-
به نظر من سریال رفته رقته در طی 4 قسمت افت کرده. دلیلش هم خیلی ساده است. در پایتخت 1 داستان سیر طبیعی خودش رو طی می کرد و به خودی خود خنده دار بود ولی در قسمت های بعد سعی می کنن به زور هم که شده بیننده رو بیشتر بخندونن. البته مثل طنزهای مهران مدیری هنوز به درجه لودگی نرسیده ولی خوب دیگه افت کرده به نظرم. با این حال نظر شخصی من اینه که اگر بهترین سریال ایرانی نباشه حتما جزء 3 تای اول هست.
-
مامور چادر رو از روی کیسه های سیمان و پودر سنگ توی ماشین رحمت برداشت
رحمت:اینا برای مصرف شخصیمه!!:n02::n02:
-
متاسفانه با خبر شدم قراره پایتخت 5 هم ساخته بشه :n21: خدا به من صبر بده
-
این بیژن هم استعداد خوبی داره ها:n02:
-
دوستانی که مخالف این سریال هستند لطف کنند یک دلیل منطقی برای ما اینجا ارائه کنند که چرا این سریال رو دنبال میکنند و چرا توی تاپیک مربوط به این سریال نظر های بی موردشون رو برای ما ها قرار میدن؟ فکر نمیکنم کاربر خاصی اینجا باشه که منتظر باشه تا شما بیاید بگید از این سریال بدتون میاد!
نگاه نکنید، اینجا هم فعالیت نکنید! خیلی سخته؟ :n13:
-
-
پشت صحنه پایتخت 4 پس از اعلام توافق (:
-
نقل قول:
دوستانی که مخالف این سریال هستند لطف کنند یک دلیل منطقی برای ما اینجا ارائه کنند که چرا این سریال رو دنبال میکنند و چرا توی تاپیک مربوط به این سریال نظر های بی موردشون رو برای ما ها قرار میدن؟ فکر نمیکنم کاربر خاصی اینجا باشه که منتظر باشه تا شما بیاید بگید از این سریال بدتون میاد!
اینجا یک مکان همگانی و عمومیه و چه مخالف چه موافق هر دو میتونن نظر بدن
شما هم اگه از نظرات مخالف بدت میاد میتونی نظرات رو نگاه نکنی
-
به نظر من که سری های قبلیش خنده دارتر بود مخصوصا 1 و 2 ...
این سریش زیاد جالب نیست ...اما باز از باقی سریالها بهتره...
-
نقل قول:
اولا
این سریال داره با بودجه عمومی ساخته میشه
پس هرکسی حق داره بیاد و نظرشو بگه که این پول مفت داره به چه دلایلی خرج میشه
دوما
فروم محل عمومی واسه نظرات هست
هرکسی میتونه بیاد نظر شخصی خودشه بگه و نقطه نظراتشو بیان کنه
الزاما دلیلی هم نداره همش مثبت باشه
سوما
تاپیک تیم فوتبال و جاهای خصوصی نیست که فقط طرفداران همون تیم باشن
محلی هست واسه نظرات کاربران در مورد همین سریال
شما هم اگه با نظرات منفی مشکل دارید و فقط میخواید به این سریال بخندید
میتونید نظرات منفی رو نادیده بگیرید
دلیلی نمیشه همه نظراتشون با شما یکی باشه !