سلام
این بازی اسوات4مگه چه سیستمی میخواد من با cpu 3000 intel celeron ram 256 vga 128این بازی رو نمی تونم روان بازی کنم مشکل از سیستمم یا از جای دیگه
Printable View
سلام
این بازی اسوات4مگه چه سیستمی میخواد من با cpu 3000 intel celeron ram 256 vga 128این بازی رو نمی تونم روان بازی کنم مشکل از سیستمم یا از جای دیگه
امید جان بالاخره درست شد
بابا کارت خیلی درسته
دستت درد نکنه
دوست عزیز کارت گرافیک شما مدلش چی هست.نقل قول:
نوشته شده توسط stam
تا چه حدی بازی کند است ؟
شما رزولیشن تصویر را در بازی پایین بیاورید ببینید مشکل حل خواهد شد.
===================
خواهش میکنم کیان عزیز خب خدا رو شکر که مشکل شما حل شد.نقل قول:
نوشته شده توسط kian2
با همین کرک آخری که گذاشتم مشکل حل شد یا جور دیگه :rolleye:
امید جان
با همون کرک آخری که گذاشته بودین درست شد
بازم متشکرم
کیان
ا سلام
بازی Medal of Honor2 رو نصب کردم و همه چیش میاد و وقتی new game رو میزنم و مثلا esay رو انتخاب میکنم و در آخر start game رو میزنم دستگاه هنگ میکنه
لطفا راهنمایی کنید
سلام.من تو دوتا بازی مشکل دارم ممنون میشم اگه کمکم کنید.
تو سام ماجراجو 2 بازی کند اجرا میشه.
تو GTA San Andreas هم ازشروع بازی چند ثانیه که گذشت به کلی قطع میشه.
کارت گرافیکم NVIDIA GeForce FX 5200 هست با رم 256.
سلام
پس از نصب بازی و هنگام اجرا پیغام ارور ظاهر شده و اعلا م میکند که درایور شما opengl را ساپورت نمی کن
در حالیکه من اخرین درایور nvidia را نصب کرده ام
کارت گرافیک من 6600 gt است
با تشکر
دوست عزیز مشخصات سیستمتون را بنویسید.نقل قول:
نوشته شده توسط aghmeysam
=======================
دوست عزیز مارک کارت گرافیکتون چی هست ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط alir500
به شما توصیه می کنم که آخرین درایور کارت گرافیکتون را که در صفحه قبل گذاشته ام بگیرید و نصب کنید ;)
alir 500 عزیز
لازم به ذکره که مجموعه بازیهای gta بروی کارتهای گرافیکی fx مشکل دارند
بعضی از این کارتها اجرا میکنند اما به صورت ناقص بعضی های دیگه از این کارتها اصلا اجرا نمیکنند
کیان
مشخصات سیستمم اینه:
cpu: 1.7
VGA: radeon 9200
ram: 512
سلام با نصب یه ویندوز جدید مشکل من حل شد. کیفیت عالی :biggrin:
سلام
اقا ما اين ور آب بازي the matrix path of neo رو دانلود کرديم اما هر کاري مي کنم نمي تونم باري رو بيارم .
سوال : اين بازي تو ايران اومده هنوز يا نه؟ اگه اومده خواهشا نحوه کرک کردنش رو هم به ما بگيد . من هر چي بلد بودم نتونستم اين بازي رو اجرا کنم هر چي به ذهنم مي رسيد رفتم . مثل : demon tools .anti balxx.sr7stop تو رو خدا بگيد .اعصابم خورد شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسي
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ReZa.Duff
اين بازي با نرم افزار anti-blah اجرا ميشه.
اين نرم افزار را از لينک زير دانلود کنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اکسترک کردن فايل رر يک فايل هست با نام antiblah_EN_on.bat بر روي اين فايل کليک کنيد و بعد بازي را اجرا کنيد. ;)
دوست عزيز معمولا اين مشکل موقعي به وجود مي آيد که سيستم از نظر سخت افزاري قابليت اجراي بازي را ندارد.نقل قول:
نوشته شده توسط aghmeysam
کارت گرافيک و پردازنده شما براي اجراي اين بازي ضعيف هست.
ولي با اين حال نبايد مشکلي اين چنيني داشته باشد.
به شما پيشنهاد مي کنم آخرين درايور کارت گرافيک خود را دانلود کرده و درايور کارتتون را آپديت کنيد.
کسی اینجا از محصولات Command & Conquer چیزی بازی نمیکنه مثلا General - ZeroHour - RedAlert یا هر چیز دیگه.
اگه میشه یه تاپیک بزنید جاش تو انجمن خالیه چون شاید بشه گفت تنها بازی که هر روز آپدیت میشه.
من مشکلی ندارم . فقط یک سوال دارم .
من بازی Fifa 06 رو با کمک برنامه Daemon بدون برنامه های جانبی دیگر مثل Anti-blax اجرا می کنم در صورتی که ظاهرا برنامه دیگری هم می خواد . چرا ؟
سلام اميد جان
بيا به داد ما برس !
من كه ويندوزم رو هم عوض كردم اما بازم مشكلم حل نشد....باز هم وقتي كه PES5 رو اجرا ميكنم و ميرم تو بازي و وقتي كه گلي به ثمر ميرسه بازي هنگ ميكنه و اوووون ارور ويندوز كه Send / Don't Send داره مياد !!!
وقتي بلافاصله دوباره بازي رو اجرا ميكنم اين بار وقتي Match Start رو مي زنم گير ميكنه
وقتي كامپيوتر رو ريست مي كنم و دوباره ميرم تو بازي دوباره همون وضعيت پيش مياد كه بعد از گل گير ميكنه !!!
موندم چه كار كنم
چند بار بازي رو پاك كردم و دوباره ريختم امروز هم ويندوزم رو عوض كردم اما هنوز هم اين مشكل رو دارم
اصلا هيچي به ذهنم نميرسه
اميد جان يه كمكي به ما برسون
نكته جالب اينجاست كه من قبلا بازي رو بدون هيچ مشكلي اجرا ميكردم :blink:
اما اينكه الان چه مشكلي پيش اووومده كه حتي با تعويض ويندوز درست نشده رو نمي دونم :ohno:
امیر جان این بستگی به ایمیج گرفتن از dvd اصلی بازی هست.نقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
احتمالا جوری ایمیج گرفتن که دیگر احتیاجی به anti-blaxx نیست.
=============================
داش امین بابا تو که خودت استاد ما هستینقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
با بازیهای دیگه مشکلی به این حالت نداری؟؟
این کرک بازی رو هم بگیر یه تست بکن شاید مشکل حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اينكه در اين سايت عضو شدم خوشحالم
دوستان مشكلي در بازي Age of Empires III داشتم كه حسابي حالم رو گرفته در هنگام بازي حدودا بعد از 20 دقيقه صداي بازي قطع ميشود به سايت باز ي مراجعه كردم كه مايكرو سافت يك پچ داده بود ان را دانلود كردم ولي زماني كه ميخواهم ان پچ را اجرا كنم پيغام ميدهد كه (فايلهاي قبلي موجود نميباشد) و پچ ريخته نميشود در سايتش نوشته بود كه پچ فقط بروي بازي ارجينال ريخته ميشود حالا من با مشكل صدا چه كنم؟؟؟ :sad: :sad: :sad:
دوست عزيز بعضي بازيها موقعي که شما مي خواهيد پچ نصب کنيد فايلهاي بازي را چک ميکند و اگر که با فايلهاي تعريف شده يکي نباشد ارور مي دهد.نقل قول:
نوشته شده توسط ps2005
شما يک بار ديگر بازي را نصب کنيد و کرک بازي را کپي نکنيد چون با کپي کردن کرک حجم فايل اجرايي بازي تغيير پيدا مي کند و باعث ميشود که پچ نصب نشود.
از پاسخ شما ممنون هستم تست ميكنم :biggrin: :biggrin: :biggrin:
سلام دوستان
لطفا در مورد نصب بازي GENERALS:ZERO HOUR كمكم كنيد
به من اين پيغام رو مي ده:
C & C GENERALS WAS NOT FOUND. PLEASE INSTALL THE FULL VERSION OF C&C GENERALS AND TRY AGAIN.
:puke: :puke: :puke: :puke:
هر كاري كردم نتونستم نصبش كنم.
F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1
اگه امكان داره يه لينك بذارين تا بشه حداقل سي دي 1 generals:zero hour يا setup.exe اونرو download كرد.
دوست عزيز بازي شما سالمهنقل قول:
نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
ولي بازي GENERALS:ZERO HOUR اكسپنشن هست و بر روي ورژن فبلي بازي نصب مي شود.
شما بايد ورژن قبلي را ابتدا نصب كنيد بعد اين ورژن را نصب كنيد ;)
اميد جان دستت درد نكنه ........من در اين مورد شك داشتم اما حالا با گفته شما مطمئن شدم
مرسي..................
لينكي رو مي شناسيد كه بشه ورژنهاي مختلف از اين بازي رو گرفت يا دانلود كرد؟
سي دي red alert 2 رو الان ندارم. اگه امكان داره جايي رو به من معرفي كنيد تا بتونم دوباره اين ورژنها رو تهيه كنم.
ممنون
دوست عزيز سلامنقل قول:
شما اگر كه در بازار كامپيوتر و در فروشگاه هاي سيدي دنبال اين سيدي بگرديد خيلي راحت مي تونين پيدا كنيد.
فكر نكنم هنوز كمياب شده باشه :blink:
[QUOTE=OMID_ONLINE]دوست عزيز بازي شما سالمه
ولي بازي GENERALS:ZERO HOUR اكسپنشن هست و بر روي ورژن فبلي بازي نصب مي شود.
شما بايد ورژن قبلي را ابتدا نصب كنيد بعد اين ورژن را نصب كنيد ;)[/QUOTE
فرقس نمي كنه كه كدوم ورژنش باشه؟!؟!؟!؟؟؟؟ :blink:
مثلا red alert2 ya version 1 ya version 2
با سلام :biggrin:
من در اجراي بازي COLD FEAR مشكل دارم. :puke: :puke:
تمام منوها كامل و درست اجرا ميشن. حتي تنظيمات كامل SAVE مي شن .منوهاي اول كامل نمايش داده ميشن.
وقتي ميخواهيم بازي رو شروع كنيم مثل همه بازي هاي ديگه دموي اول اجرا ميشه.اما........
به محض اينكه دمو تموم ميشه و بازي ميخاد شروع بشه از بازي كلا خارج ميشه و ميره تو محيط ويندوز!!!! :puke:
Direct X 9.0 هم دارم و از لحاظ سخت افزاري هم با بازي هيچ مشكلي نداره...اما نمي دونم مشكل از كجاست
ويندوز من هم هيچ مشكلي نداره ( چون خودم مدرس و تكنسين كامپيوتر هستم و در دانشگاه درس ميدم :cool:
و كامل به موارد و مشكلات ويندوز اشنايي دارم حتي رجيستري رو هم هميشه تنظيم ميكنم )
اما تو اين مورد گير كردم........................
راستي هر كي نياز به كمك خاصي در هر مورد داشت به من بگه(در هر موردي كه بود)البته از لحاظ اطلاعات به دوستان و مديران انجمن اصلا نمي رسم ولي خوب...
اميد جان شما كيا ان لاين هستيد؟
با سلام دوست عزیز والا من زیاد توی جریان این جنرال ها نبودم.نقل قول:
فقط میدونم که به GENERALS:ZERO HOUR جنرال 2 میگفتن و یکی دیگه بود به نام جنرال 1 که شما باید اون را بگیرید اگر به فروشگاهها برید و بگید جنرال 1 میخواهم بهتون میدن.
======================
دوست عزیز به نظر من اشکال میتونه از 3 جا باشه که باید اینها را تست کنید.نقل قول:
1.اگر که حافظه یاری کنه فکر میکنم این بازی دو سیدی بود و به صورت زیپ شده بود و شما دو مرحله نصب دارید یک مرحله با نرم افزار UhArc زیپ شده بود شما این قسمت نصب را نیز انجام می دهید؟؟
2.احتمال داره که با سخت افزار شما مشکل داشته باشد
3.احتمال داره که با ویندوز شما مشکل داشته باشد ببینید نمیشه گفت که ویندوز چون با نرم افزار ها مشکل نداره و ویندوز کاملی هست با بازی هم مشکل نداشته باشد خیلی مواقع پیش می آید که شما ویندوزی خیلی خوب و عالی دارید ولی مثلا با بازی X مشکل دارید.
=================
در مورد سوال آخرتون هم بگم که من اکثر مواقع آنلاین هستم اگر کاری داشتید در خدمتیم ;)
سلام
بچه ها من یه چند وقتی بازی gta:san andreas و gta:vice city هر دو تاشون
وقتی تو بازی می رم هر چند لحظه یه بار کامپیوتر ریست می شه
فقط این دو تا بازی اینجورین ها
به نظر مشکل از کجاست اینم مشخصات سیستم من
pentium 4
vga:128 ati
256 ram
سلام امین جاننقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
اگر که قبلا با این بازی مشکلی نداشتی میتونه به خاطر ویندوزت باشه.
احتمال داره که ویندوزت خیلی داقون شده باشه یا اینکه نرم افزار خاصی باعث شده باشه که بازی به مشکل برخورده باشه.
به نظر من اگر ویندوزت رو عوض کنی احتمالا درست میشه ;)
سلام اقا امید
ممنون درست شد
ولی یه مشکل دیگه هم داشتم اونم اینه که من تو بازی world of warcraft می خوام افلاین بازی کنم
و هر کاری که گفته بود کردم منظورم همون راهنمای فارسی درباره ی نرم افزار wddg هستش
تا منوی بازی هم پیش رفت و کاراکتر هم ساختم
ولی موقع لود شدن بازی برای رفتن تو بازی در وسطاش یک دفعه از بازی میاد بیرون
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اینم سیستمم
pentium 4
ram 256
vga 128 ati
امین جان من این بازی رو نصب نکردم.نقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
و اطلاعاتی در موردش ندارم.
بازی کرک چیزی نداره احتمال داره اگر کرک داشته باشه کرکش مشکل داشته باشه.
سلام
نه اقا امید کرک نداره
سلام
من هنگام نصب پرو اولوشن ساکر با این پیغام مواجه می شم :
Acces to an unamed file is denied
لطفا کمک کنین
ممنون
پرو اولوشن ساکر شما ورژنش چنده ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mitra_1360
این پیغامی که به شما میده کجای نصب به شما میده ؟؟
اگر هم که یک عکس از ارور را اینجا بذارید خیلی خوبه ;)
تو رو خدا منو راهنمايي كنيد
من نميدونم چطوري بايد از تراينر بازيها استفاده كنم.اگر ميشه به طور كامل توضيح بديد. :blush:
با سلام.من در بازي شاهزاده پارسی یک ایراد فنی دارم.من بازی را بردم وخواستم یکبار دیگروارد بازی شوم که اجازه نمیده ومیگه بازی تمام شده است.ویندوز جدید هم نصب نکردم ویکبار دیگر بازی را از اول نصب کردم که درست بشه ولی کلا دیگه بازی رفت از اول وآن مراحل را که برده بودم در داخل بازی نبود ولی در فایلش هست.چه باید کرد؟پیغام خطا این است.The game ended unexpectedly
Please see reedme.txt file for technical support.
با سپاس بیکران از شما