چجوری دیوتی شدی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که هرچی گشتم نفهمیدم باید چجوری عضو یه گروه بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
چجوری دیوتی شدی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که هرچی گشتم نفهمیدم باید چجوری عضو یه گروه بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
اون مال اون مرحله ایه که درب ورودی پشت سرمون بسته میشه و آتیش میگیره .
آخرش دیوتی شدی یا نه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بگو این Screen SHot رو چجوری گرفتی ؟! ... همونجوری که دوستان گفتن کد توی جیب یه یاروهه هستش که یخورده مردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هنوز نشدم
فعلا هم چرنوبیل هستم نمیدونم شاید اصلا نشه گروهمون رو عوض کنیم ........ تا حالا ندیدم کسی تونسته باشه این کارو کنه
یه بار انتقام سرکار گزاشتنم رو ازشون گرفتم و تویه شهر همه افراد دیوتی رو به گلوله بستم رییسشونم کشتم خیلی حال داد
پس این rezaguitar چجوری دیوتی شده که من و تو نتونستیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از قدیم میگن که "" انتقام ، لذتیست که در عفو نیست "" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت از انتقام چی بود؟؟؟؟؟؟؟:41: :19:نقل قول:
البته بگم که من رفتم دهن freedom رو سرویس کردم و کلی حال کردم(به دستور همون یارو رییسه پفیلای duty ها)
و دیوتیها دیگه وقتی منو میبینن به سمتم نشونه گیری نمیکنن.
نوشته مکس رو بخونی متوجه میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخی !!! بیچاره فریدومها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته بگم که من رفتم دهن freedom رو سرویس کردم و کلی حال کردم(به دستور همون یارو رییسه پفیلای duty ها)
خب اینکه دلیل نمیشه که دیوتی شدی ... یه نگاه بنداز تو پی دی ای و ببین دیوتی شدی یا نه و ببین چند نفر رو در جمع کشتی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و دیوتیها دیگه وقتی منو میبینن به سمتم نشونه گیری نمیکنن.
با zd soft game میشه از stalker عکس گرفت؟؟؟؟؟؟
بله که میشه ، وقتی اینستالش کردی F9 برای فیلمبرداریه و F10 برای گرفتن عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها من این بازیرو نصب کردم 5.47گیگابایت جا گرفت بعد من بغیه داریو را با برنامه هام پر کردم و وقتی وارد بازی میشم انقدر کنده که ریست میکنم میام بیرون
سیستم من
Amd Athlon 64x2 3800
Ram 512
گرافیکم 256 7300
لطفا منو راهنمایی کنید
و اینکه حتما باید درایو من 10 گیگابایت خالی باشه
سلام به همه
من تازه بازی رو رو pc نصب کردم
اما یه مشکل دارم اونم اینکه همون اولش گیر کردم!:sad:
چون فقط در یکی از کمد ها باز میشه و در اصلی اصلا باز نمیشه به طرفش که نگاه میکنم مینویسه The door is loked حتی تراینر رو هم نصب کردم تمام وسایل اون یارو رو هم خریدم اما فایده نداره
یکی بگه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ :question:
هرچی دکمهf رو هم میزنم باز نمیشه:18:
به کمد چی کار داری؟؟
با اون یارو انقدر حرف بزن تا در باز بشه.
شما اول بازی رو یاد بگیر بعدش برو فرتی تراینر نصب کن ... شما باید با همون یارو صحبت کنین و یه مأموریت ازش بگیرین و بعدش درب براتون باز میشهنقل قول:
دوستان من در اون ماموریتی که باید دستگاه مربوط به ژنراتور را خاموش کنم همونجا که دکل های بزرگ برق هست وچند واگن قطار از طریق واگن قطار رفتم زیر زمین ودستگاه رو راخاموش کردم حالا میگه sneakin to the sarcophagus هیچ فلشی هم نشون نمیده چکار باید بکنم لطفا" راهنمایی کنید.
دقیقا بگو از چه کسی ماموریت گرفتی؟؟؟
دوست عزیز یادم نمیاد ازکی ماموریت گرفتم ببین این عکس کمکی میکنه یا برم از محل ماموریت عکس بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی نمیتونه مشکل مارو حل کنه :41:نقل قول:
هر كي اين بازي رو با چيت تموم كنه يه پاياني نشونش ميده كه ديگه دنبال چيت ميت نره.
اقایون من وقتی بازی رو شروع میکنم بعد از نیم ساعت که وارد باز میشه همه چیز کنده و بعد از اینکه میام بیرون از بازی یه پیغام میاد میگه
virtual memory minimum too low
اینم عکسشه لطفا یاری کنید
کدوم ادم عاقل گفته چیت تو بازی تاثیر داره ؟!:13:نقل قول:
korkh جان به سمت همونجایی برو که سبز رنگه دیگه.
دستت درد نکنه حالا میرم ببینم چیزی دست گیرم میشه یا دویاره مزاحم بشم در ضمن واسه اونای که هنوز دارن stalker بازی میکنن و مشکل اضافه بار دارن یک کوله پشتی هست وقتی لباساشو میپوشی تاوزن 80 کیلو بار میتونید حمل کنید ولی دیگه با این همه وزن دیگه نمیتونید بدوید. اگه کسی خواست بگه تا عکس کوله پشتی را بزارم برید بخرید.
من تو این بازی انواع لباسهای مختلف رو خریدم یا پیدا کردم ولی کوله پشتی رو نه :13:نقل قول:
خب حالا عکسشو بزار ببینیم کدومو میگی :46:
حالا ما میریم امتحان مکینیم یکی گفت 1243 . ولی من جیب اون یارو هم گشتم چیزی جز medkit و ... چیزی نداشت . اسکرین شات رو هم با f12 میشه گرفت که میره توی سیو بازی .
یکی میتونه بهتر توضیح بده ؟؟؟ یعنی کدش تغییر میکنه ؟؟؟ یکی حفظش نکرده ؟؟؟
نقل قول:
ببین خوشتیپ جون ، شما میتونی کد رو اگه پیدا کردی توی پی دی ای ببینی ... تا وقتی کد رو پیدا نکنی اون در باز بشو نیست .
با سلام
از راهنمایی دوستان ممنونم:31:
مشکل من اونجا بود که نمیدونستم باید رو نوشته ها کلیک کنم تا صحبت ادامه پیدا کنه علتش هم این بود که تا حالا این سبک بازی نکرده بودم
به هر حال تا شهر رسوندم اما دیگه میخوام پاکش کنم چون خوشم نیومده
سالم میشه ترینر یا سیوی از بازی بزارید ممنون
اطلاعات جالبی بود اینجا
ممنون دوستان
منظورم همون لباس بود تنها بدیش اینه که دیگه نمیتونی باش سریع بدوی!
اینم عکس
نه ، مثل اینکه تو هم بازیکنی :46:نقل قول:
خب باید بهت لباس جدیدتو تبریک بگم چون فکر میکنم که مأموریتهای فرعی رو انجام نمیدی و واسه همینم به این سرعت به مراحل بالا رسیدی ...:5:
ببین دوست من حمل اون شات گان بیخودیه ... بنظر من اون دوتا اسلحه هات خوبن و اگه بتونی دو تا اسلحه های دیگه رو هم از کمپ فریدومها بدست بیاری دیگه حرف نداره ... از کلت هم که استفاده نمیکنی که اونم خوبه چون فقط جا میگیره :46:
چرا به کمربندت چیزی آویزون نیستش ؟! :13: میدونی که یک سری از آرت افکت ها توی جون و ... تأثیر دارن ... آویزون کنی بهتره:10:
راستی اون flash usb ها به چه درد میخورن؟؟
میگم من پایانی که آرزو میکنه پیچ مهر ها تبدیل به طلا میشه دیدم بعد از اون بازی تموم میشه چرا؟ من میخوام بقیه ماموریتامو انجام بدم چطوری ها !!! در ضمن این سنگها به چه درد میخوره جز اینکه بعضی وقتها باعث رادیواکتیو شدن میشن؟!فلاش هم نمیدونم باید چکارش کنم مال یکی از ماموریتام بود
سلامنقل قول:
خوب بگو رو چه مشخصاتی بازی میکنی در ضمن رمت برایه این بازی کمه و اگه میخوای روون بازی کنی باید 1 گیگ داشته باشی
سلامنقل قول:
تا اونجا که یادمه کدش تو همین مایه ها بود در ضمن کد رو در جایی نمینویسه فقط وقتی رو جسد F رو زدی تویه بیسیم بهت میگه که کد چیه و یه لحظه اون پایین مینویسه و غیب میشهباید حفظ کنی
سلامنقل قول:
اون آرتیفکت ها یا به قول شما سنگ ها به شما یه چیزایی رو اضافه و بعضی هاشون هم کم میکنه..... اگه رو شون کلیک کنی اون وسط مینویسه که چیکار میکنه مثلا من یه آرتیفکت دارم که 400 % به جونم اضافه میکنه
در ضمن اگه میخوای پایان هایه اصلی رو ببینی چند پست قبل من رو ببین
من که از پستات چیزی دستگیرم نشد ولی خب مهم نیست از سیوام استفاده میکنم.
ممنون از راهنمایتون
سلام
اینم اون پستی که گفتم :
نقل قول:
به سلامتی چرنوبیل رو هم دیدم و همچنین تقریبا فهمیدم(شعر شد) که جریان پایان هایه بازی چطوریاست همین طور که میدونید این بازی هم پایان اصلی داره هم فرعی که احتمالا تا حالا جریانشو خوندین و اما پایان فرعی: بعد از به پایان بردن x16 یه ماموریت میگیریم تویه زیر زمین کمپ گروه monolite که پایین تر از کمپ فریدوم قرار داره وشبیه نیروگاه برقه و باید 10-20 تا گونی آدم بکشی به شدت مشکله خلاصه وقتی وارد زیر زمین شدی و یه دستگاهی رو کار انداختی barkeeper با بیسیم میگه که برو تو چرنوبیل و wish generator رو پیدا کن که ماهم میایم از کمپ بیرونو میبینیم که چه خبره برو بچ دیوتی و لونرریختن و درگیری داغه با مونولایت و فریدوم خلاصه ما باید بریم تو چرنوبیل که همون نزدیکی هاست و ویش جنریتور رو پیدا کنیم که همونطور که خوندین اون پایان هایه جانبی بازی رو به شما نشون میده و بازی تموم میشه
واما پایان اصلی ..... درست یادم نیست ولی یه ماموریت داشتم که بایدیه نفر رو پیدا میکردم که نامشو فراموش کردم ولی جاش تقریبا اول هایه بازیه همون پلی که بالاش یه قطاره و سرباز ها زیرش نگهبانی مدن یکم پایین تر از اون یه خونست که اونجاست و اون به شما میگه که دکتر رو پیدا کنید حالا دکتره کجاست؟ به قول رفیقمون تو همون چاهه که اولین بار جونوره که هیپنوتیزم میکنه رو میبینیم تویه یه لوله باید برین که به یه اتاق میرسه و اون به شما یه دیکودر میده که باهاش بتونید در هایی رو که درچرنوبیل بود رو باز کنید و به سویه پایان اصلی برید
که البته از اونجایی که دلم نمیاد زود تمامش کنم بقیش رو گزاشت مواسه هفته دیگه
منظورت رو فهمیدم مرسی رفیق
آيا ميشه اين بازي رو با كارت گرافيك 6200 256 mb انجام داد ...لطفاً راهنمايي كنيد.