بابا من که تازه اکتیو نیستم مثل شما ها...شما که ماشاالله.....اگه ماها می خواستیم مثل بعضی ها باشیم الاان کاربر فعال بودیم:31: فکر کنم شما ها هم بشناسیدشون...هر جا می رن هر چی می گن جز حرف درست و درمون:46:نقل قول:
Printable View
بابا من که تازه اکتیو نیستم مثل شما ها...شما که ماشاالله.....اگه ماها می خواستیم مثل بعضی ها باشیم الاان کاربر فعال بودیم:31: فکر کنم شما ها هم بشناسیدشون...هر جا می رن هر چی می گن جز حرف درست و درمون:46:نقل قول:
ممنون. آخه پست های بالایی به شک انداختم .نقل قول:
بالاخره نفهمیدم ماها مثل بعضیا هستیم یا اینکه ماها خودمون بعضیا هستیم؟نقل قول:
:13: متوجه نشدم
:10: اما چون تویی قبول
:40:
منظورت من بودم ؟ :13:نقل قول:
نقل قول:نه بابا بچه ها این حرفها چیه...شما ها که جیگر منی هستین:10: ...شماها هم به خودتون شک دارین مگه؟؟نه منظورم یه چند نفری بودن خیلی تابلو هستن...تموم پستاشو نگاه کنی یا تکراریه...یا حرف الکی زده...بماندنقل قول:
دوستان معذرت من کمی درسام زیاد شده...فول میدم فردا از خجالتتون در بیام...با نکته ایی جدید برگردم
شاد باشید:20:
متاسفانه این روزا اصلا وقت تحقیق و گشتن برای پیدا کردن نکات جذاب رو ندارم...
امروز یه مقاله می گذارم واستون...که نویسندش اقای:zeynal هستن...با کسب اجازه از ایشون این مقاله رو می گذارم...فعلا این جوری سر کنیم تا منم کمی وقت پیدا کنم...خودم یه 4خط از خودم بگم واستون
و اما این مقاله ی جالب که درباره ی سیستم عاملهای گوشی هاست رو در پست بعدی حتما بخونید
[SIZE="3"]با توجه به امکاناتی که دیگر تقریبا همه ی موبایلها دارای آن هستند ( مثل دوربین - ضبط و پخش صوت وفیلم - صفحه رنگی و .... )مهمترین اصل دسته بندی راشایدبتوان سیستم عامل گوشی نامید . پس برای شروع باید دو چیز را در نظر گرفت و موبایلها رابطور کلی در یکی از آن دو شاخه ی اصلی و کلی قرار داد و آن ، این است که آیا موبایل مورد نظر دارای سیستم عامل است یا فاقد آن ( اگر موبایلی فاقد سیستم عامل باشد از یک پلـــــت فرم ساده مثل جاوا یا بلک بری استفاده می کند ) شاخه های اولیه ی زیرین دسته ای که مـا آنرا دارای سیستم عامل ( یا سیستم عامل دار ) می نامیم اینها هستند :سیستم عامل سیمبین - سیستم عامل ویندوز موبایل - سیستم عامل پالم و سیستم عامـل لینوکس .
شاخه های اولیه ی زیرین موبایلهایی که ما آنها را فاقد سیستم عامل می نامیم نیز اینها هستند : پلت فرم جاوا - پلت فرم بلک بری .حال می خواهیم به بررسی زیرمجموعه های( زیر شاخه ها ) شاخه های اولیه بپردازیم . زیر مجموعه های سیستم عامل سیمبین برحسب نوع موبایل و نیاز آن چند زیر مجموعه دارد:اسمارت فونهای سری 60 که شامل اکثرگوشیهای نوکیا ( مثل 6600 - 6630 - 3230 - 7610 - 6670 - گوشیهای N-Gage-گوشیهای سری N و ... )گوشی زیمنس SX1-گوشیهای سندو ( X2 - X ) گوشی پاناسونیکX700- گوشی سامسونگ D710 و چند گوشی دیگر می شود . ورژن هایی که تا بحال بــــرایاسمارت فونهای سیمبین منتشر شده اینها بوده اند : 6 - ۱/۶ - 7 - 8 - ۱/۸ و چند ورژن دیگر اکثر نرم افزارهای موجود برای سری 60 حتما در ورژن 7 کار خواهند کردواین به دلیـل موقعیت خوب این ورژن است . از مشکلات ورژنهای دیگر می توان به عدم پشتیبانی تــم در گوشیهای ورژن 6 و 1/6 اشاره کرد که البته امکان این هست که باانجام بعضی عملیات بر روی گوشی این قابلیت را فعال کرد ( مثل هک و ... ) که البته اصلا توصیه نمیگردد . زیـر مجموعه ی دیگر ، اسمارت فونهای سری 80 هستند . گوشیهایی که در این ســــــــری از
سیمبین قرار گرفته اند و در واقع این سیستم عامل برای آنها طراحی شده ، اسمارت فونهای نوکیا با پیشوند 90 هستند ( مثل 9500 - 9300 - 9290 - 9210i و ... )به اندازه سری
60 برای آنهانرم افزاروجود ندارد . زیرمجموعه ی دیگر اسمارت فونهای سری 90 هســــتند .این سیستم عامل برای دو گوشی از نوکیا با نامهای 7710 و 7700 طراحی شده است.از لحاظ سیتم عاملی امکانات زیاد و خوبی را به کاربر ارائــه می دهد . اما مشکل ساپورت نرم افزار مثل گوشیهای سری 80 در این زیر مجموعه هم به چشم می خورد . آخرین زیرمجموعه از سیستم عامل سیمبین اسمارت فونهای UIQ هستند . سیمبین UIQ رابرای گوشیهایی منتشرکرده است که برای کار از قلم استفاده می کنندوبرخلاف سری90سیستم عمل به صورت عمودی طراحی شده است . گوشیهایی که در این زیر مجموعه قرار دارند شامل اسمارت فونهای سونی اریکسون ( P800 - P900 - P910i ) بعضـــــــی ازگوشی های موتورولا ( A920 - A925 - A1000 - A1010 )گوشی آریما U300 و موبایــــــــل
BenQ P30 می شود . بتازگی هم یک شرکت ژاپنی گوشی با نام M1000 عرضه نـــموده که البته گویــی باید گوشی خوبی باشد ، زیرا در صفحه ی اول سایت سیمبین می توان عکس آن را به وضــوح دید . در مورد ضعف یا قدرت نرم افزاری این زیر مجموعه باید بدانید که نرم افزارهای طراحی شده برای سیمبین UIQ زیاد هستند و ازلحاظ تم ونرم افزارخیالکاربر می تواند از بابــــت ساپورت راحت بماند . اما بپردازیم به زیرمجموعه های سیستمعامل ویندوز موبایل . زیــــر مجموعه های این سیستم عامل شامل ویندوز موبایل برای
Pocket Pc و ویندوز موبایل برای Smart Phone می شود . گوشیهای زیر مجموعه ی ایندو سیستم عامل بسیار زیادند و شرکت های فراوانی موبایل با سیستم عامل ویندوزطراحی کرده اند و به همین دلیل جای بحث زیادی را باقی نمی گذراد . بزرگترین شـــرکت تولید کننده ی گوشیهای سازگار با ویندوز موبایل ( چه در زیـــر مجموعه ی Pocket PC
و چه در زیر مجموعه ی Smart Phone ، شرکت تایوانی HTC است که گوشیهای خود رابا برندهای گوناگون مثل i-mate ( که در خاور میانه کاربرد دارد ) Qtek ( که برای گوشیــهای اروپایی ارائه می شود ) O2 ( که مخصوص این اپراتور بزرگ موبایل است ) - Orange( این هم از اپراتورهای بزرگ موبایل است و بیتشر دراسمارت فونهای HTC به کارمی رود)
و چند برند دیگر تولید می کند.شرکتی که رقیب HTC درساخت Pocket PC های با قابلیتتلفن همراه است ، HP نام دارد ! کمپانی بزرگی که متاسفانه شاهد کارهـای ضعیف در عرصه ی رقابت از آن بوده ایم . کمپانی بزرگ دیگری که در تولــیـد Pocket PC های Phone
Editiom ( نسخه ی تلفنی ) درگیر رقابت و کسب بازار است Everex نام دارد که البته بانام
E-Ten هم شناخته شده است . از شرکتهای بزرگ و مطرح گوشـــی سازی در این عرصه تنها نام موتورولا و زیمنس به چشم می خورد که فقط در حد یکی دو محصول تولید و روانه بازار کرده اند . در اسمارت فونها هم فعلا جز نام Orange ( همان HTC ) و گاه گداری هم
Microsoft نامهای زیادی به چشم نمی خورد . از ورژن های ویندوز موبایل می شود بـــه
Windows CE - Windows mobile 2003 - Windows mobile 2003 se و Microsoft
Windows Mobile 5.0 اشاره کرد که به زودی در محصولات جدیدعرضه می شود . لازم به ذکـــر است که شرکت سامسونگ هم ازرقابت در زمینه ی ویندوز موبایل عقب نمانده و یکی دوگوشی در هر دو زیر مجموعه ارائه کرده است.اما در مورد شاخه ی بعدی یعنی سیستم عامل پالم ، بد نیست اگر اطلاعاتی راکسب کنید.شرکت پالم یکی ازپیشتازانصنعت PDA بوده است و از همان ابتدا شروع به ساخت و ساز این وسیله ی همراه و پــرکاربرد می کند . علاوه بر خود Palm شرکت های دیگری هم ازآن سیستم عامل استفاده می کردندوبه ساخت PDA مشغول می شدند ( از جمله ی آنهامی توان به سونی وPDAهای مشهورش اشاره کرد که Clie نام دارد ) . بعد از ظهور مایکروسافت ( یا شاید همماکروسافت ! ) در این میدان و تولیدPocket PC ها مردم روی از Palm برگردانندوبه سمت
محصولات جدید رفتند و اینگونه بود که Microsoft پیروز میدان شد و درحال حاضر اکثرافراد تنها با نام ویندوز بر روی PDA ا آشنــــایی دارند و شاید تا به حال حتی نام Palm را اصلـا نشنیده باشند ! توضیحات مختصری که انجام شدبه این دلیل بود که دربازار ایران وحتی جهان حضور Palm به عنوان سازنده ی موبایل بسیار کم شده ودراین مقاله هم ما خیلی
راجع به آن بحث نخواهیم کرد .میتوانید در جستجوگری مثل گوگل کلمه های Palm و پالم را جداگانه تایپ کرده و نتایج جستجو رامطالعه نمایید اما در مورد آخرین سیستم عامل برای گوشیهای موبایل.لینوکس . این سیستم عامل به تازگی پا به میدان گذاشته و در حال حاضر شرکت موتورولا بیشترین محصول را بـــــرای این سیستم عامل طراحی کرده است . هنوز در بازار ایران این گوشی ها روئت نشده و و به همین دلیل من نظر قاطعی نمی توانم در مورد آنها بدهم . ضمن اینکه این شرکـــتسیستم عامل خود را با همکاری شرکت سان و پلت فرم جاوایش ارائه کرده و روانــــه ی بازار مصرف کرده است .نکته ای که اینجا ازقلم افتاد پشتیبانـــــــــی دو سیستم عامل ویندوز موبایل و پالم از نظر نرم افزاری است. ویندوز موبایهای نسخه ی Pocket PC ( یا بهاختصار PPC ) قویترین وبیتشرین نرم افزارهای ممکن را نسبت به سایــر سیستم عاملها پشتیبانی می کنند.نسخه ی اسمارت فون ویندوز موبایل هم ازسـاپورت نرم افزاری بدی برخوردار نیست ولی اصلا به قدرت نسخه ی PPC نمی رسد . سیستم عامل پالم هـــم نرم افزار های خاص خودش را دارا می باشد که در بیشتر مواقع نرم افزارهایی کـــه
توسط ویندوز موبایل پشتیبانی می شوند، دارای نسخه ی پالم هم هستند . اما باتمام این صحبت ها مقدار نرم افزارهایی که برنامه نویسان برای ویندوزموبایل Pocket PCساخته اند ،از تمام نرم افزارهای ساخته شده برای همه ی سیستم عاملها بیشتر است.در اینجا به اتمام بررسی سیستم عاملهای موبایل رسیدیم و بایدبه سراغ گوشیهای دسته ی دوم یاگوشیهای فاقد سیستم عامل برویم . همانطور که گفته شد این جور گوشی ها از یک پلت فرم ساده استفاده می کنند و هرگز قابلیت پشتیبانی نرم افزاری را نخواهند داشت (به جز مواردی که به تعداد انگشتان یک دست بر می گردد )پس می شود نتیجه گرفت که این یک برگ برنده برای گوشیهای سیستم عامل دار می باشد . پلت فرم جاوا پر کاربــرد ترین پلت فرم برای گوشیهای بدون سیستم عامل است بطوری که تابه امروزتعداد گوشی
های جاوا از مجموع گوشی های سیمبین بیشتر بوده است . بگذریم . جاوا نسخه های بسیار فروانی دارد و هر شرکت بنابرسلیقه اش از آن پلت فرم برای گوشی خود استفاده می کند . اکثر گوشیهای سامسونگ و LG - اکثر گوشیهای زیمنس ( به غیر از SX1 وPPC مخصوص این شرکت ) -گوشیهای سونی اریکسون ( در سریهای T - Z - K - W - S - V ) گوشی های نوکیا که از سیمــبین استفاده نمی کنند ( مثل 6230 - 6230i که سر آمــــــدهمه ی آنهاست ) -تمامی گوشی های شرکت Pantech-گوشیهای موتورولا که سیستم عامل خاصی ندارند مثل V3 ( به دلیل کمبود این گوشی ها در ایران ذکر مدلهای آن را که خیلی هم زیا است لازم نداسته ام و شما می توانید به سایت موتورولا سر بزنید )تقریبـــا تمامی گوشیهای شرکت آلکاتل و .... . البته اگر جایــــی نوشته شده تمامی یا اکثرمنظور
گوشی های جدید بوده که صفحــات رنگی دارند.اما پلت فرم دیگری که به آن اشاره کردیم
Black Berry بود . شرکت بلک بری که در ساخت گوشی کارها و ایده های عجیبی دارد . اما در مورداین پلت فرم بایدعرض کنم که هم به دلیل کم مصرف بودن و عدم عرضه ی آن در ایران بحثی نمی کنیم.گوشیهای صفحه سیاه سفید قدیمی یا خیلی از گوشی های صفحه رنگی که اوایل ارائه می شد دارایسیستم عامل و یا حتی پلت فرم خاصی نبودند و هر شرکت با توجـــــــه به کارشـناسان مهندسان خود برای هر قسمت از گوشی برنامه ی خیلی ساده ای را که بــا کلید هــای گوشی کنترل می شود می ساختند و در واقع شاید بتوان گفت اصلا آن گوشیها رابط نرم افزاری نداشته اندو بیشتر تغییر رنگهای LCD توسط کلید های گوشی بوده که سیستم راقابـــل استفاده می کرده .
[/SIZE]
به امید روزی که همگی یاد بگیریم ذکر منبع رو عار ندانیم...
پز دادن با اطلاعات دیگران کلاس نمی یاره(اینم پیام امروزم!!:31: )
راستی این مقاله کمی قدیمیه...چندین ماه قبل سیوش کردم...واسه همین بعضی مثالهاش هم طبیعتا قدیمی هست...و شاید بعضی از حرفها الان مصداق نداشته باشه
کلا من که اون موقع که خوندمش خیلی لذت بردم...شما رو نمی دونم
ممنون بعدا سر فرصت میخونیم:40:نقل قول:
بابا خداییش دمتون گرم..مرامتون رو عشقه:13: ...
دلتون امد مقاله به این خوشگلی بخونین یه نظر ندین:19:
خود من هر وقت می خونمش هنوز واسم تازگی داره و باهاش صفا می کنم...
بگذریم مصطفی خان با این حرفها کم نمی یاره:20:
به قوا مهدی
مصطفی خان اینجا مصطفی خان اونجا...مصطفی خان همه جا:31: :10:
پس می پردازم به ادامه ی نکات
با ما باشید
و همیشه شاد باشید:20:
امروز براتون کمي از فلش کردن ميگم
نه به شکل حرفه ايي...به شکل روان و ساده به تعريفش مي پردازم و به حاشيه هاش کمي سر مي زنيم!!
دقيقا مصداق کامپيوتر هست...همون طوري که زماني مي شه که ويندوز کاملا قاطي مي کنه..مدام هنگ مي کنه...سرعتش کم مي شه...با هزار و يک ترفند مي بيني که ديگه مثل اولش نمي شه...ويندوز سيستم خودتون رو عوض مي کنيد و يا نوع ديگري از سيستم عامل رو انتخاب مي کنيد
موبايل هم تقريبا عين اين مثال مي مونه....
خيلي راحت بگم خدمتتون...به عوض کردن ويندوز تو موبايل مي گن فلش کردن!!!(خيلي دبستاني گفتم تفهيم بشه)
و اين که ورزن جديدي بخواهيم بريزيم تو موبايل frimware نام داره...
تو بحث موبايل تغيير نرم افزارش به شکل عادي امکان نداره و توسط دستگاه خاصي انجام مي شه که به اون box گفته مي شه
باکسهاي معروف عبارتند از ufs,usb smart و مثلا universal
از يه باکس مي شه واسه برند هاي مختلف استفاده کرد اما معمولا هر مارکي واسه برند خاصي بهتر جواب مي ده
فرضا مارک ufs بيشتر واسه سامسونگ و نوکيا کارايي داره البته برند se و زيمنس رو هم ساپورت مي کنه اما خوب ديگه توانايي هاش رو همون دو برندي که لول گفتم بيشتر مي چربه
براي برند se مارک universal ...usb smartخيلي خوب جواب مي دن
کلا فلش کردن نه تنها مضر نيست بلکه به جاش و انجام به موقع اون مفيد هم مي تونه باشه
به هر حال ورزن هاي مختلف ضعف هايي دارن که برند ها سعي ميکنن هر دوره با دادن ورزن جديدي از نرم افزار اون ضعف ها رو بپوشونن و از بين ببرن که تنها راه استفاده از ورزن جديد هم همين فلش کردنه ديگه
ضمن اينکه با فلش مي شه تغييراتي به شکل دلخواه خودمون در نرم افزار بديم...مهمترين اونها که ديگه خيلي عادي هست...فارسي کردن محيط گوشي هست که فقط با فلش امکان داره
هر دو مطلب خوب بود و جالب ممنون مصطفی خان .
از سوء تفاهمی که تو تاپیک دیگه به وجود اومد ببخشد . برو تاپیکو ببین .
قربونت....بازم تو و مهدی...بقیه که اصلا وفا ندارن.:13: ..اشکالی نداره....نقل قول:
براتون چند تا مقاله اماده کردم دربارهی بلوتوث...از هر چیش که فکر کنی:5: د...فقط یه کم باید ویرایششون کنم و براتون بگذارمشون...تا شب.....فعلا:10:
شاد باشید
خواهش . آواتار جدید مبارک .
خواهش . تا بعد . منتظرم .
یه نکته - فهرست رو ادامه نمیدی ؟
دستت درد نکه چیزای جالبی گفته بودی خدایی من کلی چیز فهمیدم
سلام بهنام جان..مرسی:10:نقل قول:
چشم...فعلا تا صفحه ی 15 فهرست داره...ایم 5 صفحه اخرم فهرستش رو تهیه می کنم و می گذارم
متاسفانه امروز سرم خیلی شلوغ بوده..دارم سعی می کنم...که امشب به قولم عمل کنم نکته ایی کهگفته بودم رو بگذارم...به امید خدا اگه تونستم امشب وگرنه...:13:
مرسی دوست خوبم:10: ...خوش حالم از تاپیک راضی هستی:20: ...اگه خواستی و احساس کردی نکته ایی باید باشه و نیست...بگو تا بگذارمشنقل قول:
شرکت سوئدي اريکسون در سال 1994 در حال ساخت و طراحي ارتباطي کم مصرف و کم هزينه بين تلفن هاي همراه و گوشي هاي بي سيم بود.اريکسون در سال 1995 ، اين فن آوري را گسترش داد و براي آن نام بلوتوث را انتخاب کرد تا ياد آور اتحاد صلح آميز کشور سوئد باشد.زيرا بلوتوث وايکينگي بود که در شمال اروپا به دريانوردي مشغول بود و توانست بدون جنگ و از طريق گفتمان دانمارک ،سوئد جنوبي و نروژ شمالي را متحد کند.اين کار او باعث شد در تاريخ از او به عنوان پادشاهي ماهر در مذاکره و گفتمان ياد شود.هرچند بلوتوث نتوانست با پسر خودش بر سر قدرت کنار آيد و در جنگي به دست پسرش کشته شد.
اريکسون به پيروي ازبلوتوث فقيد به فکر مذاکره با شرکت هاي بزرگ جهان چون آي بي ام، اينتل ، نوکيا ، توشيبا و .. افتاد.و گروه کاري دوست داران بلوتوث (Bluetooth SIG) را در سال 1998 به وجود آورد و به اين ترتيب اين گروه کاري نظارت بر کار پيشرفت و توسعه و عمومي کردن اين فن آوري را به عهده گرفت.
در گذشته هر دستگاه بلوتوث داراي دو تراشه بود،اما اکنون هر دستگاه بلوتوث داراي تراشه گيرنده و فرستنده کوچکي به اندازه حدود 4 سانتي متر است که در فرکانس هاي راديويي (صنعتي،علمي و پزشکي) مشهور به آي اس ام در محدوده باند 4/2 تا 48/2 گيگاهرتز عمل مي کند.
علت انتخاب اين فرکانس اين است که معمولا در سراسر جهان به صورت رايگان،بدون هرگونه محدوديت و مجوز،قابل دسترسي و استفاده است.برخي از کشورهاي اروپايي و امريکا از اين محدوده فرکانس استفاده مي کنند.اما کشور هاي اسپانيا،ژاپن و فرانسه از مقدار هاي ديگري استفاده مي کنند.براي تطبيق و سازگاري اين اختلاف باند ها. آي سي ام براي کشور هاي گروه اول به 79 کانال تقسيم شده است که هر کدام از آنها قابليت انتقال پهناي باند يک مگاهرتزي را دارند.اما براي کشور هاي گروه دوم 23 کانال يک مگاهرتزي در نظر گرفته شده است.به اين ترتيب بلوتوث مي تواند به صورت جهاني به کار رود.
هر تراشه بلوتوث نرم افزاري دارد که کارش شناسايي ساير دستگاه هاي داراي تراشه بلوتوث، و برقراري ارتباط و انتقال داده هاست. به اين ترتيب اگر دستگاه هاي داراي تراشه بلوتوث در نزديکي هم قرار بگيرند، بصورت خودکار شبکه اي به وجود مي آورند.به اين شبکه،پيکونت (Piconet) يا شبکه تريليونيمي نام داده اند،تا نشان دهنده اين باشد که اين شبکه در محدوده و دامنه کوچکي به صورت بي سيم،و به صورت خود کار درست مي شود.بنا برين واحد اصلي در سامانه هاي بلوتوث شبکه تريليوميني يا پيکونت است که در اينجا براي معرفي آن از واژه ريز شبکه استفاده مي کنيم.در اين ترکيب شبکه اي بي سيم به وجود مي آيد که دستگاهي مانند کامپيوتر کيفي يا پي دي اي نقش فرمانده (Master) و ساير دستگاه ها مانند چاپگر ها، اسکنر ها و . به عنوان فرمانبر(Slave) ، نقش فرعي را به عهده مي گيرند. گروه فرمانده يا اصلي يکتاست.اما گروه هاي فرمانبر يا فرعي مي توانند 7 عدد باشند. به شرطي که در فاصله 10 متري از گروه اصلي يا فرمانده باشند و به اين ترتيب دستگاه اصلي تصميم مي گيرد که چه کاري توسط کدام دستگاه فرعي انجام شود.
اگر يک دستگاه در دو يا بيشتر ريز شبکه عضو باشد، شبکه ي توزيعي درست مي شود..در اين صورت دستگاهي که در يک شبکه تريليونيمي نقش اصلي و فرمانده را داشت ممکن است در شبکه ي ديگر به صورت همزمان،نقش فرعي و فرمان بر را داشته باشد. علاوه بر 7 دستگاه فرمانبر فعال ، مي توان تا 255 دستگاه غير فعال نيز داشت.اينها دستگاه هايي هستند که دستگاه اصلي توان مصرفي آنها را کم کرده است تا در مصرف باطري صرف جويي شود.بنابرين دستگاه هاي غير فعال نمي توانند کاري انجام دهند،مگر اينکه به سيگنال فعال سازي يا فرمان حاصل از دستگاه اصلي پاسخ دهند.
بطور کلي ميتوان گفت:
1-بلوتوث فن آوري انتقال بي سيم براي ارتباط راديويي با برد کم،بين دستگاه الکترونيکي مجهز به تراشه بلوتوث است.اين فن آوري با ايجاد زباني مشترک، باعث مي شود که آن ها بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند.
2- ارتباط بلوتوثي را مي توان شبکه ي شخصي بي سيم به حساب آورد.
3-دستگاه هاي داراي تراشه بلوتوث حدود 10 متر برد دارند،و مي توانند داده ها را در سرعت حدود 720 کيلوبيت در ثانيه از طريق ديوارها،کيف ها و ساير موانع عبور دهند.
4-ويژگي بارز بلوتوث برد کم،سرعت محدود و مصرف انرژي پايين است.بنابرين نميتوان آن را جايگزين شبکه هاي محلي بي سيم دانست.
5-اين استاندارد علاوه بر برد کوتاه 10 متري،داراي برد متوسط 100 متري نيز مي باشد.اما به ندرت از اين برد استفاده مي شود زيرا به توان الکتريکي و هزينه زيادي نياز دارد.
6-بلوتوث براي کاهش تداخل موج هاي برد کوتاه، از روش انتقال داده ها به صورت بيت هاي بسته اي استفاده مي کند.به عبارت ديگر آن ها را به بيت هاي بسته اي تقسيم مي کند.براي معرفي اين روش تقسيم از واژه FHSS استفاده مي شود که جمع سر واژه ي کلمه هاي زير به معناي نوسان فرکانس با طيف گسترده است:
Frequency Hopping Spread Spectrum
علت انجام اين کار اين است که باند آي سي ام رايگان است و نياز به مجوز استفاده ندارد.بنابرين امکان تداخل فرکانس با دستگاه و وسيله هاي ديگر مانند اجاق هاي ماکروويو وجود دارد که در اين باند کار مي کنند.بلوتوس با استفاده از تقسيم بيت هاي بسته اي ،سعي در انتقال داده ها به صورت منفرد و جداگانه دارد.علاوه بر اين هنگام انتقال داده ها،79 کانال بند آي سي ام با سرعت 1600 بار در ثانيه يکي يکي بررسي مي شوند تا امکان برخورد داده ها به حداقل برسد. تازه در صورتي که بيت هاي بسته اي با داده هاي ديگر دستگاه برخورد کنند،بخش تصحيح خطاي بلوتوث درخواست ارسال مجدد آن ها را مي کند.
-----
منبع : ماهنامه کامپيوتر ، شماره 89
و سایت فالز دات کام
امیدوارم لذت ببرید از خوندن این مقاله ی جالب:20:
راهنمایی کنید؟
روی گوشیم (w810i) بازی نصب کرده بودم روی تنظیم بازیها رفتم اندازه نمایش رو تغییر دادم گوشی کمی سنگین شد رفت تو بازی دوباره تنظیمات نمایش بازی رو تغییر دادم خلاصه بعداز چند بار تغییرات از بازی خارج شدم گوشیم سنگین کار می کرد گفتم ریستارتش کنم درست میشه ریستارتش کردم کامل ریستارت نشد باطریش رو درآوردم کمی صبر کردم دوباره باطریش رو جاانداختم ولی دیگه روشن نشد که نشد بردمش پیش طرف گفت شارژ تموم کرده شارژ زدیم جواب نداد منهم که دیگه دل تو دلم نبود دنیادور سرم چرخید گفتند باید فلش کنیم گفتم باشه فلش زدن جواب نداد بار دوم باز جواب نداد فکر کنم قلبم ضربانش بالای 200 تا می زد عزیز فلش هم کارگرد نشد کلیه ی علائم حیاطی گوشیم قطع شده بود بلاخره صدای (مهندس) از پشت دوسه تا کامپیوتر اومد که گفت خانم گوشیتون مشگل سخت افزاری داره احتمالا umامش باید تعویض بشه دلم ریخت نتونستم بایستم روصندلی نشستم کم مونده بود گریه کنم ............. حالا گوشیم تحت نظره قرارشنبه تحویلش بگیرم ازهمه ی سونی اریکسونیهای عزیز خصوصا جامعه بزرگ (w810i) عاجزانه خواهشمنداست دست به دعا بردارید تا این عزیزاز دست رفته به آغوش گرم خانواده بازگردد................... لطفا دعا کنید ....... لطفا
ترو خدا دعا کنید ...........هرکی دعانکنه احتمالا گوشیش مثل مال من میشه ها . :18: :41:نقل قول:
یعنی قبل اینکه گوشی کار ریستش تموم شه...باطری رو در اوردی؟؟:18:نقل قول:
به امید خدا...درست می شه غصه نخور:20:
مقاله بلوتوث جالب بود . مثل همیشه عالی .
مرسی بهنام جان...شما و سایر دوستان به من لطف دارین...نقل قول:
نظرات شما انگیزه می ده بیشتر تحقیق کنم تا نکات بهتری رو واستون بگذارم:10:
سلام و شب همگي بخير...
خوب تو مطلب قبلي براتون از بلوتوث صحبت کردم ...امشب خيلي مختصر از تکنولوزي ميگم که کم کم داره رو به انقراض مي ره!!
بله اينفرارد يا همون مادون قرمز خودمون...مدتي هست که ديگه داره کاربردش کمرنگ و کمرنگ تر مي شه
اما معايب اين تکنولوزي چي بود که باعث کنار گذاشتنش شد.به حدي که تو گوشي هاي موبايل جديد...اينفرارد ديگه جايي نداره:
ارتباطات مادون قرمز infrared اولا مادون قرمز يك فناوري ديد مستقيم(line of sight)است. براي مثال براي عوض كردن كانال تلويزيون بايد كنترل را مستقيم مقابل ان گرفت. اشكال دوم اينكه اين فناوري يك فناوري يک به يک هست...به اين شکل که همزمان نمي شه به دو وسيله اطلاعات رو فرستاد که اين مسئله هم ناشي از همون دليل اولي هست:13:
البته با اينکه خاصيت خطي بودن مادون قرمز يک ضعف عمده محسوب مي شه...از جهاتي هم يک امتياز تلقي مي شه... و اونم اينکه چون دو وسيله ي مورد نظر براي تبادل اطلاعات در يک خط راست قرار دارند و قرار مي گيرند..تداخلي تو دستگاه هاي اطراف ايجاد نمي کنه
اما چون ضعف اين تکنولوزي به مزيتش مي چربه کاملا....باعث شده که بلوتوث همون طوري که شاهد هستيم به راحتي جايگزينش بشه
شب همگي خوش:11:
شاد باشيد و ديگران رو هم شاد کنيد :20:
[QUOTE=mostafa_khan;1039714]سلام و شب همگي بخير...
خوب تو مطلب قبلي براتون از بلوتوث صحبت کردم ...امشب خيلي مختصر از تکنولوزي ميگم که کم کم داره رو به انقراض مي ره!!
............ سلام دوست عزیز از همدردیت ممنونم امیدوارم که همیشه در ارائه ی مطالب جالب مثل همیشه موفق باشید.گوشی من ریستارت کامل نشد یعنی یه جورایی هنگ کرده بود دیگه راهی بجز خارج کردن باطری نداشتم به هرحال حالا تو مطب آقامهندس خوابیده امیدوارم عمل به موفقیت تموم بش:31: ه ............... بازهم ممنونم
سلام دوباره
مصطفی خان عزیز از اینکه وقت میزاری و به دنبال مطالب جالب می گردی ومهمتر اینکه اونهارو ارائه میدی جای بسی تشکر است مصطفی خان عزیز اگه ممکنه لطفا درخصوص قسمت سخت افزاری گوشی توضیحاتی بده فکر کنم برای همه لازمه که این اطلاعات ضروری رو داشته باشند.ممنونم وباز هم تشکر از توجهت ........... موفق باشی ......... یادت نره خیلی گلی :11:
خواهش می کنم پریا شیلان عزیز...شما دوستان لطف دارین....نقل قول:
راستش بحث سخت افزاریه گوشی یه کمی پیچیدست...جوری که نه می شه تو نت پیداش کرد و هم اینکه بچه های تعمیراتی زورشون میاد اطلاعاتی رو به مشتری بدن...میدونی دیگه...سود مویایلی ها و تعمیراتی ها به اینه که شما همیشه تا حد امکان هیچی ندونی از گوشی..خوب اگه بدونی که کار کاسبی شون کساده دیگه...مثلا واسه همین باز و بسته کردن گوشی...الان 3 تومن واسه این کاره ساده می گیرن...خوب حالا منی که این کار رو بلدم و اگاهم به چند و چونش...دیگه این 3 تومن رو نمیریزم تو جیب اونها ...خوب این مسئله واسشون اصلا خوشایند نیست...
منظور اینکه اطلاعاتی رو به کسی نمی دن...جالبیش اینه اگه به مشتری هم بدن عمرا به کسی مثل همکاراشون نمیدن...یه جور قانون استاد شاگردی رو رعایت می خواهن کنن تا همیشه یه چیزی بیشتر بدونن و در نتیجه مشتری های بیشتری رو واسه خودشون داشته باشن....
خواستم بگم...اگه نتونستم خواسته ی شما رو اجابت کنم...نگید مصطفی خان تنبله دنبالش نرفته داره بهونه میاره...
چشم...با این اوصاف سعی می کنم باز هم چیزهای جدیدی براتون داشته باشم...البته تا الانم از سخت افزار مطالبمون تهی نبوده...مهمترینشم کپسول صدا بود که خودم یه زمانی هیچی ازش نمی دونستم..اما الان یه بچه ی 10 ساله هم که این تاپیک و خونده باشه دیگه همه چیز رو دربارش می دونه:20:
زیادی حرف زدم....من برم دنبال جستجو......:46:
راستی گوشی رو پس کی بهت می ده؟مگه از دیروز دستش نیست؟:18:
خوب برگشتم با کلی خبر جدید
یه سریش به شبکه بر می گرده و یه سریشم سخت افزار و.....
خیلی ها رو باید ویرایش کنم....اونهایی که اماده هستن و میگذارم
فقط می ترسم همه رو با هم میگذارم...تاپیک بترکه:31:
البته عنوان تاپیکم اشتباه شد...به جای ایج... وای فای نوشتم
WML: Wireless Markup Language مثل زمان برنامهنویسی اینترنت HTML است که محتوای اینترنت را به دستگاههای کوچک بیسیم، مثل تلفنهای موبایل مجهز به مرورگر و دستگاههای دستی که دارای صفحه نمایشهای کوچک و سیپییوهای کند، ظرفیت حافظه محدود و باندپهن کم با قابلیتهای ورودی محدود کاربر هستند، ارسال میکند.
EDGE: نرخ (سرعت) انتقال داده پیشرفته برای GSM Evolution است. این تکنولوژی ۳G، انتقال داده به طریقه بیسیم را با سرعت ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه میسر میسازد و مبتنیبر تکنولوژی GSM بوده و امکان خدمات باندپهن بالایی، مثل مولتی مدیا (چند رسانهای) را فراهم میسازد. در آمریکای شمالی از آن بیشتر پشتیبانی میشود، چون تکنولوژیهایی مثل CDMA و UMTS مورد توجه بوده و کاربرد بیشتری دارد.
MIMO: Multiple Input Multiple Output به استفاده از چند آنتن در یک دستگاه Wi-Fi به ارتقاء عملکرد و ظرفیت پذیرش اشاره میکند. تکنولوژی MIMO از یک ویژگی به نام multipath (چند مسیری) بهره میگیرد و زمانی اتفاق میافتد که یک مخابره رادیویی در نقطه A آغاز شده و سپس قبل از دریافت از چند سطح یا شیء و از چند مسیر در نقطه B عبور میکند. تکنولوژی MIMO از چند آنتن برای جمعآوری و سازماندهی سیگنالهایی استفاده میکند که از طریق این مسیرها دریافت میشوند؛ این تکنولوژی بیشتر در استاندارد ۸۰۲.۱۱n کاربرد دارد.
RFID: شناسایی فرکانس رادیویی از فرستندههای رادیویی دارای برق ضعیف، برای خواندن اطلاعات ذخیره شده در یک tag فرستنده و گیرنده خودکار در فواصل بین ۲/۵ سانت تا ۳ متر استفاده میکند. Tagهای RFID برای کنترل داراییها، صورت موجودی و تایید و توصیه پرداختها به کار میروند و بیشتر به عنوان کلیدهای الکترونیکی در ابزارهای خودکار و تهدیدات امنیتی دیگر استفاده میشوند.
Roaming: عبارت است از: جابجایی یک دستگاه سیار از یک مکان و وضعیت شبکه بیسیم به دیگری بدون هیچ وقفه یا اختلال در سرویس یا قطع اتصال.
Smart phone (تلفن هوشمند): یک تلفن بیسیم با قابلیتهای اینترنت و متن است که میتواند تماسهای تلفنی بیسیم را کنترل نموده، آدرسها را حفظ کند، پست صوتی را دریافت کرده، به اطلاعات روی اینترنت دست یافته و نامههای الکترونیکی و مخابرههای فاکس را ارسال و دریافت نماید
GPS: Global Positioning System ”منظومهای“ از ۲۴ ماهواره است که زمین را در ارتفاع ۱۰۹۰۰ مایل دور میزند و استفاده از گیرندههای زمینی را برای افراد، جهت شناسایی موقعیت جغرافیایی آنها بین ۱۰ تا ۱۰۰ متر امکانپذیر میسازد. این ماهوارهها از محاسبات ریاضی سادهای برای پخش اطلاعات استفاده میکنند که به عنوان طول و عرض و ارتفاع جغرافیایی، توسط گیرندههای زمین ترجمه شدهاند
منبع:
این اطلاعات رو از سایت acadmist اقتباس کردم...امیدوارم راضی باشید امشب:20:
آنچه که در اين جا بايد ذکر شود پهنای باند فرکانسی در شبکه موبايل می باشد.
به طور کلی ما در استاندارد GSM نسل دوم دوسري ساختار فركانسي تعريف شده دارد
1-GSM-900
2-GSM-1800
در مورد GSM-900 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از 890MHz تا ۹۱۵MHZ ... پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از 935MHz تا ۹۶۰MHz می باشد
در مورد GSM-1800 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از ۱۷۱۰MHz تا ۱۷۸۵MHz ... پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از ۱۸۰۵MHz تا ۱۸۸۰MHz می باشد
در GSM-900 كل پهناي باند چه در ارسال و چه در دريافت به 124 كانال تقسيم مي شود ودر GSM-1800 كل پهناي باند به ۳۷۴كانال تقسيم مي شود.
در ايران ما از GSM-900 و GSM_1800 استفاده مي كنيم
البته الان وقتی به ریویو های انواع گوشی های جدید مراجعه کنید...میبینید حداقل 3 باند و حتی 4 باند رو پوشش می دن تا بدین صورت در هر جایی از کره ی خاکی بتونید از گوشیتو استفاده کنید...پهنای باند مرسوم دیگه که تو ریویو ها زیاد دیده می شه gsm-1900 هست:46:
دیگه خداییش نظر ندین اخر بی مرامی می شه:13:
بدردتون خورد؟خوشتون امد؟:10:
یکی از بهترین تایپیک های سونی اریکسون همینه بدون شک تشکر از همه بخصوص مصطفی خان عزیزمون
خواهش می کنم دوست عزیزم...شما که به من لطف دارین:11:نقل قول:
مثل سایر دوستان...توجه شما باعث می شه تا با دقت بیشتری اینجا پست بدم...از اینکه راضی هستید ...بسیار خوش حالم
...امروز مطمئن باشيد با دست پر امده ام...اخه امروز کلاسامون لغو شده:5: ...منم بيکار...جوون مي ده واسه فروم بازي:8:
شايد بلد باشيد اما خيلي ها هم نميدونن پس اموزشش رو ميگذارم:
زياد سوال پرسيده شده و مي شه که ايا مي شه sms رو بلوتوث کنيم؟
خيلي ها هم که بلد نيستن يا مي گن نمي شه يا اينکه sms رو اصلا واسه هم سند مي کنن که هزينه بر هست ديگه
چگونه sms را بلوتوث کنيم:
وارد massaging شده وبعد هم inbox حالا ميريم و مسيج مورد نظرمون رو باز مي کنيم(يعني روي مسيج view رو مي زنيم)
حالا در سمت راست پايين صفحه ي مسيج مورد نظرمون..گزينه ي more رو انتخاب مي کنيم
داخل مور گزينه ي forward رو انتخاب مي کنيم
حالا دوباره وارد صفحه ي مسيجمون مي شيم....و دوباره مور رو انتخاب مي کنيم...حالا اين بار داخل مور يک گزينه ي جديد داريم ...که خيلي هم باهاش کار داريم...بله گزينه ي edit
اين گزينه رو وقتي انتخاب مي کنيم...با 3 گزينه مواجه مي شيم
copy all....copy text....paste
فکر مي کنم همگي مي تونيد حدس بزنيد با کدوم گزينه بايد کار کنيد...بله گزينه ي copy text رو بايستي که انتخاب کنيد
حالا تو اين مرحله وارد صفحه ي مسيج مي شيد...که اين بار ابتدا يک گزينه ي start و بعدا يک گزينه ي end خواهيد داشت
بدين شکل که...start رو ميزنيد....به حالت اتوماتيک و پيش فرض نشانه گر در انتهاي مسيج قرار داره...پس بعد زدن استارت...کافيه دکمه ي سمت چپ رو بگيريد تا جايي که دوست داريد رو انتخاب کنيد(select کنيد يا به قول بچه هاي کامپيوتر ابي کنيد)
وقتي جملات مورد نظرتون رو انتخاب و ابي کردين...حالا end رو بزنيد...مي بينيد که روي صفحه براي 2 ثانيه اين کلمه مياد:copied
ديگه اينجا کاري نمونده..پس بک بزنيد و کلا از صفحات مسيج خارج شيد...حالا بريد داخل organizer(توي گوشيهاي مختلف منو ها فرق داره...به هر حال جايي بريد که امکانات notes تو اون قسمت قرار داره(
همونطوري که گفتم گزينه ي نوت ها رو انتخاب مي کنيدو بعدشم طبيعتا...new note...حالا توي صفحه ي نوت دوباره مور رو انتخاب مي کنيم و گزينه ي اديت... حالا ديگه معلومه..عين کامپيوتر..کافيه paste کنيد
حالا سيو رو ميزنيد...حالا روي نوت سيو شده که بريد...و روي مور بريد...مي بينيد که گزينه ي send داريد و مي تونيد اونو به هر شکلي (بلوتوث يا اينفرارد)براي دوستتون بفرستيد...بدون استفاده از شبکه مخابرات و ايجاد هزينه ايي
يه نکتهايي:
شايد فکر کنيد مراحل طولانيه...در جواب بايد بگم
اولا اين تنها راه هست
ثانيا من خيلي مفصل توضيح دادم...تماميه اين مراحل کارش 4 تا دکمه زدن بيشتر نيست...يه بار انجام بدين و ياد بگيرين کلش رو حداکثر تو 10-15 ثانيه انجام ميدين
اميدوارم خوشتون امده باشه:10: نظرات قشنگتونم از من دریغ نکنید:20:
شاد باشيد:20:
نقل قول:
از دستگاه مولتی متر برای تست قطعه های روی بُرد مانند خازن استفاده می شود.
مولتی متر دارای (Range) رنج های متفاوت است یكی از آن ها تست های بازر یا بوق است كه برای قطعه های مانند فیوز و سلف استفاده می شود.
به دست آوردن قطعه های كه در مسیر شارژ قرار دارند باید از طریق نقشه صورت گیرد. دیود قطعه ای است كه در مسیر شارژ از آن استفاده شود از دیودهای مختلف در مدارهایی استفاده می شود كه به صورت دیودهای قدرت، دیودهای فركانس یا دیود.... كه برای تثبیت ولتاژ از آن استفاده می گردد. همچنین برای تأمین نور صفحه گوشی از آن استفاده می شود. تست دیود از طریق مولتی متر انجام می شود.
ترانزیستورها در موبایل نقش سوئیچ را ایفا می كنند. ممكن است تست هایی كه از گرفته می شود اشتباه نشان داده شود. اگر ترانزیستوری كه درمدارهایی مانند : سوئیچ كننده، اشكال پیدا كند؛ با مشكلاتی همانند: كاركردن ال ای دی، بازر و یا ویبراتور رو به رو شوید. همچنین اگر ترانزیستوری حالت تقویت كننده داشته باشد، به مشكل برخورد می كنید. مثل ترانزیستورهای HF AMPLIFIER كه مشكلاتی را در مدار گیرندگی بوجود می آورند.
▪ عیب یابی قطعه های كه بر روی سطح مادربرد هستند :
زمانی كه مادربرد را بررسی می كنید، شاید نتوانید به عیب آن ها دستیابی پیدا كنید. البته تجربی می توان عیب یابی كرد.
نقشه، در قطعه شناسی بسیار مهم است، همچنین در عیب یابی شناخت قطعه ها از اهمیت بسیار زیادی برخودار است، در مادربرد قطعه ها دانه به دانه مشخص می شوند.
▪ اگر مشكل در پاور آمپیلی فایر باشد:
الف) آنتن ندادن
ب) تخلیه باتری و خود به خود خاموش كردن باتری، از مشكل های پاور آمپلی فایر است.
سوئیچ آنتن به صورت زمانبندی شده، فركانسها را مشخص می كند. آی سی های مختلفی در مادربرد و وی سی دی قرار دارند.
اطلاعات موجود در آی سی ها در MEMORY، حفظ می شود شماره ها بر روی تمام نقشه ها یكسان نیستند. مسیریابی ساده ای در گوشی ها وجود دارد.
نکته ی جالب:
مادربرد به صورت هفت لایه طراحی شده است كه این لایه ها ارتباط بین قطعه ها را طراحی می كنند.
خوب من که خودم از این مقاله لذت بردم!!این نوشته ها همون طور که دیدین در پی درخواست دوستمون بود...امیدوارم بکارتون بیاد
منبع:سایت افتاب
[
باز و بسته كردن گوشی های تخت بسیار آسان است. از پیچ گوشتی های سری «تی» استفاده می شود. صفحه كلید و ال سی دی را از قاب را نیز از محل سوكت جدا می كنید. در رابطه با گوشی های آب خورده و ضربه خورده از دستگاه آلترا سوسكیت استفاده می كنید تا بتوانید شست شو دهید.
اصولی كه به هنگام باز شدن درب گوشی درب دار و تاشو باید رعایت كرد. در اصل جدا كردن در از گوشی است. برای باز كردن آن ها فنر را به داخل هدایت كرده و به راحتی از گوشی جدا سازید، همچنین برای جدا كردن دو قسمت اصلی درب، پیچ های آن را از هم جدا كنید سپس و برای بستن آن كابل را ما بین درب خود قرار داده و با فشار دادن فنر، درب در جای خود می رود.
دیدین گفتم امروز با دست پر بر می گردم؟
حالا هی نکات خوشگل خوشگل بزارم و از اون طرفم شما بی معرفت گیری کنید و نظرتون رو نگید:13:
البته تعداد بازدید ها مناسبه...واسه هر مقاله 300-400 تا بازدید داریم که خوبه...اما انگار بیشترشون خجالتی هستن روشون نمی شه نظر بدن:46:
اشکالی نداره...ما به همینشم راضی هستیم:10: شاد کردن دل مومن واسم بسه(چه عارفانه:31: )
شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید:20:
بابا مصطفی خاااااااااااااااااااااااا اااااااان .
ترکوندی بابا .................................
ایول بابا پروفشنال ............................
منم میخوام ........... یه ستاره قرض میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 ستاره شدنت هم تبریک . ( چه جمله ای )
[QUOTE=mostafa_khan;1043780][
باز و بسته كردن گوشی های تخت بسیار آسان است. از پیچ گوشتی های سری «تی» استفاده می شود. .................
دوست عزیز از راهنمایی ها ی مفید ت ممنونم هرچند گوشیم دیگه گوشی نیست و از جمع مادورشد ... گفتند قابل تعمیر نیست یعنی قطعه ی um به اصطلاح مهندس همون cpu گوشیم سوخته بهرحال الان بدون گوشیم باید برم یکی دیگه بخرم .......... باز هم بخاطر راهنمایی های مفیدتون ممنون امیدوارم بازم هم بتونم بهتون سر بزنم تا بعد وبه امید دیدار ............. خداحافظ وموفق باشید. .................. خیلی گلی خیلی :40:
ضمن تشکر از مصطفی خان و سایر دوستان
این قضیه گوشی های "رفرش" و گوشی های "رد" و "براون" چیه؟ اصلا از کجا میشه فهمید که گوشی رفرش هست یا نه ؟ یا از کجا باید بدونیم که گوشی براون هست یا رد؟ تا بعد از خرید مشکلی نداشته باشم . کسی از دوستان در این مورد چیزی می دونه؟
سلام دوست عزیز...مرسی :20:نقل قول:
راستش تا چایی که من فهمیدم...به کار تعویض قطعات ظاهری برای گوشی های دسته دوم به شکلی که گوشی نو به نظر بیاد رفرش می گن
ئر مورد براون و رد هم خواستم بگم دیدم هر چقدر هم توضیح بدم مثل دوستم سیاوش نمی تونم خوب برات تشریح کنم...فقط اینکه این اصطلاحات زمانی نمود پیدا می کنه که بخواهید اپدیت کنید.....
شما رو به تاپیک اپدیت ارجاع می دم برای یاد گیری تخصصیش
--------
ویرایش:دوستان عزیز برای رفاه هر چه بیشتر شما...فهرست ها مورد تجدید نظر قرار می گیرن...فعلا فهرست صفحه ی 1 اماده شده...امید وارم لذت ببرید از گشتن در این تاپیک
سه بانده Tri-Band :
تلفن همراهی که قابلیت کار با سه باند فرکانسی مختلف را دارد که شامل GSM۹۰۰,GSM۱۸۰۰,GSM۱۹۰۰ می باشند . تلفن های سه بانده دارای پشتیبانی کامل فرکانسی در اروپا و آمریکا و آسیا می باشند
باند Quad Band
تلفن همراهی که قابلیت کارکردن با هر ۴ باند فرکانسی GSM را دارد که در مقایسه با تلفن های همراه ۳ بانده که فرکانس های ۱۹۰۰ و ۱۸۰۰ و ۹۰۰ مگاهرتز را پشتیبانی می کنند ..تلفن های ۴ باند فرکانسی ۸۵۰ مگاهرتز را نیز برای پوشش کامل در قاره آمریکا اضافه دارند .
و همپنین در مقایسه با تلفن های همراه ۳ باندی که فرکانس های ۱۹۰۰و۱۸۰۰و۸۵۰ مگاهرتز را پشتیبانی می کنند ، تلفن های ۴ بانده ، باند فرکانسی ۹۰۰ مگاهرتز را برای پوشش کامل تر در اروپا و در آسیا دارا می باشند ، و در کل می توان گفت که تلفن های همراه ۴ بانده ، فرکانس های ۱۹۰۰ و ۸۵۰ مگاهرتز که مخصوص قاره آمریکا می باشد و فرکانس های ۱۸۰۰و۹۰۰ مگاهرتز که در اکثر جهان مورد استفاده قرار می گیرد را پشتیبانی می کنند .
برگرفته از سایت افتاب
شاد باشید:20: :10: