من خودم درخواست دادم برا ترابرد خط منم دائمی هستش...به دو دلیل یک پوشش بسیار بهتر اینترنت دو تعرفه داخل و خارج شبکه ایرانسل برای دائمی خیلی بهتر هستشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
من خودم درخواست دادم برا ترابرد خط منم دائمی هستش...به دو دلیل یک پوشش بسیار بهتر اینترنت دو تعرفه داخل و خارج شبکه ایرانسل برای دائمی خیلی بهتر هستشنقل قول:
همراه اول چه برتری به ایرانسل داره؟نقل قول:
یکی از گله های بزرگی که میکنند از کم بودن بسته های متنوع برای دائمی ایرانسل هست
اکثر بسته ها الان برا دائمی هم اوکی شده...یکی از بهترین طرح های که ایرانسل داره طرح کنترل مصرف ازاده که همراه اول زیر بار این طرح نمیره ...اگه از فورجیم استفاده میکنید که همراه اول کلا حرفی واسه گفتن ندارهنقل قول:
تشکرنقل قول:
تنها مانع من همین بود نبودن بسته های متنوع
پس از همین الا اقدام میکنم
به نظر من که کلا همراه اول توهین به شعور مخاطب هست. مشهد خیلی از جاها هنوز gprs هست 3g و 4g بماند. انتن دهی بدتر و قیمت بالاتر و تنوع کمتر طرح ها و پشتیبانی ضعیف ترش رو هم در نظر بگیرین
خواهش میکنم حتی اون موقعم که محدودیت بسته بود تو ایرانسل دائمی باز چند برابر همراه اول بسته برا انتخاب وجود داشت...کلا دیتای همراه اول ضعیف بود از اولنقل قول:
یعنی هیچ ارزش افزوده ای نداره و رایگان هست برای اعتباری ؟نقل قول:
قبلا تصمیم بر این بود که 3 ت پول بگیرن که اونم مثل اینکه منصرف شدن و کاملا رایگان هستش...حداقل برا منی که خطم دائمی بود رایگان بودنقل قول:
ممنون. به ایرانسل زنگ زدم گفتن مشکل از همراه اول ه. همراه اول هم اوپراتور ش کلا تعطیل بود. صبر میکنم اگر دوباره مسیج ی ارسال نشد حضوری میرم همراه اولنقل قول: