من قبلن هم گفته بودم که داخله سریاله گوشی دو رقم بیشتره!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sarmast65_ata
Printable View
من قبلن هم گفته بودم که داخله سریاله گوشی دو رقم بیشتره!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهدی جان قضیه شماره رجیستر چی شد؟
یکی دو رقم مشکلی نداره یا غیر قانونی میشه؟
واردات گوشی w810 مگه فقط در زمان افزایش تعرفه ها بود که همه میگن گوشیشون غیر قانونیه؟ من نمی دونم افزایش تعرفه با این وضعیت یعنی چی؟ اگه یه تولید کننده داخلی که میشد روش حساب کرد داشتیم که یه جور می شد خودوتو راضی کنی. اما وقتی می بینی "داخل" هیچ خبری نیست تعرفه میزاری که چی بشه. تو که برنامه ریزی می کنی تا چند سال دیگه چند میلیون خط باید بره تو بازار خوب از قبل فکر ساختن گوشی های اونا رو هم میکردی.
من خیلی دوست داشتم w810 بگیرم، اما با این وضعیت رجیستر خورد تو ذوقمون. :angry:
فکر کنم فعلا با این وضعیت تو فکر یه باتری برا همون Nokia3310 باشم بهتره . :laughing: :laughing: :laughing:
راستی به نظر شما Nokia 3310 رو چه جوری حملش کنم؟ 10 کیلو وزنشه . :thumbsup:
والا مهدی جان،فقط یه جا تونستم گارانتیه سیتادل گیر بیارم که اونهم 40000 تومن بالای قیمت بود.دیدم اگه قراره 280000 تومن واسه w700 قانونی بدم،یه w810غیر قانونی بگیرم بهتره.واسه آقایون دست اندر کار !!!!متاسفم.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مرسي آقا مهدي لطف مي كني اگر سوال كني راستي آدرس نمايندگي اصلي سوني اريكسون در ايران را آدرس و تلفنش را داري اگه داشتي لطفا بگذر مرسي
شركت سيتادل
آدرس : تهران - خيابان جمهوري - مابين وليعصر و شيخ هادي - شماره 51 - ساختمان آرام - طبقه چهارم - واحد 2 و 3
تلفن : 66482637 - 66482641 - 66495677
سلام مهدي جان يه سوال ازت داشتم ولي شايد اصلآ نبايد اينجا مطرح ميكردم شرمنده.ولي چون به اينجا سر ميزني و شايد زودتر پيغام منو ببيني برات اينجا مي نويسم.
گوشي من S700i هستش و شيشه قابش ترك خورده جايي رو آشنا نداري كه بتونم عوضش كنم يه جا پرسيدم گفت قاب اصليش 65 هزار تومنه ولي اينقدر پول دادن ارزش نداره اگه جايي رو آشنا داري كه بتونم با خرج كمتري اين كارو بكنم خيلي ازت ممنون مي شم.بعد يه سوال ديگه شنيدم كه ميشه قاب گوشي رو رنگ كرد آيا همچين چيزي هست؟ميگن قاب گوشي رو رنگ فابريك در ميارن واقعآ ميشه اين كارو كرد؟
بازم ازت ممنونم :)
دوست من خودم آشنا ندارم به نظرم اگه تهران هستي برو پاساژ علاالدين تو قسمت زيرزمين يه چند تا تعميركار هستن كه ميتونن راهنماييت كنننقل قول:
يه پيشنهاد دارم اونم اينكه قاب خودت رو كه شيشه خاليش رو نميشه عوض كرد يه قاب معمولي بگير (بدون كي پد) و با كيفيت كه از شيشه هاي خوبي برخوردارن كه فكر نميكنم خوبش بيشتر از 5-6 هزار تومن باشه و گرنه كه بايد فابريك بگيري :)
:laughing: :laughing: :laughing: اين كارو كسي نميكنه تا قاب فابريك و غير فابريك هست كه رنگش نميكنن اينكارم بعضيها كه خيلي بيكارن ميشينن و از خودشون طرح درميكنن ;)نقل قول:
موفق باشي :)
آقا اگه كسي روش رجيستري كردن دستي رو هم بلده بد نيست تو همين تاپيك بگه...تا اوناي هم كه مي خان گوشيشون ر و كه ريجيستريه دستي شده آپديت كنن مشكلي نداشته باشن.. و هم مشكل كسايي كه از قاچاقچيان مهترم گوشي خريدن حل بشه.
و هم جوابي دندان شكن به اسراعيل داده بشه.
خودم مي دونم محترم با ح جيميه نه دو چشم اشكال تايپي بود.
امگا جان با نرم افزار كه نميشه اينكارو كرد بايد وسايل فلش كه سخت افزاري هست رو داشته باشي كه فكر ميكنم بايد يه 300 هزار تومن خرج كني تا بتوني دستي رجيستر كني :)نقل قول:
نوشته شده توسط امگا
پس همون بيرون بدي خيلي باصرفه تره ;) :laughing: