خوب جالب شد ...نقل قول:
یوفو پیدا کردین ما رو هم بی خبر نزارین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب جالب شد ...نقل قول:
یوفو پیدا کردین ما رو هم بی خبر نزارین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... کتاب ارابه ی خدایان (با کیفیت خوب)
جالب بود ممنون بخصوص اون اولي.نقل قول:
-------------------------------------------------------
شوخي ميكني ديگه. :18:نقل قول:
راستی دوستان گروه من میخوان دستگاه یوفو یاب درست کنن.اگه کسی طرحی در این مورد داره بگه
ای بابانقل قول:
انگار ما داریمتویه قرون وستا زندگی میکنیم!!
زمانی که انسان برای اولین بار به ماه رفت هیچ کس باور نمیکرد
حالا باور نمیکنن که بشه با یه دستگاه ساده یوفو ردیابی کرد
کلام آخر
رویاهای ماست که آینده رو میسازه
درسته که همیشه داستانهای تخیلی ... علم اینده رو پیش بینی کرده ...
ولی یه جاهایی همین داستانها که درست مورد بررسی قرار نگرفت باعث انحراف علم شده ...
قرار نیست شما بشینید هر چی خیال بافی می تونید بکنید و بعد بگید یه روزی بهش خواهیم رسید .
یه حرفی بزنید که منطقی هم باشه .... من نمی گم چنین دستگاهی ساخته نمی شه ...
ولی ما هنوز به وجود چنین موجوداتی مشکوکیم... حالا شما چطوری تونستید ویژگی های اونا رو شناسایی کنید ... بعد هم برید یه دستگاه برای ردیابی شون بسازید ...
شما وجودشون رو اثبات کنید .... ساختن دستگاهش با من !!!
موفق باشید
مرتضی
با سلامنقل قول:
مرتضی جان باید بگم من نه ما خیال بافی نمیکنم و این دستگاه داره ساخته میشه توسط گروه من و بهتره بدونید تا آخر تابستون چند هزار نسخه از اونا ساخته خواهد شد و به صورت رایگان به افرادی که علاقه مند هستند داده میشه البته اون فرد باید کامپیوتر داشته باشه
الان فقط نرم افزار مخصوصش تکمیل نشده
اگه شما هم خواستی آدرس بده برات بفرستم
بعدم وجود یوفو برای من و بسیاری از افراد اصبات شده است و فقط این مونده که یوفو ها چی هستند و برای این گفته دلیل دارم
وجود اون همه شاهد عینی و یافته های دیگه....
نمونش همون بیلی مایرز که دانشمندان هم حرفهاش رو تایید کردن
من متاسفم
چرا ما باید به همه چی پشت کنیم
از نظر من دنیا=معماست
در پایان
خیلی چیزها پشت پرده هست که ما از اونا خبر نداریم و به راحتی ازکنار اونا میگذریم
دقت کن که سرت کلاه نره
کشورها به حاضر نیستن به خاطر هیچ چیز منافع خودشون رو از دست بدن
موفق باشی
براتون ارزوی موفقیت می کنم ...
درست شد بگو من یکی می خوام ... گفتی رایگانه دیگه !!!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز حداقل يه طرح از دستگاهتون بزار ما هم كپي كنيم....:21:
دوما اگه باهاش يه يوفو پيدا كرديم چيكار كنيم!!!! بريم جلو بگيم سلام من شما رو پيدا كردم!!!:27:
اول شما يكي پيدا كن بعد اثبات كن تا ما هم باور كنيم.....
عزیزمنقل قول:
اگه قرار بود با یکی پیدا بشه که اینهمه نمی ساختیم:31:
میزارم عجله نکن
حتمآنقل قول:
فقط شما تعهد میدی که نباید بهش آسیبی برسه
چون هرچند وقت یکبار(البته میگم)دستگاه هاش به روز میشه
این موجودات واقعا وجود دارن اخه چند نفر تو خارج تا حالا دیدن
چرا خارجنقل قول:
تویه ایران همین خلبان......(اسمش یادم نیست)هم دیده که یکی از معتبرترین مشاهدات در این زمینه است
حتی بهش لوح هم دادن
با سلام به همه دوستان, وقت بخیر...نقل قول:
میخواستم خدمتتون عرض کنم که من به وجود یوفوها معتقدم. نه به خاطر چیزایی که تو اینترنت خوندم یا کلیپهایی که دیدم در موردشون... , در واقع چند وقت پیش چیزی رو که دیدم منو نسبتا قانع کرد...
قضیه اینه که اینجایی که من زندگی میکنم تو 4-5 ماه گذشته همش ابر بوده تا 2-3 هفته پیش که آسمون اون روز صاف صاف شده بود, شب وقتی داشتم به خونه برمیگشتم چون خیلی وقت بود چشمم به ستاره ها نیوفتاده بود چند لحظه ای وایستادم به تماشا کردنشون:31: , تا اینکه یه چیزه عجیبی دیدم که هضمش برا خودم یه کم سخت بود, اون لحظه که داشتم به آسمون نگاه میکردم , همون جایی که اتفاقا چشمم هم به اونجا بود دو تا از ستاره هایی که تا اون موقع یه 2-3 دقیقه ای بود که سر جاشون ُُثابت بودن ناگهان شروع به حرکت کردن با سرعت زیاد و به جهات مختلف ,تقریبا خلاف هم... نکته جالب اینجاست که این دو جسم که تا اون موقع ثابت سر جاشون بودن با شتاب ثابت شروع به حرکت کردن یعنی سرعتشون آروم آروم زیاد نشود ,در جا سرعت گرفتن... دوستان میدونن که ما هنوز هواپیما یا شاتلی نداریم که موتور یا بدنش قابلیت همچین مانوری رو داشته باشه...
خلاصه اینطوری بود دیگه , یه بار بعد 4-5 ماه آسمونو نگاه کردیم:31::42::18:
اما در مورد دستگاه یوفو یاب شما: من از این برنامه شما در مورد دستگاهتون خبر ندارم اما بر فرض که کار کرد و شما رد یه یوفو زبون بسته ای رو گرفتید ,فیلمش رو هم گرفتید ,بعدش چی؟:17:
مطمئن باش ... می خوام ازش استفاده ی علمی بکنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی ها هم ندیدن ... دیدن که نشد دلیل ... شد ؟نقل قول:
اینم درسی برای شما که بعد از این همه مدت به آسمون نگاه نکنی ... :27::21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما نمیتونی به این آسونی بگی که اونا یوفو بودن
لطفآ ساعتش وتمام جزئیات رو بزار تا بررسی بشه
من 2 سال تحقیق کردم تا این مسئله رو باور کردم
بعدم شما میگی تویه اینترنت یا جایی درمورد این مسئله نخوندی
من به شما قول میدم که خوندی
در مورد پیدا شدن یوفوها
هم بزار پیدا بشه من میدونم چیکار کنم
سلامنقل قول:
عزیز من اگه شما متنی رو که من نوشتم یه کم با دقت تر بخونید میبینید که من نگفتم که تویه اینترنت یا جایی درمورد این مسئله نخوندم:46: من منظورم این بود که من به غیر از این منابع یک همچین مشاهده شخصی هم داشتم...
من که هیچ جا نگفتم اونا قطعا یوفو بودن...:13:
اما توجه کنید که اون اشیاع پرنده برای من کاملا نا شناخته بودن = معنی کلمه یوفو: اشیاع پرنده ناشناخته:31:
اما واقعیت اینه که هیچ شیع پرنده ای که برای ما ناشناختست رو نمیشه گفت که موجودات فرا زمینی هستند ,یعنی همه مشاهداتی که تا کنون از این اشیاع شده ,اما چون برای ما ناشناخته هستند بهشون میگیم اشیاع پرنده ناشناخته یا همون یوفو...
حالا ممکنه برای بعضی از افراد (دولتها) شناخته شده باشه اما برای من فعلا ناشناختس... :23:
ساعتی که اون قضیه اتفاق افتاد 11-12 شب بود ,دقیقا یادم نیست ولی حدود 2-3 هفته پیش بود , منظورت از تمام جزئیات چه جزئیاتی؟
من میدونم معنیه یوفو چیهنقل قول:
ولی منظور از اشیا ناشناخته
ناشناخته بودنشون برای جهانیانه
مثلآ وانجا کوه هست و...
دوستان ..نقل قول:
لطفا بحث رو شخصی و از حالت علمی خارج نکنید ....
موفق باشید
مرتضی
چشمنقل قول:
حتمآ
تشکر که تذکر دادید
ولی بحث کاملآ علمیه
دستتون درد نکنه یعنی میگید ما قاطی جهانیان نیستسم :37:نقل قول:
عزیز خوب شما چه تعریفی برای این غضیه دارید ؟ یعنی همچین چیزی برای کسی شناخته شدس؟؟؟ اگه هست لطف کنه به من توضیح بده...
بابا قصد من از نوشتن اون قضیه اینجا این بود که اگه کسی چیزی میدونه ما رو روشنمون کنه:goatee:
خبنقل قول:
با فرض بر اینکه شما یک یوفو دیدید
لطفآ در موردش توضیح بدید
ufo به معنیه اشیا ناشناخته ی پرنده هست
et به معنی موجود فرازمینی
توضیحش رو که تو همون پستی که در موردش نوشته بودم دادم!!!:blush:نقل قول:
سلام بچه ها برید تو این ادرس و به این عکسها نگاه کنید ,جالب هستن نه؟ من که خودم فکر میکنم کار فوتوشاپ باشه...:46:
کد:http://www.conspiracycafe.net/forum/index.php?showtopic=8394
منظورم در مورد خود اون دوتا یوفو هستنقل قول:
خیلی بی جزئیات توضیح دادی
کامل توضیح بده
شرمنده اما من متوجه منظورت نمیشم چه توضیح بیشتری میشه داد؟ در مورد چیشون؟نقل قول:
منظورم اینکهنقل قول:
مثلآ چه رنگی بودن
فاصلشون تقریبآ چقدر بود
اندازشون تقریبآ چقدر بود
آیا شهاب نبودن
جزئیات رو بگو
واقعیتش از نظر رنگ و اندازه و فاصله و غیره کاملا شبیه به ستاره بودن به طوری که من اولش فکر میکردم که اینها هم ستارن...نقل قول:
شهاب هم صد در صد نبودن چونکه 2,3 دیقه اولش مثل یه ستاره معمولی سر جاشون ثابت بودن بعد در یه لحضه و همزمان شروع به حرکت کردن...
یکی از دوستام بهم گفت که شاید توهم زدم:27:
اما من اونشب تنها نبودم یک نفر دیگه هم همراهم بود که اون هم همینو دید...:20:
پس واجب شد که باهم به طور خصوصی گفتگو کنیمنقل قول:
باشه ,آی دی یاهوی من هست اگه خواستی...نقل قول:
بدهنقل قول:
ماله من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا [saiiddz] ميشه درباره نحوه عملكرد دستگاهي كه ساخته ايد كمي توضيح دهيد؟؟؟:46:
saiiddz جان ...نقل قول:
امکان توضیحش که هست؟ ...
saiiddz توضیح نمیخوایی بدی؟
حالا که آقا saiiddz توضیح نمیده من یه روش عملی باسه پیدا کرد ufo بهتون میگم :
قرار ملاقات: 2 الی 3 شب
مکان: وسط کویر لوت یا صحرای کالاهاری فرقی نمیکنه
شرایط دیدار: حتما باید تنها باشی
اینجوری حتما یکی پیدا میکنید..................شوخی کردم:27::27:
:31::27: احتمالش زیاده...نقل قول:
سلام اینم یه عکس از این دستگاه
فقط به خاطر داشته باشین که این عکس مربوط به چند ماه پیشه و طرح کاملآ اولیه ی اونه
طرح الان به روز شد و تقریبآ 70% با این فرق میکنه
در ضمن ساخت انبوه ش به تعویق افتاد چون هنوز در حال بهتر شدن و اضافه شدن چیزهای دیگری روشه
گروهم هم به من اجازه ندادن که بیشتر از این توضیح بدم و این عکس رو هم خودم به صورت کاملآ ابتدایی درست کردم تا شما کمی باهاش آشنا بشید(البته این دستگاه ساخته شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطوط قرمز نور لیزر هستند و نقطه های سیاه دوربین
طرز کارش به این صورته که وسط استوانه نمیچرخه و ثابته ولی دورش میچخه و لیزر هارو میچرخونه
و به قول گروهم دیواری نوریبه وجود میاره و دوربین ها هم تمام مناطق داخلی این دیوار نوری رو پوشش میدن
اگه جسمی بخواد از این دیوار بگذره در نور لیزر ایجاد تغییر میکنه و دوربین ها فیلم برداری میکنن و به نرم افزار مخصوصش در کامپیوتر فیلم هارو میفرستن
طرح جالبیه اما یه سوال ....دستگاه شما چگونه فرق یه جسم مثل پرنده رو با یه ufo تشخیص میده؟؟؟نقل قول:
بله سوالتون به جاستنقل قول:
این کار توسط نرم افزار مخصوصی در کامپیوتر نصب میشه انجام میشه
البته این نرم افزار فعلآ کامل نشده
سعید جان ...نقل قول:
خطوط قرمز نور لیزر هستند و نقطه های سیاه دوربین
طرز کارش به این صورته که وسط استوانه نمیچرخه و ثابته ولی دورش میچخه و لیزر هارو میچرخونه
و به قول گروهم دیواری نوریبه وجود میاره و دوربین ها هم تمام مناطق داخلی این دیوار نوری رو پوشش میدن
اگه جسمی بخواد از این دیوار بگذره در نور لیزر ایجاد تغییر میکنه و دوربین ها فیلم برداری میکنن و به نرم افزار مخصوصش در کامپیوتر فیلم هارو میفرستن
باعرض معذرت من اصلا متوجه منظورتون نشدم ... یعنی چی که هر چی که رد بشه می فهمه ؟
بعد خوب این دستگاه شما چه فرقی با چشم مصنوعی داره؟ ... این که همون کار رو می کنه !!!!
حالا چجوری دستگاه شما تشخیص می ده اون جسم ufo هست؟
مرسی
مرتضی