ملت عزیز ما 99 درصد عرزشیه بقیه هم اقلیت دینی هستننقل قول:
اگر هم خارج نشین هستن که سر خودشون را کلاه میزارند
مگه شا دوستا که "سگ" ورد کلامشون هست با عرزشی چه فرق میکنه ؟؟
Printable View
ملت عزیز ما 99 درصد عرزشیه بقیه هم اقلیت دینی هستننقل قول:
اگر هم خارج نشین هستن که سر خودشون را کلاه میزارند
مگه شا دوستا که "سگ" ورد کلامشون هست با عرزشی چه فرق میکنه ؟؟
حالا چون شاه دوستا اشتباه میکنن خرزشی برات سند شده؟خوب پس خودت ریشه های خرزشی دارینقل قول:
نقل قول:
شرمنده اخلاق ورزشی ت
من هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیستم
نه صلات میخونم نه روزه میگیرم یه بار هم تو انتخابات شرکت نکرده ام ...
اتفاقا بابای اون یارو رضا میر پنج را خیلی تعریف میکنم تو جمع ولی نمیپرستم چون تو اون شلم شوربای قاجار یه نیمچه تفکری داست
ولی پسرش را محمدرضا اصلا دوست ندارم همون به اینا پر و بال داد
نوه اش حالا یه کم فرق میکنه روی تجربه باباش ولی شرمنده شاسگول نیستم . که بگم میاد همه چی اوکی میشه . همچین اعتقادی ندارم حالا تو هر انگی میخوای بچصبون
خود دانی
:دی
منم هم عقیده توئم رضا شاه کبیر با همه فرق داشت مثل نادرشاه ،شاه و پسرش نه ؛شما با این ملی گرایی حداقل از ساندیس خورا حمایت نکن طرف حقوق بگیره کلماتی ک استفاده میکنه فقط دقت کن،بازم میل خودته برای هیچکس تعیین تکلیف نمیکنمنقل قول:
به نظرم ما ایرانیا یجورایی توی فاز تئوری توطعه هستیم. یعنی اگه یذره اوضاع تغییر کنه بعضیا فکر میکنن توطعهای بر علیه بدنهی جامعه در کاره و ضروع میکنن برچسب زدن. برچسبهایی که بعضی دوستان به هم میزنند اینهاست:
۱- یک سری ها (به هر دلیلی) از ایران گذاشتند رفتند، روشون برچسب "و*طـ*ـن فـ*ـر*و*ش" زدند
۲- یک سری ها (به هر دلیلی) توی ایران موندند و نرفتند، روشون برچسب "ا*ر*ز*شـ*ـی" زدند
۳- یک سری ها (به هر دلیلی) به خاطر درآمد و نیاز مالی مجبور هستند بعنوان کارمند دولت در بخش پلیس اینترنتی کار کنند، بهشون برچسب "حـ*ـقـ*ـو*ق* بـ*ـگـ*ـیـ*ـر" میزنند.
۴- یک سری ها (به هر دلیلی) در بسیج فعالیت میکنند، بهشون برچسب "سـ*ـا*نـ*ـد*یـ*ـسـ*ـی" میزنن.
۵- یک سری ها (به هر دلیلی) هیچ فعالیتی نمیکنن، بهشون برچسب "قشر خاکستری" میزنن.
۶- یک سری ها (به هر دلیلی) با اسراییلیها ارتباطات مالی دارن، بهشون برچسب "خائن" میزنن.
بجز مورد ۶ که شوخی هست، من اصولا با این برچسبزدنها مخالفم!
توی هر قشری هم آدم خوب پیدا میشه و هم آدم بد.
نکته اخلاقی: بیایید با برچسب زدن، خودمون رو به بقیه معرفی نکنیم.
ما ایرانیا اصولا خیلی گنده گویی میکنیم و خیال باف هستیم
هر کس هم مثل خودمون نباشه اذیت میکنیم
چون متحجر هستیم فارغ از نوع جکومت
- - - Updated - - -
ما ایرانیا اصولا خیلی گنده گویی میکنیم و خیال باف هستیم
هر کس هم مثل خودمون نباشه اذیت میکنیم
چون متحجر هستیم فارغ از نوع جکومت
نقل قول:
داداش
یه کم با خودت فکر کن ، رضا چهلوی بیشتر از 40 ساله پاشو تو ایران نذاشته ! فارسی حرف میزنه درست
ایرانو تو اینترنت دیده درست
ولی بیاد ایران دغ مرگ میشه قبل از اینکه مردم جرش بدن مثل رونالدو که اومد میخواستن اتوبوس شو جر بدن ....
من اصلا طرفدار هیشکی غیر از خودم نیستم
ولی بازم فکر کن داداش هر کی بیاد ایران رضا چهلوی نمیاد :laughing: میشه حکومت ویدئو کنفرانسی
.
رضا چهلوی به جرات میشه گفت
ثروت ش از دونالد ترامپ هم بیشتره
اصلا بیشتر سوئیس و اروپا زندگی میکنه تا امریکا مثل هر امریکایی دیگه که دستش به دهنش میرسه .
بشین فکر کن همچین آدمی کی میاد ایران ؟؟ !؟
دیوان پروین اعتصامی«واعظی پرسید از فرزند خویش/هیچ می دانی مسلمانی به چیست؟ //صدق و بی آزاری و خدمتِ به خلق/هم عبادت، هم کلید زندگی ست//گفت: زین معیار اندر شهر ما/یک مسلمان هست، آن هم ارمنی ست!»
من هیچ جا نگفتم رضا پهلوی میخواد بیاد یا بیاد ولی با این شعری ک گفتی و جای پهلوی میگی چهلوی ریشه های ساندیس خوری رو دارم میبینیم ،همونیم که لایکت کرده وقتی میگیم شغلت چیه حقوق ساندیس خوریه میگه نه برچسبه همون پشت و پناهتنقل قول: