درود
دوستان نظرتون در مورد اینکه سوال های عکسی رو 4 گزینه ای بکنیم چیه ؟
فک کنم اینطوری بهتر باشه ;)
Printable View
درود
دوستان نظرتون در مورد اینکه سوال های عکسی رو 4 گزینه ای بکنیم چیه ؟
فک کنم اینطوری بهتر باشه ;)
فکر نکنم چون گزینه هایی که میزاری رو همگی سرچ می کنم و جواب بسیار ساده بدست میاد مثلا عکسه یک گروههه با 4 تا گزینه با 2 دقیقه گشتن عین هلو جواب بدست میاد !نقل قول:
پیروز باشید
درود
خوب این هم جواب سوال ها و جدول امتیاز ها (فقط 4 نفر شرکت کردن) :41:
جواب ها :
1.گروه Thergothon از کشور فنلاند
2.گروه Profanum از کشور لهستان
3.آلمان (Sodom , Destruction) , آمریکا (Metallica , Slayer) , برزیل (Sepultura , Excuter)
4.فرمانروای بی رحم والاچیا ( Vladسوم ) که در سال 1431 در Sighisoara
( شهرکی در ناحیه ترانسیلوانیا ، که در 175 کیلومتری شمال غربی بخارست ، و 65کیلومتری شمال شرقی سیبیو ، در رومانی ) به دنیا آمد و در سال 1476 در والاچیای رومانی از دنیا رفت. این پادشاه به Vlad Draculea و Kazıklı Voyvoda نیز معروف بود. Vlad Tepes فردی ارتدوکس بود و بعد از مدتی به دین کاتولیک روی آورد. این فرمانروا به دلیل قساوت هایی که در حق مردم انجام داده بسیار معروف است. از جمله روش های شکنجه ی او دار زدن و به میخ کشیدن مردم است. بعد ها brom stoker نویسنده داستان های ترسناکداستانی با نام دراکولا نوشت که بر اساس شخصیت Vlad Tepes شکل گرفته بود.
5.Control Denied
==========================
جدول امتیازات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا پایان امروز هم سوال های جدید رو میزارم :20:
اگر پیشنهادی دارید بهم بگید :46:
پیروز باشید
پدرام
بله atman جان درست ميگه.اينجوري مزه اش بيشتره.:46::27::27:نقل قول:
یک سوال پدرام جان ... من جواب هام همه مطابقت می کنه پس چرا 50 امتیاز گرفتم ؟!
اشتباه کردم خودم نفهمیدم یا سقفه امتیاز ها از 50 ؟!
جواب سوال 4 رو اشتباه دادی :46:نقل قول:
سقف امتیاز ها هم 60 تاس :20:
خوش باشی
فعلا
درود به همگی
این هم سوال های سری دوم مسابقه :46:
امیدوارم شرکت کننده ها بیشتر بشن :20:
و اما سوال ها :
1.از پایگذاران سبک بلک متال در ایران ؟ 10 امتیاز
2.یکی از فعال ترین موزیسین های فنلاندی در سبک Funeral Doom Metal که گروه های زیادی دارد و با گروه Comatose Vigil نیز همکاری داشته ؟ 10 امتیاز
3.پنج گروه از انجمن BlazeBirth Hall که در روسیه فعالیت می کند نام ببرید . 10 امتیاز
4.توضیح کوتاهی در مورد سبک Gothic Metal بدهید و مضامین اصلی اشعار این سبک رو بگویید . 10 امتیاز
5.عکس زیر از آنِ کدام آلبوم و کدام گروه می باشد : 20 امتیاز
:20: فقط تا شب آدینه ی هفته ی آینده وقت دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز باشید
پدرام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه ! پدرام نکشیمون ! :31: یک ذره یک ذره سخت می کنن نه اینطوری ! از الان برای سری بعد ترس برم داشت ! :27:
نه خوبه ! هر چی سخت تر بهتر ! دستت درد نکنه ! :10:
پدرام جان اينا چيين ديگه :18:
اينا رو از هل بليزر (hellblazer) ام بپرسي فكر كنم بمانه توش.
نه به اون قبلي نه به اين.:42:
ولي اشكالي نداره باز بدو بدو ويكي پديا:33:
:31: سخت حالش بیشتره :46:نقل قول:
ببینم این سری چه می کنی :20:
:21: سخت گرفتم ببینم بچه ها چند مرده حلاجن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پدرام جان اينا چيين ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا رو از هل بليزر (hellblazer) ام بپرسي فكر كنم بمانه توش.
نه به اون قبلي نه به اين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اشكالي نداره باز بدو بدو ويكي پديا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز باشی
تا بعد
پدرام
به به اینجا هم که می بینم دوباره راه افتاده
ایولا ...
ما هم می تونیم شرکت کنیم داش پدرام ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه پسر :18: ببین کی اینجاسنقل قول:
سلام فرهاد جووون :40:
چطوری رفیق ؟
شما سرور مایی ولی اگه خواستی شرکت کن , باعث افتخار ماست :20:
شب میام که با هم چت کنیم :10:
میبینمت
خوش باشی
پدرام
ما کوچیکیمنقل قول:
منتظرم
راستی وسطایه هفته دارم میرم رشت .. سر راه یه سر بهت می زنم.
:19:
.
.
.
.
ببخشید اگه این پست شبیه اسپم بود!:19:
دیدین گفتم این سئوالای پدرام سخت تره !!! این مسابقه ی قبلی سئوال عکسش خیلی انحرافی بود. من که عکس چاک رو دیدم هول شدم نوشتم Death ( نخندین هااا )
پدرام چرا جواب بچه ها رو نمیزاری ؟؟؟ مثل نقل قول اگه بزاری خیلی خوب میشه. واسه این سئوالای عکسات هم یه راهنمایی چیزی بکن.
این death رو منم هول شدم اول بعد یکدفه چشمم به تیشرتشون افتاد شک کردم ! :31: البته ازین که 5 نفر بودن می شد شک کرد !نقل قول:
:31:نقل قول:
به روی دو دیده , چشم جواب ها رو هم میزارم :46:
عکس ماله یکی از گروه های مشهور انگلستان هست , تعجب می کنم که تو نشناختیش ! :13:
خوش باشید :40:
درود
این سری فقط 2 نفر شرکت کردند :41:
Atman و sina_f
==========
جواب سوال ها :
1.حمید آوینار
2.Stijn van Cauter (من به اشتباه نوشتم فنلاندی شرمنده)
3.Forest , Brankald , Raven Dark , Nitberg , Rundagor
Gothic Metal4. یکی از زیر مجموعه موزیک متاله که آلات موسیقی زیر آلات شاخص و اصلی آن است:
Guitar - Bass - Drums
و آلات زیر آلات جانبی یا ابزاری آن است:
Keyboard - Violin
گوتیک متال
Gothic Metal: سبکی که جو سرد و غم انگیز Goth Rock را با صدای بلند و خشن هوی متال پیوند میزند. از ويژگي هاي اين سبك مي توان به استفاده گسترده از صداي زنان و سازهايي چون ويولون, هارپسيكورد و فلوت اشاره كرد. موسيقي گوتيك متال كه عموماً در گام هاي مينور ساخته مي شود فضايي بسيار ملودراماتيك و غمناك دارد. تم هاي عاشقانه و مذهبي و مسائل مربوط به مرگ و پس از مرگ, از موضوعات مورد علاقه موسيقي دان هاي اين سبك به شمار میآيد. در بخش هاي نمايشي اين سبك به وفور از عناصر داستان هاي كهن اروپايي مانند جادوگران, خون آشام ها, اژدها و غيره استفاده مي گردد. (sina_f)
5.عکس آلبوم We Are The Bible از گروه Anathema
============
جدول :
========
اگر دوستان پیشنهادی دارن حتما بگن تا مسابقه بهتر بشه ...
پیروز باشید
پدرام
پدرام کجایی ! !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟ !؟!؟؟!؟!؟!؟!؟! :19:
پدرام چرا سوالارو مطرح نمی کنی؟
این انجمن موسیقی چه جاهایی داشته خبر نداشتیم ها
گسی نیست راه بندازه این تاپیکو؟ بچه های قدیم و جدید؟
ازکجا کشیدی بیرون این تاپیکو ؟:n02:
موسس تاپیک دو ماهی هست نیومده نت . شما دوست داری خودت شروع کن با قوانین جدید . من پایم شدید .
والا باقیمانده های متال انجمن رو پیدا کردم :دی
آره دوستان قدیم متاسفانه دیگه اکثرا فعال نیستن
والا من یه نمه پیر شدم برای این کارها میخواستم ببینم بچه ها اگر کسی هنوز پایس یه حرکتی دربارش بزنه خوب میشه
واااااااااااااااااییییییی یییییییییی....این تاپیک .. یادش بخیر .. داوود هکتوریست کجاس؟:n14:
منم خیلی وقته خبری ازش ندارم دیگه:n15: