سلام
دوست عزيز براي رعايت کردن برنامه نويسي شي گرا در دات نت شما بايد تابع بنويسيد.
Printable View
سلام
دوست عزيز براي رعايت کردن برنامه نويسي شي گرا در دات نت شما بايد تابع بنويسيد.
با سلام امیر جان شما قبلا برای جابجایی فرم این کد رو داده بودید من از این برای جابجایی عکس استفاده می کنم ولی یه کم مشکل داره ببین می شه اینو درستش کرد مرسینقل قول:
نوشته شده توسط PersianAmir
کد:Dim newPoint As New System.Drawing.Point
Dim a As Integer
Dim b As Integer
If e.Button = MouseButtons.Left Then
newPoint = Me.MousePosition
newPoint.X = newPoint.X - (a)
newPoint.Y = newPoint.Y - (b)
Me.Location = newPoint
End If
با سلام امیر جان این مستطیل آبی ها چیه
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
سلام
اين مستطيلهاي آبي براي bookmark کردن مي باشد.
اگر به منوي edit برويد قسمت Bookmarks مي توانيد امکانات ايجاد کردن و shortkeyهاي اين گزينه را ببينيد.
اين کار براي پيدا کردن سريع کد مي باشد.
اگر شما تعداد خطوط کدتان زياد شود مي توانيد با قرار دادن اين مستطيل به کنار خط کد راحت تر به آن خط برسيد.
مثلا با زدن دوبار Ctrl+K شما مي توانيد يک bookmark ايجاد کنيد.
و يا زدن يک بار Ctrl+K و يک بار Ctrl+N به bookmark بعدي برويد و در اصطلاح سوئيچ کنيد به bookmark بعدي.
بقيه shortkey ها در همان قسمت منوي edit موجود مي باشند.
سعي کنيد در کدهاي طولاني براي تسريع در امر کد نويسي از اين امکان استفاده نماييد.
موفق باشيد
سلام
ooje-asman
در مورد اينكه برنامه شما setup نمی سازد باید بگم منهم این مشکل رو داشتم
اشکال از نسخه vb.net است که شما دارید باید یه نسخه جدید تهیه کنید ولی از یک جای معتبر با ضمانت اجرا.چون یکسری از این نسخه ها این مشکل را دارند .مثلا من نسخه قبلی را از انقلاب خریداری کردم و مشکل داشت اما نسخه جدید را از آبی کامپوتر خریدم توی میدان فاطمی از هر جای معتبر دیگه هم می تونی بخری
تاز یک مشکل دیگه هم نسخه قبلی داشت که حتی install shieldهم در آن کار نمی کرد.
ببخشید که دیر جواب می دم
سلام
براي اينكه چند كليد يك كار را انجام دهند شما مي توانيد
در انتهاي روال كليك يكي از كليد ها در كنار button1.click یک کاما قرار دهید بعد بنویسید button2.click و همینطور الی آخر.
سلام آقای gold user ورود شما رو به این انجمن خوش آمد میگم و از همکاری شما در این بخش هم تشکر میکنم امیدوارم که فعالیت شما ادامه داشته باشه.
متشکر.
:D
سلام من یک پروژه vb درست کردم از نوع windows app .
البته من تازه کارم و میخوام ببینم چه جوری میتونم با این کار کنم.
بگذریم میخوام بدونم برای اینکه مثلا یک لینکی در صفحه فرم درست کردم حالا میخوام به برنامه بگم که وقتی روی این لینک کلیک شد برنامه یک فایل داخلی مثلا یک فرم دیگر رو اجرا کنه یا بره به یک صفحه html در وب. این مثاال رو برای دکمه های معمولی هم توضیح بدهید.
دوم اینکه آیا من میتونم در این پروژه یک فایل reg وارد کنم و با استفاده از یکی از همین لینکها بگم به محض کلیک بر روی این لینک اون فایل مخصوص رجیستری اجرا بشه.
بعد در مورد ابزار mainmenu چه طوری میتونم بعد از درست کردنش در فرم پروژه مثلا برای دکمه Exit بگم که با کلیک روش از برنامه خارج بشه
یا با کلیک بر روی Help به تاپیک هلپی که ساختم بره و اون رو اجرا کنه یا یک لینک وب بهش بدم.
خیلی ممنونم میکنید اگر جوابم رو کامل بدید.
اين هم سر جاي خودش
سلام
منچطور مي تونم آخرين ورژن vb.net دانلود كنم و يه سوال ديگه اين كه من كتاب آموزشي vb.net 2005 را در اختيار دارم آيا ميتونم با ورژن 2003 راحت كار كنم لطفآ راهنماييم كنين
سلام دوست عزیز .از یکی از دوستان ویبی کار پرسیدم :
اگه شما microsoft dot net framework upgrade کرده باشید یک سری امکانات اضافه میشه که نمیتونین راحت کار کنین ولی کلا خیلی فرق نداره و میتونین استفاده کنین.