ای بابا شما هنوز اندر خم قیمتید!!!
یکی به ما بگه این وسایلشو از جمله کاور و رمشو از کجا میشه گیر آورد؟
Printable View
ای بابا شما هنوز اندر خم قیمتید!!!
یکی به ما بگه این وسایلشو از جمله کاور و رمشو از کجا میشه گیر آورد؟
نقل قول:
سلام اين گوشی w1000 كه ميشه رقيبه n95
(4گيگ حافظه داخلي
دوربين 4 مگا پيکسل
صفحه نمايش لمسی و)
من که شخصاً با هاش حال نميکنم
http://i16.tinypic.com/5xpdstx.jpg
نظره شما چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه منبع معتبری ماشالاه ؟؟؟؟
یاد قضیه ی n99 افتادم.
تو سایت خود سونی اریکسون سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
البته شایدم وجود داشته باشه و مال طرح های چند سال آینده باشه.
نقل قول:
من اينجا ديدمش:5:
n99 ظاهرش تابلو بود نقاشی ولی اين به نظر نمياد تقلبی باشه
این n99 خیلی ضایع بود خداییش...
علي محمد جان Dubai بود همه چيش
من ي RAM 1 گيگ خريدم ولي از كاور ها خوشم نيومد و اعتقادي به كاور ندارم واسه همين نگرفتم
حتي كاركيت ماشينش ،شارپ فندك همه چيش هست .
داخل CT Center فروشگاه الرمـــــــــــــــــــــ س نوكيـــــــــــــــا
این دبلیو 1000 یه طرحی بیش نیست
این عکس هست که من خودم با ان95 گرفتم کیفیتو فقط داشته باشید
کیوان جون رمش نوکیاست؟ چند خریدی؟نقل قول:
دوستان عزيز لازم هست براي براي اينكه ي سري بحث ها اينجا تمام بشه ، مطالبي رو كه در همايش گوشي هاي نوين خدمات نوين در فوريه 2007 در شانگهاي چين عنوان شد رو بگم
ببينيد عزيزان سياست هاي كمپاني هاي چند مليتي مثل كمپاني هاي توليد گوشي مبتني بر سياست قيمت گذاري و رقابت در عرصه جهاني و بازار مصرف كننده است . در تمام كمپاني ها تيمي وظيفه داره نياز بازار رو بسنجه و به بخش طراحي منتقل كنه لذا تمام گوشي هاي توليدي در تمام كمپاني ها از اين مرحله مي گذرند .
گوشي بعد از طراحي در بخش توليد آلفا قرار مي گيره يعني اينكه فقط 50 تا 100 گوشي توليد ميشه به بزرگترين نمايندگي ها ارسال ميشه صرفا براي اينكه استقبال مردم مشخص بشه و معايب پنهان ظاهر بشه .
در اين مرحله گوشي به صورت رسمي اعلام نميشه اما همه مي گن فلان گوشي اومده .
و بعد از اين معايب برطرف ميشه و با تعيين قيمت نهايي وارد بازار ميشه .
من در آبانماه گذشته كه n95 رو خريدم تو همون فروشگاه w1000 سوني اريكسون رو دستم گرفتم اما فروشنده با توجه به اينكه من در يك سفر دولتي به كشورش رفته بودم خواهش كرد انو نخرم و البته دليلي نگفت صرفا پيشنهاد داد و فقط كفت اين گوشي در مرحله آلفا هست - در اون لحظه من N95 رو خريدم .
لذا دوستاني كه مگن فقط طرح و نمي دونم ...... من عرض ميكنم با دستاي خودم W1000 سوني اريكسون رو در آبانماه گدشته لمس كردم بعد شما مي گي طرح هست فقط ؟
به هر حال باز عرض ميكنم w1000 از يك كادربرد بسيار قوي بهره گرفته در توليدش و همون طور كه مي دونيد هميشه در بازار رقابت با ديگر رقبا در قيمت پيشتاز هست .
يك نكته دوستان دقت كنند و اون اينكه هرچيزي كه مي خريد بايد به قيمتش بي ارزه ، شايد N95 به 1000000 تومان نمي ارزه اما w1000 با قيمت نهايي 680000 تا 720000 تومنش ارزش داره - اين گوشي از آخر مهرماه در بازار ايران فراون خواهد شد .
باز اگه دوستان مطلبي داشتند خوشحال ميشم با منطق و دليل مطرح كنند تا جواب بريم شايد در تصميم گيري دوستان تاثير مثبت بزاره - به اميد روزي كه خريدار و مصرف كننده از معاملشون راضي باشن و پشيمون نشن -و نكته آخر گوشي رو رو چشم و هم چشمي نخريد - بر اساس نيازتون بخريد با خريد گوشي فقط پول تو جيب كمپاني هاي بزرگ دنيا مي كنيد و مصرف گرايي رو ترويج مي ديد .
علي جان Ram من ماركش هاينوكس هست -
روش نوشته شده :
HAINUX
Indify
For Nokia N95
حجمش يك گيگابايت هست و من خريدم 90 هزار تومن .
چه خبره بابا!!!:18: :18:نقل قول:
مگه رم اینا مایکرو اس دی نیست؟ تو کاتالوگش که اینجوری نوشته!!!
مایکرو اس دی هم که 2 گیگش تقریبا 20-30 تومنه
چرا علي جان
ram اينا microSD هست اما Bus رم كه من خريد كردم 833 هست و Full time گارانتي ،
رم 1 كيك سامسونگ كره هم داشت با 1 سال گارانتي و Bus ،533 كه 34 هزارتومت بود
اگه سوالي داشتي ميتوني تماس بگيري خوشحال ميشم بتونم كمكي بكنم
7404 313 0913 - شاد باشي .
کیوان جون دستت درست. اگه سوالی داشتم حتما مزاحم میشم.
مرسی
تمام فرمايشاتتون متين ولي چند تا سؤالنقل قول:
1. الان اين GPS تو كشور ما كار مي كنه؟ كجاها بدردمون مي خوره يعني بهتر بگم فايدش براي ما چيه؟
2. در مورد باتري اولا تو سايت جي اس ام آرنا نوشته كه اين گوشي با USB شارژ نمي شه ثانيا باتري اين گوشي يعني مدت زمان كاركردش شبيه ان73 هستش يعني ان73 هم مثل اين كم مياره با 3 ساعت مكالمه در روز؟ من كه 3 ساعت مكالمه نخواهم داشت ....
3. مي دونم راديو اف ام داره ولي RDSنداره اونم تو ايران كاربردي نداره
4. در مورد عدم تنظيمات نوردهي به صورت دستي من خودم موندم معنيش چيه احتمالا فلاششو مي گه كه به صورت دستي نمي شه نورشو كم وزياد كرد وت وسط لايت سنسور فقط كنترل مي شه احتمالا در ثاني فلاش اين گوشي رو تو شب چه جوري ديدي؟
5. گوشي دبيلو1000 وجود خارجي نداره و خدا مي دونه بياد يا نياد ملت فكر مي كردن بعد پي 990 بزنه پي 1000 آمد زد پي وان اينم خدا عالمه . احتمالا همون دبيلو 1000 شما تاچ اسكرين باشه از لحاظ باتري كه صددرصد مي بايست قوي تر از ان باشه ولي از آنتن دهي به نوكيا نمي رسه . همه مي دونن بلاخره به هر دليلي نوكيا 10 درصد آنتن دهيش بهتره
چند سؤالنقل قول:
اول ساخت كجاست؟
دوم شما مشخصات سخت افزاري ان95 رو مي دوني؟ مي دوني باس مموري رو تا چه حدي ساپورت مي كنه؟ (باس همان تعداد گذرگاههاي داخلي مموريه بعنوان راه ارتباطيه) شايد مثلا 533 رو ساپورت مي كنه؟
سوم چرااينقده گرون فكر مي كنين قيمت واقعيشو بهت دادن يا انداختن؟
چهارم: به نظر شما رم مخصوص ساخت نوكيا براي ان95 سازگارتر نباشه؟
سلام
گارانتي هاي اصلي نوكيا رو اسم ببرين و بي زحمت سايت هاشون رو بنويسين ولي مهم تر از همه اتصالات رو مي خوام
يه زماني پي دبيلو700 تو سايت سوني اريكسون بخش آفريقا و خاورميانه ي خودمان مي گشتم نشون داد وجود نداره در حال اينكه تو بازار پر بود و رفتم بخش انگلستان سوني اريكسون ديدم اونجا هست خوب منبع موثق ما سوني اريكسون و جي اس ام آرنا و موبايل ريويوو هست هر وقت آمد و ويرايش نهاييش آمد ما هم لبيك مي گيم ولي من يكي سوني اريكسون رو گذاشتم كنارنقل قول:
اولا رنگها رو نام ببر جلوي گوشي چه رنگيه پشتشون چيه؟ من شنيدم جلو نقرهاي و پشت بنفش ماننده و يكي هم مشكيه ديگه نمي دونمنقل قول:
ثانيا اين دستگاه سفيده پشت گوشي چيه؟
راستي عزيزم در مورد كشويي بودن گوشي يه ذره بيشتر توضيح بده؟ روان كار مي كنه يا عين ان80 عمل مي كنه؟
ان 95 اس ام اس فارسي مي گيره؟
سلام به دوستات عزيز از جمه Nokia N95 كه ظاهرا خيلي كنجكاو هست
دوست من ، راستش سوالات خيلي زياد شد - تا جايي كه بتونم جواب مي دم بعد اگه بازم سوال داشتي تمتس بگير اگه اطلاعاتي داشتم حتما در اختبارت قرار مي دم ،
- در مورد GPS سوال كرده بودي كه بايد جواب بدم در ايران هم فقط فعلا به دليل وجود نقشه براي تهران فعال هست اما من در ايتاليا و دبي و ارمنستان ديدم كه كار مي كنه و چه خوب كار ميكنه در ادامه اگر مسافرت بيرون ايران نداري يا كم داري به دردت نمي خوره
-در مورد باطري منم عرض كردم شارژ usb نداره اما بطور كلي عقيده من بر اين هست كه باطري رو در هيچ گوشي با usb شارز نكنيد دلايل علمي زيادي داره كه از حوصله اين بخش خارج هست .
-در مورد راديو fm هم حساس شدم رفتم چك كردم كار كرد ؛ بدون رودرواسي RDS هم نمي دومن چيه اما راديوش كار مي كنه و بايد هندفري وصل باشه
- فلاش گوشي تو شب خوبه اما باز دارم مي گم من دوربين ديجيتال سوني دارم كه 5 كگاپيكسل هست عكس هاش خيلي بهتر از گوشيه در ضمن بطور كلي عكسبرداري با دوربين ديجيتال بايد در نور طبيعي يا نور سفيد انجام بشه
-من w1000 رو دستم گرفتم اما اگر تو اصرار داري بگي وجود نداره ؛ باشـــه ، حتما اطلاعاتي داري كه ما نداريم يا مثلا من شعور تشخيص w1000 رو نداشتم ----- شــــــــــــــايــــــــ ــــــــــــــــد-----
- رم هاينوكس هم ساخت كره جنوبي هست
-اولا تا 833Mhz رو ساپورت مي كنه چون رو خودم 833 هست - ثانيا باس يعني پهناي باندي كه در واحد زمان اطلاعات از اون عبور مي كنه و به زبان ساده تر سرعت انتقال داده هست كه با واحد MHz بيان ميــشــــه !
-خير قيمت اصليش هست - قبل از خريد ebay رو چك كردم
-سوال چهارم اين بخش رو اصلا نفهميدم چي مي گي " چهارم: به نظر شما رم مخصوص ساخت نوكيا براي ان95 سازگارتر نباشه؟ " - اما اگه منظورت اين هست كه رم خود كمپاني نوكيا در جواب عرض مي كنم نوكيا دوربين گوشي هاشو هم از كمپاني هاي ديگه مي خره چه برسه به رم - نوكيا كه توليد كننده رم نيست
-عقيده شما روي سوني اريكسون عقيده مردان شرقي بر همسرانشون هست ؛ در دنياي امروز مشتري به بازار ،قيمن،خدمات و كيفيت نگاه مي كنه !!!!
-بله N95 مي تونه اس ام اس فارسي بگيره
سوالاتي كه از من پرسيده بودي رو در حد توانم جواب دادم اميد است براي تصميم گيري ديگر دوستان مفيد باشه اما هنوز تاكيد مي كنم خريد n95 زوده و ا N97 وارد بازار نشه به قيمت واقعي خودش نمي رسه - در تصميم گيري اشتباه نكنيد - در رحمت پروردگــــــار مهربان ، شاد زندگي كنيد و از ياد خداوند غافل نشيد و به بندگانش كمك كنيد تا شما رو كمك كنه -
گــــــــــرچه اي دف زن مست شيشه باده شكســـت
يك بغــــل مسـتي و نــــــــور قسمت ما شده بــــود
ممنون توضیحات کاملی بود ....
مرسی
خيلی به درد من خورد
اميدوارم همچنان از تجربيات شما استفاده کنيم
:46:
یعنی من که تو اصفهان زندگی می کنم این gps به هیچ دردی نمی خوره.
من غلط بکنم از این حرفا زده باشم که شما اینو میگین.نقل قول:
-من w1000 رو دستم گرفتم اما اگر تو اصرار داري بگي وجود نداره ؛ باشـــه ، حتما اطلاعاتي داري كه ما نداريم يا مثلا من شعور تشخيص w1000 رو نداشتم -
آخه تو این انجمن اینقدر بحث این گوشی شده بود ولی کسی چون منبعی نداشت و اطلاعات در مورد این گوشی متفاوت بود بالاجماع همه می گن این گوشی وجود خارجی نداره.
ولی حالا که شما می گین توی دستتون هم گرفتین پس از این به بعد می گیم وجود داره.(بابا قبولت داریم.)
دوست مهربان من بيلچه عزيز از لطفي كه به من داشتي سپاسگزارم لكن روي سخن من با Nokia_N95 بود كه مي گفت سوني اريكسون W1000 وجود نداره و صرفا طرح هست .
در خصوص GPS هم كه گفته بودي ، منم خودم ساكن اصفهان هستم و محل كارم تهران هست ، چون MAP آپ ديت شده از اصفهان نداريم GPS جوابي نمي ده اكر نه تمام شهرهاي ايــــران ما در محدوده پوشش ماهوارهاي هستند
انشاالله موسسه جغرافيايي و كارتوگرافي و گيتــــآ شناسي قول داده بزودي نقشه هاي فراگير ايران رو تهيه و به گمپاني نوكيا براي قرار دادن رو سايت ارسال كنه .
نقشه تهران هم در حال حاضر به روز نيست و خطا مي ده دستگاه .
بیاین دوباره یکی یه تاپیک برای w1000 راه انداخت.
دوست عزيز بنده قصدم توهين نيست ومن اصلا نگفتم كه طرحه.. حالا شما مي فرمايين هستش و دستم گكرفتم بنده عرض كردم ملاك من و ملاك همه sonyericsson.com, gsmarena.com,mobile-review.com , nokia.com هستش كه معتبرترينش همون سايت اصلي نوكيا و سوني اريكسون بعدش جي اس ام آرنا هستش هر وقت اومدن اونجا چشم... ولي براي خريد ملاك قرادادن اين گوشي هايي كه هنوز تو بازار نيستن و خواهد آمد خوبهنقل قول:
بازم ممنون يه سؤال الان فرض كنيم تو تهران gps كار مي كنه چه كمكي مي تونه به صاحب گوشي بكنه
سلامنقل قول:
همونطور که قبلا گفتم دوتا رنگ زرشکی و نوک مدادی رنگهای اصلی هست و رنگ جلوش هم که فقط نقره ای!
درمورد اون دستگاه بشتی من اطلاعات خاصی ندارم ولی میدونم برای این گوشی فقط نیست و اصلا ربطی به بحث ما نداره.
راستی یه چیزی باید بگم. به نظر من همونطور که دوستان گفتن تنها عیب این گوشی باطریشه که زود شارز خالی میکنه. البته اینم فکر کنم به خاطر کیفیت بالای ال سی دیشه.
خوب در باره غلتكش صحبت كننقل قول:
ميشه يه باتري 1100 mAh روش انداخت كه ديگه مشكل باتريش هم حل بشه:46:
در مورد عدم تنظيمات نوردهي به صورت دستي گوشی n95 یه نظری من دارم ( البته خوب اطلاعاتم در حد دوستان نیست برای همین می ترسم اشتباه بگم ) .
فکر کنم منظور این باشه که نمیشه میزان نور صفحه رو تغییر داد
راستش من p910i دارم ( البته می خوام عوضش کنم و n95 بگیرم ) یه قابلیت خوبی که این گوشی داره اینه که هر موقع شارژ گوشی در حال تموم شدن باشه می شه با کم کردن نور صفحه به شارژ گوشی اضافه کرد مثلآ اگه نور صفحه رو به 20 درصد برسونی شارژ اگه 10 درصد باشه ممکنه به بالای 20 درصد برسه
این قابلیت خیلی به کار میاد مخصوصآ برای اونایی که زیاد با گوشی آهنگ گوش میدن چون می تونم نور صفحه رو کم کنند تا زیاد شارژ مصرف نشه
خواهشآ اگه ایدم اشتباه بود لطفآ تو ذوقم نزنید چون گفتم اطلاعاتم در حد شما ها نیست
اگه منظورت کشوشه که باید بگم خیلی بهتره از اون مدلهای قبلی نوکیاست. نمیدونم چه جوری بگم ولی اینو بعید میدونم که بعد مدتی شل شه یا حالتشو از دست بده.نقل قول:
درمورد باتری والا من اینو که شما میگی تست نزدم . شما تست کنید به ما هم بگید. :46:
مرسی از نظرت. ولی فکر کنم منظور دوستمون چیز دیگه ای بود. آخه تنظیم نور صفحه که داره. دوست ما منظورش فلش بود. آخه خیلی قوی و برنور درواقع خیلی کور کننده هست.نقل قول:
در مورد عدم تنظيمات نوردهي به صورت دستي گوشی n95 یه نظری من دارم ( البته خوب اطلاعاتم در حد دوستان نیست برای همین می ترسم اشتباه بگم ) .
فکر کنم منظور این باشه که نمیشه میزان نور صفحه رو تغییر داد
راستش من p910i دارم ( البته می خوام عوضش کنم و n95 بگیرم ) یه قابلیت خوبی که این گوشی داره اینه که هر موقع شارژ گوشی در حال تموم شدن باشه می شه با کم کردن نور صفحه به شارژ گوشی اضافه کرد مثلآ اگه نور صفحه رو به 20 درصد برسونی شارژ اگه 10 درصد باشه ممکنه به بالای 20 درصد برسه
این قابلیت خیلی به کار میاد مخصوصآ برای اونایی که زیاد با گوشی آهنگ گوش میدن چون می تونم نور صفحه رو کم کنند تا زیاد شارژ مصرف نشه
خواهشآ اگه ایدم اشتباه بود لطفآ تو ذوقم نزنید چون گفتم اطلاعاتم در حد شما ها نیست
من توی یه اتاق 100% تاریک که هیچی نمیدیدم عکس انداختم مثل روز عکس انداخت :8:
تست كردن كه ديگه نميخواد باطري ميذاري روي گوشيتنقل قول:
يه باطري ميخري كه قوي باشه و اونو ميذاري رو گوشيت
خيلي ها براي n90 همين كار رو كردند يه باتري Li Ion كه قوي باشه 1300 mAh و روي گوشيشون گذاشتند
فكر كنم نوكيا به دليل سنگين بودن گوشي ها از باطري كم ظرفيت تر استفاده كرده كه كمي وزن گوشي كمتر بشه
چون هر چي باطري بيشتر ظرفيت داشته باشه وزنش هم بيشتر ميشه:46:
یعنی می شه با Gps با نقشه تهران کار کرد
برای استفاده از GPS در تهران، باید از برنامه nokia map loader استفاده بکنید و نقشه تهران رو دانلود کنید و روی مموری کارت گوشیتون بریزید.
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای راهنمایی در مورد نحوه کار این رو هم ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه هم همینطور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي sasan_n73نمي شه كه نفهميده و نسنجيده و بدون اطلاع كافي اين كار رو انجام داد شما اگر منبع موثقي بر اثبات حرفتون در ساتي داريد بفرماييد تا دوستان و بنده نظري بيفكنيم ببينيم چه جوريه در غير اينصورت ذهن دوستان و بنده رو منحرف نكنيند. ممنوننقل قول:
و اين مورد هم كه فرمودين دوستان رو ان90 انداختن كار كرده اين كه نشد دليل
خوب دوستان فكر كنم بهتره بحث هايي كه بدرد نخوره رو بزاريم كنار. افكارمون رو متمركز كنيم روي گوشي. حق مي دم چون اكثر دوستان و بنده خودم بدليل گرون بودن دستگان ان95 تا حالا نزديكش نشديم بهمين جهت نمي تونيم مثل ان73 مفصل درموردش صحبت كنيم. بگذريم ... به نظرتون ان97 كي مياد؟ اين رو يكي از دوستان در همين تالار گفته بود از دبيلو1000 هم صحبت مي كرد (اسم آي ديش فكر كنم كيوان بود) به نظرتون فرمش چه جوري خواهد بود؟
راستي تا حالا كسي تونسته براي هرم Nها يه قاعده اي كه نوكيا به بازار مي ده رو كشف كنه؟ مثلا چرا ان94 نيامده ان95 آمده يا ان74 نيست دلايلش چيه؟ موردي رو كه فقط من مي دونيم اينه كه در سري N سري 7xاون در راس هرم هستش و از لحاظ كاربرد و امكانات در صدر جدوله و برتره و ساير گروها مثل 8xيا 9xدر مورد يه بخشي شناخته شده هستش مثلا سري 8xبراي اينترنت و ...
حالا ان95 براي چي طراحي شده؟؟؟
قابل توجه کسانی که answering machine بری ان 95 می خواستن.
فکر کنم دیگه با این برنامه ای که می ذارم مشکل answering machine این گوشی هم حل بشه.
Mobisophy PhonePilot v2_00
با این برنامه علاوه بر منشی تلفن از امکانات بلک لیست و ضبط مکالمه و............ هم می تونید بهره ببرید.
فقط یه موضوعی اونم این که kerek این برنامه رو باید ساین کنید.
اگه نمی دونید چه جوری یه برنامه رو ساین میکنند بیاین اینجا.
بيلچه جون ممنون بابت برنامه ولي اين ساين كردن مكافاتيه ها. فكر كنم بهتره صبر كنم يه برنامه كرك شده اي چيزي بلكه پيدا شه.
اگه يه برنامه كرك شده پيدا كردي يه ندا بده.
ولي بازم ممنون.
میل خودته. اگه می خوای....نقل قول:
imei
گوشی تو بزار تا خودم برات ساین کنم.
شما لطف داري ولي ديگه مزاحمت نميشم!