البته که روی سیستم گیم احتمال کراس فایر یا اس ال ای هست و این خودش بیانگر اینه که نیازه از یک طرف هم کارت گرافیک قوی هست و نیازی نیست که خوب کارت گرافیک رو مشخص کننده به حساب نمیاریم
و سی پی یو مشخص کننده هست الان شما اگر پردازنده ای که گرفتید سری کا یا به عبارت دیگه ضریب باز هست از مین های سری زد ام اس ای انتخاب کن و چون امکان اورکلاک خودکار داره که ممکنه به درد بخوره برای خودم به درد خورد شما رو نمیدونم و ضریب باز بودن پردازنده کمک خوبی هست تقریبا میتونه کارایی رو تا ۱۵-۲۰ درصد و گاهی اوقات بیشتر افزایش بده مثلا رو مال من ۹۰۰ مگاهتز اورکلاک میکنه که سرعتم یه چیزی حدود ۳۰-۳۵درصد افزایش پیدا میکنه خوب خیلی خوبه از حدود ۱۰ دقیقه و ۲۰ اگر اشتباه نکنم میاد روی ۸ دقیقه فکر کنم مطمئن نیستم میشه ۳۱ درصد خودمم میتونم بیشترش کنم میشه تا ۴.۸ بالا برد میشه یه چیزی حدود ۴۰-۵۰ درصد سریعتر که مشخص کننده حساب میشه دلیل خیلی خوبی هست پس سری زد ام اس ای یکیشو انتخاب کنید من همیشه برد بزرگ تر ها رو انتخاب میکنم چون فضای بیشتری داره و راحت تره موقع کار کردن روش و قظعات فاصله بیشتری دارن و یاذتعداد چوک هارو میشمرم و انتخاب میکنم هرکدوم تعداد چوک بیشتر داره اگر با کامپیوتر بودم انتخاب میکردم با گوشی سخته