برای گوشی و وبگردی روی کامپیوتر adsl شاتل و اگر دانلود داشته باشم td iranvelنقل قول:
- - - Updated - - -
من فیبرنوری نیستم ولی به علت نویز زیاد خط حسابم با کرم الکاتبینه:n02:نقل قول:
Printable View
برای گوشی و وبگردی روی کامپیوتر adsl شاتل و اگر دانلود داشته باشم td iranvelنقل قول:
- - - Updated - - -
من فیبرنوری نیستم ولی به علت نویز زیاد خط حسابم با کرم الکاتبینه:n02:نقل قول:
تست سرعت سرویس 50مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست باید از سرور خارج باشه نه داخل .نقل قول:
این هم از 20 مگابیت آسیاترنقل قول:
دوستانی که در اهواز هستند و خودشون رادیو دارن اگر خواستید وضعیت سیگنالتون رو بدونید ssid اسیاتک در اهواز با نام RASED هست نه اسیاتک.
اون اقاییی که تست سرعت 50 مگابیت رو گذاشتن که از کارمند های نمایندگی آسیاتک هستند و اسپید تستشون به هیچ وجه مورد قبول نیست میتونم هزار تا دلیل بیارم.نقل قول:
شما که اسپید تستت 7 مگابیت ه مطمئن باش که اکسس پوینتی که بهش کانکتی خداقل 20-30تا مشترک بهش کانکنته شک نکن توش
شما برای سرویس بالای 40مگابیت باید ptp داشته باشید بنده هم 1.2میلیون تومان هزینه کردم برای ptp و پورت اختصاصینقل قول:
در دفاع از دوستمون منم یه تست می زارم کارمند آسیاتک هم نیستم :n02:
سرویس 50 مگ وایرلس
داخلی :
خارجی :
البته ناگفته نماند که یه مرکز آسیاتک خیلی نزدیک هست به خونمون و سیگنال خیلی خوبی از وایرلس می گیرم برای همین ساپورت می کنه این سرعت رو
ضمنا 100 مگ هم دارن ولی من خواستم بگیرم گفتن نزدیک به 3 میلیون فقط هزینه تجهیزات داره و با رادیو جوابگو نیست.
فرقی نمیکنه کلا پینگ شبکه بالاست .من قبلا با همین اکسس پوینت اشتراکی پینگ 80-90 هم داشتم .اصلا از اسیاتک راضی نیستم .
اینم تست 20 مگ بر روی دکل مرکزی اسیاتک :
که متاسفانه به دلیل عدم دید مستقیم امکان اتصال به دکل مرکزی رو ندارم و مجبورم از دکلی که نزدیک خودمه استفاده کنم.
اینم تست با دکلی که خودم در خانه بهش وصل میشم و الان با رادیوی یکی از بستگان که نزدیک دکل اصلی اسیاتک هست به اون دکل وصل شدم ،اختلاف فاحش پینگ و پهنای باند رو ببینید: