چند تکه ار نوشته ی شما رو جدا کردم . جالبه!
نکنه فکر کردین چهار تا کتاب و جزوه دست به دست کردن و مقاله ای که یکی دیگه زحمتشو بکشه شعور میاره؟
حالا خدا بیامرزه پدر بنیان گذار دانشگاه آزادو ... دیگه صدقه سری دانشگاه آزاد کیه تحصیل نکنه؟ مگر اونی که پول نداشته باشه. خوبه معنی تحصیلاتم فهمیدیم.
خب من گفتم بعضیا نه همه!!! نکنه انکار میکنی از بچه های تزریقی و سیگاری دانشگاه تا دخترایی که از سال اول دانشگاه بقیه رو سرویس میدن تا پایان تحصیلات؟ ( حتی بازم میگم نه همه دخترا بعضی ها ) بعد شما میگی من گفتم تحصیلات مساوی با فلان! اینم یه دروغ
آها پس شما درد حقوق بشر داری؟ جدی میگی؟ برو یه سفری طرفای سیستان و بلوچستان و خیلی از روستاها... نمیخواد برای یه دختر شهری سینه چاک بشی. برو حقوق بشر رو جایی سر بده که دختر ۱۳ ساله شوهر میکنه یا اینکه مدرسه و امکانات محدودی داره. راستی از حقوق بشر غیر از آزادی زنان اونم برای مورد خاصی که تو تاپیک بحثش هست چی میدونین؟
هدف ! جاابه هدف شما کاربران هستن. کدام کاربران؟ چه کسی مخاطب شماست؟ یه دختر کم سن و سال ؟ یه پسر هیجانی؟ شما فکر میکنی آقایون و اساتید و بزرگان میان میخونن؟ نه عزیز کسی که راهشو پیدا کرده مخاطب من و شما نیست و این تاپیکم صرفا نظر سنجی هست .