دوست عزیز میتونم بپرسم آیا تعرفه شرکت شما تو مایه های همون تعرفه اینترنت حجمی هست که تو سایتتون گذاشتین؟ یا کلا تعرفه ها فرق می کنه؟
Printable View
دوست عزیز میتونم بپرسم آیا تعرفه شرکت شما تو مایه های همون تعرفه اینترنت حجمی هست که تو سایتتون گذاشتین؟ یا کلا تعرفه ها فرق می کنه؟
:n02::n02:نقل قول:
اون تعرفه شاید دو سالی هست که اصلاح نشده بعد هم تعرفه تجاری هیچوقت مشابه کاربر نهایی نیست
اون سرویس هم که می بینین ADSL حجمی نیست
یه نوع اختصاصی محدود شده است که از نظر شرکت ها خیلی ارزونه
ازش به عنوان سرویس بک آپ یا مجموعه هایی که خیلی نمی خوان هزینه کنن استفاده می کنند
من واقعا دارم کلافه میشم ازدست اینا،امیدوارم شما یک تغییر اساسی و جدی بوجود بیاری ترازو کمی بسوی کاربرا باشه مطمئنا استقبال میشه بشرطی که پایدار باشه.اینقدر نت درپیتی دادن ملت توقع من که به شخصه کمه یک نت میخوام نامحدود واقعی با حداقل سرعت 200 تا 250 کیلو بر ثانیه با قیمت مناسب دیگه هیچی نمیخوام!امیدوارم ازین طرح ها در راستای کارتون باشه.
و زود کسب و کارتون رو شروع کنید ببینیم چه میکنید.موفق باشید.
ویرایش...
البته تصحیح میکنم توقع من تو این دوره زمونه و...(حتی با نگاه بسوی چند سال پیش)واقعا کمه اما تو این آشوفته بازار اینترنتی شاید کمی زیاد باشه (زمان حال):d
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
یک سوال دارم و اونم این که آیا شرکت شما نامحدود واقعی بدون مصرف منصفانه و با قیمت ارزون ارائه میکنه یا نه چون اگه فقط اینترنت حجمی باشه و شبانه نداشته باشه و یا نامحدود با مصرف منصفانه باشه اصلا بصرفه نیست و زیاد مشتری جذب نمیکنیننقل قول:
الان به نظر من یک راهکار شما باید IPTV باشه با سرعت حداقل ۲۴ مگ که بشه شبکه های hd رو مستقیم رو تلویزیون دید مثل کاری که آمریکا میکنه با شبکه FiOS و اینکه میتونن Netflix رو با کیفیت 4k ببینن
آیا IPTV شما اینترنتی هست یا اینترانتی؟ چون اینترانتی خیلی وقته که اومده و مشکلش کمبود محتوا هست ولی اگه اینترنتی باشه دست مشتری بازه و هزاران انتخاب هست البته میدونم که از لحاظ فرهنگی و سیاسی ممکنه سنگ اندازی کنن یا نذارن IPTV بین المللی بدین
اینترانتی پیاده سازی کردنش خوبه فقط مشکل اینه وقتی تعداد کاربرا زیاد میشن شبکه اینترانت ملی جوابگوی کاربرا هست یا نهنقل قول:
رو شبکه لوکال سرویس دادن منطقی نیست هر شرکتی واسه خودش نمیاد IPTV راه بندازه
Netflix که گفتین VOD داره کار می کنه
باید دید با توجه به اینکه ویدیو یه شرایط خاصی داره رگولاتوری چقدر دست شرکت ها رو باز می ذاره واسه ویدیو
ریسک قانونیش بالاست
-حدود قیمتی رو بفرمایید لطفا
-برای مثال سرویس 20مگی که شما ارایه خواهید کرد در بستر فیبر به چه شکل و حجمی خواهد بود؟
-و فاز اول راه اندازی شانل چه نوع خدماتی برای کدام شهرها میشه؟
-نوع تعرفه ها برای user چگونه خواهد بود؟ حجمی؟ مصرف منصافانه؟ نامحدود؟
-چه سرعتهای روی چه بستری ارایه خواهید کرد؟
-آیا باید به زودی و به سرعت شرکتهای pap معروف مانند پارس شاتل و آسیاتک شاهد حضور گسترده شما در شهرها بخصوص شهرستانهای استان تهران که با کمبود پهنای باند هم مواجه شدند مانند ورامین باشیم؟!
ببخشید سوالت زیاد شد:n16:
اقا اگه حرف= عمل باشه که عالیه
تو خونه ما واسه 1 کیلوبایت بیشتر هولوکاست اتفاق میوفته :n02:
برای استفاده از چه بستری و قیمت و اینجور مواد فعلا منتظر اعلام سیاست های پروانه جدید از طرف سازمان تنظیم خواهیم بودنقل قول:
مواردی مثل مصرف منصفانه و اینجور چیزها رو به قطع نخواهیم داشت
اگر نامحدود سرویس بخواین واقعا نامحدود دریافت می کنین الانش هم تو مجموعه همین سیاست هست
ما الان هم تو خیلی از استان ها فعال هستیم ولی با ارائه مجوز ها به سرعت تو حوزه B2C فعالیت خواهیم کرد
- - - Updated - - -
برای استفاده از چه بستری و قیمت و اینجور مواد فعلا منتظر اعلام سیاست های پروانه جدید از طرف سازمان تنظیم خواهیم بودنقل قول:
مواردی مثل مصرف منصفانه و اینجور چیزها رو به قطع نخواهیم داشت
اگر نامحدود سرویس بخواین واقعا نامحدود دریافت می کنین الانش هم تو مجموعه همین سیاست هست
ما الان هم تو خیلی از استان ها فعال هستیم ولی با ارائه مجوز ها به سرعت تو حوزه B2C فعالیت خواهیم کرد