مسعود جان 197 را خیلی با حال اومدی
دمت گرم ایول
Printable View
مسعود جان 197 را خیلی با حال اومدی
دمت گرم ایول
بچه ها ای دو سه روزه اهنگ متاسفم محسن به من خیلی میچسبه
آخر مناسبته
مگه نه؟
راستی چرا عمده مطالب این اینجا کار
مسعود
gsm
وبنده حقیره
چرا کسی چیزی نمینویسه
برنامه شب شيشه اي با اجراي رشيدپور--شبكه 5 تهران...به احتمال زياد شما ساكن تهران نيستيد...نقل قول:
silent-assassin مطلب پست 197 رو komeil66 در فروم پرشين تولز زحمتش كشيده...
شما برو فروم پرشين تولز هم ببين ميبيني كه تاپيك محسن چاووشي يكي از پربازديدترين هاست ولي فقط من و 2-3 نفر ديگه پست ميديم..
من بچه اصفهانم ولی با همین حال ساعت 9 شب میفرستم
در ضمن یه سری به شماره 137 که خودت فرستادی بزن!
عزيز اون فرق ميكرد...اون اصلا ارزش نداشت...نقل قول:
اين برنامه تا حالا دوبار اسمش برد دوبار هم اسم فيلم سنتوري رو برده...
وضعیت اکران فیلم سینمایی "سنتوری" به کارگردانی داریوش مهرجویی تا آخر هفته مشخص میشود.
محمدرضا شریفی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق افزود: "با رایزنی های انجام شده تا امروز عوامل فیلم نتوانسته اند برای صدای محسن چاوشی از ارشاد مجوز بگیرند. برای اینکه ما بتوانیم "سنتوری" را بدون هیچ مشکلی در ماههای آینده اکران کنیم، برای سومین بار مشغول ضبط ترانه های فیلم با صدای بهرام رادان هستیم."
مدیر روابط عمومی "سنتوری" ادامه داد: "خوشبختانه صدای رادان با فضای ترانه ها همخوانی پیدا کرده و تا به این لحظه نتیجه خوبی داشته است. به هر حال ما سعی داریم فیلم را با همان کیفیت جشنواره ارائه دهیم و این موضوع و مشکل مجوز فیلم تا اواخر هفته مشخص می شود."
شریفی نیا درباره زمان اکران و تغییرات نهایی "سنتوری" گفت: "همانطور که می دانید در زمان نمایش فیلم در جشنواره فجر به دلیل مصادف شدن این ایام با مراسم سوگواری دو ترانه فیلم حذف شده بود. این ترانه ها برای زمان اکران عمومی به فیلم اضافه خواهد شد و ما قصد داریم "سنتوری" را خردادماه اکران کنیم."
منبع:خبرگزاري مهر و يكي از اعضاي فروم Persian Tools به نام komeil66
نام خواننده ترانههاي "سنتوري" هنوز بلاتكليف است؛ محسن چاوشي يا بهرام رادان يا شايد...؟
سينماي ما- خبرسازي آخرين ساخته داريوش مهرجويي كماكان ادامه دارد و تا زمان اكران عمومي فيلم، گويا هيچ چيز در اين باره قطعي نخواهد بود يا قرار نيست خبر قطعي آن اعلام شود تا تنور تبليغاتي فيلم براي يك اكران موفق و فروش ركوردشكن احتمالي گرم بماند. مهمترين خبر حاشيهساز درباره "سنتوري" از زمان نمايش در جشنواره، استفاده از صداي محسن چاووشي در فيلم بود كه حتي باعث حذف نام فيلم از جدول نمايش جشنواره شد. پس از نمايش در جشنواره هم اين خبر دهان به دهان پيچيد و متشر شد كه ترانههاي فيلم با صداي بهرام رادان ضبط خواهد شد و مجوز نمايش عمومي منوط به اين تغيير خواننده است.در گزارش روزنامه اعتماد ملي، به نقل از يك منبع آگاه آمده بود كه موسيقي فيلم با صداي نفر سومي اكران خواهد شد كه هنوز مشخص نشده است، زيرا صداي محسن چاووشي در وزارت ارشاد با مشكل روبهرو شده و صداي بهرام رادان نيز مورد پسند واقع نشده است، در حالي كه يكي از نزديكان رادان خبر داد كه صداي بهرام رادان كاملا مورد پسند واقع شده اما انتخاب اول مهرجويي و بهرام رادان و ديگر عوامل فيلم، صداي محسن چاووشي است و تلاش ميشود كه فيلم با صداي چاووشي اكران شود اما چنانچه "سنتوري" با صداي چاووشي اجازه نمايش عمومي بگيرند، قطعا گزينه بعدي بهرام رادان است. بنا بر اين گزارش، بهرام رادان ترانههاي فيلم را خوانده است و كار موسيقي فيلم آماده است و منتظر نظر وزارت ارشاد هستند. همه كساني كه "سنتوري" را ديدهاند، بر اين نكته توافق دارند كه حال و هواي خاص و دلنشين فيلم مهرجويي به جنس صدا و اجراي ترانههاي محسن چاووشي وابسته است و در صورت جايگزيني هر صداي ديگري روي اين موزيكال مهرجويي، فيلم از نظر حسي افت خواهد كرد. كارشناسان اقتصادي سينما بر اين عقيدهاند كه اين جابهجايي احتمالي روي فروش فيلم هم تاثير خواهد داشت، چون بخش زيادي از مخاطبان فيلم كه به دليل تكثير وسيع آهنگهاي محسن چاووشي به كارهاي او علاقه دارند، به گيشه "سنتوري" هم كمك زيادي خواهند كرد. با اين اوصاف، هنوز هيچ منبع رسمي يا اداري و حتي عوامل سازنده هم چيزي درباره اين موضوع اعلام نكردهاند و به احتمال زياد، تا ماه خرداد كه زمان اكران فيلم است، اين موضوع سوژه حرف و حديث و اخبار متفاوت ديگري هم خواهد بود.
خيلي اميدوار باشيد...
من يه چيزي ميخواستم بگم كه به احتمال زياد شما هم همين حدس ميزنيد...
اول از همه در اينكه داريوش مهرجويي يكي از بهترين يا به عبارتي بهترين كارگردان ايران هست شكي نيست...در اينكه بهرام رادان و گلشيفته فراهاني هم از بهترين بازيگران ايران هستند شكي نيست...ولي در اينكه محسن چاووشي بهترين خواننده ايران هست فكر كنم شك باشه ،نه ؟ «اينم يه شوخي با مزه بود،محسن كه بهترين خواننده جهان هست...»
جدا از اين مسائل شكي نيست كه فيلم بدون محسن چاووشي بايد قيد ركوردشكني و از اين حرفا رو بزنه...همه هم حتما تا حالا متوجه شديد كه تهيه كنندگان و كارگردان سنتوري در فكر اين هستند كه فيلم ركورد فروش بشكنه به هر قيمتي...ولي به هر قيمتي كه ممكن نيست...اين مسئله فقط با حضور محسن چاووشي ميسر ميشه...
به احتمال زياد بايد حدس زده باشيد كه ميخوام چي بگم...
من فكر ميكنم كه به احتمال 90% همه اين مسائل نگرفتن مجوز محسن چاووشي ،جايگزيني بهرام رادان و خواننده سوم به جاي محسن همش سياه بازيه...
درسته اينا همه بازارگرميه...
حالا خواهيد ديد...منتظر سنتوري با صداي سلطان باشيد...
«««مجله اتقاق نو»»»
او چه گناهي كرده است؟
بهران رادان به جاي چاووشي ميخواند...
مشكلات فيلم سنتوري براي گرفتن پروانه نمايش همچنان برطرف نشده و اين در حالي است كه بهترين روزها براي اكران عمومي سنتوري از كف ميرود.حالا ديگر به خوبي مشخص شده علت اصلي مخالف مسوولان سينمايي با صدور پروانه نمايش اين فيلم چيزي نيست جز صداي محسن چاووشي.
اين خواننده جوان تا چند ماه پيش تصور ميكرد با حضور در سنتوري مشكلاتش براي گرفتن مجوز البومش از سوي مركز موسيقي ارشاد برطرف خواهد شد اما حالا خودش براي اين فيلم دردسرساز شده است.
جديدترين خبر در مورد شرايط اكران سنتوري اين كه چنانچه مذاكره با مسوولان سينمايي همچنان بي نتيجه بماند،بهرام رادان براي خواندن ترانه هايي كه كه پيش از اين چاووشي انها را اجرا كرده،به استديو خواهد رفت و صداي خواننده اوليه از فيلم حذف خواهد شد.
گفتني است انتشار اهنگ هاي اين فيلم قبل از جشنواره فيلم فجر «كه مهرجويي،چاووشي را در اين رابطه مقصر ميداند» از يك سو و مصاحبه هاي چاووشي با چند نشريه در انتقاد به تهيه كننده و كارگردان سنتوري به علت دعوت نكردن از او براي تماشاي اين فيلم طي ايام جشنواره از سوي ديگر باعث شده عوامل اصلي سنتوري چندان هم روي حفظ چاووشي تعصب و حساسيت گذشته را نداشته باشند.اواسط فروردين به بهرام رادان «اماده باش» داده شد تا خودش را براي رفتن به استديو اماده كند.
اتفاق نو:محسن چاووشي نسبت به بسياري از خواننده هاي غيرمجاز ديروز كه امروز به راحتي مجوز كاست ميگيرند يا كنسرت هاي رسمي برگزار ميكنند،اگر كم تقصيرتر . با اخلاق تر عمل نكرده باشد،بدون ترديد پراشتباه تر و غيراخلاقي تر هم نبوده است.ماجراي مجوز خوانندگي چاووشي رفته رفته به ماجرايي عجيب و پيچيده تبديل شده كه با توجه به بررسي نمونه هاي مشابه بيش از اندازه حساس شده است.مگر او كدام گناه نابخشودني را مرتكب شده كه فيلم بزرگي مثل سنتوري به دليل حضورش پا درهوا مانده است؟
سوال ديگر ما هم اين است: ايا به خواننده هايي مثل حامي،نيما مسيحا و ... كه قبل از انتشار اولين البومشان در فيلم هاي سينمايي خوانده بودند،براي حضور در اين فيلم ها مجوز داده شده بود يا اين قانون فقط براي چاووشي لازم الاجراست!؟
« پايان »
تذكر تذكر:من با اينكه فردا امتحان داشتم ،نشتستم تايپ كردم...البته يه ربع بيشتر نشد!!! افرين به خودم...
داغ ترین موضوعهای این هفته در سایت سینمای ما چه بود؟ / کاربرها به چه خبرهایی واکنش نشان دادند
از این به بعد قصد داریم آخر هر هفته بحثانگیزترین خبرها و گزارشهای هر هفته سایت سینمای ما را معرفی کنیم. اینها موضوعاتی هستند که مخاطبان سایت، بیش از هر مورد دیگری درباره آن نظر دادهاند و بحث کردهاند. و اما این هفته:
1- بحث داغ احتمال عدم پخش صدای محسن چاووشی در سنتوری و این که بهرام رادان جایش خواهد خواند. بسیاری بحث تحریم تماشای فیلم را پیش کشیدهاند.
*به نظر من تو هيچ جاي دنيا طرفداراني همچون طرفداران محسن چاووشي پيدا نميشه*
ممنون مسعود جان....واقعا زحمت کشیدی دستت درد نکنه....فکر خوبیه...
نقل قول:
*به نظر من تو هيچ جاي دنيا طرفداراني همچون طرفداران محسن چاووشي پيدا نميشه*
موافقم....
خواهش ميكنم عزيز...كاري نكردم...نقل قول:
یه مطلب جالب....
اسم محسن چاوشی...مثل کلماتی که در سایت ها عامل ف ی ل ت ر میشه.. در روزنامه های روز حذف میشه.. و اصلا نامی از اون نمی برن....
خیلی خوبه دستت درد نکه
عالی بود
من تا حالا دوبا بیشتر سینما نرفته بودم و میخواستم 200*300 بارش کنم !
که فکر میکنم همون دو بار باشه بهتره!!!
قرار بود پنج شنبه وضعيت سنتوري معلوم بشه...فعلا كه خبري نيست...
99 پلان زیبا از تصاویر و پشت صحنه های فیلم سنتوری. تصاویر بصورت زیپ شده در یک فایل فشرده میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من مجله های اتفاق نو رو معمولا میگیرم.. و دارم....
دیروز همینطور اتفاقی یکیش رو آوردم بیرون.. و نگاه میکردم....
دیدم.. یه جایی یک استاد موسیقی و مدرس داشنگاه که اسم ایشون یادم نیست....
گفته بود:
جدیدا آلبوم جدید محسن چاوشی رو هم گوش کردم(متاسفم) و آن هم در ساعات زیاد... واقعا ایشون حرفه ایی هستند و خش صداشون جذابیت و زیبایی خاصی به به صداشون داده.....
و چند تا تعریف دیگه....
من خیلی خوشحال شدم که... یک مدرس موسیقی هم این خش رو قبول داره.. و به صدای محسن.. اعتقاد داره...
نقل قول:
99 پلان زیبا از تصاویر و پشت صحنه های فیلم سنتوری. تصاویر بصورت زیپ شده در یک فایل فشرده میباشد
ممنون مسعود جان...
اما برای من خوب دانلود نمیشه...
جدا جدا نداری بزای.. یا خشکل هاش رو....
"می گویند محسن چاوشی و محسن نامجو برای آلبوم هایشان مجوز گرفته اند.مبارکشان باشد،حال آلبوم هایشان به طور رسمی منتشر می شود و به طور رسمی توزیع می شود.ولی سوال من این است که این ((به طور رسمی))یعنی چه؟
از خدا که پنهان نیست،از هیچ کدام از بندگانش هم پنهان نیست،کارهای همین چاوشی و همین نامجو مدت هاست که دست به دست و گوش به گوش می چرخد.خیلی وقت است که کارهایشان را شنیده ایم و می شنویم.
روی اینترنت هست و کپی می شود و به دست همه می رسد.چاوشی که توی فیلم علی سنتوری هم خوانده بود و صدایش را شنیدیم.همان ترانه را هم می گفتند مجوز ندارد.می گفتند دلیل بیرون ماندن فیلم از جشنواره تا آخرین روزها همین مشکل بوده است.
می گفتند صدای چائشی مجوز ندارد.خب،نداشت،مگر صدای آدم هم باید مجوز داشته باشد؟می خواهم ببینم صدایی که مجوز ندارد می تواند توی حمام خانه برای خودش بزند زیر آواز یا نه؟می تواند سر کوچه برای رفیق هایش بخواند یا نه؟
یا برای دل خودش بخاند و بگذارد روی اینترنت؟سی دی اش را بدهد دست رفقا؟می خواهم بپرسم صدایی که مجوز ندارد،آلبومی که مجوز ندارد،حکمش چیست؟در دنیایی که هر کس هر کجای دنیا چیزی بگوید یا بخواند یا بسازد،مثل برق و باد به همه جا می رسد،این همه مته به خشخاش گذاشتن برای چیست؟چه مشکلی را حل می کند؟توی این همه آلبوم خالتور و بی ارزش که در بازار منتشر می شوند،چاوشی و نامجو با بقیه متفاوتند و خیلی ها تایید می کنند که کارهایشان یک سر و گردن بالاترند.صدای چاوشی کارهای فوق العاده ی نامجو.حالا وقتی این ها مجوز ندارند،ما چه باید بکنیم؟
گروه اوهام را تقریبا همه ی دوست داران موسیقی می شناسند.چند تا بچه ی با استعداد بودند که با موزیک راک،حافظ و مولانا می خواندند و چه کارهای خوبی هم می ساختند.من خیلی ها را می شناسم که با شنیدن این کارها دوباره سراغ حافظ و مولانا را گرفتند.خیلی از نوجوان ها از جمله برادرم را می دانم که با شنیدن همین آلبوم ها،شعر کلاسیک برایشان جدی شد و رفتند سراغ مثنوی،سراغ دیوان حافظ.اما همین اوهام هیچ وقت مجوز نداشت،مجوز نگرفت،هنوز هم غیر رسمی است.حالا که دیگر از هم پاشیده است،حالا که چند سال است به آن گوش داده ایم و برایمان شده جزو خاطره.
آخرش هم می خواهم مسعود ده نمکی را بگویم.آمده بود توی برنامه ی شب شیشه ای.آقای مجری از او پرسید فیلم ۳۰۰ را دیده ای؟ده نمکی هم گفت آره.هیچ کس هم نپرسید که فیلم ۳۰۰ را که مجوز ندارد چطور و از کجا آورده ای دیده ای؟
تعجب هم نداشت،چون خیلی ها دیده بودند و می بینند.فیلم دست به دست می گردد.شاید هم چند وقت دیگر بیاید توی ویدئو کلوپ ها و به طور رسمی عرضه شود،بدون آنکه ما بفهمیم فرق غیر رسمی و رسمی اش چیست.بفهمیم دیدن غیر رسمی اش چه اشکالی دارد و رسمی شدنش چه اشکالی را از آن بر طرف می کند.
فکرش را بکنید که چقدر از زندگی ما منتظر رسمی شدن است.فکرش را بکنید چقدر از این چیز هایی که می شنویم و می بینیم مجوز ندارد.مذموم ها و ممنوعه های اخلاقی را نمی گویم.همین چاوشی و اوهام و بانو را می گویم.۳۰۰را می گویم.آخر چرا؟ "
عزيز اصلا من خودم هم دانلود نكردم...لينكش مشكلي نداره...نقل قول:
بچه ها اين خبر و بخونيد---جلوي خندتون هم بگيريد...
در محافل مطبوعاتي شايعه شده است كه محسن چاوشي اين هفته از ايران ميرود.
اين خواننده تا به حال چند آلبوم ارائه كرده كه هيچ يك از آنها مجوز نگرفته است. اخيرا هم اعلام شد كه بخشهايي از فيلم علي سنتوري كه محسن چاوشي بر روي تصوير بهرام رادان خوانده بود، حذف خواهد شد و صداي بهرام رادان جايگزين صداي چاوشي خواهد شد.
در ضمن يادم رفت كه از Kurosh Nobody جان تشكر كنم...ممنون عزيز...
موسسه مهر فراز ( تولید و پخش سنتوری ) :
هنوز هیچ چیز معلوم نیست !
همه چیز درباره سایت عجیب بهرام رادان !
فقط ۵ روز باقی مانده !
خیلی وقت است که می شنویم سنتوری قرار است همین روزها اکران شود ٬ اما کدام روزها هنوز معلوم نیست !
در طی تماسی که با موسسه مهر فراز ( تولید و پخش سنتوری ) داشتیم عنوان شد : "در حال حاضر نسخه کامل و نهایی سنتوری آماده نمایش است و تنها مشکل عدم صدور پروانه نمایش سنتوری توسط وزارت ارشاد صدای بدون مجوز محسن چاووشی است و دلیل نبود نام وی در تیتراژ فیلم به عنوان خواننده نیز تنها همین مشکلات صدور مجوز بوده است .
روابط عمومی موسسه مهرفراز در رابطه با سانسور فیلم در اکران عمومی و خواندن بهرام رادان بجای محسن چاووشی افزود : " سنتوری در جشنواره فیلم فجر نیز بدلیل نزدیک بودن به ایام محرم ٬ بصورت کامل به نمایش در نیامد ٬ خیلی از ترانه های محسن چاووشی و سکانس هایی که صدای سنتور بر روی آنها بوده است ناقص بودند . خواندن بهرام رادان بجای محسن چاووشی نیز هنوز بصورت جدی مطرح نشده است زیرا مجوز گرفتن صدای بهرام رادان نیز ممکن است مشکل دیگری باشد . "
مهر فراز دلیل اختلاف محسن چاووشی و داریوش مهرجویی را تنها بدلیل لو رفتن ۲ ترانه اصلی فیلم قبل از اکران عمومی اعلام کرد .
همه چیز درباره سایت عجیب بهرام رادان !
بهرام رادان بهترین بازیگر نقش اول بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر این روزها درگیر افتتاح سایت اینترنتی بسیار عجیب خود است !
این سایت که از شروع طراحی جدید آن توسط شرکت دیجیتال آرت حدودآ یک سالی می گذرد همچنان نیز در مرحله طراحی قرار دارد و مطمئنآ با افتتاح شدن آن خیلی ها را متعجب خواهد ساخت !
سایت بهرام رادان همزمان با روز تولدش ( ۸ اردیبهشت ) تا ۵ روز دیگر افتتاح می شود و در ۲ نسخه ( ADSL _ DailuP ) با ۲ طراحی متفاوت قابل دسترسی است .
گروه دیجیتال آرت با حضور مداوم بهرام رادان و علیرضا باذل در دفتر این شرکت واقع در امیر آباد شمالی طراحی این سایت را شروع کردند و در همان محل نیز تمامی عکس های گالری سایت تهیه شده است .
در نسخه ADSL این سایت حتی در نحوه بارگذاری صفحه نیز از طرح متفاوتی استفاده شده است و ما برای بارگذاری صفحه دست بهرام رادان را بر روی میزی می بینیم که به حالت انتظار انگشتان خود را روی میز تکان می دهد .
در ادامه شاهد منظره ای خواهیم بود که شامل درخت ها ٬ ابرهای متحرک ٬ دریاچه ای در کنار تصویر ٬ جاده و ماشینی که با توقف آن در خیابان وسط منظره ٬ فردی از ماشین پیاده می شود و با اسپری رنگ بر روی دیوار می نویسد بهرام رادان ٬ با کلیک بر روی نوشته بهرام رادان به گروه طرفداران او وارد می شویم .
بر روی زمین در منظره روزنامه ای دیده می شود که با وزش باد تکان می خورد با کلیک بر روی صفحه روزنامه ٬ روزنامه باز می شود و اخبار روز بهرام رادان در صفحه روزنامه قابل مشاهده است .
نکته بسیار جالب دیگر درباره سایت بهرام رادان آن است که اگر در روز وارد سایت شویم نور منظره نور روز است و اگر در شب وارد سایت شویم نور منظره نیز شب است و چراغ های خیابان روشن !
اتاقی در گوشه تصویر دیده می شود که با کلیک بر روی آن وارد اتاق می شویم در وسط اتاق کاناپه ای دیده می شود که بهرام رادان بر روی آن نشسته و دستگاه کنترل تلوزیون مقابلش را در دست دارد بر روی دیوار قاب عکس های او را میبینیم . در این اتاق نیز مانند منظره ابتدایی اگر در روز وارد اتاق شویم نور اتاق نور روز است و اگر در شب وارد اتاق شویم نور اتاق نور شب و چراغ های اتاق روشن است .
مطمئنآ از وصف این سایت نیز بسیار هیجان زده شدید چه برسد به آن که این توصیفات غیر باور را از نزدیک ببینید . پس تا ۵ روز دیگر صبر کنید تا با چشمان خودتان این سایت عجیب را ببینید و گفته های مارا باور کنید !
اختصاصی سینمای ایران
::: اين هم انونس جديد و ديدني فيلم سنتوري:::
سلا مسعود جان.. ترکوندی عزیز...
من خواستم این مطلب همشهری جوان رو بنویسم که زحمتش رو کشیدی....
واقعا باحال گفته....
عالی بود بچه ها
دستتون درد نکنه
خواهش ميكنم جيگر...نقل قول:
این مشکل سنتوری بالاخره کی حل میشود؟ / علاقهمندان سینما در انتظار اکران سنتوری
موسیقی "سنتوری" داریوش مهرجویی به نظر همچنان مشکل لاینحل این فیلم برای گرفتن پروانه نمایش است و ظاهراً تاکنون برای این مشکل راه حل اساسی پیدا نشده است. مهرجویی سال 84 برای ساخت جدیدترین اثر خود اقدام کرد. وی در این فیلم که ابتدا "علی سنتوری" نام داشت و بعد به "سنتوری" تغییر نام داد، روایتگر زندگی یک نوازنده است که اعتیاد زندگی اش را به نابودی می کشد. بر اساس مضمون فیلم، مهرجویی بازیگری را جستجو می کرد که به خوبی بتواند سنتور بزند و همراه با این حرکت، از پس لب خوانی خواننده نیز برآید. این موضوع با حساسیت زیادی پیش رفت تا سرانجام بهرام رادان انتخاب شد. اواخر خرداد 85 "سنتوری" وارد مرحله صداگذاری شد و به طور مشخص اعلام شد فیلم شامل چند ترانه محسن چاووشی با تنظیم اردوان کامکار است و آهنگساز فیلم مسئولیت آموزش نوازندگی رادان را نیز در فیلم بر عهده گرفته تا شیوه سنتورنوازی را به او بیاموزد. کامکار در این مورد به خبرنگار مهر گفته بود: "برخلاف روال کاری تمامی فیلم های سینمایی، موسیقی "سنتوری" پیش از فیلم ساخته شد. به این ترتیب که ابتدا هر یک از قطعات ساخته می شد و بعد مهرجویی صحنه ها را بر اساس موسیقی فیلمبرداری می کرد. من در مورد ساخت ملودی ها کاملا آزاد بودم. البته انتخاب کلام قطعات و خواننده به عهده من نبود و نقشی در این زمینه نداشتم. از آنجا که من از چند ماه پیش با بازیگر اصلی فیلم نوازندگی سنتور کار کردم، موفق شد بین دست هایش و لب خوانی هماهنگی خوبی به وجود بیاورد." اوایل شهریور "سنتوری" برای گرفتن پروانه نمایش عمومی به اداره کل نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی وزارت ارشاد ارسال شد تا برای اکران در عید فطر آماده شود. اما فیلم مجوز اکران نگرفت و این مسئله باعث شد موفق به حضور در جشن خانه سینما در سال 85 نشود. چون این جشن فقط فیلم هایی را به نمایش درمی آورد که مجوز اکران داشته باشند. اواخر دی ماه سال گذشته هدایت فیلم به عنوان پخشکننده فیلمهای سینمایی "سنتوری" و "رئیس" اعلام کرد در نظر دارد یکی از این دو اثر را در فهرست فیلمهای اکران نوروز 86 قرار دهد. با این حساب به نظر می رسید دریافت مجوز نمایش "سنتوری" کاملا محرز شده است. پس از مدتی این فیلم برای حضور در جشنواره فیلم فجر اعلام آمادگی کرد. ساخته جدید مهرجویی برای حضور در بخش مسابقه جشنواره پذیرفته شد، اما هیچ نمایشی برای آن در برنامه اکران سینمای ویژه رسانه های گروهی گنجانده نشده بود. هر چند در فهرست آثار قابل نمایش سایر سالن های سینمای مختص جشنواره وجود داشت. طی گفتگویی که دبیر جشنواره فیلم فجر در سومین روز جشنواره انجام داد، خبر از نمایش "سنتوری" در سینمای رسانه های گروهی داد. این خبر می توانست به مفهوم دریافت پروانه نمایش عمومی فیلم باشد. ولی با اتمام جشنواره که صحبت از اکران نوروزی "سنتوری" بود، خبرهایی در مورد موافقت نکردن اداره کل نظارت و ارزشیابی با اکران عمومی فیلم مطرح شد. دلیل این امر نداشتن مجوز خوانندگی محسن چاووشی از سوی وزارت ارشاد عنوان شد. رایزنی تهیه کننده و پخش کننده فیلم برای دریافت مجوز ادامه پیدا کرد تا اینکه از چند روز گذشته این خبر منتشر شده که مهرجویی مجبور است از رادان برای بازخوانی ترانه های فیلم استفاده کند. موضوعی که یک ریسک بزرگ و جدی برای اثر محسوب می شود. بازخوانی ترانه ها باید با هماهنگی دقیق تصویری انجام شود و این موضوع بسیار دشوار است. چون رادان بازی و نحوه لب خوانی خود را بر اساس صدای چاووشی تنظیم کرده و در صورت ناهماهنگ بودن لب خوانی و صدای از قبل ضبط شده که قرار است به وسیله رادان بازخوانی شود، در اصل فیلم از دست می رود. چون اساس این اثر را موسیقی و خوانندگی تشکیل می دهد و کوچکترین اشتباه فیلم را به ورطه نابودی می کشد. نکته بسیار مهم این است که موسیقی این فیلم پیش از فیلمبرداری ساخته شده و عجیب است که چطور دست اندرکاران تولید فیلم برای دریافت مجوز خواننده اقدام نکرده اند. در صورتی که موسیقی همراه فیلم به معاونت سینمایی ارسال شده باشد نیز دلیل موافقت نکردن ارشاد با خوانندگی چاووشی مشخص نیست. این مشکل و ناهماهنگی میان تهیه کننده فیلم و اداره کل نظارت و ارزشیابی از آنجا ناشی می شود که سازندگان اثر اصول کلی قوانین این اداره کل را رعایت کرده، اما با بخشی از قواعد نانوشته صدور مجوز اکران دچار مشکل شده اند. مشکلاتی که پیش از نمایش فیلم در جشنواره فیلم فجر باید حل می شد.
حالا دوستداران سینما و طرفداران سینمای داریوش مهرجویی و "سنتوری" منتظر شنیدن اخبار خوش از صدور مجوز اکران و حل شدن مشکل فیلم به هر نحو ممکن هستند. برخی کارشناسان معتقدند در صورتی که "سنتوری" با صدای چاووشی روی پرده برود، شاید بتواند رکوردهای فروش سینمای ایران را باز هم جابجا کند. اما دیدن تجربه خوانندگی رادان هم در نوع خود جالب توجه و کنجکاوی برانگیز است.
منبع خبر مهر
«سنتوري» بدون تغيير در انتظار پروانه نمايش
خبرگزاري فارس: فيلم سينمايي «سنتوري» آخرين ساخته داريوش مهرجويي بدون تغيير در صداي خوانندهاش در انتظار پروانه نمايش است.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس،در حالي كه در هفتههاي اخير، حرف و حديثهاي متفاوتي از وضعيت نمايش «سنتوري» شنيده شده است، براساس شنيدهها، احتمال دريافت پروانه نمايش نسخه فعلي اين فيلم وجود دارد. بنا به اين گزارش، دستاندركاران فيلم در آخرين تصميم خود بر آن شدهاند تا فيلم را بدون اضافه شدن صداي بهرام رادان براي كسب پروانه نمايش عمومي به اداره نظارت و ارزشيابي معاونت سينمايي ارائه دهند.
«سنتوري» عليرغم درخواست پروانه نمايش به دلايل متعددي هنوز موفق به كسب اين پروانه نشده است. صداي محسن چاووشي يكي از دلايل عمده ايجاد اين مشكل است كه سازندگان اين فيلم با جايگزين كردن صداي بهرام رادان بازيگر نقش اول فيلم قصد حل آن را داشتند.
شنيدهها حاكي از آن است كه تغييرات عمدهاي به لحاظ موسيقايي در فيلم رخ نداده است و ظرف هفته جاري؛ احتمال كسب پروانه نمايش فيلم وجود دارد.
با تشكر از komeil66 در فروم Persiantools
ديروز برنامه شب شيشه اي رو كه نشون داد وقتي كه رشيدپور داشتاسامي درخواستي ميخوند«حدود 40 نفر رو خوند 34 نفرشون كه اصلا درپيتي بودن...ولي باز اسم محسن و نخوند نامرد...ديگه تابلوئه كه بيشترين درخواستي مربوط به محسن هست...چون اين روزا همه وبلاگ هاي هواداران دارن اين نكته رو گوشزد ميكنن...به احتمال زياد پس از دوباري كه رشيدپور اسم محسن برد بهش گير دادن» بگذريم ...بعد از اينكه همه اسامي رو خوند گفت از اين بين حدود 5 نفر از اونا رو خوند و گفت اين افراد به زودي به برنامه من مي ايند..و خبر خوب اينكه بهرام رادان هم اسمش بود...من خيلي خوشحال شدم ...چون واقعا بهرام رادان هميشه از زحمات محسن متشكر بوده...مطمئنم روزي هم كه به برنامه مياد تشكري دوباره از محسن خواهد كرد...
من حدس ميزنم كه 4 روز ديگه بهرام رادان به شب شيشه اي خواهد اومد چونكه 4 روز ديگه تولدشه...
3 روز پيش هم در برنامه شب شيشه اي هم يكي از تهيه كننده ها و مسئول پخش فيلم هاي سينما اومده بود...رشيدپور داشت سوابقش در ايتداي برنامه قبل از معرفي او ميگفت كه در اون موقع گفت مسئوليت پخش فيلم سنتوري رو هم شركت ايشون بر عهده دارن...بعد رشيدپور به شوخي گفت بهش كه هنوز كه Cd قاچاق سنتوري به بازار نيومده؟طرف هم خندش گرفت و گفت كه ما همه مسائل در نظر گرفتيم كه سنتوري به بازار قاچاق نياد و از دوربين هاي نميدونم چي استفاده كرديم و اصلا Cd سنتوري به سينماها داده نميشه كه اصلا قاچاق شه...
ممنون مسعود جان....
برای ما که شبکه تهران رو نداریم....مطلب های شما.... عالی است.... زحمت آنت نداشتن ما هم افتاد گردن شما...
خواهش ميكنم عزيز...وظيفمون بود...زحمتي هم نيست...نقل قول:
محسن چاووشي،عشق و تنهايي
محسن چاووشي خواننده مطرح موسيقي پاپ عاشق تنهايي و عشق است.او عشق را دوست دارد و به هيچ چيز و هيچ كس هم كاري ندارد و دوست دارد اين مساله در همه كارهايش باشد و به قول خودش : مثلا كسي كه كارهايمم را گوش مي كند توانايي عاشق شدن و دوست داشتن را پيدا كند.
محسن دوستان محدودي دارد و عاشق قدم زدن است.او بچه خرمشهر و متولد هشتم مرداد 1358 است و در استانه ازدواج و تشكيل زندگي مشترك است.او از خوانندگاني است كه طرفداران زيادي دارد و خودش از صداي استاد شجريان خوشش مي ايد.
مجله روزهاي زندگي-سال سيزدهم-اول ارديبهشت1386-ص 24
««« يه عروسي افتاديم!!! »»»
برای اینکه یه کم از بحت سنتوری خارج بشیم یه هدیه از طرف من به شما:
متن بیشتر خوانده های محسن عزیز
من از همین جا از صمیم قلب به محسن عزیز تبریک میگم
چي تبريك ميگي؟؟!!نقل قول:
ديشب شب شيشه اي برنامه خوبي بود از چند نظر:
مهم تر از اينكه اسم محسن خونده شد براي سومين بار در اين برنامه«بعضي ها فكر ميكنند فقط ديروز محسن درخواستش زياد بود،اين و بايد بدونيد كه بردن اسم يك ادم غيرمجاز البته از نظر ما كاملا مجاز تو تلويزيون فكر نميكنم جايز و شدني باشه....ولي رشيدپور با بردن 3 بار اسم محسن ثابت كرد كه خيلي شجاعه،مگر نه در اينكه محسن بيشترين درخواستي رو داره شك نكنيد..»
دوم اينكه رشيدپور گفت طي صحبتي كه با بهرام رادان داشتيم قرار شد ايشون به زودي در برنامه ما شركت كنند...
سوم اينكه وقتي رشيدپور با هانيه توسلي مسئله فيلم هاي هنري و تجازي رو پيش كشيد هانيه توسلي ميگفت كه فيلم هايي كه نميفروشن به اين دليل هست كه فيلم هاي هنري هستن..ولي رشيدپور با حرفش مخالفت كرد و گفت من حرفتون قبول ندارم...مثلا اقاي داريوش مهرجويي هميشه فيلمي ميسازه كه هم از ساخت و هم از نظر فروش عاليه و گفتش كه خيلي از بازيگران ارزوي بازي كردن در فيلم هاي ايشون رو دارن..هانيه تولسي هم همين حرف رشيدپور رو تاييد كرد...
چهارم اينكه رشيدپور از هانيه توسلي خواست كه نظرش در مورد اين اشخاص بگه :اسم هديه تهراني،مهناز افشار،مريلا زارعي،گلشيفته فراهاني،باران كوثري رو برد...
خيلي جالبه كه بهترين نظر رو در مورد گلشيفته داد كه گفت از هر نظر دوست داشتنيه،ولي بقيشون تابلو بود كه نميخواد دربارشون صحبتي كنه...