2.50 گیگ بودنقل قول:
میشه بگی سیستمت چه مقدار رم نشون میده؟
جواب سوال من را کسی نمیدهد
Printable View
2.50 گیگ بودنقل قول:
میشه بگی سیستمت چه مقدار رم نشون میده؟
جواب سوال من را کسی نمیدهد
عزیزم روزنامه ارتباط این مطلبو نوشته بود من عین مطلب رو از اونجا آوردمنقل قول:
راستی ....او سی زد تکنولوژی.... تو سایتش همه چیزو در مورد تکنولوژی برترش نوشته و جایگاهش رو تو رنگینگ جهانی نشون داده که بی رقیبه
در هر صورت ممنونم از عنایتتون
ما پا جای پای بزرگان نمیذاریم شما سرور مایی
بقالی آخر کوچه برا چیه؟
خوب مجتبی تو تمام مراحل کار رو با دقت انجام دادینقل قول:
عزیزم هیچ مشکلی نداری رمی هم که خریدی خوب جوابتو میده و هیچ اشکالی نداره که یک رم 512 اضافی هم داشته باشی ولی باسشون برابر باشه بهتره
در کل برو حال کن که چنیتن حافظه ای دست و پا کردی و خوش به حالت
هیچ مشکلی نیست
خرید خوبی هم کردی
بذار رم 512 هم باشه زیادم به حرفای الکی گوش نده :31:
دمت گرم جیگر
ولی ترتیب قرار دادن رم را نگفتی عزیز
ممنون از لطفت..ولی عصر ارتباط با بقالی فرقی داره؟ ویژه نامه های سخت افزاری رو نیگا کن..هر شرکتی بهش تبلیغ بده اسمش میاد تو صفحات و منتخب میشه و فلان..نقل قول:
انقدر ادمای کثیفی هستن سر جریان البالو و ثمین ابروی خودشون رو بخاطر چند تا تبلیغ ثمین رزیختن زمین..بعد عذر خواهی کردن..( اخرشم حتما به البالو گفتن بیان تبلیغ بدین مام بهتون تخفیف بدیم و براتون تا هر کجا برید همه شرکتا رو خراب کنیم)
رنکینگی وجود نداره..همه اینا فقط ساخته ذهن مبلغای روزنامست..اونچه که مسلمه کورسیر و OCZ و جی اسکیل و کروشال و ماشکین و تیم و و پتریوت و PQI و 2-3 تا شرکت دیگه فروش خوبی دارن.ولی اینکه کی از کی بهتره خنده داره و اینکه فروش OCZ از همه بیشتره هم دروغه..بیشترین فروش معمولا دست کورسیر هستش
از راهنماییت ممنونم منم زیاد وارد نیستم اونی رو که خوندم گفتم اگه اشتباهه معذرت میخامنقل قول:
راستی من تازگیا رم و بردم رو عوض کردم و یه پاور خریدم
الان کامپیوتر یهو قفل میکنه میگن مشکل از رم هست نمیدونم درسته یا اشتباه ولی یهو کامپیوتر کلا منجمد میشه
میخامرمهامو عوض کنم حتما مشکل از رمه رمهام کینگستونه (دو ماژول 512) الان میخام oczبخرم در حدود 130 تومن هم میتونم خرج کنم لطفا راهنمایی کنین کدوم مدل ocz رو میتونم بخرم؟
متشکرم:20:
مجتبی دوست عزیزم کارت درستهنقل قول:
ترتیب قرار دادن رمهات کاملا صحیحه هیچ مشکلی نیست
:20:
نقل قول:
خوب..فریز شدن سیستم ربطی به رم نداره...کلا رم باعث فریز شدن نمیشه..:
1. احتمال اول پردازنده
2. برد
3. گرافیک
مشخصات کامل سیستم رو میگی؟
سلامنقل قول:
مادر بردم مدل s3 گیگا بایت 945pl
سی پی یو 3 GHZ اینتل
کارت گرافیک geforce 7300 gt
رم دو ماپزول کینگستون با باس 667 راستی باس سی پی یو هم 800 هستش
راستی من با رمهای osz دوستم یکروز کار کردم کامپیوتر کلا خیلی خوب کار میکرد ولی با رمهای خودم خدا بد نده اعصابم خورد شده
کمک کن
حالا بهتر نیست یه کیت از این رمها بخرم خلاص بشم؟:20:
نقل قول:
رم سیستم رو فریز نمیکنه معمولا..اصلا ربطی به فریز شدن نداره ..
بایوس بردتم یه اپدیت بکن حتما.. دماهای سیستم رو هم تو بایوس میتونی بخون بزار اینجا و ولتاژ ها البته..