باشه از اون معرفتها شاید به کار نبرمنقل قول:
من تمام صفحات این تایپیکو نخوندم
شما چرا دیگه n73 نمیخری؟
Printable View
باشه از اون معرفتها شاید به کار نبرمنقل قول:
من تمام صفحات این تایپیکو نخوندم
شما چرا دیگه n73 نمیخری؟
نقل قول:
هنوز مطمئن نشدم ... :)
بابا n73 هیچی کم نداره فقط عکاسی در شب به پای k800 نمیرسهنقل قول:
برو بگیر دیگه
باتریش که بهترین باتری نوکیا 1100mah
دوربین 3.2 عالی
صدا عالی با تلفیقی خوب
دیگه چی میخوای
بین چندتا گوشی گیر کردی؟
حتما n73 and k800
عزیزم میگی چیکار کنم ؟ میشه توضیح بدینقل قول:
نصف شبی حالا سوزن ته گرد از کجا بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه منبع موثق دارم که n73 تا عید میاد پایین درحدود 420 تومان وبعد ازعید هم یه مقدار میره بالا درحدود 430 تومان میشه . دلیل هم دارم.
میشه دلیلتونو بفرمائید ؟!؟نقل قول:
ساراگل عزیز . چند علت داره شاید هم نرخش بالاتر از 430 بشه. اولی اینکه توسط شرکت مخابرات و ایرانسل و تالیا چیزی در حدود 10 میلیون سیم کارت میخواد توزیع بشه. قبلا هم اشاره کردم که خودم کارمند وزارت ارتباطات هستم. دومی هم بخاطر تعرفه 65% گوشیهاست که با تولید شدن گوشیهای داخلی.اگه گوشی خواستی بگیری در همین یکماه تصمیمتو بگیر.
تو صفحات قبل به سارا گل همشهری ما یه مقداری تیکه انداختین
بابا بزارین خودش تصمیم بگیره
منم میگیم ان73
من بادی گارد قانونی ساراگل هستم:biggrin: :biggrin: :biggrin: :cool:
actros عزیز سلام . شاید تیکه انداختیم . ولی بی احترامی نکردم. فقط خواستم غیرتییش کنم تاهرچه زودتر بخره . چون واقعا حیفه که هرچی دیرتر n73 بگیره. همه ملت میدونند تفاوت n73 , k800 چقدر زیاده . فقط شاید کیفیت عکساشون مثل هم باشه ولی دربقیه موارد n73 خیلی سرتره. در ضمن اکتروز عزیز من حاضرم گوشی n73 ام را از فاصله 1.5 متری بندازم زمین .آیا کسی از k800 دارها همچین جراتی رادارند از فاصله 1.5 متر ی بندازند.دوستم گوشی k800 اون از فاصله 0.5 متر اوفتاد زمین صداش به خش خش افتاد.
نقل قول:
مثل اینکه هنوز موفق نشدی دوست خوبم ؟ :)
اما در مورد مقاومت نوکیا باید بگم که من هم از اون گوشت کوباش داشتم 5110 :biggrin: و هم 3220 که حقیقتاً از
سنگ پا هم محکم ترند. بیچاره ها من همه دق و دلیمو سر اونا خالی میکردم آخ هم نمیگفتن !!! :laughing: