Howdy
یک کتاب که ریاضیات رو از مفاهیم پایه شروع کرده باشه روان و سلیس باشه اگه انگلیسی باشه خیلی بهتره reference
Howdy
یک کتاب که ریاضیات رو از مفاهیم پایه شروع کرده باشه روان و سلیس باشه اگه انگلیسی باشه خیلی بهتره reference
با سلام به همه ی شما.
یک درخواست دارم که شاید خیلی عقلی نباشه و برام بخندید، ولی نیاز شدید به ان دارم.
من یک کتاب اموزش ریاضی پنجم دبستان و یا جزوه ای کامل و در سطح تیزهوشان برای پنج دبستان میخوام.
اگر کسی داره و میتونه کمکم کنه، خیلی خوشحال میشم.
با سپاس
اگه تو تهران زندگی میکنی باید بگم که جلوی دانشگاه تهران و خیابونای اطرافش این چیزی که میخوای راحت پیدا میشه. مخصوصا توی خیابون ابوریحان چند تا انتشارات مخصوص این کار هست.نقل قول:
ممنون دوست عزیز، ولی من تهران زندگی نمیکنم.
نمیشه یک جایی واسه دانلود پیدا کرد؟
سلام
کتابهای آقای انصاری و قادر انتشارات مبتکران خیلی خوبه
فکر کنم تقریبا همه شهرها باشه
سلام
يك كتاب براي آموزش كامل حساب ديفرانسيل و انتگرال با روشي آسان در حد دانشگاه ( رشته برق ) مي خواستم.
سلام
لطفا یه جزوه یا کتاب در مورد ریاضی عمومی (ریاضی 6) هرکی داره بزاره که خیلی لازمش دارم
مرC
کسی نیست به این درخواست ها رسیدگی کنهنقل قول:
سلام
لطفا یه جزوه یا کتاب در مورد ریاضی عمومی (ریاضی 6) هرکی داره بزاره که خیلی لازمش دارم
مرC
این بخش مدیر نداره؟؟!!!!!!!!!!!!!!111
کتابهای انتشارات خوشخواننقل قول:
من سال سوم راهنمایی ام
غیر از مبتکران میشه یه کتاب معرفی کنین
که هم برای درسم و هم برای تیزهوشان خوب باشه
لطفا اسم کتاب و بگین
ممنون
سلام
خواهش میکنم اگه کسی جواب سوالم را میدونه سریع جواب بده
استاد درس ریاضی مهندسیمون کتاب ریاضی مهندسی دکتر طائری را بهمون توصیه کرده! متاسفانه کتابش مثال های خوبی نداره. میشه یه کتابی بهم معرفی کنید که شامل مثال های خوب در مورد این درس باشه؟! حتما برای کارشناسی ارشد نمیخوام! فقط میخوام توانم توی این درس به حدی برسه که با نمره خوب پاسش کنم
نميدونم درسته که اين موضوع رو اينجا مطرح ميکنم يا نه ولي خب اگه اينجا جاش نيست ببخشيد.
راستش من دنبال جلد اول کتاب ديفرانسيل و انتگرال رابرت آدامز (ترجمه سيد حسين اورعي) هستم. کل پاساژ مهتاب رو زير و رو کردم اما اصلا پيداش نکردم.
لطفا اگه از دوستان کسي اين کتاب رو داره به من اطلاع بده. اگه تو مشهده که چه بهتر اگه هم نيست بازم موردي نداره.
ممنون
البته اگه ترجمه حسين اورعي هم نبود مشکلي نيست، فقط ديفرانسيل و انتگرال آدامز باشه.نقل قول:
تورو خدا کمک کنید لطفا خیلی واجبه:
ریاضی عمومی 2 سری شومز نوشته ی اشپیگل و مورای advanced /math calculus
با سپاس فراوااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااان
دوست عزیز کتاب های بهتری در مورد حساب دیفرانسیل و انتگرال هم هست.نقل قول:
چرا اونارو نمی خونی؟
یا حتما فقط همینو می خوای؟
این کتاب که برای نشر دانشگاه فردوسی (مشهد) چرا از اونجا نمی گیری؟نقل قول:
من هم یه کتاب خوب واسه ریاضی 1 می خوام . اگه جزوه خوب هم باشه اشکالی نداره اون رو بزارین تا دانلود کنیم .خواهشن کمکمون کنین تا این درس رو تو ترم اول پاس کنیم بره .
منتظر کمک و یاری سبزتان هستیم
سلام اگه مطلبی در مورد نظریه کدگذاری دارین ممنون میشم بذارین
موضوع مرگ و زندگیه !
اینجا همه ترم اولیا انگار لنگ همین ریاضی 1 هستن....
آقا منم هرچی گشتم چیز درست درمونی برا قسمت انتگرال و توابع جبری پیدا نکردم.... حدالامکان الکترونیکی باشه!
سلام دوستان
من دنبال یک کتاب مناسب در رابطه با درس ریاضی2 هستم که روان درس داده باشه و زیاد پیچیده نباشه که نشه ازش سر در اورد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
منبع خوب واسه تحقيق در عمليات 1 ( نه اوني كه واسه مديريته ، اوني رو كه به بچه هاي رياضي و مهندسي درس ميدن ) ميخواستم . كتاب بازارا هست ولي خيلي پيچيده است . كتابي هست كه بعد از خوندنش بشه كتاب بازارا رو خوند و فهميد ؟
ممنون .
سلامنقل قول:
بازارا براي تحقيق 1 يكم سنگين نيست؟
تا اونجا كه اطلاع دارم چيزي كه كتاب بازارا رو سخت فهم كرده(!) ترجمهي اون هست! (خيلي) پيشنهاد ميكنم نسخهي زبان اصلي رو مطالعه كنيد.
كتابي با عنوان «مقدمهاي بر برنامهريزي خطي» نوشته برتسيماس و سيتليكليس ترجمه دكتر حميد اسمعيلي (استاد دانشگاه بوعلي همدان) هست كه بسيار خوب و فني ترجمه شده.
گويا اين كتاب يكي از منابع اصلي دانشگاه MIT ميباشد
بعضي از فصلهاي كتاب «آشنايي با تحقيق در عمليات» نوشته حمدي طه و ترجمهي محمد باقر بازرگان، نيز مناسب است.
موفق باشيد
برادرا کسی میتونه پی دی اف فصل 7 و 8 کتاب انگلیسی:
Advanced engineering mathmatics Keraszig
رو برام بزاره خیلی بهش نیاز دارم
فقط فصل 7 و 8
اينجا همهي كتاب هست در قالب djvu (حدود 31 مگ)نقل قول:
و اينجا فقط فصل 7 و 8 هست، (حدود 9 مگ)کد:http://ifile.it/c810izp/kreyszig_e._advanced_engineering_mathematics.9th.ed.wiley_20061245s.rar
کد:http://www.4shared.com/file/223995530/b9f9c7d5/AdvancedEngMath.html
جایی کتاب فارسی حساب و هندسه تحلیلی سیلورمن که بیش از 1000 صفحه است پیدا میکنم؟
من خودم نسخه انگلیسیش رو دارم اما فارسیش رو میخوام.
شنیدم سری عام ساده است و بدردم نمیخوره من میخوام در مطالب به تسلط برسم.
با تشکر
با سلام
اگر ممکن کتابی که حاوی سوال و جواب تمرین خوب برای درس ریاضیات گسسته و ترکیبیاتی دانشگاهی است ومعرفی کنید.
با تشکر
ساختمان هاي گسسته
بهروز قلی زاده
کسی جواب ما رو نمیده دیگه ؟
سلام
من اينترنت رو زير و رو کردم نتونستم نسخه اصلي کتاب آدامز (Calculus: A Complete Course) رو پيدا کنم. حل تمرينش رو دانلود کردم ولي خب داشتن حل تمرين بدون داشتن نسخه اصلي کتاب که فايده نداره. اين نسخه هايي هم که ازش به فارسي ترجمه شده که باز فکر کنم سر فصل هاش و سوالاش با اين حل تمرينش تفاوت داشته باشه.
ميخواستم ببينم لينک دانلودي از کتاب Calculus: A Complete Course آدامز گير مياد؟
بستگي داره در چه سطحي ميخواهيد مثلا :نقل قول:
1) رياضيات انتخاب (انتشارات نشر دانشگاهي)
2) تركيبيات (انتشارات فاطمي ; نويسنده :عليرضا عليپور) ===>البته بگم كه اين كتاب براي المپياد هستش ولي واقعا مسائل زيادي داره و بيشتر مباحث تركيبيات رو گفته...
3) آناليز تركيبي (انتشارات نشر الگو ; نويسنده :عليرضا عليپور)===> اين كتاب هم تمارين زيادي داره كه فكر ميكنم كتاب خوبي باشه...
خلاصه كتاب هاي زيادي هستش كه ميتونيد بخونيد ولي .... اگه توضيح بيشتري خواستيد بگيد...
يك كتاب بسيار خوب هم من معرفي ميكنم:نقل قول:
شمردنيها را بشمار!، نوشته دكتر مجيد ميرزاوزيري، انتشارات سخن گستر
سلام
من (حل مسائل) كتاب سيلورمن جلد1 (جلد عام) مي خواستم
اگه لطف كنين ممنون ميشم.
سلام
دوستان اگه میشه یه کتاب جامع برای دیفرانسیل (2) معرفی کنید که سوالات متداولی که هر سال تو امتحانات نهایی نمونش رو میدن توش باشه.
فقط از این کتابها که مسائل پیچیده توش هست نباشه و در حد امتحانات نهایی که مطرح میشه باشه.
ممنون
سلام
اقا جزوه دیفرانسیل به نام بنی هاشم تا حالا به گوشتون خورده؟ (اسم رو دقیق نمیدونم درسته یا نه ولی تو این مایه هاس)
لطفآ این یکی رو جواب بدید.
سلام
دوستان کسی کتاب خوبی برا مسابقات ریاضی دانشجویی سراغ داره؟
اگه زبان اصلی باشه هم اشکال نداره فقط لینکشم بدید
ممنون
با سلامنقل قول:
دوستان من، این گونه منابع پرطمطراق، قابل اعتماد نیستند، بنده به عنوان یک معلم که بیست سال است فعالیت ریاضی می کنم، این را خدمتتان عرض می کنم. والله بالله جز ضربه از این منابع چیزی نصیبتان نمی شود و این مطلب را در دانشگاه متوجه خواهید شد. بهترین منبع برای شما، کتب آموزش و پرورش, دبیرهایتان و نیز تلاش خود شماست.
موفق باشید.
23 اردیبهشت 1389
با سلامنقل قول:
سلام
دوستان کسی کتاب خوبی برا مسابقات ریاضی دانشجویی سراغ داره؟
اگه زبان اصلی باشه هم اشکال نداره فقط لینکشم بدید
ممنون
یکی از بهترین منابع، کتاب مبارزات المپیاد های ریاضی تالیف آندریسکو-گلکا است با ترجمه ی دکتر ابراهیمی و دکتر محمودی، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی. کلاً کتاب های آقای آندریسکو - Titu Andreescu- یکی از بهترین کتب در این زمینه است.
موفق باشید.
23 اردیبهشت 1389
سلام دوستان کسی میتونه یک کتاب آموزشی درباره انتگرال گیری معرفی کنه؟؟
من هیچی نفهمیدم از انتگرال چند روز دیگه هم امتحانام شروع میشه
دوستان عزيز به جاي اين كتابها اگه لينك pdf دايد بذارين بهتره
.
سلام دوستان كمك كنيد بدادم برسيد
يه تحقيق مي خواستم درباره فضاي متريك حدود 70 صفحه به زبان فارسي بيشتر تفسير و تعريف و مثال بايد تا فردا ارائه بدم