ) یه صفحه بود که پشت سر هم یه نقاطی رو معلوم می کرد تا از شما کلیک کنی و گفت که با این کار مشکل حل شد . :13:
راستی یه نکته مهم ، ممکنه از نظر خیلی ها اصلا مهم نباشه ، ولی واسه من که مهم بود ، با مدادش مشکل داشتم ، یعنی وقتی جا می رفت بغل گوشی ، در آوردنش کار حضرت فیل بود ، خیلی سفت بود ، هم وقتی می خواستی از بغل گوشی در بیاری ، هم وقتی می خواستی طول مداد رو زیاد کنی . :9: ( طول مداد زیاد میشه ، فرض کنید مثل آنتن رادیو ، اما فقط یک قسمتش )
در مورد دوربین هم بگم که فقط می تونم نقل قول کنم . دوستم دوریین بازه ، از دوربینش خوشش اومده بود ، گفتم از کجا می فهمی 3.1 مگا پیکسل هست ( هیچ جا ، هیچ عدد و رقمی برای این دوربین ثبت نشده )، یه عکس انداخت ، اندازه ظول و عرض رو در هم ضرب کرد ، 2048*1536=3145728 ، خومونیش می شه 3.1 مگا .( من که چیزی حالیم نمیشه ، اون کفت )
راستی یه نکته جالب دیکه که الآن یادم افتاد ، شارژر این گوشی 2 شاخه عادی برای ایران نبود ، از اون 2 شاخه ها که برای تلفن های پاناسونیک اصل هستش که باید تبدیل بهش وصل بشه ، از اونا بود ، این هم باز به دلیل دیگه که این گوشی توی ایران هیچ تغییری نمی کنه ، تاکید می کنم هیچ . . .
من به شخصه حاضر بودم یه گوشی در حد 1100 که ساخت ایران باشه ( حتی قطعاتی اندک و غیر اصلی ، البته برای شروع ) رو دستم بگیرم ، اما یه گوشی عادی ( عادی که نه ، ضعیف تر از بازار ) رو به نام ایرانی قالبم کنند :4:
مورد دیگری به ذهنم نمیرسه ، اگه به ذهن شما میرسه بفرمایید ، این توضیحات هم همه اش وظبفه بود .
یا حق :31:
یک مورده جالب charger این گوشی دقیقآ سامسونگه . من امتهان کردم از هردو به هم میخورد.
جناب glxfpc این گوشی با این امکانات خیلی زشته picture messages نگیره . امیدوارم تو frimware جدید این مشکل اصلاح بشه
اینم اطلاعات کامل در مورد این گوشیها
کد:http://punez.nafice.com/category/cool-toys-gadgets-and-fun-stuff/mobile-communications/