نقل قول:
شما هم فقط گیر دادی به اتلتیکو ! خوبه در طول این چند سال همیشه خوردین به پست تیم های ضعیف ( خدا وکیلی اینطور نبوده ؟ چه گروهی چه حذفی ) به قول یک نفر که به شوخی میگفت همیشه برای انتخاب حریف رئال تو قرعه کشی گوی حضعیف ترین رقیب رو گرمتر میکنند که اونی که قرعه رو بر میداره متوجه بشه و اون گوی رو برداره :n02: ولی امسال گوی مثل اینکه خیلی داغ بوده :)
بازم میگم
شما گفتی هی ما به تیمای ضعیف میخوریم من گفتم پارسال اتلتیکو رو زدیم تو همین مرحله حالا با این استدلالتون اتلتیکو به نظر شما ضعیف یا قوی؟
و اما گوی داغ هم آخه پارسال تو همین مرحله تیمهای موناکو و پورتو هم بودن چطور میشه اونا گوی داغ نبودن و اتلتیکو بود؟
امیدوارم نگی که دیگه موناکو و پورتو از اتلتیکو قویترن!!!!شما اینو برای من مشخص کن!
نقل قول:
اتفاقا ما و بارسایی ها هم آرزمونه باز به کمپ تمرینی شماره 2 مون سانتیاگو برنابو برگردیم !!
ایشالا که با هم بازی میکنیم استاد بنیتز هم سلام میرسونه خدمتتون منتها از سن جیمز پارک نه سانتیاگو برنابئو!!
نقل قول:
این حرف من رو مطمئنا هیچ کدوم از رئالی ها قبول نخواهند داشت اما به نظرم رئال وقتی قدرت قبل خودش رو بدست میاره که رونالدو از رئال بره ! چون بازیکنی که موفقیت شخصی رو به موفقیت تیمی ترجیح بده هیچ سودی برای تیمش نخواهد داشت حالا شما بیا 8 تا جلو تیمی مثل ایبار بزن ! ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
اولا که ما خیلی سال هستش که طرفدار رئالیم و همه هم میدونیم رونالدو و کلا هر بازیکن دیگه ای یک روز میاد یک روزهم میره این از این!!!موفقیت شخصی هم گوشمون از این حرفا پر!!ترول قدیمی هست!مطمئن باش شما هم با ایبار بازی میکنین بازیکنهاتون 8 تا بزنن چرا نمیتونن
بعد راجب این جمله
نقل قول:
ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
خوب فوتبال همینه دیگه
الان کلبرسون هم جام جهانی برده ولی مسی و رونالدو نبردن و همه تلاشاشون فایده ای نداره؟