سلام من هم اين مشكل رو دارمنقل قول:
كسي نيست راهنمايي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
Printable View
سلام من هم اين مشكل رو دارمنقل قول:
كسي نيست راهنمايي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
شاید سریال چنج باشه گوشی برادرت رو وردار با این کد #06#* سریالشو با سریال رو جعبه چک کن اگه درست بود برو بخر :46:نقل قول:
شاید سریال چنج باشه گوشی برادرت رو وردار با این کد #06#* سریالشو با سریال رو جعبه چک کن اگه درست بود برو بخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مموری برای p990i تا 4gb ساپورت میکنه ولی من 2gb سونی رو توصیه می کنم.:31:نقل قول:
مموری برای p990i تا 4gb ساپورت میکنه ولی من 2gb سونی رو توصیه می کنم.:31:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
اگه ميشه كسايي كه اين گوشي رو دارن يه كم راجب مشخصاتش و قيمت تقريبي و مارك هايي كه الان از اين مدل داخل بازار هست(فرانسوي وآلماني و سوئدي و...) يه كم توضيح بدن و اينكه آيا ارزش پولي كه آدم براش ميده رو داره يا نه؟؟؟آخه من مي خوام اين گوشي رو بخرم يه سري ازش بد مي گن يه سري تعريفش رو مي كنن تو دو راهي گير كردم.!؟
ممنون.
منظورم p990i هستش.
سلام
میشه بگین P990 میتونه فیلم با فرمت MPEG 4 بگیره؟اکه نمی تونه پس چرا همه Mobiles Review Sites مثل GSMarena و بقیه می گن می تونه؟چرا Microphone ظبط Video اینقدر حساسیتش کمه؟
با تشکر
بچه ها منم یه P990 خریدم کدش و زدم هم با روی پکش هم با کد زیر باطری یکی بود دیگه مطمئن باشم که اصله؟
آره دیگه اصله
مبارک باشه
نقل قول:
مخلصیم:10:
سلام مبارك باشه ميشه بگي چند خريد از كجا خريدي گارانتي داره يا نداره؟؟؟نقل قول:
گوشي من p990 . بعد از اينكه برنامه كريستال arabic رو نصب كردم گوشيم بعد از اينكه خاموش شد حالا هر بار كه روشنش ميكنم تو هموم مرحله اول هي ريست ميشه. تو اين تاپيك خوندم كه بايد با نرم افزار آپديت سرويس نسخه جديد سيستم عامل رو روش نصب كنم تا مشكلش حل شه. اما هر باري كه گوشي رو ميزنم به كامپيوتر "USB Unrecognize " ميده و تو همون مرحله Identification In Progress گير ميكنه و حتي ساعت ها گذاشتم باشه اما فايده اي نداشت. بايد چي كار كنم؟؟
ببین p990i قیمت های گوناگونی داره مثلا 410 390 330 و فرقاشون اینه که بعضی ها چینی بعضی هم فرانسوی و حتی ممکنه بعضی فرانسوی ها چنج سریال باشن وقتی خواستی بخری باید این کد رو بزنی با سریال روی جعبه مقایسه کنی ببینی اگه یکی بود بخری. گارانتی رو هم زیاد توصیه نمیکنم چون معمولا گوشی یا lcd خراب میشه یا کیبورد یا قاب که این گارانتی های ..... اصلا درست نمیکنند حتی پارس الرمس ودر کل p990i گوشی عالی هستش و اونایی که میگن خوب نیست معمولا ما ایرانیا میگیم گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده.برای اطلاعات بیشتر به این سایت برو:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه گوشی سریال اصل باشه فرانسویه ؟نقل قول:
و چینیش سریال چنجه؟
اگه میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین
دوستان مي خوام بخرم موندم تو يه مورد
آيا آنتن دهي پي 990 به نوكيا بخصوص سري ان مثلا ان73 مي رسه يا يه ذره كم مياره؟؟؟ خواهشا بي تعصب و حسيني بگين
آخه مي دوني دبيلو800 و نوكيا ان70 داشتيم ديدم خودم به عينه كه ان70 حدود 10 درصد بهتر عمل مي كنه حالا آيا پي 990 اين ده درصد رو پر مي كنه؟؟؟
از همه لحاظ نوكيا سر تره من خودم الان دبليو 810 آي سوني اريكسون دارم مثله سگ پشيمونم با اينكه از قشم خريدم ارزون هم خريدم اما مثله سگ پشيمونم كه چرا نوكيا نخرديم همه اينا كه ميگن سوني اريكسون همش تعصبي چرته دوسته من خودم فبل از اين سوني اريكسون يه نوكيا 3650 داشتم بايد بگم نوكيا كلا سگش شرف داره به سوني اريكسون مهشره نوكيا حرف نداره بخدا قدرش رو نميدونيننقل قول:
چند خريدي گوشيت رو آخر؟نقل قول:
نه اصلا همچین چیزی نیست اگر سریال داخل گوشی با سریال روی جعبه یکی باشه سریال اصلی هست هیچ ربطی هم به چینی و فرانسوی نداردنقل قول:
ببخشید چون سن تو بالاتره . ببخشیدا!! ولی عزیز بابا من اندازه ی موهای سر شما نوکیا وسونی ایکسون داشتم و بیشتر سونی اریکسون خوب بوده نوکیا چون بین مردم جا افتاده میگن نوکیا خوبه ولی سونی اریکسون سگش می ارزه به نوکیا چون نوکیا الکی گرونه و امکاناتی نداره سونی اریکسون ارزونه و امکاناتش زیاد هست اسکرین سیور umts دوربین قوی زیبایی و...:13:نقل قول:
نقل قول:
نه اگه فرانسوی باشه بخوای ببینی سریال اصلیه و چنج نیست این کد رو میزنی اگه با کد روی جعبه مطابقت کرد سریال اصلیه 2 اگه جایی که باتری رو تو گوشی میزارن نوشته باشه فرانسه یا رو جعبه هم نوشته باشه ساخت فرانسه اصله
اي ول مرسينقل قول:
ديگه چجوري ميشه فهميد
امکاناتش بیشتره؟؟؟؟من بی طرفم هم SE دارم هم Nokia. برا سیمبیان که بیشتر برنامه هست تا SE. از P990i خیلی راضیم.ولی در کنارش N73 هم دارم که هم کلاسیک هم سبک هم صدای خوبی داره.این اخریا سونی خیلی ضعیف کار کرد.دیگه مثل قدیم K750 یا W800 که زمان خودشون خدا بودند SE ارائه نمیده.حیفففف:19:نقل قول:
البته چندان نبايد به ليبل جعبه و گوشي اعتماد كرد چون همه اينها رو مي شه شبيه سازي كرد. ليبل سازي اين روزها زحمت زيادي نداره.
يه راهه ديگه و نسبتاً مطمئن براي چك كردن اينكه IMEI گوشي شما در اصل مربوط به چه مدل تلفن همراه است جستجو در بانك اطلاعاتي زير است. IMEI گوشي خود را وارد كنيد و اطلاعات كاملي در مورد موبايلتون تحويل بگيريد:rolleye:
من می خوام امروز فردا یه p990 بگیرم
الان قیمتش تو رشت380 تومنه ( سریال اصل و ساخت فرانسه که شک دارم باشه!)
نمی دونم همینجا بگیرم یا بیام تهران
من شنیدم که lcd فرانسویش ضد خشه ولی چینیش نیست. درسته؟نقل قول:
امروز شیراز پی990 345000 تومن قرانسه 3 سریال
نقل قول:
چاکریم تنها راهش همینه
نقل قول:
چاکرتم. تنها راهش همینه
نقل قول:
چاکریم ..تنها راهش همینه
شما خونتون هرجا هست از اونجا بگیر چون اگه مشکلی واسه گوشی پیش بیاد باید بری تا اونجا حال یارو رونقل قول:
بگیری من هم می خواستم از کیش k800i بخرم ولی ترسیدم برم تهران خراب بشه چی کار کنم البته با گارانتی هم حله :27:
نقل قول:
ممکنه ولی بنظرم ساخت فرانسه بگیری بهتره
می شه بگین گوشیتون تو قسمت Entertainment چه برنامه یا بازی هایی داره؟منظورم Default .
مشخصات کامل P990
تم Iphone برای P990
یه مسئله عجیب دیگه اینکه امروز برا دوستم یه P990 خریدم که از همون اول R9 Firmware بود.ولی هفته پیش یکی خریدم که R7 بود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست . ولی گرون نمیگه؟نقل قول:
البته بدون گارانتی
من الان رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت p990 سریال اصل ساخت فرانسه و لوازم اصل با 12 ماه گارانتی پارساتل 365 هزار تومان نوشته بود .
نظرتون چیه؟
بنظرتون اصل هست
قیمتشم برای امروزه (3 /3/86 )
سلام دوستان؛ميخوايستم بينم برا اين گوشي تم فانتزي و باحال وجود داره؟!
عزیز جان فقط فکر قیمت رو نکن فکر اینو بکن که از مغازه اومدی بیرون گوشیت کار کنه تازه مغازه نه سایت!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
باید بری جمهوری بگیری