کسی نبود کمک کنه لطفا؟ کمممممممممممممک کنید ! گوشی من نیست خواهش میکنم کمک کنیددددددددددددددد
Printable View
کسی نبود کمک کنه لطفا؟ کمممممممممممممک کنید ! گوشی من نیست خواهش میکنم کمک کنیددددددددددددددد
یه مشکل دیگه: وقتی که با برنامه flash&backup میخوام فارسی کنم وقتی که Write to Phone رو میزنم صفحه کوچیکی باز میشه و مینویسه :
------------------------------------------------------
*** Operation start (2007/04/27 01:38:43 ب.ظ) ***
Flash&Backup 3.0.4
Write data: C:\Documents and Settings\Iman\Desktop\New DL\v3i\New\R479_G_08.B4.34R_Lang0034_farsi\R479_G_ 08.B4.34R_Lang0034_reflash_MOTOX.shx
Extracting data from firmware file...
Sending the loader...
و همین مقداری که پر شده ثابت میمونه. نا گفته نماند که بدون iTouns هست
سلام
یه مشکل دارم v3i وقتی بازی با بلوتوث میگیرم (جاوا) نمیدونم کجا میره تازه از یو اس بی هم نمیدونم بازی ها رو کجا بریزم
گوشی به مزخرفیه v3x ندیدم
بعد از یکی دو ماه بعضی از کلیداش خراب میشه
در عقبیش لق میزنه
در جلویی موقع بازو بسته کردن صدا میده_________خلاصه بعد از یه مدت مشکلات زیادی پیدا میکنه
یه samsung که از خرید v3x پشیمونه
ای کاش..........................
من شش ماهه اين گوشي رو دارم هيچ كدوم از اينهايي كه گفتيد رو ندارم. خيلي هم خوب كار ميكنه.
يه خانواده كه همه اعضاش موتورولا دارن!
کلیداش خراب میشه یعنی چی ؟ صفحه کلید v3x که فوق العادس.نقل قول:
فکر کنم خیلی تند رفتی اینجوریا هم نیست. بچه ها دارن دیگه داریم میبینیم همه راضی هستن.
کلیداش خراب میشه یعنی چی ؟ صفحه کلید v3x که فوق العادس.نقل قول:
فکر کنم خیلی تند رفتی اینجوریا هم نیست. بچه ها دارن دیگه داریم میبینیم همه راضی هستن.
سلام.
من یه مشکل دارم.اونم اینه که گوشی یاطریش فوله ولی یه دفه هنگ میکنه و بعد خاموش میشه.
مثلا زنگ میزنی بعد دیگه قطع نمیشه .درشو که میبندی وا میکنی خاموش میشه.
یه بارم مموری رو فرمت کردم و مستر ریست هم کردم.
گاهی sms که میومد هنگ میکرد.باید باطری در میاوردم که با مستر ریست درست شد.
ولی مشکل خا موش شدن رو نمیدونم.
کوشی ÷ر دردسری شده.
گوشي من V3x هستش و فونت فارسي نداره من Sms هاي فارسي رو نميتونم صحيح ببينم. آيا راهي وجود داره كه اين مشكل رو حل كنم؟ امير2011 ميگه بايد فلش كنم و مونستر پك عربي روش بريزم آموزش اين كار در كلوپ موتورولا هستش خوب اين كلوپ موتورولا رو ميتونين بهم آدرس بدين؟
درودنقل قول:
من نه ماهه كي وي تري ايكس دارم.اين چيزايي كه شما ميفرماييد هيچكدام براي من پيش نيومده بسيار گوشي تاپيه از هر نظر .دراين دامنه قيمت، با اقتدار بهترين گوشيه .
منظورتون از در جلويي چيه ؟چون فقط يك در دارد اونهم دريه كه باطري وسيم كارت رو تو گوشي ميزاري.اونهم بسيار كيپ است قسمت فليپ انهم كه چه عرض كنم ما كه صدايي ازش نشنيديم.شما مطمئني كه گوشيت وي تري ايكسه؟
متاليكا وجي اس ام جان سلام.
لينكي در مورد فيرم وير 86 براي وي تري ايكس سراغ داريد كه رساميبل باشه؟اخه يكي دو لينك سراغ دارم كه وسطاي دانلود خراب ميشه ونميشه دانلود رو از سر گرفت.اصولا نظرتون راجع به آپگريد فيرم وير چيه؟
لينكي در مورد فيرم وير 86 براي وي تري ايكس سراغ داريد كه رساميبل باشه؟اخه يكي دو لينك سراغ دارم كه وسطاي دانلود خراب ميشه ونميشه دانلود رو از سر گرفت.اصولا نظرتون راجع به آپگريد فيرم وير چيه؟
نمي خواستم دو پست بزنم يكي دو بار زدو ولي فقط صفحات عوض ميشد .
ببخشيد
سلام دوست عزیز.... به این نکته دقت کن که ورژن s\w گوشیت هم باید 86 باشه تا بتونی این فریمور رو روش نصب کنی... برای دیدن ورژن s\w گوشی به phone status مرجعه کن.
کسی برنامه ای داره که بشه رو وی تری ای پسورد بذاری ؟
بیا دوست عزیز تو این تایپیک میتونی لینک دانلود مونستر پک رو پیدا کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال i tunes چیه ؟
شما نمیدونی ایتونز چیه یعد میخوایی همچین تاپیکی بزنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که؟
ایتونز یه نرمافزار پخش mp3 تو گوشی های موبایل هستی مخصوص شرکت اپل
چطوری میشه با بلوتوث سرچ کرد اصلا این کلا فرق فوکوله با سنوی اریکسون و نوکیا یکی راهنمایی کنه
سلام.
هیچکس جوابمو نداد.من وقتی sms میزنم گاهی وقتا بعد از ارسال sms گوشی چند ثانیه هنگ بعدش restart میشه.نمیدونید مشکلش چیه؟
شما باید روی فایل مورد نظر کلیک کرده manage>copy>bluetooth رو میزنی و سرچ میکنینقل قول:
دمت غیژژژژژژژژزز
الان v3i رو چند می خرن ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
در مورد قیمت هم نمیدونمبستگی به تمیزی گوشی و انصاف خریدار داره در هر صورت میتونی نو سایتهایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اگهی بدی.
چرا میخوای گوشی به این خوبی رو بفروشی؟
اگهی دادم اونجا
میخوام با سونی اریکسون عوضش کنم (تعویض) گشوی تو همین مایه ها سراغ داری ؟
از سونی w800 و w810 خوبه بهتر به تایپیک راهنمای خرید گوشی سر بزنی.نقل قول:
منم تازه گرفتم فقط سیدی نداره !
لازمه؟
v3i
سلام دوستان من v3i دارم ولی هرچی توی تنظیماتش دنباله delivery report میگردم پیدا نمیکنم اسلا این گوسی delivery report داره؟
کسی v3i داره که delivery report داشته باشه اگه داره پس کجاست؟؟؟؟؟
داشتن که داره من یه روز نیست که دستمه فقط فهمیدم که ! قبل از ارسال پیغام توی تنظیمات بری و بعد قسمت text message میاره که روشن باشه این قسمت یا خاموش که خودت دیگه تعیینش می کنینقل قول:
کسی v3i داره که delivery report داشته باشه اگه داره پس کجاست؟؟؟؟؟
ولی اینطوری هم نمیشه که هر بار اس ام اس روشنش کنی و برای دفعه ی دوم خاموش باشه
کسی اگه راه حل بهتری داره بگه
البته اگه کسی جواب نداد دختر خاله ی من اینو یک ساله که داره فکر کنم فهمیده که کجاش بره :D ازش میپرسم
دوستان اگه کسی هم میدونه بگه
هیچ کاریش نمیشه کرد باید هر بار که میخوایی ارسال کنی برید و فعالش کنید.
مطمنی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هیچ کاریش نمیشه کرد باید هر بار که میخوایی ارسال کنی برید و فعالش کنید.
بله عزیز مطمعنم تو فروم های خارجی خیلی گشتم و پرسیدم باید هی تیک دارش بکنی
اما خوب در قسمت Outbox یه تیک کنار نامه ی ارسال شده میزنه همین که هست اقلا از هیچی بهتره :d:d
بچه ها نیست برای اس ام اس اصلا option نداره ولی واسه ا م ام اس داره و میشه دلیوریشو روشن کنم
ببین قبل از اینکه sms رو بفرستی یعنی در همون کادر که می نویسی ! وارد منو بشو و قسمت message Option
سلام به همه دوستان...
من كل اين تاپيك رو از صفحه اول تا اينجا خوندم اما اين سوالات باز توي ذهنم هست ...ممنون ميشم راهنماييم كنيد:
1) يكم توضيح بيشتر در مورد پلير ituns ميخوام: مثلا از چه فرمتهايي ساپورت ميمنه....چه امكاناتي داره فرقش با پلير سري واكمن سوني اريكسون چي هست.
2)ايا اين پلير رو ميشه رو v3x ريخت؟
3)برنامه هاي جاوا براي اين v3x محدوديت داره ؟(يعني اونهايي كه مثلا رو سوني اريكسون ميشه ريخت رو اينها هم ميشه؟
4)حافظه ي اس ام اسش چقدره؟
5)كيفيت عكسش (v3x) چطوره؟
6)كيفيت پخشش با هندز فري و بلندي صداش و كيفيتش بدون هندز فري؟
(ببخشيد كه با سوني اريكسون مقايسه كردم اما چون خودم w810 دارم واسه همين به اين صورت واسم ملموس تر هستش).
ممنون از لطفتون.
والا من که نتونستم نصبش کنم ! مثل اینکه خیلی با هم فرق دارند !نقل قول:
برنامه هاي جاوا براي اين v3x محدوديت داره ؟(يعني اونهايي كه مثلا رو سوني اريكسون ميشه ريخت رو اينها هم ميشه؟
فکر کنم بستگی به حافظه ی گوشیت داره ! این یکی دو روزی که خریدم متوجه شدم اگه غیر از اینه بگیدنقل قول:
4)حافظه ي اس ام اسش چقدره؟
کیفیت عکسش هم بد نیست ! ولی به نظر من به پای سونی اریکسون نمیرسهنقل قول:
كيفيت عكسش (v3x) چطوره؟
گوشی که داری در مقابل این از لحاظ دوربین که مطمن باش بهتره ! ولی صدا و اینا اینطوری که من با کا 750 مقایسه کردم حتی v3i ازش بهتر بود ! یعنی بلندتر و بهتر بود ! که دیگه وی تری ایکس معلومه دیگهنقل قول:
ببخشيد كه با سوني اريكسون مقايسه كردم اما چون خودم w810 دارم واسه همين به اين صورت واسم ملموس تر هستش
ولی در کل چیزی که می دونم دوربین w810 در نوع 2مگا پیکسلی میگن رقیب نداره !
میدونم منظورت چیه وقطی وارد منو میشم گزینه messege option نیست این گزینه ها هستننقل قول:
Insert
Save to Draft
Enty Mode
Entry Setup
و چیزه دیگه ای نیست
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من زیاد نمیدونم با کا750 مقایسه کردم v3i من کا750 رو خرید گذاشت تو جیبش از صدا و از LCD و از قیافه و ...:10:نقل قول:
عجیبه ! علیرضانقل قول:
میدونم منظورت چیه وقطی وارد منو میشم گزینه messege option نیست این گزینه ها هستن
Insert
Save to Draft
Enty Mode
Entry Setup
و چیزه دیگه ای نیست
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی مال من پایین insert
message option داره !
آره عجیبه!!!!!!نقل قول:
دقیقا واسه ام ام اس داره دلی واسه اس ام اس نداره
حالا پیشنهاد بعدی چیه ؟؟؟