نقل قول:
نیو ری جان آیا من بی دلیل و دلبخواهی جوابا رو قبول نمی کنم؟ یا برای قبول نکردنم دلیل دارم؟ از پستای من یه مثال بیارید که بی دلیل جوابی رو رد کرده باشم.
سوال شما :
نقل قول:
انسانها ذاتا و در همه زمانها و مکانها از ظلم، دروغگویی، دزدی، تهمت، بی وفایی، سوء استفاده، خیانت، نمک نشناسی، بی مهری، بی محلی، تحقیر، انتقاد بی اساس و .. بدشون میاد، آیا حیونا هم چنین احساساتی دارن
جواب 1 :
نقل قول:
خیلی از افراد تفکرات و فلسفها مذاهب و ... رو با مثال عینی میشه مثال زد که مخالف مثالهایی هست که زدید
خیلیها هستن که ظلم میکنن دروغ میگن و دزدی میکنن و...، وبصراحت ظلم و دروغی و ... که انجام میدن رو حتی ارزشمند میدونن(براحتی میشه در اطرافتون ببینین)
مثل جزیه گرفتن برده گرفتن نسلکشی کردن و ...
اونی که یه بچه کوچولو میدونه خیلی از حیوانات هم میدونن
شما نزدیک توله و بچه یه حیوان بشید حتی کوچکترین و اهلیترین حیوانات ببینید چطور ناراحت میشن و حتی حمله میکنن به شما
خیلی از حیونات شما با خشم و ناراحتی باهشون برخورد کنید(ظلم) ببنید رفتاروشن چطور با شما تغییر میکنه
جواب 2 :
نقل قول:
اول اینکه تمام مواردی که گفتین بازم باید بگم نسبی هست و تمام انسانها اینطور نیستن
دوم اینکه خیلی مواردی که گفتین معنا و مفهوم درستی ندارن که یعنی چی دقیقا نمک نشناسی یا پاک دستی و ... که بشه اونها رو حیوانات هم دید یا خیر
سوم اینکه کسی نگفت انسان هیچ فرقی با حیوانات نداره و اینکه بگردید هرفرقی پیدا شد بگید این فرق داره پس این فطرت هست وگرنه خب من میتونم بگم چون پرنده ها بال دارن اونا دارای فطرت هستن که پال بهش دادن ما بیفطرت بودیم بهمون بال ندادن
جواب 3 :
نقل قول:
ببینید بازم اینهایی که گفتین به منافع اشخاص مربوطه و در مورد همه هم اینطور نیست ! میتونید اثبات کنید مثلا آتیلای هون از ظلم و خشونت و خونریزی بدش میومد ؟ یا .....
حیوانات از دروغگویی بدشون نمیاد چون اصلا دروغ نمیگن ، خیانت نمیکنن ، انتقاد نمیکنن و ... اما بی محلی و بی مهری و ... رو احساس میکنن .
شما این سوال رو بدون دلیل پیشفرض قبول کردید و هیچ جوابی هم قبول نمیکنید. من که ندیدم اثبات کرده باشین " در همه زمانها و مکانها !؟ " فقط این سوال رو تکرار میکنید
نقل قول:
شما به چیزی به عنوان انسانیت و ارزشهای انسانی اعتقاد دارین؟ آیا این واژه ها به این معنی نیست که انسان (خودمون) بر تفاوت ذاتی بین انسان و حیوان مهر تایید زده؟
شما تعریفش کنید تا من بگم اعتقاد دارم یا نه.
من فکر میکنم این واژه رو انسانهایی اختراع کردند که میخوان بگن ما از حیوانات خیلی بهتریم. به نظر اونها وفاداری که مثلا قو ها در زندگی انجام میدن یکی از بزرگترین ارزشهای انسانی هست !!!
نقل قول:
دوباره میگم اینکه بعضیا اینا رو انجام میدن با اینکه نسبت به اینا چه احساسی دارن فرق می کنه، مثلا آیا واقعا برای آتیلا و کمبوجیه هیچ فرقی بین خیانت و وفا نیست؟
من بر اساس رفتارشون میگم فطرت نداشتن و شما برعکس رفتارشون میگید شاید داشتن ولی بهش عمل نکردن !!؟؟ استدلال شما منطقی تره !
نقل قول:
در نوع انسان چیزهای مشاهده میشه که در هیچ حیوانی مشاهده نشده و مختص انسانه، مثه چی؟ مثل جان دادن در راه وطن، خاک، مذهب، معشوق ... شما چطور می تونید با نظریه منافع و بقا این کارا رو توجیه کنید؟ شما معتقید رفتار انسان مثه حیون ناشی از میل به بقا است؟ جان دادن و فداکاری هم برای بقا است؟!
اگه بچه حیوانی مورد تهاجم قرار بگیره فداکاری میکنه یا نه ؟؟ آیا کسانی که در راه وطن کشته میشن ، این وطن صرفا خاک هست یا آدم توش زندگی میکنه ؟ ( این هم مورد توجه قرار بدین که یک تروریست هم اینکار رو میکنه و این صرفا یک ارزش والای انسانی محسوب نمیشه ! )
حالا کسی حاضره بخاطر سلامت طبیعت همه انسانها حتی خودش رو بکشه ؟ نه ! این هم برای بقا هست :n02:
نقل قول:
حالا شما برا من دلیل بیار که نه این رفتار فقط و فقط ناشی از میل به دونستن، خواهش میکنم یا جواب قانع کننده به من بدید
اول بگم که من نه معتقدم حیوانات و نه انسانها میل به دونستن بدون دلیل ندارن ! همه اینها کنجکاوی برای زندگیشون هست ، و نه یک میل به دونستن بی دلیل و ماورایی !!
لطفا نظرت رو در مورد فیلم زیر بگو :
نقل قول:
برادر زیبایی تعریف داره، اگه قراره موجودی دوستار زیبایی باشه باید تمام زیبایی ها رو دوست داشته باشه نه اینکه فقط بعضیاشون رو (دقت کنید)
قراره از بحث خارج نشیم با این وجود :
میشه اول بگید تعریف زیبایی چی هست ؟ چرا باید تمام زیبایی ها رو دوست داشت ؟ و اصلا بین آدمهای مختلف فرق میکنه یا نه و چرا ؟