سلام به همگی.من میخوام از معافیت سه برادر خدمت کرده استفاده کنم...یکی از برادرام حین خدمت در زمان جنگ شهید شده...دو برادر دیگه هم خدمتو تموم کردن.ایا من میتونم با این شرایط از خدمت معاف بشم؟
سلام به همگی.من میخوام از معافیت سه برادر خدمت کرده استفاده کنم...یکی از برادرام حین خدمت در زمان جنگ شهید شده...دو برادر دیگه هم خدمتو تموم کردن.ایا من میتونم با این شرایط از خدمت معاف بشم؟
سلامنقل قول:
مطمئن نیستم ولی 80 درصد میتونی معاف بشی
بهترین راه اینه که از نظام وظیفه شهر خودت بپرسی
سلام دوستان من امسال سال اول که کنکور میدم و متولد اردیبهشت 70 امسال کنکور هیچ شانسی ندارم الان هم واسه سال بعد میخونم میخوام بدونم بعد از کنکور باید کاری بکنم تا معافیت تحصیلی بگیریم یا اتوماتیک معاف میشم؟تشکر
سلامنقل قول:
نه کار خاصی لازم نیست انجام بدین
فقط خوب درس بخونین و سال دیگه کنکور بدین:46:
فکر نمیکنم برای متولدین 70 مشکلی باشهنقل قول:
سلام دوستان من امسال سال اول که کنکور میدم و متولد اردیبهشت 70 امسال کنکور هیچ شانسی ندارم الان هم واسه سال بعد میخونم میخوام بدونم بعد از کنکور باید کاری بکنم تا معافیت تحصیلی بگیریم یا اتوماتیک معاف میشم؟تشک
اما متولدین نیمه ی دوم 69 باید دفترچه پست کنن تا اعزامشون بیفته بعد کنکور 89
البته برای اطمینان بیشتر شما از نظام وظیفه هم بپرس
من کی باید دفترچه پست کنم؟؟(من متولد نیمه دوم 69 هستم)نقل قول:
اما متولدین نیمه ی دوم 69 باید دفترچه پست کنن تا اعزامشون بیفته بعد کنکور 89
اونوقت تاریخ اعزام نمیفته قبل کنکور 89 ؟؟
نهنقل قول:
من کی باید دفترچه پست کنم؟؟(من متولد نیمه دوم 69 هستم)
اونوقت تاریخ اعزام نمیفته قبل کنکور 89 ؟؟
شما دقیقا شراسط پارسال من رو دارید
بذارید بعد از مهرماه بفرستید
البته باید همه ی درساتون رو پاس کرده باشید
در اینصورت اعزام میفته یا 18 مهر یا 18 بهمن 89
گروه سياسي: نمايندگان مجلس شوراي اسلامي رسيدگي به طرح اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي را آغاز کردند. نمايندگان از روزگذشته بررسي طرح يک فوريتي "اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 1363" را آغاز کردند اما راي گيري براي کليات اين طرح به دليل ديدار نمايندگان با رهبر معظم انقلاب اسلامي به جلسه آتي مجلس موکول شد. يک فوريت اين طرح که به منظور ساماندهي معافيت ها و نحوه مشموليت هاي مشمولان نظام وظيفه عمومي از سوي 37 تن از نمايندگان تهيه شده بود، مهر ماه سال گذشته در مجلس به تصويب رسيد. کاهش مدت خدمت سربازي دارندگان مدارک تحصيلي دانشگاهي، ضابطه مند شدن معافيت ها اعم از معافيت تحصيلي، پزشکي و کفالت، نحوه اعزام مشمولين و وضع قوانين جديد براي غايبين از جمله ويژگي هاي اين طرح است. "محمد جواد ابطحي" نماينده خميني شهر در مخالفت با کليات اين طرح تاکيد کرد که بهتر است به جاي توسعه خدمت وظيفه عمومي، قانوني براي ايجاد ارتش حرفه اي تدوين شود. اين عضو کميسيون امور داخلي و شوراها تاکيد کرد: نظام وظيفه اجباري از دوره ناپلئون بناپارت در کشور ما آغاز شد و در حال حاضر که همه کشورها به سمت ايجاد ارتش حرفه اي حرکت کرده اند، ما هنوز به سيستم نظام وظيفه اجباري مي انديشيم و مي خواهيم قوانين مربوط به آن را به روز کنيم. ابطحي با برشمردن مزاياي ايجاد ارتش حرفه اي در مقايسه با خدمت وظيفه عمومي گفت: در حال حاضر 109 کشور ارتش حرفه اي دارند و بقيه کشورها نيز به سمت ايجاد چنين ارتش هايي حرکت مي کنند در حالي که ايران جز» 13 کشور است که ارتش اجباري دارد. وي گفت: مي توان در زمان جنگ، آموزش نظامي را براي عموم اجباري کرد اما در حال حاضر خدمت سربازي موجب هدر رفتن عمر جوانان مي شود. "علي اصغر يوسف نژاد" نماينده ساري نيز در بيان دلايل موافقت خود با کليات اين طرح تاکيد کرد: اگرچه ايجاد ارتش حرفه اي و جايگزيني آن به جاي خدمت وظيفه عمومي محاسني دارد اما تا زمان تدوين قانون مربوط به آن، بهتر است شيوه کنوني اعزام مشمولين به خدمت وظيفه اجباري اصلاح شود. سخنگوي کميسيون صنايع و معادن با اشاره به مزاياي اين طرح نسبت به قانون فعلي اظهار داشت: معافيت تحصيلي دانشجويان، گسترش معافيت ها، بازنگري در پرداخت حقوق و مزاياي سربازان و استفاده بهينه از تخصص سربازان از جمله مزاياي اين طرح است. يوسف نژاد افزود: نحوه واگذاري سربازان به دستگاه هاي دولتي، بکارگيري معتادان براي اعزام و نيز ضابطه مندي آموزش سربازان از ديگر مزاياي اين طرح است که مي تواند بسياري از مشکلات موجود را حل کند. پس از اين اظهارات، "علي لاريجاني" رييس مجلس از نمايندگان خواست که ادامه مذاکرات و راي گيري براي کليات آن را به جلسه بعدي مجلس(7 تيرماه) موکول کنند.
[PHP]http://www.afarineshdaily.ir/afarinesh/News.aspx?NID=49649[/PHP]
سلامنقل قول:
درباره همين طرح شنيدم كه به تعداد ماه هايي كه پدر رفته باشه جبهه فرزند معاف ميشه. واقعيت داره؟؟؟
:20:
سلام ........
رباط ACL و منيسكم پاره شده عمل هم نکردم ولی دکترا میگن معاف رزم میدن. واسه همین هم اقدام نکردم واسه معافیت
چیکار کنم؟
مرسی
به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس، نمايندگان مردم در جلسه علني امروز يكشنبه مجلس كليات طرح اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 29 مهرماه 63 را بررسي و تصويب كردند.
كليات اين طرح با 160 رأي موافق، 12 رأي مخالف و 4 رأي ممتنع از مجموعه 215 نماينده حاضر به تصويب رسيد.
گفتني است يك فوريت اين طرح در جلسه علني مورخ 17 مهرماه 87 به تصويب رسيده بود.
دانش آموزان پس از دریافت دیپلم تا دو سال می توانند از معافیت تحصیلی برخوردار شوندنقل قول:
وی با اشاره به جزئیات طرح اظهار داشت: دانش آموزانی که دیپلم می گیرند می توانند تا 2 سال پس از فراغت از تحصیل نیز اگر در کنکور شرکت می کنند و قبول نمی شوند از معافیت تحصیلی استفاده کنند.
امکان ادامه تحصیل فارغ التحصیلان دوره دبیرستان پیش از گذراندن سربازی در خارج کشور
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین بر اساس این طرح دانش آموزان پسری که دیپلم گرفته اند در صورت اخذ پذیرش از مراکز آموزش عالی مورد تأیید کشور در خارج و دارا بودن شرایط عمومی می توانند برای ادامه تحصیل به خارج از کشور اقدام کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر اگر دانش آموزی دیپلم بگیرد و در کنکور نیز قبول نشود، باید سربازی برود و اجازه خروج از کشور را ندارد همین موضوع باعث می شود خانواده این دانش آموزان آنها را قبل از سن 15 یا 16 سالگی به خارج از کشور بفرستند این در حالی است که مراکز آموزش عالی در کشور ظرفیت خود را برای پذیرش هر چه بیشتر دانشجو افزایش داده اند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به مهر گفت: از سوی دیگر دانش آموزان در سنین 15 یا 16 سالگی نیاز دارند که با فرهنگ کشور خود بیشتر آشنا شوند و بهتر است اعزام به دانشگاههای خارج از کشور پس از سن 18 سالگی اتفاق بافتد.
میزان معافیت تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی
وی با اشاره به بخش دیگری از این طرح که برای دانشجویان در کمیسیون آموزش به تصویب رسیده است به مهر گفت: بر اساس این طرح، معافیت تحصیلی در نظر گرفته شده برای دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته 5/5 سال، برای دانشجویان کارشناسی ناپیوسته 3 سال و برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته 3 سال است.
عباسپور اضافه کرد: دانشجویان دکتری حرفه ای و دانشجویان دکتری تخصصی نیز بر اساس این طرح در صورت تصویب در مجلس، به ترتیب مشمول 8 و 4 تا 6 سال معافیت تحصیلی می شوند.
امکان تمدید معافیت تحصیلی تا یک سال برای دانشجویان دارای مشکل مانند بیماری وجود دارد
وی ادامه داد: علاوه بر این دانشگاه نیز می تواند از طریق کمیسیون موارد خاص در صورت وجود مشکلی مانند بیماری تا یک سال دیگر نیز معافیت تحصیلی را برای دانشجو تمدید کند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصویب شده و با کمیسیون امنیت ملی نیز در میان گذاشته می شود. مسئولین نظام وظیفه نیز در بسیاری از موارد این طرح نقطه نظرات مشترکی با کمیسیون آموزش دارند اما طرح باید به تأیید نهایی کمیسیون امنیت ملی به عنوان کمیسیون اصلی و برای تبدیل شدن به قانون به تصویب صحن علنی مجلس برسد.
با برگه ای که دکتر بهت میده باید بری دنبالش و همراه دفترچه ارسال کنی تا معاف از رزم بشی.نقل قول:
گروه سياسي: به گفته يک عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي، طرح اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 1363/7/29 روز سه شنبه در دستور کار مجلس شوراي اسلامي قرار دارد. حميدرضا حاجي بابايي ديروز در گفت وگو با ايسنا، مهمترين نکات طرح فوق را به شرح زير قرائت کرد : -هر فرد ذکور ايراني، در ماهي که طي آن ماه به 18 سال تمام مي رسد، مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي قرار خواهد گرفت . -دوره ضرورت 24 ماه است و در صورتي که مشمولان مازاد و يا کمتر از تعداد مورد نياز باشند، ستاد کل با کسب اجازه از فرماندهي کل، آن را به کمتر يا بيشتر از مدت ضرورت تغيير مي دهد . -وزارت آموزش و پرورش موظف است تا قبل از بکارگيري فارغ التحصيلان تربيت معلم در مراکز آموزش از طريق سازمان، آنها را به مراکز آموزش نظامي براي طي دوره آموزش رزم مقدماتي آماده و بفرستد . - حداکثر معافيت تحصيلي براي دانش آموزان تا سن 20 سال تمام و در هر يک از مقاطع تحصيلي کارداني 2/5 سال، کارشناسي ناپيوسته و کارشناسي ارشد ناپيوسته سه سال، کارشناسي پيوسته پنج سال، کارشناسي ارشد پيوسته شش سال، دکتراي پزشکي پيوسته هشت سال و دکتراي تخصصي شش سال خواهد بود . - مشمولين داراي مدرک کارشناسي و بالاتر علاقه مند به تحصيل در خارج از کشور، در صورتي که از نظر مقررات اين قانون و وزارتخانه هاي علوم و بهداشت حائز شرايط تحصيل در خارج از کشور باشند و دانشگاه ها و رشته هاي آنها مورد نياز وزارتخانه هاي فوق باشد، مي توانند با سپردن تضمين هاي لازم و با استفاده از مقررات اين قانون براي تحصيل به خارج از کشور مسافرت نمايند. وي با اشاره به معافيت هايي که در اين طرح آمده است نيز، گفت: افرادي که در ذيل ذکر مي شوند، در دوره ضرورت و سربازي معاف خواهند شد . - يگانه مراقب يا نگه دارنده مادر فاقد شود- . تنها برادر تني سرپرست خواهر فاقد پدر، همسر و فرزند ذکور غيرمهجور . - تنها برادر سرپرست برادر کبير نيازمند مراقبت و فاقد پدر، همسر و فرزند ذکور غيرمهجور و فاقد شغل- يگانه سرپرست برادر کمتر از 18 سال تمام . -يگانه نوه ذکور مراقب و نگه دارنده جد فاقد فرزند يا جده فاقد شوهر و فرزند . - مسوولي که همسرش فوت نموده و از او داراي فرزند صغير بوده، مادامي که ازدواج مجدد نکرده و يا داراي همسري که بعد از ازدواج معلول و نيازمند مراقبت باشد- . از چند برابر واجد شرايط اعزام به خدمت، در صورت اعزام يکي از برادران به خدمت، يکي از برادران مي تواند تا اتمام خدمت او از تعويق به اعزام استفاده نمايد .- خانواده اي که سه فرزند شهيد داشته باشد و دو فرزند به سربازي بروند، فرزند سوم معاف مي شود . - يکي از فرزندان ذکور خانواده که يک فرزند آن، در حين انجام سربازي فوت نموده باشد، فرزند ديگر معاف خواهد بود- مشمولي که تنها مراقب و نگه دارنده خواهر تني فاقد شوهر باشد. - نماينده مردم همدان در خانه ملت، به نکاتي که در طرح اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي به رزمندگان و خانواده هاي ايثارگران مربوط مي شود نيز اشاره کرد و گفت: پيش از اين اگر پدر خانواده اي 25 درصد جانبازي داشته باشد، فرزندش از خدمت سربازي معاف مي شود، اما کساني که جانبازي کمتر از 25 درصد داشتند و يا از 25 ماه کمتر به جبهه رفته باشند، هيچ امتيازي نداشتند. وي افزود: اما بر اساس قانون جديد، فرزندان ذکور آزادگان، جانبازان و رزمندگان به ترتيب و به ازاي هر يک ماه سابقه اسارت و يک درصد جانبازي و يک ماه سابقه حضور در جبهه در دوران دفاع مقدس، پدران شان از خدمت دوره ضرورت آنان کسر مي شود و اين امتيازات براي بهره مندي از تسهيلات اين قانون قابل جمع مي باشد. يعني اگر پنج درصد جانبازي داشته باشند و پنج ماه هم جبهه رفته باشند، 10 ماه از سربازي فرزندان شان کم مي شود. البته اگر دو فرزند داشته باشد، پنج ماه از يکي و پنج ماه از ديگري مي تواند کم کند. به گفته اين عضو هيات رييسه مجلس، موارد ديگري هم در طرح لحاظ شده است که به شرح زير مي باشد- ; اگر کسي از ايثارگران، فرزند ذکور نداشت، يا ميزان جبهه اي که رفته است بيش از آن فرزندان بود، مي تواند اين فرصت را به داماد و يا نوه ذکور خود بدهد.- مشمولاني که حداقل يک فرزند معلول داشته باشند، از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي باشند.- اگر کسي سه فرزند دختر داشته باشد، يک فرزند پسر آن فرزند پسر معاف مي شود. حاجي بابايي به موارد ذکر شده در خصوص حقوق و مزايا نيز اشاره کرد و يادآور شد :- کارکنان وظيفه بر اساس مدرک تحصيلي و وجود محل سازماني پس از دوره آموزشي لازم به يکي از درجات زير نائل مي شوند : 1-کارکنان وظيفه فاقد مدرک پايان دوره متوسط به يکي از درجات سربازي يا سرجوخگي. 2 -کارکنان وظيفه داراي مدرک پايان دوره متوسطه يعني ديپلم به يکي از درجات گروهباني . 3-کساني که کارداني دارند به يکي از درجات استواري يا ستوان سومي . 4 -کساني که ليسانس دارند به درجه ستوان دومي . 5-کساني که کارشناسي ارشد و بالاتر هستند به درجه ستوان يکمي منصوب مي شوند . اين عضو هيات رييسه مجلس، خاطر نشان کرد: البته حقوق سربازان وظيفه حداقل 60 درصد و حداکثر 90 درصد حقوق کارکنان نيروهاي مسلح، مبتني بر قانون مديريت خدمات کشوري مي باشد که با توجه به تحصيلات و درجه آنان توسط ستاد کل تهيه و به تصويب فرماندهي کل قوا مي رسد . وي افزود: ضمنا به کارکنان وظيفه يعني سربازاني که متاهل يا سرپرست خانواده باشند، معادل 100 درصد حق عائله مندي کارکنان پايور (نيروهاي مسلح) پرداخت مي شود . همچنين به کارکنان وظيفه در خاتمه خدمت به اندازه يک ماه حقوق پاداش داده مي شود . - نيروهاي مسلح و سازمان هاي وابسته و ساير دستگاه هايي که کارکنان وظيفه را در اختيار دارند، مکلفند تا با توجه به اعتبارات مصوب; امکانات زيست، پوشاک، خوراک و درمان متناسب با آنها را در محل خدمت فراهم کنند- دولت موظف است; اعتبارات مورد نياز براي زيست، پوشاک، خوراک و بهداشت و درمان سربازان وظيفه را به شرح زير در اختيار نيروهاي مسلح قرار دهد. ; 1 -خوراک کارکنان وظيفه به ميزان دو برابر کارکنان دولت. 2 -پوشاک و زيست سربازان وظيفه به ميزان سه برابر ضريب ريالي. 3 -هزينه بهداشت و درمان برابر سرانه مصوب دولتي.4- وسيله اياب و ذهاب و پذيرايي يا هزينه آن در هنگام اعزام مشمولان به مراکز آموزشي کارکنان وظيفه يا اعزام به مرخصي استحقاقي، چهار نوبتدر سال بايد تامين شود.- همچنين حقوق کارکنان وظيفه همواره از 30 درصد حداقل حقوق کارکنان پايور نيروي مسلح کمتر و از 100 درصد حداقل حقوق مزبور بيشتر نخواهد شد.- . دولت موظف است اعضاي خانواده تحت تکفل کارکنان وظيفه را در طول مدت خدمت تحت پوشش قرار داده و به آنان مستمري پرداخت نمايد.- حقوق و مزايا، خوراک، پوشاک، خوابگاه، بهداشت، درمان و ساير حقوقي که کارکنان وظيفه نيروهاي مسلح از آن برخوردار مي گردند، از محل بودجگه دستگاه بکار گيرنده تامين خواهد شد.- ميزان هزينه مربوط به هر يک از آنها برابر با مقررات جاري در نيروهاي مسلح مي باشد که همه ساله از سوي ستاد کل نيروهاي مسلح تامين خواهد شد.- نحوه خدمت نخبگان، استعدادهاي برتر و قهرمانان ملي برابر دستورالعملي خواهد بود که با کسب نظر دستگاه هاي ذيربط توسط ستاد کل تهيه و به تصويب فرمانده کل قوا خواهد رسيد. - کليه کارکنان وظيفه و عائله تحت تکفل آنها مطابق آئين نامه اي که از سوي وزارت دفاع با همکاري وزارت کشور و وزارت رفاه تهيه و پس از تائيد ستاد کل به تصويب هيات وزيران رسد، تحت بيمه خدمات درماني نيروهاي مسلح قرار مي گيرند. اين بيمه به مدت حداکثر يک سال پس از پايان خدمت دوره ضرورت و تا زماني که سرباز اشتغال به کار پيدا نکرده، استمرار پيدا خواهد کرد.- دولت موظف است تا خانواده اي را که با اعزام مشمول به خدمت سربازي از نظر تامين معيشت زندگي با مشکل مواجه مي شوند و قادر به امور خود نباشد، بر اساس مواد قانون نحوه کمک به خانواده مشموليني که قدرت اداره معاش خود را از دست مي دهند، تا پايان خدمت تحت پوشش قرار دهد.- ضمنا کليه کارکنان وظيفه در طول خدمت سربازي تحت پوشش بيمه عمر و حوادث موضوع قانون بيمه عمر و حوادث پرسنل نيروهاي مسلح، وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمان تابعه و وابسته به آنها مصوب 76/6/30 قرار مي گيرد. به گفته حاجي بابايي اين طرح روز سه شنبه اين هفته بررسي خواهد شد.
ُسلام فکر کنم قبلا این سوال رو کرده بودم اما دوباره میپرسم
من بابام 60 سالش هست یک برادر بزرگتر از خودم هم دارم که ازدواج کرده و به طبع سربازی هم رفته
حالا به نظر شما میتونم کفالت بگیرم البته بابام سالمه راهی هست ؟
ممنون میشم جواب رو بگید
نه کمش نکردننقل قول:
قبلا با دوره تحصیلت میشه 6 سال یعنی 2 سال بود
الان یعنی اگه لیسانست 10.5 سال طول بکشه مشکلی نیست و میتونی درس بخونی:31::27:
این پست رو بخون شبیه سوال شماست جواب هم دادمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3812389&postcount=159
آقا متوجه نشدم دقیقا!نقل قول:
ببین، زمانی که ما کنکور میدادیم دو سال بعد از پیش دانشگاهی بهمون فرصت دادن کنکور بدیم (متولد 64 هستم) و من همون سال آخر رفتم دانشگاه یعنی سال دوم بعد از کنکور به عبارت ساده بار سومی بود که کنکور دادم. با قانون قبلی ما اجازه داشتیم که 12 ترم کارشناسی رو کش بدیم یعنی 6 سال. شما می فرمائین 26 سال با احتساب سال های قبل از دانشگاه؟ فکر نمیکنم! این 6 سال یعنی 12 ترم دوران دانشجویی و سال های قبلش رو که محاسبه نمیکنن. با این قانونی که اینا درآوردن! من فقط 10 ترم اجازه دارم درس بخونم دیگه، درسته؟ این 10.5 سال رو متوجه نشدم چجوری محاسبه کردی.
آقا میگن مجلس قانون 2 سل پشت کنکور بودن رو تصویب کرده
حالا اگه ما بخوایم بمونیم تکلیف این دفترچه که پست کردیم چی میشه؟
تاریخ اعزامم هم اومده که 18 مهر امساله
چرا شما پست کردی؟ :18:نقل قول:
شما اگر 69 نیمه اول هم باشی
تا مهر ماه دقیق وقت داری و بعدش باید پست کنی
اگر 68 باشی باید پست کنی
مهم این بوده که تو مجلس تصویب شده
و این طور که من شنیدم برای سال جدید هم اجرا میشه
فکر کنم مالیده میشه ارسالی که کردی :8:
اقایون کسی خبر داره که از مدت سربازیم چیزی کم شده یا نه؟
اخه من الان 16 ماه خدمتم ؟
3 ماه هم اضافه دفترچه دارم.
من نیمه ی دوم 68 هستمنقل قول:
چرا شما پست کردی؟
شما اگر 69 نیمه اول هم باشی
تا مهر ماه دقیق وقت داری و بعدش باید پست کنی
اگر 68 باشی باید پست کنی
مهم این بوده که تو مجلس تصویب شده
و این طور که من شنیدم برای سال جدید هم اجرا میشه
فکر کنم مالیده میشه ارسالی که کردی
امسال هم دومین سالی بود که کنکور دادم
کسی خبر رسمی نداره که اینایی که پست کردن تکلیفشون چی میشه؟
مشكلي نيست .نقل قول:
دفترچه قبلي رو ميدي به نظام وظيفه يه دفترچه با تاريخ اعزام جديد برات پست ميكنن.
فقط اون تیکه اول رو بگمنقل قول:
از این به بعد
امسال که طرف پیش هست کنکور میده هیچ
سال بعد هم پشت کنکور هست مثل همیشه
علاوه بر این یک سال اضافه شد
یعنی به جز پیش 2 سال میتونهه پشت بمونه
منظورت این تاریخ اعزام و این چیزاست؟نقل قول:
مشكلي نيست .
دفترچه قبلي رو ميدي به نظام وظيفه يه دفترچه با تاريخ اعزام جديد برات پست ميكنن.
البته من به احتمال زیاد امسال برم پیام نور و با وجود اون دیگه مشکلی واسه کنکور دادن دوباره ندارم
ولی باز هم ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان
من درباره سربازیم خیلی نگرانم و هنوز هم نمی دون امسال بهم سربازی می خوره یا نه
متولد 1369/6/23 هستم و سال 86 دیپلم ریاضیم رو گرفتم و پیش دانشگاهیم رو هم همین خرداد امسال تموم کردم ... امسال هم کنکور دادم (رشتم ریاضیه)
حالا موندم امسال اگر قبول نشم باید برم سربازی ؟
شما دقیق یکسال دیگر وقت داری که هیچنقل قول:
با این قانون جدید یک سال دیگه روش وقت داری
مجموع دو سال
سلام دوستا یه سوال دارم الان من که شهریور 71هستم تا کی میتونم از کشور خارج بشم؟
مطمئنی؟؟!!!نقل قول:
آقا میگن مجلس قانون 2 سل پشت کنکور بودن رو تصویب کرده
واقعاً ؟ شما مطمئنی ؟ اخه چند ماه پیش تو اخبار شنیدم که 69 یا باید امسال برای گرفتن دفترچه اقدام کنننقل قول:
تو رو خدا منو قانع کن . اصلاً دوست ندارم برم سربازی :2:
69 نیمه اولنقل قول:
امسال دانشگاه نرن - باید برن خدمت
اگر دانشگاه رفتن که هیچی
اما شما قبل از این قانون 1 سال و بعد از تصویب این قانون 2 سال وقت داری
تازه شما 69 نیمه دوم هم هستی :31: برو خوش باش که وقت داری
ما چی فقط کنکور امسال وقت داریم :41:
69/6/23 مگه نیمه اول نمیشه ؟نقل قول:
23 مهر مگر نمیه دوم نیست؟ :18:نقل قول:
6 شهریوره نه مهرنقل قول:
اگه کسی تک پسر باشه و پدرش هنوز 60سالش نشده باشه معاف که نمیشه میشه؟اگه تک فرزند باشه چی؟
خیر نمیشه... هرچند تک فرزند باشهنقل قول:
البته در صورتی که پدر سالم باشه و بتونه خرج زندگی رو بده
در غیر این صورت معافیت کفالت شاملش میشه
ممنون...اگه کسی متولد شهریور 71باشه تا کی می تونه از کشور خارج بشه؟(با تصویب جدید قانون و یا قبل اون)
والا منم از بچه ها شنیدمنقل قول:
مطمئنی؟؟!!!
ولی میدونم که قرار بود این هفته جلسات مجلس در مورد اصلاح قوانین سربازی باشه
با این قانون شما می تونی یکسال دیگر هم در خانه ات بمانینقل قول:
من متولد فروردين 70 ام ولي بهم گواهينامه نمي دن !
با اين قانون كه من تا 2 سال ديگه در صورتي كه دنانشگاه نروم تاثيري در دادن گواهينامه به من داره؟