ویستا خیلی سنگینه من با 1 گیگ رم وقتی میآمد بالا نصفش پور بود ولی ایکس پی فقط 300 مگ رم میگیره
Printable View
ویستا خیلی سنگینه من با 1 گیگ رم وقتی میآمد بالا نصفش پور بود ولی ایکس پی فقط 300 مگ رم میگیره
از نظر امنیت و کارایی فکر کنم بهتر باشه وگرنه بیلی یه ویندوز دیگه از خودش ول نمیکرد. اما از نظر ظاهر xp بهتره.
سیاست مایکروسافت اینه که شما برید سخت افزار های کامپیوترتون رو عوض کنید تا یک پولی به جیب سازندگان سخت افزار بره. وگرنه چه دلیلی داره که به عنوان مثال برای فعال شدن افکت ها در ویندوز ویستا باید حداقل کارت گرافیک ۱۲۸ و رم ۱ گیگ استفاده بشه . فکر می کنید مایکروسافت نمیتونست کاری کنه ویندوز ویستا سریعتر کار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ دو برابر افکت هایی که در ویندوز ویستا مشاهده می کنید را من در سیستم عامل Ubuntu دارم استفاده می کنم با سرعت بسیار عالی !! حالا فکر می کنید مشخصات لپ تاپ من چیه ؟؟؟؟
رم : ۵۱۲ مگابایت
کارت گرافیک : ۳۲ مگابایت !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :5:
MY MIND IS NOT WINDOWS VISTA COMPATIBLE
سلام
بخدا خیلی گله
عالیه
محشره
هم از نظر سرعت
هم از نظر امنیت
بخصوص اگه رمت 4 باشه
با سلام لازم است به عرض جنابعالی برسانم که اگر ویندوز ویستای شما اوریجینال مایکروسافت باشد و به صورت جینیون اکتیو شده باشد هیچگونه مشکلی نخواهید داشت.در ضمن ذکر چند مطلب ضروری است:
1-ویندوز باید حتما اکتیو مایکروسافت باشد چه به صورت آنلاین و چه آفلاین اکتیو شده باشد.
2-ویستا اجازه نصب هر نرم افزاری که تهدیدی برای ریجستری ویندوز ذاشته باشد را نمی دهد.
3-هر سخت افزاری که ویستا نشناسد درایور آن را بصورت فایل آپدیت از سایت ویندوز آپدیت دریافت و نصب می نماید.
4- برای نصب آنتی ویروس و فایروال و تمامی اینترنت سکوریتی ها می توانید از windows live one care استفاده کنید اگر چه بنده خودم از ESET Smart Security 3.0.560 استفاده نموده و بسیار هم راضی هستم.
اگر سوال دیگری داشتد می توانید در وبلاگ بنده پیغام بگذارید.
واما وبلاگ من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود و دوصد بدرود تا آوردگاهی دیگر.
خوبه ولی زیادی سرعت را کم میکنه
سلام ...
با کسب اجازه از دوستان و آقا جلال عزیز من 4 گزینه نظرسنجی به این تاپیک اضافه کردم
+
خودم شخصا چند ماهی هست از Vista استفاده میکنم و از همون موقع XP رو گذاشتم
کنار خیلی راحتتر از زمانی که از 98 به XP کوچ کردم ، در کل راضیم و دیگه دستم نمیره
وارد XP بشم
ممـنــون :)
مـیـثــم
ویندوز خوبی هست برای کسانی که سیستم بالایی دارن اما مشکل اساسی ویستا نصب و اجرای برنامه ها هستش که بعضی از بعضی از نرم افزارها(حداکثرشون) رو ویستا نصب نمیشن خوب اما کم کم دارن شرکت ها خودشون رو با ویستا هماهنگ میکنن اما بعضی از برنامه ها که خیلی کمند نمیه نصب کرد اعصابت خورد میشه
در نهایت ویندوز خوبیه
6 ماهه که وینوز xpرو تعطیل کردم ویستا واقعا عالیه
من دیشب رویه یه سیستم 1.8 دوال کور 1 گیگ رم. گرافیک 256 ایکس 1600 (ati (asus نصب کردم حالت آریو فعال نبود داریور هارو هم نصب کردم فعال نشد مادر برد p5ld se asus بود من که حال نکردم کلی هم رم میخوره !!
تازه روی سیستم دیگه هم نصب کردم با گرافیک جی فورس 5500 با آون آریو فعال بود ولی سنگین بود. نمی دونم فعلا من قصد استفاده از ویستا رو ندارم.