با این کد ها چه جوری تو خونه ها عی میشه؟
اینجا که علی نداره
نمیشه مثلا بنویسیم
Stringgrid1.cells[ , ]:=' Ali ' ;
میخوام بدونم نمیشه یه دستوری چیزی وارد کرد که بهش بفهمونی که تو همه خونه ها بزن علی؟
Printable View
با این کد ها چه جوری تو خونه ها عی میشه؟
اینجا که علی نداره
نمیشه مثلا بنویسیم
Stringgrid1.cells[ , ]:=' Ali ' ;
میخوام بدونم نمیشه یه دستوری چیزی وارد کرد که بهش بفهمونی که تو همه خونه ها بزن علی؟
سلام دوست من .این کارا بیشتر به درد پاسکال میخره دلفی خیلی قوی تر از این حرفا هست.میدونم داری یاد میگیری .
ولی خوب سعی کن که بری بیشتر جلو .
راستی با اون کودی که دادم نگفتی که کارت حل شد آیا پاک کرد یا نه؟
نه ارور داد
برنامه اجرا نشد
خوب من میخوام برم جلو اما چه طوری
تو این کتاب آقای قمی همش با اعداد سرو کار داره
منم تو اینترنت گشتم مطلب خوب پیدا نکردم یعنی هست اما من سر در نیاوردم
باید مقدماتی باشه مثال هاش
بعدش خوب شما چی کار داری اینجا مدید داره یا نداره :mrgreen:
از نظر ما مدید تویی
پس یکم از اون مثال هایی که خودت میدونی واسمون بزار تا ماهم یاد بگیریم
:wink:
سلام سعید جون
اقا خودم فهمیدم چه کدی بزارم تا همه خونه های جدول خالی بشه البته با راهنمایی شما :wink:
باید تو یک دکمه این کد ها رو میزاشتم
var i,j:integer;
begin
for i:=1 to 10 do
for j:=1 to 10 do
stringgrid1.cells[i-1,j-1]:='';
راستی یه چیز باحال دیگه که ازت یاد گرفتم در مئرد ریدیو باتم ها بود من لقمه رو دور سرم می چرخوندم و با دستور شرطی case of میرفتم
اما الان با if تو در تو
:wink:
سلام زیتانیکس جان من هم همین رو گفتم ولی شما گفتی که error.میگیره و نمیشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
من خوشحالم که موفق شودی و خیلی بیشتر خوشحالم که پشت کار داری و خوب داری میری جلو همینطوری ادامه بدی 2 ماه دیگه یک برنامه راحت مینویسی که حال کنی.
:wink: :wink:
میشه یکن از اون مثال های ساده رو اینجا قرار بدین؟
یه همون روشی که تو پست های بالا گفتم
این طوری آدم بیشتر یاد میگیره
:mrgreen:
سلام زیتانیکس جان من یک سری برنامه دارم که این در یک فایل زیپ هست و از سطح خیلی خیلی ساده میاد جلو و همش هم به صورت فایل دلفی هست اونارو اپلد میکنم که برات مثالی باشه.و راحت هم میتونی اجرا کنی.و کد هارو یادشت کنی.یا یاد بگیری.
ممون سعید جان
اگر هم به مشکلی بر خوردم همین جا میگم بهت :wink:
سلام دوستان
.یه pack فایل از سری برنامه های دلفی که از سطح مبتدی شروع تا نسبتا پیشرفته همراه با کد و مثال .
برای دوستانی که میخواهند مثال هائی ببینن و یاد بگیرن من توصیه میکنم که این فایل 3 مگا بایت رو بگیرن که کلی مثال دارش هست و اگه میخواید که برنامه اجرا بشه فقط کلید F9 رو بزنید.
بد روی هر دکمه یا هر چیزی که داخلش کد داشته باشه بروید میتوانید با کدهائی که به درد شما میخوره آشنا بشید .
متشکر.
کد:http://www.carlos.persiangig.com/md7code.rar
آقا با دلفی می شه ویروس ساخت