سلام . من نوکیا 6630 دارم اینو چک میکنم
لطفاً اگر برنامه جالبی داشتید به من هم بگید .قبلاً تشکر میکنم . البته بعداًهم تشکر میکنم
Printable View
سلام . من نوکیا 6630 دارم اینو چک میکنم
لطفاً اگر برنامه جالبی داشتید به من هم بگید .قبلاً تشکر میکنم . البته بعداًهم تشکر میکنم
این همه افراد این همه چیز نوشتند یکی نمیاد روش استفاده از این برنامه رو قشنگ به ترتیب بیاد توضیح بده افسوس اصلا کاری به بلد بودن یا نبودن ندارم ولی اینطوری خیلی بهتره کسایی مثه من که بلد نیستند هم میتونن استفاده کنن
برنامه ftb روی 6600 نصب کردم ولی کا 750 رو نتونست هک کنه کجای کار اشتباهه حتی روی ان 73 هم نصب کردم بازم نتونست هکش کنه
اين برنامه صفحه کليد طرف را از کنترلش خارج ميکنه ؟ يعني :
- اگه طرف بلوتوثش را خاموش کرد چي ؟
- يا از محدوده ي بلوتوث خارج شد چي ؟
در اين حالت بازم کار مي کنه ؟
از کنترلش خارج نمیکنه. فقط میتونه کنترل صفحه کلید اون رو بگیره...
در هر دو صورت برنامه از کار میفته.
خوب هر کسی تا اینجای کار این برنامه رو دانلود کرد نوش جونش. ولی از این به بعد تمام لینکها رو پاک کردم اونهایی هم که دانلود کردن لطفا لینک نزارن و اگه گذاشتن پاک کنن. چون نباید این برنامه دست همه باشه. اون موقع خیلی ضایع میشه دیگه... بعد از این فقط اونهایی که این برنامه رو دارن بیان و در موردش بحث کنن.
فردا از گزینیه اول تا اخرشو توضیح میدم (کامل).نقل قول:
بابا این برنامه همه جا پخش شده (تو همه سایت ها هست)نقل قول:
ولی اون موقع که من این تاپیک رو زدم. حداقل تو سایتهای ایرانی نبود. فقط تو موبایلستان فکر کنم بود.
منم فکر کنم تو ir-tci.org بود البته فکر کنمنقل قول:
حالا به اون کاری ندارم ولی الان همه جا هست
بعد از نصب برنامه روی گوشی -واجرای آن(بلوتوث روشن باید باشه)
ابتدا زبان گوشی که 5 تا هستن(slovencina,cestina,ENGLISH,pyccknn(G),pyc cknn(T
بعد از انتخاب زبان 4 گزینه دیده میشه connect , , settings , , about , ,exit
1.exit از برنامه خارج میشه
2.about ورجن برنامه رو نشان میده
3.settings چندتا جای تیک داره برای صدا و ویبره و .... بعدش languge که از انجا هم میتونیدزبان برنامه رو عوض کنید
بعد گزینه ی saving files to هست که برای سیو کردن اطلاعات هست مثل (دفتر تلفن)قبلا کفتم الانم میگم تو سونی اریکسون درسته ولی تو نوکیا نه باید c:/other رو تغییر بدی به e:/others
4.مهم:connect دوتا گزینه داره from list , inquiry devices ما با اولی کار داریم(inquiry devices)بعد از انتخاب این گزینه برنامه یه سرچ میکنه تا اگه بلوتوث گوشی دیگه ای روشن باشه پیدا کنه بعد از پیدا کردن بلوتوث طرف شما ok رو میزنید تا وارد برنامه هک بشه تذکر (اگه اولین بار کسی رو پیدا کنه باید اونو پایر کنه که باید 2 نفر پسورد رو بزنن)
بعد از وارد شدن به برنامه 23 تا گزینه داره (البته ورجن 1.07 رو میگم)
1.informations : با انتخاب این گزینه اطلاعاتی از گوشی طرف به شما نشان داده خواهد شد مثل battry,network,phone,imei.firmware
2.rington : اطلاعات کاملی از گزینه ندارم ولی وقتی گزینه اخر رو میزنید موبایل طرف بدونه اینکه برنامه ای باز شه یه اهنگ پخش میکنه وبا زدن گزینیه اول (stop)اهنگ قطع میشه .
3. calls : که 3تا گزینه داره اولی (dial number) که با این گزینه شما میتونید با موبایل طرف تماس بگیرین2تا گزینه پایینش تو موبایل من کار نمیکنه پس نمیدونم به چه درد میخوره.شرمنده
4.CHNGE LANGUAGE : که برای تغییر زبان گوشی طرف به کار میره
5.KEYS: که 4تا گزینه داره اولی(JOYSTICK) که اونم 9 تا گزینه داره UP,DOWN.RIGHT,LEFT,PRESS,BACK,C,LEFT KEY , RIGHT KEY فکر کنم همتون میدونید که این دکمه ها چه کار میکنن......دومی(CONTROL) که داخل اونم 12 تا گزینه داره VOLUM+ که صدا رو زیاد میکنه وVOLUM - برای کم کردن صدا هست MEDIA PLAYER که تابلو مدیا پلیر طرف رو فعال میکنه بقیشو بریز دور:31: ..........(NUMBERS) برای شماره گیری در موبایل طرف بدرد میخوره.............(JAVA) که انم بریز دور به درد نمیخوره
6. PRESSED KEYS : با وارد شدن به این قسمت صفحه کلید طرف برای شما میشه البته فقط شماره گیری کار میکنه
7.PHONEBOOK : که 10 تا گزینه داره که اولیش مهم بقیشو بریز دورررر.اونم برای کش رفتن دفتر تلفن طرفه .
8. READING SMS برای کش رفتن SMS
9.SILENT MODE : برای فعال کردن و غییر فعال کردن حالت سکوت هست
10.PHONE FUNCTIONALITY : کلا بریز دور بدرد نمیخوره
11.RING VOLUME : برای کم و زیاد کردن صدای زنگ موبایل طرف هست
12.ALARMS : بریز دور
13.CLOCK: برای تغییر ساعت و تاریخ
14.LOCK : برای قفل کیبرد موبایل
15: PROFILES : که برای تغییر پروفایله NORMALE , IN CAR کلا زیاد به درد نمیخوره
16.JAVA:لیست برنامه و بازی جاوای طرف رو نشون میده وشما میتونید هر گزینه ی رو خواستین فعال کنید
17.MEDIA PLAYER : که مدیا پلیر طرف رو فعال میکنه البته رو K750 این گزینه کار نمیکنه ولی رو W810 من امتحان کردم جواب داد.
18.TEXT: که 2 تا گزینه داره اولی رو اه بزنی گوشی طرف دیگه هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمیکنه و با زدن گزینه ی دوم به حالت اول بر میگرده.
19. SE APPLICATIONS: در این قسمت یه سری کارا میتونید بکنید مثلا SMS بنویسید.داخل NOTE بشین دوربین طرف رو به کار بندازین و......
20.CALENDAR: نمیدونم
21.KEY SOUND: برای تغییر صدای کیبرد
22:CUSTOM COMMAND : برای خاموش و ریست کردن گوشی طرف
23.CONNECTION: من اینو میزنم مینویسه DISABLE-FUNCTIONS نمیدونم چیه
خسته شدم
اگه کم و کسری داشت شرمنده به بزرگی خودتون ببخشین:11:
حاج لیکن آقا دستت درست خوب بود
نقل قول:
سلام ..
دست شما درد نكنه دوست عزيز ...... :11:
خواهش میکنم عزیز
آقا دانلود ورژن 1.07رو بذاريد اينو كه نمي شه دانلود كرد:41:
چرا وقتی ورژن 1.07 رو نصب می کنیم و اجرا می کنیم تو گوشی ورژن 1.06 نشون میده؟
این بخش ستینگ هم توضیح بدی بد نیست
لینکا همش خرابه.........خو یکی درستش کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
نقل قول:
اگه برنامه درست رو گوشي مقابل پياده بشه نميتونه بلوتوثشو خاموش كنه تا تو بي خيال نشي
خوب اگه 1.6 رو نشون میده حتما 1.6نقل قول:
قرار شده کسی برنامه رو دیگه واسه دانلود نزاره چون خز میشه :31:نقل قول:
ستینگش که چیزی نداره یعنی مهم نیست به غییر از قسمت سیو کردنش که انم قبلا گفته بودم عزیزنقل قول:
حتما باید تو others سیو شه من یه فایل دیگه رو گذاشتم نشد اشکال کجاست
3 تا از برنامه هاي هك اينجا هستند
ببينيد به كارتون ميان؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
چه ادرسی رو گزاشتی؟نقل قول:
عزیز برنامه رو نزاری بهتره متالیکا گفت خز میشه منم باهاش موافقم
نقل قول:
اگه خود متاليكا اينجا اعلام كنه...
موردي ندارهخ
تاپيك رو ميفرستم ترش
فکر کنم دیگه خز شده راستی اقا کمال گزاشته این برنامه رو تو برنامه های جاوا دیگه تموم شد (خز)
اصلا" نمی فهمم چرا باید اینجور چیزا رو به دیگران گفت؟ دلیلش چی میتونه باشه؟:41: (دیروز بابا بزرگم می گفت بلو توثت رو روشن کن می خوام هکت کنم!!)
سلام .خسته نباشين
آقا يه كدي هست كه كه اگه اونو بزني احتياج نداره اون طرفم تا ييد كنه.
يكي از رفقا بلد بود ولي بهم نگفت . گفت ميري به همه ميگي ديگه هيچ كس بلوتوثشو روشن نمي كنه از كارو كاسبي ميوفتيم.
هر كي گير اورد بهما هم بگه. در ضمن ورژن برنامشم 1.07 بود.
مرسي
عمرا بشه همچین کاری کردنقل قول:
البته فکر کنم نشه:31:
یه کاره راحت گوشیه دوستت رو بگیر و وقتی گفت برایه همیشه accept باشه بزن yes بعد دیگه تا روشن کنه bluetooth رو تو بدونه سوال زخددثزف میشه.البته رو سونی اریکسون .فقط اینجوری میشهنقل قول:
sنقل قول:
salam dasteton dard nakoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:10:
ba salam.
agha in linketon ke moshkel dare.
minevise file not found
عزیزان درخواست ندن لینک برداشته شده
سلام
من يه مشكل دارم با اين برنامه
وقتي طرف كد ميده منم ميدم بعد كه acceptميكنه كلاً از برنامه مياد بيرون؟
كسي ميدونه مشكل كجاست؟؟
فکر کنم گوشی شما نوکیا باشه چون رو بعصی از گوشی های نوکیا اینطوری میشه مثلا 7610نقل قول:
گوشی شما چیه؟
راستی یه بار گوشیتو خاموش روشن کن شاید درست شد.
n70
اون كارم كردم درست نشد.
سلام
من رو n70 امتحان کردم کار کرده البته ور÷ن 1.5
شما از کدوم ور÷ن استفاده میکنید.
اگه 1.5 نداری بگو برات بزارم
انو امتحان کن احتمالا جواب بده