بچه ها این تاپیک اصلاً ماله این حرفا نیست !
دو سه سال پیش یه مشکلی تو RE2 داشتم اومدم اینجا حل شد رفت خدافظ شما !
صفحات این تاپیک رو ورق بزنید کلی می خندید !
Printable View
این کارو کردیم....:31:نقل قول:
بلع دوست عزیز صفحاتو ورق زدیمنقل قول:
منظورم از درجه ی A همون S بود!
یادش بخیر RE2 ! خداییش بازی شریفی بود . یعنی کلا تو ژانر وحشت واسه خودش جزو اسطوره ها بود .
اما ظاهرا قراره Remake ش کنن و طبق معمول کل بازی رو به گند بکشن !
منبع خبري رو بگو. اميدوارم راست باشه. :11: من كه از الان ثانيه شماري ميكنم. :31: ولي باور كردنش خيلي سخته! :18:نقل قول:
نقل قول:
ای بابا ، من و خبرهای غیر واقعی ؟ :46::11:
البته برای Wii و اون اسباب بازیهای همراش ساخته میشه ، تمرکز بازی رو RE2 و RE:CV هست . عکس هایی که من ازش دارم بیشتر بازی RE2 رو پوشش میده و فکر کنم بطور کامل پوشش میده . تاریخ عرضه بازی هم 17 نوامبر هست .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Darkside_Chronicles
در کل هر بازی ای که کاپکوم واسه Wii و نینتندو ریلیز کرده دیگه دست بقیه کنسول ها نرسیده . این یعنی یا Wii بخرید و بازی کنید و یا دموهاش رو فقط دانلود کنید !
اگه وقت شد تاپیکی راجع بهش میزنم و مفصل توضیح میدم ، اما جدا از همه اینها عکس های دمو رو که دیدم واقعا از نظر گرافیکی عالی بود ( اونم واسه Wii ) و همون عکس ها کافی بود تا تمام خاطرات RE2 واسم زنده بشه . :20:
US Boxshot
نقل قول:
The Darkside Chronicles‘s story is based on Resident Evil 2 and includes the popular characters, Leon S Kenney and Claire Redfield. Its on-rails style gameplay and active camera will create a more immersive “Chronicles” survival experience. As in the last installment, this is a first-person game with extreme shooting gameplay and interactive pathways. Filling in many of the missing pieces of storyline that were not covered in the original “Umbrella Chronicles”, Resident Evil: The Darkside Chronicles will give hardcore fans the chance to re-live some of the most classic moments of the Resident Evil franchise, while allowing new players to take advantage of the intense action-horror experience only possible on the Wii.
Gamers can choose to take on their enemies with the help of an A.I.-controlled character or enlist the help of a friend to fight via two-player co-op. Adding new dimension and strategy to the arcade-style gameplay in the “Chronicles” experience, the new Evade system will utilize the Wii Remote for a more intense experience when fighting enemies.
Capcom’s new Resident Evil “Classics” line will allow the new audience who has embraced the Wii to experience some of the greatest games in the Resident Evil franchise for the value price of $29.99. Both set to launch this year, the remake of Resident Evil and Resident Evil Zero have been refitted to support the Wii Remote, giving the Wii audience easy access to the rich characters and in-depth storylines of the series and the chance to experience both games on a new platform.
کد:TITLE: Resident Evil: The Darkside Chronicles
GENRE: Action/Adventure
PLATFORM: NINTENDO Wii
DEVELOPER: Capcom
US PUBLISHER: Capcom
UK PUBLISHER: Capcom
NORDIC PUBLISHER: Capcom
US RELEASE: 24-Nov-2009
UK RELEASE: 27-Nov-2009
ONLINE PLAY: No
اينم منبعش :
کد:http://www.tothegame.com/wii-9131-resident-evil-the-darkside-chronicles-for-nintendo-wii.html
تاريخ عرضهش هم 24 نوامبر 2009 هست كه ميشه 3 آذر 1388 :10:داستانش هم بر اساس اويل 2 هست و مثل اينكه اول شخص هم هست. فكر كنم با امولاتور Dolphin كه كنسول هاي Game Cube و Wii رو روي كامپيوتر شبيه سازي ميكنه بشه اين بازي رو انجام داد.
خوب با توجه به این تصاویر حتما شخصیت های لیون و کلیر با این چهره خواهند اومد که باز هم که لیون رو مثل یک
زامبی درست کردند تو انمیشن Degeration که لیون چهرش خیلی بد بود اینجا هم که خوب نیست
Claier هم که مثل بچه سوسول ها میمونه .......فقط خدا کنه این بازیو با این بازسازی به
گند نکشن .....
همونطور که عرض کردم کاپکوم تخصص خاصی در به گند کشیدن انواع رزیدنت ایول داره ، گرچه در مورد پروژه Re1:Remake کاملا موفق عمل کرد . همونطور که می بینید دارن زور میزنن Wii رو هم با اون همه کاستی هایی که داره هم رده PS3 و Xbox قرار بدن ، که دو تا بازی Re:UC و Re:DC واسه همین موضوع ریلیز شدن که احتمالا کمپانی نینتندو پول خوبی بهشون میده .نقل قول:
در مورد چهره ها هم شما کافیه یه سرچ در مورد Ali Larter تو گوگل انجام بدید تا ببینید مدل کلیر آیا اصلا شبیهش هست یا خیر ! قضاوت با خودتونه ! ( علی لارتر {Alison Elizabeth} تو سریال قهرمانان نقش نیک و جسیکا رو داشت که دو شخصیتی بود )
اینم یه چندتا عکس از محیط بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صحنه ها رو که بخاطر میارید ؟
و عکسی از خدابیامرز ، ویلیام بیرکن :