GTA Pro خيلي خوش آمدي !!
ممنون ولي اون دختري كه تو ساختي به درد اين بازي نمي خوره بايد همه حجاب داشته باشن !!
Printable View
GTA Pro خيلي خوش آمدي !!
ممنون ولي اون دختري كه تو ساختي به درد اين بازي نمي خوره بايد همه حجاب داشته باشن !!
شرمنده كار فوري داشتم مي خواستم بعدا" پاكش كنم ولي نشد اينترنتم تموم شد !!نقل قول:
پستهاي پشت سر هم نفرستين
پستهاي چت گونه نفرستين
بحث هاي اين كه مي خواين توي ياهو بحث كنين رو اينجا مطرح نكنين
و خداوند پيغام خصوصي را آفريد
ببخشيد چطوري اين پست رو پاك كنم
محمد آقا آخرشم DFF Exporter رو برای تری دی مکس نذاشتی.
لطف کن بذار که ساخت صورت خیلی وقت میبره. ادیت خیلی خیلی راحته
ویرایش: البته شاید نصف کار روی همین نرم افزار بچرخه.
2-3 ماه دیگهنقل قول:
نقل قول:
خوش اوومدی ....... خوش اومدی
به فرض اينكه مرحله نذاريم.همون راه رفتن مردم در شهر مي دوني چقدر كار سختيه؟نقل قول:
از آنجايي كه كل نقشه عوض شده پس محل هاي راه رفتن مردم هم بايد عوض بشه.
كسي هست كه بلد باشه.(در داخل Data/paths)
نه نهنقل قول:
ما حتما از همه نوع لازم داریم همه که چادر به سر نیستن :5:
آقای obi-wan من خیلی با ایشون حرف زدم که بیاد تازه آقا محمد هم گفت بگو بیاد حالا شما میگی نمیخواد
بهتر اعضا گروه آیدیهامون رو pm کنیم برای هم دیدن که چی شد تایپک برای چند ساعت قفل شد یکی از مسولینش هم من بودم
راست میگه خداییش خدا pm را برای ما آفریده
پس فکر کنم فقط برای کار های ضروری پست بدیم که یه موقعه خدایی نکرده .....
آقا gta pro راست میگه چجوری اینها بدون برنامه حرکت کنن ؟ یه فکری براش بکنین اینجوری کار میلنگه
من يه دونه پيدا كردم ولي امتحانش نكردم به هر حال براي شما مي ذارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم به دردت بخوره.
در ضمن آيا كار نقشه پيرفتي داشته.منظورم اينه كه آيا قسمتي از شهر رو ساختين؟
داخل پوشه Text فایل american.gtx که با برنامه gtx editor باز میشهنقل قول:
کسی میدونی زیر نویس های بازی کجان ؟ اگه بشه میخوام اونها رو هم فارسی کنیم
ولی باید به بازی انکود فارسی بدی ها:46:
این هم خود DFF Exporter/Importerنقل قول:
آقا محمد به مشکل برخوردم :43: ببین این فونت ها رو چجوری فارسی کردی میخوام زیر نویس ها رو فارسی کنم اگه آماده داری لینکش رو برام pm کن فونتی رو که اینکود شده باشه رو میگم :42:
تمتمی کسانی که ادیت میکنن چه ضعیف چه قوی کوچ کونید تو سایت چون من تایستون می خواهم تمدید کنم اگه می آید من تمدید کنم خیر سرمون سایت ادیت تخصصی جی تی ای زدیم که همه اونجا جمع بشن
آدرس هم واسه کسانی که بلد نیست میدم
جون من کمی با انصاف باشید دیگه ...
تازه هر کسی به اندازه تخصصش مدیریت اون بخش رو میگیره با این کار همه یکجا جمع میشن
و تازه خانه دار میشویم
با سلامنقل قول:
همین خوبین که انشالله
لطفا تا به این موضوع رسیدگی نشده پست بیربط نفرستین بهتره این موضوع همین جا حل بشه
چه کسایی با رفتن به پرشین جی تی ای موافق هستن دلیلشون چیه و چه کسایی مخالفن دلیلشون چیه؟
من خودم میگم بهتره بریم نفعش خیلی بیشتر از ضررشه
البته اگه ضرری داشته باشه
منم باهات موافقم نفعش بيشتر از ضررشه.نقل قول:
مي تونيم مستقل باشيم.اما به نظر من بهتر بود اسم سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه.
!من می تونم چهره هارو طراحی کنم البته اگه گروهتون جا داشته باشه]
انشاالله ضرري نداره چون :
1.امتيازات سايت بالاست و نمونه : ميانگين بازديد سايت 40 الي 50 نفر در روز است و اين نشون ميده که کساني که کار هاشونو در سايت بزارن هم در معرض ديد بازديد کننده گان ميزاره و کارش معروف ميشه و نمونه ديگه بالاي 5000 نفر سايت رو ميشناسن و هرزگاهي هم سر ميزنن و کارهاي شما را مي بينند
2.من شخصا گروه هاي زيادي رو مي شناسم که کاربران خودشو از اين و اون ور جمع آوري کرده و يک گروه قدرت مند رو تشکيل دادن و تا الان 5 الي 6 کار رو به بازار فرستادن و به نظر من اين کار بهتر کاره که همه جمع بشن در يکجا
3.در سايت ما هم کاربران فعالي هم هستن کا بههم يک گروه بزرگي را تشکيل ميدهيم يکي از دوستان من که تجربه کار در map سازي car و 3d کار هستش ميتونه به همه ما کمک کنه که کارهاشو در سايت هاي خارجي ميزاره و دانلود زيادي هم داره
4.آموزش هاي زياد و متعدد که کمک بزرگي به همه ميکنه چه کار بلد چه کساني که بلد نيستن اديت کنند
5.با اين کار اطلاعات تک تک اعضا کمک ميکنه که تجربه ها بره بالا و کساني که کم تجربه هستن تجربه هاشون بيشتر بشه
6.من به شخصه ميتونم اين گروه را برايش مجوز بگيرم از دولت و يک شرکت و مجوز رو تاسيس کنيم و شروع به کار کنيم تا کار هايمان غير قانوني نباشه
7. فروش سي دي يا دي وي دي با شرکت هاي بزرگ هم کساني رو ميشناسم که ميگويند تنهافقد فارسي کردن اين بازي 1 ميليون خريداري ميشه اون هم اگه به چند شرکت بفروشيم که بورو بالا تر...
8. با اين کار پاداش به همه که نميشه گفت به مديران بخش ها داده ميشه و کار ميدران بخش ها جمع آوري کار هاي زير گروه هست اين کار باعث ميشه که زير گروه هم به مديريت برسه و تلاش ميکنه و کار هاي زيبا تري رو به سايت مياره. و هم براي خودش هم خوب ميشه هم براي گروه
حرف هاي زيادي دارم و آماده پاسخ گويي هم هستم
منتظر نظراتتون هم هستم
با چه برنامه ای فایل های آرشیو آودیو رو باز میکنیدنقل قول:
؟
نه نه نه نریم:31:نقل قول:
زیاد هم فرقی احساس نمیشه هانقل قول:
persian هم فقط مربوط میشه به ایران دیگه
يعني بعدا ما ميتوانيم راحت استفاده كنيم رايگان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران رو فقط فارسها تشكيل نداده اند كه.:41: ترك و كرد و لر و ... به همين دليل بهتره آدرس سايت gta-iran باشه.من خودم تركم.:20:نقل قول:
ممنون از این استقبالتون
خوب حالا همه برید رو سایت و عضو بشید و تا الان هرچی ادیت کردید یا زمینه کاری تون هستش تاپیک بزنید برای انتخاب مدیر قسمت ها این کار می خواهم که انجام بدید.
هنوز بقیه ی دوستان نگفتن موافقن یا نهنقل قول:
آقا محمد ببین بدون رو دربایستی نظرت رو بگو ما همه قبول داریم هر چی باشه شما کار رو شروع کردی من که با نظر شما موافقم هر چی که باشه
این ها چیز های جزئی هستند که مهم نیستن خوده من هم ترک هستم اما زبان اصلی تمامی ایرانی ها فارسی هست تازه پرشین جنبه سیاسی هم داره فارس خلیج فارس سرزمین فارسینقل قول:
آخرين باري هست كه ميگم!نقل قول:
بـــــبخشیدا....... مخالفم :11:نقل قول:
ولی ما گروهمون اینجا تشکیل شد و اونجا هم اصلا بازدید نداره و نمیشه که توی اون سایت بی بازدید افراد دیگه ای رو عضو کرد
ما گروهمون از اولم جدا بود
اگه کسی می خواد بره اشکالی نداره :41:
من افراد دیگه ای رو توی این کار میشناسم :41: .........
آره . منم موافقم .
GTA Iran بهتره .
من خودم کردم !
فرومش مشکل دارهنقل قول:
اینقدر پست تبلیغاتی نده
شما که نمی خواهید این تاپیک حذف بشه؟:41:
پس چت گونه ننویسین
یعنی سوال و جواباتون به موضوع تاپیک ربط داشته باشه
نه اینکه بگین یا بگیم gta iran خوبه یا persian gta
در ضمن من تو persian gta عضو شدم ولی فرومش مشکل داره:19:
بعدا" گیر میفتیما
بزارین همینجا بخوبی و خوشی باشیم:10:
من پست قبلیمو ویرایش کردم:13:
همینجا هستیم هر کی میخواد بیاد هر کی هم میخواد بره به سلامت و خوبی و خوشی و تندرستی و موفقیت و...:31:
سلام
راستش به نظر من بهتره كه ما GTA Tehran رو كنار بذاريم و روي يك چيز جديد كار كنيم كه مرحله هم داشته باشه.چون كار خيلي سختيه كه خود تهران رو به بازي بياريم(غيرممكنه).ما مي تونيم همين جي تي اي SA رو بذاريم جاش باقي بمونه و چيزهاي ديگشو(ماشينها،كاراكتر ها و...)رو تغيير بديم.من يك مود دارم كه يه داستان جديد وارد بازي مي كنه و 30 تا هم مرحله ي جديد داره.اين مود الان حاضره.اين هم از داستان بازي:
داستان بازي در سال 1993 اتفاق مي افتد.سي جي بعد از يك مهماني در ويلاي مدداگ به خانه مي رود و آنجا به خواب مي رود.بعد از اينكه بيدار مي شود متوجه آتشسوزي در خانه مي شود.بعد از اين اتفاق سي جي برادرش sweet را مي بيند و با او درباره ي اينكه اين آتشسوزي اتفاقي نبودي صحبت مي كندو...
به نظر من كه بهتره رو اين كار كنيم.صداها رو تو بازي بذاريم(چون اصلا صدا نداره و فقط زيرنويسه)ماشينها رو تغيير بديم نام كاراكترها رو تغيير بديم و...
لطفا نظرتون رو بگيد.
خوب اینکار خیلی راحت تره ولی ما میخوایم یک چیزی مثل GTA Mexico City بسازیم.نقل قول:
به نظر من كه بهتره رو اين كار كنيم.صداها رو تو بازي بذاريم(چون اصلا صدا نداره و فقط زيرنويسه)ماشينها رو تغيير بديم نام كاراكترها رو تغيير بديم و...
لطفا نظرتون رو بگيد.
من مخالفم.
ولی میگم یکم قدیمی تر کنیم تا حجم مپ بره پایین. مثلا تهران سال 70 خورشیدی رو بسازیم.
بازم مي گم كار خيلي سختيه.هنوز ما در نقشه پيشرفتي نكرديم.
Main.scm برای GTA Vice City
نظرتون در مورد این چیه؟
کلید های زیر رو امتحان کنید:
Action ---- tab
Fire ------ Ctrl
Crouch ------ C
Jump ------ Space
چطوره؟
اینو با VC Builder ساختیم
مطمئني اينو خودت ساختي؟نقل قول:
آخه من اينو قبلا تو اينترنت ديده بودم.
هر طور راحتید پس پیکان از روی تبلیغاتتون بر دارید چون حق گپی رایت ندارید می تونید در بازیتون استفاده کنید اما در فروش سی دی اصلا
برای چی غیر ممکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:نقل قول:
پس برای چی واسه دانلود میزارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
باشه یکی خودم میسازم :31:
گفتم ساختیمنقل قول:
من یکم تغییرش دادم و ایمپورتش کردم
کی برنامه نویسی بلده؟
ساختن مرحله زیاد مشکل نیست
باید یکم برنامه نویسی بلد باشی و اصطلاحات بر نامه نویسی Gta رو بلد باشی
سلام
خوبین ؟؟
بابا بیاین تو همون سایتی که ساختید
این جا همه چی درهم و برهم بید .