يه چيزي كه تمام شما از اون بي خبريد
اندازه ال سي دي 5700 با n73 دقيقا يكيه
پس الكي نگين كه مال n73 بزرگتره
خودم مقايسه كردم
Printable View
يه چيزي كه تمام شما از اون بي خبريد
اندازه ال سي دي 5700 با n73 دقيقا يكيه
پس الكي نگين كه مال n73 بزرگتره
خودم مقايسه كردم
shahab-asemani جان شاید از شانس بد شما گوشی شما از این چینیا هستش !!!
این درست ولی مجارستان با مجوز نوکیای فنلاند گوشی رو میزنهنقل قول:
بالاخره بايد يه فرقي بين گوشي فنلاندي با مجارستاني باشه
این طوری هم که شما گفتی نمیتونه گوشی ضایع ای باشه ( احتمالا گوشی شما چینیه )
بهتره دوستان دیگه ای هم که این گوشی رو دارن بیان و نظرشونو در مورد حرفهای شما بگن
اگه نظر هر دو گروه یکی بوود که باید بی خیال این گوشی بشیم در غیر این صورت مشکل از گوشی شماست
دوستان همینطور که در عکس مشاهده می کنید من فکر می کنم انحنای قسمت پایین گوشی مربوط به خود طراحی گوشی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از طرف دیگر :
و در مورد اون چسب در پشت گوشی درعکسایی که من از این گوشی دیدم چنین چسبی وجود نداشته
و
و
البته خودم هنوز این گوشی رو نگرفتم و در حال تحقیق دربارش هستم
با اين گوشي من كار كردم سرعت فوق العاده بود
و همينطور صداش
اون چسبی که دوست عزیزمون گفتن روی گوشی هست اما اون برای کسایی زدن که برای اولین بار میخوان قاب گوشی رو عوض کنن بدونن چیکار کنن و میشه کندش..
البته این خودش یه جورایی تست iq هم محسوب میشهنقل قول:
و اما در پوش پشت ماله باطري بد طراحي شده بدون دكمه هست يك چسب پشت درش زده شده شما با كشيدن اون چسب بايد در رو باز كنيد و اون چسب هميشه شما رو ازار ميده
به والله قسم گوشی من نه خمیدگی داره نه برچسب.چون بر چسبشو مینونید داخل گوشی قرار بدید یا حتی بکنید اندازه ی ال سی دی این گوشی با ان73 کاملا یکسانه.و همونطور که بارها گفتم به نظر من تنها مشکل این گوشی مانند 3250 قسمت گردان پایین گوشی هست که البته در مواردی این مورد میتونه یه مزیت باشه.در ضمن امروز نمیدونم چه بلایی سرم اومده بود که گوشی یه دفعه از تو جیبم افتاد ولی چیزیش نشد.بعد از ظهر هم پای این جانب رفت رو گوشی و علی رغم اینکه پای من دقیقا روی جوی استیک گوشی رفت ولی باز هم هیچ مشکلی پیش نیومد.در ضمن خود شرکت نوکیا اعلام کرده که گوشیهای این شرکت که در 12 زیر مجموعه ی این شرکت تولید میشوند از لحاظ کیفیت هیچ فرقی ندارند.پس خواهشا اذهان عمومی را منحرف نکنید.من کاملا از تصمیم خودم نسبت به فروش ان70 موزیک ادیشن به قیمت 280 تومن و خرید 5700 با قیمت 290 تومن راضی هستم چون این گوشی با توجه به قیمت و امکاناتش محشره.در ضمن فراموش نکنید بدنه ی این گوشی از جنس پلاستیک فشرده هست و این هم یه امتیاز محسوب میشه.
مطمئن باشید شهاب جان گوشی شما تستی هست و یا شاید هم چینیه!!!!چون توی قسمت نظرات سایت جی اس ام ارنا یه بنده خدایی 5700 خریده بود و دقیقا همین مشکلات عجیبی رو که برادر شما داره داشت.بعد از دادن بارکد گوشی و همچنین imei گوشی به بقیه ی اعضا و تست این شماره ها مشخص شد رقم 7 و 8 گوشی این بنده ی خدا به ترتیب عدد 1 و عدد 0 هستند که چنین شماره ای وجود نداره(اگر 0 و 1 میبود درست بود).پس عیب گوشی برادر شما به خصوص در مورد ریست شدنهای پی در پی رو باید به حساب تقلبی بودن گوشی برادرتون گذاشت.در ضمن بورد گوشی برادرتون چه رنگی؟؟چون توی سایت جی اس ام ارنا بعضیها از چینی بودن بورد گوشیهاشون مینالیدند و مشکلات داشتند.
یکی لطف کنه بگه برد مجار این گوشی چه رنگیه و فرقش با چینی چیه؟
برادرا خواهرا یه چند تا مساله واسه من پیش اومده
1- من هوتی هستم نه هاتی اینجوری به صورت فانتزی نوشتم
2- برد این گوشی به رنگ سبز تیره است
3- ال سی دی اش با ان 73 هم اندارس
4- شما واقعا نمی دونستین چجوری باید پشتشو واز کنین؟
خوب باشه من می گم
دفعه ی اول چون ملت آشنایی کامل باهاش ندارن چسب گذاشتن که راحت واز بشه
وقتی یاد گرفتین درشو واز کنین چسب رو بی زحمت بکنین
برای واز کردن درش بدون نیاز به چسب شما گوشی رو 90 درجه می چرخونین ( رو حالت دوربین ) دو تا جای انگشت تو قسمت پایین هست ( محل تلاقی قسمت ثابت با متحرک ) کافیه دستتونو لطف کنین ببرین زیر محل مورد نظر و به سمت بالا بکشین همین و بس
5- دوست گلم آقا شهاب گوشی شما چینیه از قضاوت های توفانیت معلومه
این گوشی هر چیزی باشه خز نیست و همچنین صداش صاف اگه خیلی دوربین دوست داری برو هندیکم سونی یا دوربین عکاسی کداک بخر گوشی واسه زنگ زدنه
فعلا...
سلام دوستان 1-آقا شهاب شما فیکر کنم اشتباهی امتحان کردی عزیزم 2-دوربین بین ان 73 و 5700 هیچ فرقی نداره شاید یک کمی ان 73 تصویرش خوب تر باشه 3-صدای ان 73 با 5700 باور کنید هیچ فرقی ندارد 5700 بیشتر و باس خوب تری هم دارد4-ال سی دی ان 73 و 5700 هیچ فرقی ندارد یک ال سی دی گذاشتن 5-کارایش هم فرقی زیادی نداره (1-ان 73 شرینک داره ولی 5700 نداره که خیلی کاربرد نداره 2-ان 73 تو گالری عکس و فیلماش و صدا هارو یک جوره دیگه نشون می ده چرخشی ولی 5700 معمولی 3-ان73 انتی ویروس داره ولی 5700 نداره ان73 برای نوشتن اس ام اس خیلی سخته دکمه هاش خیلی خیی کوچیک هستن و ان 73 یک دکمه بیشتر داره که قلمشه که زیاد مهم نیست 5700 این دکمه قلم رو نداره که تو اپشین می تونی زبان رو عوض کن (ولا هیچ فرق دیگری ندارن 6-ان 73 سنگین تره و بزرگتره و به خوشگلی 5700 نمیرسه ورم ان 73 خیلی کمه ولی 5700 اصلی 1 گیگ هست یا 512
وقتی با فایل منیجبر و آ پی پی منیجر برنامه می خواهی ارسال کنی هیچ برنامه ی ارسال نمیشه از طریق بلوتوث و مادون قرمز هم امتحان کردم کار نمیکنه می خواستم ببینم ماله شما هم این جوری هست دوستان
خواهشن جوابمو بدین اگه برنامه ی داره برای ارسال ادرس دانلود شو بدید
عزیزم استنباط من از فرموده هات اینه که برنامت مشکل دارهنقل قول:
شرمنده برنامه ای سراغ ندارم ولی می تونی تو گوگل سرچ کنی
فعلا...
همونطوري كه دوستان گفتن 5700 هيچ مشكلي نداره و يه كساني هستن كه اين كه به طور تعصبي با اين گوشي حال نميكنن (نميدونم چرا ؟؟!؟!؟!)
درسته كه خودم اين تاپييك رو زدم و از اين گوشي حمايت ميكنم
اما خودم نميخوام بگيرمش و گوشي خودم هم n73 هست(هموني كه شما با 5700 مقايسه ميكنيد و سرش دعوا ميكنين)
فكر كنم شما بار اولتونه كه با اين جور گوشي هاي نوكيا كار ميكنيننقل قول:
چون اصلا هيچ فايلي رو نميتوني بلوتوث كني
البته نا گفته نمونه كه يه برنامه براي اين كار ساخته شده:46:
هوتی توجه کن که فقط شما نیستی که در این بحث ها تجربه داری کسای دیگه هم هست برای جواب دادن این حرفا لطفآ برای هر سوال یک پیام می فرستی تمام سوالات تتو جمع کن بعد یک جا بذار دوست عزیز امیداورام از این همه پیام های ارسالی بیهوده جلوگیری کنی
فكر كنم شما بار اولتونه كه با اين جور گوشي هاي نوكيا كار ميكنين
چون اصلا هيچ فايلي رو نميتوني بلوتوث كني
البته نا گفته نمونه كه يه برنامه براي اين كار ساخته شده:46:[/quote]
دوست عزیز وقتی رو برنامه اپشین می زنی میبینی که نوشته سیند برای همین گفتم شاید گوشی من اشکال دارد
ساسان جون شما ببخشید
سلام دوستان
من هم درباره این گوشی زیاد خوندم و چند جا هم رفتم دیدم.
گوشی خیلی خوبیه در واقع نسبت به قیمتش عالیه
مسلما از این بهتر هم هست اما قیمتش هم بهتره دیگه !!:31::31:
مثلا چرا شما N73 رو با 5700 مقایسه میکنید ؟؟؟
این 2تا کاملا با هم متفاوت اند :
مثلا دوربین N73 3.2 مگا پیکسل هست و لی 5700 - 2 مگا پیکسل که خوب معلومه که N73 بهتره !!
N73
: 3.2 مگاپیکسل با قابلیت فوکوس اتوماتیک و دارای لنز Carl Zeiss و حالت ماکرو و دوربین دوم VGA
5700
2 مگاپیکسل
5700 صفحه نمایشش 16 میلیون رنگه اما N73-- 262144 رنگ
اصلا خودتون برین به اینجا من این 2 تا رو مقایسه کردم خودتون ببینید :
کد:http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&brandid2=5&brandid3=&phoneid1=1216&phoneid2=429
قیمتشون کاملا متفاوته :
N73 - 369000
و
5700 - 270000
پس نباید اینارو مقایسه کرد باید با یه هم سطح خودش مقایسه کنیم .
من نميدونم چرا هر چيزي رو با اين n73 بدبخت مقايسه ميكنن
بابا دست از سر n73 برداريد
خواهش ميكنمنقل قول:
خواستم بهت بگم كه اين گوشي ها قابليت فرستادن اين جور چيزا رو ندارن:11:
هوتی جان همینطور که در عکس مشخصه برد مدل چینی هم سبز تیره هستنقل قول:
امکان داره یه عکس همین شکلی از گوشیت بگیری و اینجا بزاری؟
دوست گلم من الان دوربین دیجیتال همرام نیست و همچنین موبایل دوربین دار شرمندهنقل قول:
ولی واسه من نوشته : made in hungry فکر کنم واست دلیل خوبی باشه که مال من مجارستانیه حله ؟
راستی یه سری از دوستان از نبود من زیاد استفاده ( سو استفاده ) کردن و هر چی بدو بیراه و انتفادات تند بوده بار من کردن من فقط واسه این اینجام تا معلوماتم رو با دیگران تقسیم کنم همین و بس اگر با این کار من مشکلی دارین میتونین بهم بگین تا برم کاری نداره :41:
راستی یه مساله دیگه جون من دیگه اسم این مقایسه ی ان 73 با این گوشی رو نیارین چون داره حالم بهم می خوره نزدیک 20-30 پست این تاپیک موضوش همینه :19:
فعلا...
سلام دوستان حق واقعی با هوتی و ساسان جونه دست از سر کچل ان 73 بردارین اینجا گلوپ 5700 است باید تامامی کارهاش و اموزش و پرسش و جواب فقط درباره 5700 نه چیزه دیگری
خواهشن از فرستادن بحث های بیربت جلوگیری کنید
سلام
دلیل انتخابت چی بود؟
کیفیت صفحه عکس فیلمبرداریش با 990 فرقی داره ؟
دوست عزیز لطفا واضع تر بگید تصویر 5700 با ان 73 کمی فرق دارد و با 990 خیلی تصویرش خوب تره خیلی خیلی سونی ارکسون دوربین های موبایلش رو دروغ می گه 2 باشه 1 و 1.2 باشه 1 سونی ارکسون هیچ ربطی به این اتاق نداره دوست عزیزنقل قول:
سلام این تمامی مشخصات 5700 :
گویا امسال، سال نوکیاست و این شرکت بزرگ، نوآوری ها را در سال2007 به اوج خود رسانده است. این بار به معرفی یکی دیگر از محصولات جدید این شرکت می پردازیم با نام Nokia 5700 که اتفاقا مدتیست به ایران هم وارد شده ست . با ما همراه باشید.
نوکیا این محصول را در مارچ 2007 به نمایش عمومی گذاشت و از معدود محصولاتی ست که فاصله میان نمایش عمومی تا مرحله تولید انبوه را دو سه ماهه پشت سرگذاشت. نام کامل این محصول Nokia 5700 XpressMusic میباشد که اگر با سابقه این نام آشنائی داشته باشید متوجه علت طراحی نسبتا منحصر به فرد این گوشی خواهید شد:
این نام نسبتا تازه وارد (XpressMusic) پیش از این تنها در چند گوشی معدود استفاده شده است که از میان آنها میتوان به دو گوشی معروف و مطرح Nokia 3250 و Nokia 5300 اشاره کرد که به نوعی پدر خوانده های این عضو جدید هستند چون از طرفی صفحه کلید چرخان 5700 در واقع نسل دوم این صفحه کلید می باشد که از 3250 آغاز گردید و از طرف دیگر شکل ظاهری دکمه های Soft Key (دو تا آبی و دکمه های همیشگی سبز و قرمز) ،بهمراه قاب قرمز احاطه کننده صفحه نمایش با آرم جانبی نوکیا همگی بطور کامل یادآور Nokia 5300 میباشند. لذا انتظاری که شکل ظاهری 5700 در ما ایجاد میکند روبرو شدن با یک گوشی با قابلیت بالا مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یک گوشی موزیکال مثل 5300 میباشد.
ابعاد 5700 عبارتند از 17.3×50.5×108.2 میلیمتر و وزن آن 115 گرم است که از این لحاظ نسبت به 3250 کمی قدبلندتر بوده و از آن کمی لاغرتر است. قسمت روئی گوشی توسط صفحه نمایش 2.2 اینچی گوشی پوشانده شده است که رزولوشنی معادل 320×240 پیکسل داشته و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را دارد. در زیر صفحه نمایش دکمه های موسوم به Context Key با رنگ آبی قرار دارند که با توجه به موقعیت موجود در منو وظیفه مشخصی را برعهده میگیرند.
دکمه های سبز و قرمز نیز در زیر ایندو قرار گرفته و این چهار دکمه، جوی استیک گوشی را احاطه کرده اند. در اطراف صفحه نمایش و خارج از محدوده صفحه کلید دکمه های C و ورود به منو تعبیه شده اند که در کمال تعجب دارای نور پس زمینه نیستند که کار را در مواقع تاریکی کمی مشکل میکند. صفحه کلید چرخان معروف ماهم درست در زیر گوشی واقع شده است که در قسمت عددی دارای دکمه های برجسته و بسیار خوش دستی میباشد که با چرخاندن آن تا 90 درجه (فرقی نمیکند در کدام سمت آن را بچرخانیم) دوربین گوشی و منوی مربوط به آن فعال میگردد. چرخاندن بیشتر آن تا 180 درجه با نمایان کردن دکمه های مخصوص پخش موسیقی (شامل Play،Pause،Next و Forward ) پخش کننده موسیقی آن را نیز فعال میکند.
برخلاف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای در آوردن کارت حافظه آن می بایست صفحه کلید را به فرم استفاده از دوربین (یعنی چرخش 90 درجه ای) در می آوردیم ، در 5700 اسلات کارت حافظه در سمت راست گوشی قرار دارد و با یک پوشش لاستیکی محافظت میشود. کارت حافظه 5700 همانند تقریبا همه گوشی های حال حاضر نوکیا از نوع Micro SD بوده و بازهم مثل رسم این روزهای نوکیا خبری از کارت حافظه در جعبه محتویات دستگاه نیست و بایست جداگانه تهیه گردد.
پورت Mini USB گوشی بهمراه پورت شارژر نیز در سمت راست گوشی قرار دارند. که در هر بار شارژ مجبورید که این پوشش لاستیکی را جدا کنید که این موضوع ممکن است به مرور زمان موجب از بین رفتن این پوشش گردد.
در سمت چپ گوشی نیز دکمه های دوگانه + و – جهت تغییر حجم صدا و تنظیم زوم قرار دارند . بر بالای صفحه نمایش نیز علاوه بر محل خروجی صدا یک سنسور جهت تنظیم نور صفحه نمایش تعبیه شده است.
نکته جالب دیگر در شکل ظاهری 5700 محل قرار گیری اسپیکرهای آن است که این اسپیکرهای دوگانه بصورت قطری یکی در بالا سمت چپ و دیگری در پائین سمت راست قرار دارد البته این در حالتیست که گوشی در وضعیت معمولیست و اگر با چرخاندن صفحه کلید به وضعیت پخش موسیقی برویم در این حالت هر دوی اسپیکرها در یک ردیف و در سمت چپ گوشی قرار می گیرند که این برای یک گوشی که عمدتا بر قابلیت موزیک آن تاکید شده است کمی عجیب است که اسپیکرهای آن در هنگام پخش موسیقی در دو سوی گوشی نیستند.صدای خروجی این اسپیکرهای دوگانه نسبتا بالاست و در کلاس خود از گوشی هایی نظیر N73 یا 3250 بسیار بالاتر است البته شاید به صدای گوشی های SE نرسد(گاهی اوقات فکر میکنم سونی اریکسون در پی یافتن بازاری میان افراد با شنوائی پائین است که این همه بر صدای گوشی های خود تاکید میکند!)
باگشودن قسمت پشتی گوشی، باتری لیتیومی mAh900 گوشی پدیدار میشود که بروی کاغذ توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را برای 290 ساعت در حالت Stand-by و 3 ساعت و 30 دقیقه در حالت مکالمه دارد که بازهم نگفته پیداست که این اعداد در عمل قابل دسترس نیستند و با یک استفاده متوسط یعنی چیزی در حدود روزی 15 دقیقه مکالمه و استفاده نچندان زیاد از پلیر(در حدود روزی یک ساعت) دو روز کامل احتیاج به شارژ مجدد ندارید.
حافظه داخلی 5700 همانند تقریبا سایر گوشی های دارای سیستم عامل و پردازنده ،به سه بخش تقسیم میشود یکی بخش در دسترس کاربر (جهت ذخیره SMS ها ، زنگ ها و...)که در 5700 برابر 32 مگابایت است ،بخش SDRAM که برابر 64 مگابایت است و بخش ROM که برابر 128 مگابایت میباشد.
سیستم عامل 5700 از نوع Symbian 9.2 بوده و پردازنده آن از نوع ARM 11 با سرعت MHz 369 میباشد که در صورت دستیابی به این سرعت میتوان این گوشی را در نوع خود یکی از سریع ترین Smart Phone های موجود دانست (بعنوان مثال iMate Jamin دارای سرعت MHz200 است).
از لحاظ امکانات ارتباطی 5700 در رده بالائی قرار دارد جائیکه به غیر از اتصال Wi-Fi هرچه بخواهید در این قسمت پیدا میکنید :
بلوتوث ورژن 2 استریو با پشتیبانی از A2DP ، پورت infrared ،پشتیبانی از شبکه 3G ،پشتیبانی از Mini USB ، پشتیبانی از شبکه های HSCSD ، GPRS و EDGE امکانات ارتباطی کاملی را برای 5700 ترتیب داده اند.
پلیر این گوشی فرمت های MP3،WMA،AAC و +eAAC را بهمراه فرمت تصویری MPEG-4 پشتیبانی میکند و کیفیت پخش آن نیز بعلت قرار دادن یک چیپ ست جداگانه جهت اینکار بسیار بالاست . ولی در این میان یک نکته منفی وجود دارد و آن هم در کمال تعجب نبود جک 3.5 میلیمتری جهت اتصال هدست جداگانه به دستگاه است و برای انجام اینکار احتیاج به یک رابط جداگانه است که پورت 3.5 میلیمتری بروی آن تعبیه شده است که برای گوشی با عنوان گوش مخصوص موزیک که از نظر ابعاد نیز بهیچ وجه در دسته کوچک و ظریف ها نیست ،جای تعجب دارد.
دوربین دو مگاپیکسلی 5700 نیز به همان سیاق 3250 جای گرفته و فلاش نسبتا قوی آن نیز در کنارش جا خوش کرده است از لحاظ کیفیت، دوربین 5700 در میان سایر 2 مگاپیکسلی ها در میانه جدول قرار میگیرد و کیفیتی متوسط نسبت به سایرین ارائه میدهد .قابلیتهای استاندارد آن نیز شامل عکاسی در شب، ۴X زوم دیجیتال و عکاسی پانوراما میشود.فیلمبرداری این دوربین نیز با فرمت MP4 انجام میشود که به نسبت فرمت همیشگی 3GP بهتر است ولی از گوشی در این کلاس کاری، انتظار بیشتری میرود .
و اما در مورد قابلیت برقراری تماس، 5700 حرفهای زیادی برای گفتن دارد جائیکه از هر چهار باند فرکانسی GSM بهمراه شبکه 3G با کیفیت بالا پشتیبانی میکند و کیفیت تماسهای برقرار شده توسط آن نیز در حد بسیار بالائی است.
با اینکه از ورود 5700 به بازار مدت زیادی نمیگذرد ولی در همین مدت توجه زیادی را به خود جلب کرده است و همگان منتظر تکرار دوباره داستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند. 5700 با توزیعی نسبتا محدود و با قیمتی در حدود چهارصد هزار تومان و با گارانتی اتصالات در بازار موجود است.
نقل قول:
مسعود جان
تا اونجايي كه من اطلاع دارم گوشي هاي چيني برد سبز رنگ روشن (لجني) دارن مسل سوني اريكسون ها
كه جديدن فرق ن73 ها رو ميشه اينجوري تشخيص داد
كه گوشي ما خوشبختانه بردش اين رنگي نيست
در سايت هم چك كردم
اينم عكسش
[quote=arian_pboy;1378955]دوستان همینطور که در عکس مشاهده می کنید من فکر می کنم انحنای قسمت پایین گوشی مربوط به خود طراحی گوشی هست
تاييد ميشه
بله در مورد برچسب اشتباه از من بودنقل قول:
نقل قول:
دوست من گوشي اصل
اين سريال گوشي 353964010980530
رقم هفت و هشت هم 01 هست
باركد هم 2 رقم اول 64 هست كه اين باركد فنلاند كه ميشه تحت ليسانس فنلاند
نگفتم پي در پي ولي چند باري پيش اومد
در مورد برد هم بالا توضيح دادم
نقل قول:نقل قول:
ساسان جان اگه منظور شما منم نه من تعصبي روي اين گوشي ندارم من خودم دارم تو خونه از اين گوشي استفاده ميكنم
من شخصا از خريد اين گوشي پشيمونم و هدف من روشن كردن مشكلات اين گوشي كه دوستاني كه قصد خريد دارن بيشتر اشنا بشن
مقايسه اي هم بين ن73 و 5700 در كار نيست ولي يه سري دوستان سعي دارن اين گوشي رو برتر از ن73 نشون بدن كه اينطور نيست
نقل قول:
عزيز مگه اين گوشي چيني ؟
چجوري تستش كردي؟؟
sirwanonline
جواب شما رو هم در كلوپي كه زدي دادم
به خاطر اينكه دوستان گفتند در مورد ن73 اينجا بحس نشه
پيروز باشيد
خوب مشخص شد چجوري ميشه تشخيص داد كه گوشي اصله يا نه
خوشبختانه گوشي منم اصله
ساخت مجارستان و با برد تيره رنگ
سلام به همه یه مساله ای واسه من پیش اومده :
در ارتباط با 5700 باید بگم هیچ گلی بدون خار نیست گل که آفریده ی خداست از آفریده ی انسان چه انتظاری دیران
کسی واسه من اسکرین سیور فلش پیدا نکرد یا تاپیکی در این رابطه ؟
والا من تو گوگل هم هرچی سرچیدم چیزی نیومد! حالا این همه اسکرین سیور ! این که خار محسوب نمی شه!نقل قول:
این حرفو فقط همینجا ازت قبول میکنن جاهایه دیگه بهت میخندن ! دوربین P990 از 5700 بهتره ! ولی فیلماشون در یه حده !نقل قول:
دوست عزیز لطفا واضع تر بگید تصویر 5700 با ان 73 کمی فرق دارد و با 990 خیلی تصویرش خوب تره خیلی خیلی سونی ارکسون دوربین های موبایلش رو دروغ می گه 2 باشه 1 و 1.2 باشه 1 سونی ارکسون هیچ ربطی به این اتاق نداره دوست عزیز
راستی کسی نمیدونه چه جوری میشه صدای شاتر 5700 رو قطع کرد ؟؟
نابخه شوده عزیز تو که نابغه ی شما می تونید این حرف خود را پس بگیرید چون باید شما هردو گوشی رو کنار هم قرار بدید بعد حرف بزنید شما که همین جوری حرف می زنی که نمیشه من خودم مغازه موبایل فروشی دارم سونی ارکسون گوشی نیست اشغال لطفآ در این اتاق بحث نوکیا است نه چیزه دیگری دوست عزیز به میگاپیکسل نیست سونی ارکسون دروغه 3 باشه 2 است 2 باشه 1 همش دروغ چون خودم کارم اینه مغازه گوشی فروشی دارم عزیز برادر شما باید مقایسه کنید از نزدیگ وگر نه حرف شما خنده دار است دوست عزیز نابخه شوده
آقا جان من هم یه ساعته میگم این -ان73- رواز توی این تاپیک بندازین دور اینجا فقط 5700 - دوستان لطف کنید مقایسه نکنید
اصلا دوستان در کل به نظر شما من 5700 بگیرم یا پی990 ؟؟؟
لطفا کمک کنید که یه چیز خوب بگیرم.
تا همون 300 تومان
اخه عزیز من گوشی سال 2005 رو با سال 2007 مقایسه میکنی؟؟؟کیفیت بالای صفحه ی5700 رو که 16 میلیون رنگه با کیفیت صفحه ی پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟صدای استریوی 5700 رو با پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟فلاش ال ای دی 5700 رو با فلاش پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟سرعت پردازنده ی 5700 رو با پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟ورزن سیمبین 5700 رو که با ان95 یکسانه با پی 990 مقاسه میکنی؟؟؟بلوتوث 5700 رو که پروفایل a2dp داره با بلوتوث پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟هندزفری 2 تیکه ی 5700 رو با پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟بزرگترین تولید کننده ی موبایل رو با سونی اریکسون مقایسه میکنی؟؟؟؟رم میکرو اس دی 5700 رو که 1 گیگه با پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟؟؟چیپ موزیک قوی 5700 رو با پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟؟سرعت یو اس بی 5700 رو که ورزن 2 هست با سرعت یو اس بی پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟؟امکانات اینترنتی 5700 رو که از جمله ی اونها میشه به داشتن فلش موس در برووسر موبایل که دقیقا شبیه کامپیوتر هست اشاره کرد رو با پی 990 مقایسه میکنی؟؟؟؟خلاصه اینکه این یک اشتباه که نوکیا رو با برندهای دیگه مقایسه کرد!!در ضمن به شعار توی امضای من دقت کن.
اولا من 5700 دارم ولی دلیل نمیشه مثه تو حرف مفت بزنم ! قبلا هم W810 داشتم ! عکسایه W810 از 5700 خیلی بهتره ( همینطور P990 )! تو که تو عمرت P990 دستت نگرفتی چرا حرفی میزنی که بهت بخندیم ؟ برو عکس P990 رو با 5700 مقایسه کن تو کامپیوتر اونوقت شاید فهمیدی کدوم عکسش بهتره ! ( ضمنا به بقیه امکاناتشون کاری ندارم فقط عکس )نقل قول:
نابخه شوده عزیز تو که نابغه ی شما می تونید این حرف خود را پس بگیرید چون باید شما هردو گوشی رو کنار هم قرار بدید بعد حرف بزنید شما که همین جوری حرف می زنی که نمیشه من خودم مغازه موبایل فروشی دارم سونی ارکسون گوشی نیست اشغال لطفآ در این اتاق بحث نوکیا است نه چیزه دیگری دوست عزیز به میگاپیکسل نیست سونی ارکسون دروغه 3 باشه 2 است 2 باشه 1 همش دروغ چون خودم کارم اینه مغازه گوشی فروشی دارم عزیز برادر شما باید مقایسه کنید از نزدیگ وگر نه حرف شما خنده دار است دوست عزیز نابخه شوده
ای بابا چرا دعوا می کنید....همون دچار اشتباه بزرگی شدید , میدونید چرا؟ چون گوشیهایی که توی یه سبک و کلاس نیستن با هم مقایسه میکنید...مثلا 5700 کجا و P990 کجا؟ یا مثل مقایسه این گوشی با N73 ....اصلا مقایسه درستی نیست...
دوستای گلم آخه هرکس یه سلیقه ای داره یکی قلم نوری واسش مهمه یکی صدای گوشی
یکی سیستم عامل یکی دیگه دوربین گوشی یا ظرافت و ظاهر گوشی پس هرکس می خواد گوشی بخره بسته به سلایقش با ید یه مورد رو انتخاب کنه ولی چون من واسم صدای گوشی و سیستم عامل و تاریخ ساختش یعنی 2007 بودنش واسم مهم بود 5700 رو انتخاب کردم ولی به هر حال یادتون باشه 5700 نصبت به قثمتش به صرفه تره
یه چیز دیگه در مورد گوشی ها سوال کنین ولی تو رو به خدا قسمتون می دم دیگه گوشی هارو با هم مقایسه نکنین باشه ؟
منم الان مقایسه نکردم من علایقم رو گفتم
یا علی...
به نظر من هر گوشی می خری فقط سونی ارکسون نخر چون افتضاحه کارای نداره سونی ارکسون فقط قالبشونو عوض می کنه ولی نوکیا این جوری نیست
mr k2 عزیزم فقط نوکیا هر گوشی نوکیا رو با سونی ارکسون مقایسه کنی نوکیا بهتر از دوستان دیگر بپرس
کاملا حق با DJ.Mamal هستش
لطفا دعوا رو کنار بزارید مگر اینکه بخواید در این تاپیک تخته بشه
و گوشی هایی رو که تو یه کلاس نیستن با هم مقایسه نکنید