راستی soheil_julio جان شما نحوه Update گوشی های دیگه مثل سونی اریکسون و بقیه رو هم بلدی؟ اگه آره که بذار آموزشو ما هم یاد بگیریم !:biggrin: ممنون
Printable View
راستی soheil_julio جان شما نحوه Update گوشی های دیگه مثل سونی اریکسون و بقیه رو هم بلدی؟ اگه آره که بذار آموزشو ما هم یاد بگیریم !:biggrin: ممنون
Noise به اون معنی که میگن نیست یه صدای ممتد زیر صدای ضبط شده به گوش میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم طبیعیه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب خیلی خوب شد خیالم راحت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه من اصلا نمی دونستم music Edition هم داره وگرنه قبل از اینکه بخرم می رفتم دنبالش ترسیدم اون خیلی پیشرفته تر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط اون 2 گیگ مموریش خیلی خوبه معلوم نیست چرا روی همین معمولی 2 گیگ نذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد هدفون خودمون می تونیم از بیرون بهترشو بخریم درسته؟چون توی دفترچه شم یه هدفونی رو تبلیغ کرده بود که پیشرفته تر بود همونو میگین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد ببخشید شما در مورد این صدای فیلمش می تونین راهنماییم کنین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه هم دارم:با N73 میشه picture message فرستاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ميشه بگين اين تغييرات براي n91 هم هست؟
آره این هدفونی که تو دفترچش زده خیلی باهاله این هدفون تو علاالدین گیر میاد ؟؟نقل قول:
اصلآ در کل هدفون های اصل گیر میان ؟ یا همه ازین تقلبی ها هستن ؟
مشکل خاصی نیست چز از کار انداختن کلید مدیا (بالای C)نقل قول:
راستی من هدفون 3250 (قسمت ریموتش) رو با یه هدفون کریتیو (توگوشی) ست کردم از ارچینال 3250 هم سرنر شد
Just test it 100%:cool:
قبلا توضيح داده شده يه بار ديگه ببينيد متوجه ميشيدنقل قول:
چرا از اينجا ميتوني دانلود كنينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشون صداي نويز ندارن يعني من كه نديدم براي كسي مشكل نويز داشته باشهنقل قول:
آره ميشه pic sms فرستاد
نميدونم .نوكيا هم 7 ماهه كه update software تو سايتش گذاشت شما يه سر به سايتنقل قول:
سوني اريكسون بزن ببين قسمتي مثل update software نوكيا داره يا نه اگه داشته باشه
فكر كنم بشه اين كارو كرد