رسمی: پل پوگبا به منچستریونایتد پیوست
به گزارش "ورزش سه"، پس از کش و قوس های فراوان، سرانجام بامداد امروز پل پوگبا قرارداد خود با یونایتدها را قطعی کرد. او که سال 2012 به عنوان بازیکن آزاد از یونایتد راهی یوونتوس شده بود، حال با قراردادی 5 ساله به منچستر بازگشته است.
گفته میشود که رقم این انتقال 105 میلیون یورو بوده که رکورد نقل و انتقالات که متعلق به انتقال گرت بیل از تاتنهام به رئال با 100 میلیون یوروست را شکسته است. همچنین 5 میلیون یورو نیز به صورت پاداش به یوونتوس پرداخت خواهد شد ولی در صورتی که پوگبا با یونایتد تمدید کند یا با رقمی بیش از 50 میلیون یورو از باشگاه جدا شود.
با این حال سران منچستریونایتد برای اینکه باشگاه فشار زیادی در این دوره از نقل و انتقالات متحمل نشود و همچنین درگیر قانون فیرپلی مالی نشود، با مسئولین یوونتوس توافق کردند که رقم انتقال پوگبا را در سه قسط به این باشگاه پرداخت کنند و این درخواست آنها نیز با موافقت باشگاه یوونتوس روبرو شده است. هنوز از اینکه مینو رایولا، ایجنت پوگبا که گفته میشد یونایتد موظف است 20 درصد از مبلغ انتقال را به او پرداخت کند، چقدر از شیاطین سرخ دریافت کرده خبری نیست و باید دید ایجنت موفق فوتبال از این انتقال گرانقیمت چقدر درآمد داشته است.
" خیلی خوشحالم که دوباره به یونایتد پیوسته ام. این باشگاه همیشه جایگاهی ویژه در قلب من داشته و من خیلی خوشحالم که قرار است با موریینیو کار کنم. واقعا از دوره حضورم در یوونتوس لذت بردم و خاطرات خیلی خوبی از این تیم دارم. ولی حس کردم که زمان مناسب برای بازگشت به الدترافورد است. همیشه از بازی کردن مقابل هواداران لذت میبرم و تمام تلاشم را برای باشگاه انجام خواهم داد. اینجا باشگاهی مناسب برای من است که به همه چیز دست پیدا کنم و امیدوارم اوضاع خوب پیش برود."
" پل میداند که چه میخواهد. او میخواهد به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود و توانایی این کار را دارد. او میداند که استعداد خالی او را به چنین جایگاهی نمیرساند. میتواند عشق به فوتبال را در حرکاتش دید، همیشه قبل و بعد تمرینات دوست دارد حرکات نمایشی انجام دهد، بیش از دیگران تمرین میکند و مهم تر از همه این که او شخصیتی مستقل دارد و تحت تاثیر کسی نیست. او در مسیر تبدیل شدن به بهترین بازیکن جهان است و با حضور در الدترافورد، او این فرصت را دارد که به کریستیانو رونالدو جدید باشگاه تبدیل شده و بهترین بازیکن جهان شود. منچستریونایتد باید یک گروه بازیکن جوان مثل مارسیال، لینگارد، راشفورد و پوگبا را رشد دهد و در خط حمله استفاده کند. در هر صورت موفق باشی پل."
برایان رابسون، اسطوره باشگاه منچستریونایتد به تمجید از جاه طلبی باشگاه پس از جذب پل پوگبا پرداخت.، کاپیتان سابق یونایتد که باشگاه برای جذب او در آن زمان رکوردشکنی کرده بود، حال به تمجید از روند باشگاه با مورینیو پرداخت. او گفت:" خیلی از بازیکنان دوست دارند به یونایتد بیایند زیرا جاه طلبی باشگاه را مشاهده میکند. پوگبا خرید خیلی خوبی است و باشگاه را میشناسد و میداند که برای چه میجنگند. باشگاه نشان داده که میخواهد با باشگاههایی مثل رئال مادرید و بایرن مونیخ بجنگد. خریدهایی که این تابستان انجام دادیم نشان میدهد که میخواهیم به اوج بازگردیم. اگر میخواهید با تیمهای بزرگ رقابت کنید باید بازیکنان بزرگ به خدمت بگیرید. برای همین است که در این تابستان این چنین عملکردی داشتیم. دیدن این اتفاقات عالی است."
وبسایت رسمی برنامه نود: در حالی که باشگاه منچستریونایتد خبر بازگشت پوگبا را اعلام کرد، حال گری نویل که بار دیگر به اسکای بازگشته، معتقد است که پوگبا بخشی از شخصیتی را که منچستریونایتد درسالهای اخیر ازدستداده بود به این تیم برمیگرداند. کارشناس اسکای در این زمینه میگوید: "خرید مهمی است. نهفقط برای یونایتد، بلکه اینکه آنها بازیکنی با این جایگاه و شخصیت را به خدمت گرفتهاند. با حضور مورینیو و همینطور آمدن زلاتان و پوگبا، آنها بازیکنانی دارند که در قواره لباس باشگاه و متناسب با شأن آن باشند. آنها قدرت و شخصیت را به تیم اضافه میکنند. چیزی که منچستریونایتد در دو یا سه سال گذشته از آن بیبهره بوده است. رایان گیگز، پل اسکولز، نمانیا ویدیچ، ریو فردیناند، پاتریس اورا به همراه عدهای دیگر این باشگاه را ترک کردند. آنها شخصیت بزرگی داشتند و رختکن باشگاه را حفظ میکردند. شما در منچستریونایتد، نیاز به بازیکنان بزرگ و بازیکنان پر دل و جرات دارید. از دید شخصیت تیمی، حضور زلاتان و پوگبا تصمیم بزرگی است"
درحالیکه اسکولز، لمپارد و جرارد عمدتاً بهعنوان بهترین هافبکهای تاریخ لیگ برتر شناخته میشوند، مورینیو معتقد است قابلیتهای متعدد پوگبا میتواند او را هم در رده چنین هافبکهایی قرار دهد. ژوزه مورینیو در این مورد به بیتی اسپرت میگوید: "ما تعدادی بازیکن در پست ۱۰ داریم. اما بازیکن به سبکی که من به آن "هافبک دوم" میگویم نداشتیم. بازیکنی که ازلحاظ فیزیکی قوی است، قابلیتهای دفاعی دارد و درعینحال خلاق و گلزن نیز هست. اسکولز، لمپارد و جرارد. اینها بازیکن دومی هستند که بعضیاوقات بیش از بازیکن شماره ۱۰ گلزنی کرده و همچون یک بازیکن پست ۶ دفاع میکنند. خیلی سخت است که چنین بازیکنانی پیدا کنید. من نام ۳ بازیکن به شما گفتم که بازیکنان فوقالعادهای هستند. "
ژوزه مورینیو در مورد انگیزه پوگبا از آمدن به یونایتد میگوید: "یونایتد برای رساندن پوگبا به سطحی که میخواهد، باشگاهی ایده آل محسوب میشود. لیگ جزیره هم بهترین لیگ برای این منظور است. اگر شما میخواهید بهترین بازیکن دنیا شوید، اگر به بارسا یا رئال بروید، به مشکل برمیخورید؛ چراکه رونالدو و مسی اجازه تحقق این امر را به شما نخواهند داد. اما اینجا و با پربینندهترین لیگ دنیا، که خارقالعاده است. او عضو گروهی است که میخواهد یونایتد را دوباره به اوج برساند. ما همهچیز برای او داریم. او در هر باشگاهی میتواند پول زیادی بگیرد اما این چیزی نیست که به خاطرش به اینجا آمده است. او این شهر، باشگاه و بازیکنان را بهخوبی میشناسد و میخواهد عضوی از پروژه یونایتد باشد."
پل پوگبا پس از بازگشت به منچستریونایتد و امضای قراردادی ۵ ساله با این باشگاه مصاحبه ای اختصاصی با شبکه تلویزیونی منچستریونایتد انجام داد که بخش نخست آن منتشر شده است.
پل، به منچستریونایتد خوش آمدی. احساست در این لحظات را چگونه توصیف می کنی؟ "کلمات مناسبی برای توصیف احساسم وجود ندارند. زمانی که وارد کرینگتون (مجموعه تمرینی منچستریونایتد) شدم، احساس کردم به خانه خودم بازگشتم. انگار فقط برای تعطیلات رفته بودم و حالا به خانه بازگشتم. خیلی خوشحالم و در همین مدت زمان کوتاه چهره های آشنای زیادی در باشگاه دیدم. احساس خیلی خوبی دارم."
چرا تصمیم به بازگشت گرفتی؟ چه چیزی باعث شد به منچستر بازگردی؟ "فکر می کنم این سرنوشت است. زمانی که تصمیم گرفتم از منچستر جدا شوم مادرم به من گفت یک روز به این باشگاه بازمی گردم. بازگشت به جایی که در آن رشد کردم و فوتبالم را آغار کردم چالش بزرگی برای من است. من کاری که اینجا آغاز کردم را تمام نکردم پس برای تکمیل کار نیمه تمام خودم بازگشتم. مادرم همیشه می گوید حق با او است و این بار هم درست گفت."
گرانترین بازیکن تاریخ بودن چه احساسی دارد؟ "من فقط به اتفاقات درون زمین فکر می کنم. می خواهم به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شوم. می خواهم جام های زیادی فتح کنم و به دستاوردهای بزرگی برسم. برای تبدیل شدن به یکی از بهترین بازیکنان دنیا و همچنین بردن جام ها به منچستریونایتد آمدم چون می دانم این باشگاه باید جام ببرد. این باشگاه برای بردن جام های بزرگ ساخته شده است. تنها روی این مسائل تمرکز می کنم. آماده ام که کارم را شروع کنم و موفق شوم."
با توجه به اینکه ابتدا در بازی های یورو شرکت کردی و به فینال رسیدی و بعد اخبار مربوط به تغییر تیم شروع شد، باید تابستان دیوانه کننده ای را پشت سر گذاشته باشی "بله همینطور است. شکست در فینال غم انگیز بود اما الان خوشحالم. پس از یک اتفاق بد یک اتفاق خوب رخ داد و برای همین خوشحال هستم. به خانه بازگشتم و این واقعا دیوانه کننده است. واقعا نمی توانم این موضوع را توضیح دهم. خیلی خوشحالم. یونایتد همیشه در قلبم جای داشته است. برای شروع کارم بیش از این نمی توانم صبر کنم."
نسبت به دوره نخست حضورت در منچستریونایتد چه تغییری کردی؟ درباره خودت و سبک بازی که داری چه چیزهایی یاد گرفتی؟ "الان تجربه بیشتری دارم. جام های زیادی در یوونتوس بردم. مثل زمان حضورم در یونایتد با بازیکنان بزرگی در یوونتوس بازی کردم. برای بازی به تیم دیگری رفتم و حالا به عنوان یک شخص بالغ بازگشتم. با تجربه بیشتری بازگشتم و فکر کنم همین بزرگترین تغییر است."