ميدوني فري جون عزيز همش تقصير اين ساراگل خانم تا همه مارا بكشتن نده n73 نميگره تاخيالمونو راحت كنه
Printable View
ميدوني فري جون عزيز همش تقصير اين ساراگل خانم تا همه مارا بكشتن نده n73 نميگره تاخيالمونو راحت كنه
دوستان عزيز يه سوالي دارم. من هروقت گوشيم راخاموش وروشن ميكنم بعدازروشن شدن اين پيغام راميده . unable to start pgautostart. application may need to be removed. كسي ميتونه راهنمايي كنه تا درشت بشه.
نقل قول:
پیش کسوت یعنی چی من میگم مودب تر صحبت کنه بد میگم همیشه به سطح دانایی و ادب انسان احترام میذارن
پس چی کار کنم؟ تا مقایسه نشه معلوم نمیشه که کدوم بهتره !!! سر منم بی کلاه میمونه همچنان :biggrin:نقل قول:
n93 از لحاظ زوم دارای3 زوم اپتیکال بیشتر از n73 هستش !!!
به لحاظ قابلیت انعطاف و موقعیت دوربین، n93 دارای انعطاف بیشتر و گردش بیشتری داره و مثل دوربین های حرفه ای میشه باهاش عکس گرفت.
مواردی که در این گوشی کمی ناامید کننده می باشند عبارتند از : محدودیت یک دقیقه ای ضبط صدا ، اندازه ی بزرگ گوشی و عدم امکان نمایش کامل فایل های ویدئویی به صورت تمام صفحه ، وقتی که صفحه نمایش به حالت افقی قرار دارد .
در مورد سایز آقایون هم باید بگم که بهتره بدونید تمام چیزائی که تو کره زمین و حتی بیرون کره زمین وجود داره به خانوما یه جوری بالاخره مربوط میشه، چه برسه به سایز گوشی آقایون !! :biggrin:
نقل قول:
بابا من دوباره یه روز نبودم اینجا چه خبر شد ؟؟؟
چرا اینطوری میکنین باهم
ای خداااااااااااااااااا
بسه دیگه
یه گوشی خواستیم بخریما !!!
ببین جا اینکه اطلاعات به من بدن، دارن همدیگرو تیکه پاره میکنن
الان نماینده سونی یا نوکیا بیاد اینجا، استغفرالله چی میخواد بگه ؟؟؟
فکر کنم از فردا فقط به ایران گوشی وارد کنن به قیمت همون 20 دلاری که دارن فکر ساختشو میکنن !!!
از بس اینجا طرفدار و سینه چاک دارن !!!
بس کنین دیگه، زشته !!!
من از این به بعد برخورد میکنم، نکنین :evil:
ساراگل جان اصلا آدرستو pm بده ميخوام برات يه n73 بفرستم . قيمتشم به نرخ سال آينده 360 تومان . زودتر بگير خلاصمون كن.
خوب عزيزم به هر حال تو كه قصد نداري كه n93 بخري پس بيخيالش بشو!!!نقل قول:
درضمن n93 رو اقايون كجاشون بزارن؟ :wac: حالا شما دخترها باز تو كيفتون ميتونيد بذاريد و از شر وزن و بزرگيش خودتونو خلاص كنيد :tongue:
دست به این گندگی، جا از این بهتر ؟ :happy:نقل قول:
ممنون از لطف شمانقل قول:
من مشکل مالی ندارم
اما نمیخوام پول الکی و مفت تو جیب بعضی ها بره !!!
نگران نباش میگیرم حتما ً
خداییش اگه سال دیگه بشه 360 تومن یعنی هر کی الان میخره سال دیگه باید گریه کنه