-
مودم Rockwell چه خصوصياتي دارد؟
لطفا كامل توضيح بدهيد كه چه امكانات و ويژگيهايي دارد و مي توانيم با آن چه كار هايي را انجام دهيم.
-------------------------------
آيا مي تواند منشي تلفني را پشتيباني كند (من چند نرم افزار را امتحان كردم جواب نداد)
سرعت انتقال و كيفيت و كارايي و غيره در آن چطور است
قيمتش چطور
پر كار بردترين مودم چيست
مودم Rockwell چقدر كاربرد و استفاده دارد
چرا مدام درايورش از نصب خارج مي شود.
چرا وقتي از شتابدهنده استفاده مي كنيم يا نرم افزار نامه رسان ارور مي دهد مودم قطع مي شود.
و هر چي كه نياز است...
با تشكر پيشاپيش
-
با سلام
مودم منCID رو پشتیبانی میکنه اما وقتی تو خونه آزمایشش می کنم جواب نمیده
وقتی اینو به فروشنده گفتم، گفت من تضمینش می کنم.
منم برای اینکه مطمئنش کنم خود کیسو بردم توی مغازش .اونم تست کرد و من با کمال تعجب ضایع شدم.
می خواستم بپرسم با اینکه تلفن ما CID داره و شماره رو میندازه چرا مودم توی خونه جواب نمیده؟(البته خودمم یه امتحانی کردم و بردمش خونه دو تا از همسایه ها که ببینم با خط تلفن اونا چه جوریه اما اونجا هم کار نکرد :evil: )
یه چیز دیگه :مودم پیغام تماس رو میده اما فقط شماره رو نمیندازه :shock:
-
سلام
امين جان مودم هايي كه كالر آي دي رو پشتيباني ميكنند بعضا در نواحي مختلف مخابراتي سازگاري ندارند . ببينيد ناحيه مخابراتي فروشنده با ناحيه شما فرق دارد يا نه .
منظور از مناطق مخابراتي سوييچينگ هاي منطقه اي است كه همون تفاوت پيش شماره ها را انجام ميدهد :wink:
-
saghy, جان بله فرق داره :cry:
فكر ميكني من چيكار ميتونم بكنم؟
-
من مودمم:
SoftV92 Data fax modem com3
است.البته اکه در ست نوشته باشم(انمی دونستم اسمشو از کجا باید پیدا کنم)
هر کاری که میکنم نمی تونم صداش رو قطع کنم
میشه یه کمکی به من بکنید تا آخر شبها بدون ترس از بیدار شدن افراد خانوادم وارد اینترنت بشم
-
مودم دسته دوم نخري بهتره دليلش هم اگر خواستي بهت مي گم :D
-
atiye عزيز وقتی Connection رو ديديد روی Properties کليک کنيد بعد در General دکمه ی Configure رو بزنيد و تيک گزينه يه Enable modem speaker رو برداريد
بعد Ok کنيد و با خيال راحت و بی صدا وارد اينترنت بشيد
SOBHANI_NJ اين سؤال هايی که شما پرسيدی 10 صفحه جواب ميخواد! شما با يه جستجو توی تاپيک های
قبلی و قديمی ميتونی جواب هاتو پيدا کنی بگرد هر کدوم پيدا نکردی تک تک بپرس
مثلاً در جواب سؤال اولت در مورد Rockwell بايد بگم ديگه از دور خارج شده چون امکانات خاصی نداره و فقط ميشه باهاش به اينترنت وصل شد ولی سرعت خوبی داره و با بعضی خط ها ناسازگار هست
-
پس سوال من كجا رفته
---------------------------
در مورد خصوصيات مودم راكويل
-
SOBHANI_NJ عزيز در پست قبلیم شما رو راهنمايی کردم
-
سلام
سلام دوستان
من ميخوام يه مودم خوب (قيمت مهم نيست)بخرم پيشنهاد خودم مودم اكسترنال هستش ولي
فروشنده ميگه مودم اكسترنال سرعت اينترنت رو زياد نميكنه يعني محسوس نيست !
و پيشنهاد فروشنده مودم دلينك اينترنال هستش!
لطفا مرا در خريد يك مودم خوب حالا يا اكسترنال و يا اينترنال راهنمايي كنيد؟