خيلي ممنون
مخصوصا اين تم آخري خيلي جالب بود
ممنون هستم.
Printable View
خيلي ممنون
مخصوصا اين تم آخري خيلي جالب بود
ممنون هستم.
بالا و پايينش خيله سخته درست كردنش يكي لطفا توضيح دهد
سلام. دوستان آخرين ورژن برنامه ورژن 3 هست كه حتي p990 و w850 رو هم ساپورت ميكنه از اين لينك كه مال خود سايت سوني اريكسون هست ميتونيد دانلود كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر ميكنم بزرگترين اشكال گوشيهاي سوني اريكسون اينه كه در تم سازي آيكون هاشون رو نميشه عوض كرد. من براي w900 تا تم ساختم اما چون ميدونم زياد کسي اين گوشي رو نداره فعلا آپلود نميکنم. اگه کسي هست بگه تا آپلود کنم.
نقل قول:
نوشته شده توسط doctor_apachi2
دستت درد نكنه ...
بله همون طور كه گفتيد نميشه منو ها رو تغيير داد ولي براي تغيير منو ها هم راهي هست كه ميتونيد از سري ترفند هاي topsony استفاده كني
چرا كه نميه
خوب هم ميششه آيكون عوض كرد.
با سلام و عرض تبريك به مناسبت ماه مبارك رمضان
اين تم رو با عنوان (رمضان كريم) براي گوشي هاي (k750.w800.w810.w700.)تقديم ميكنم به تمامي دوستان عزيزم با اميد آنكه در از اين ماه حداكثر استفده رو ببرند
يا حق التماس دعا
دانلود كنيد
دوستاني گوشي هايي به غير از گوشي هاي فوق رو دارند بگن گوشيشون چيه تا براي اون دوستان هم همين تم رو درست كنم در ست كنم
لطفا اگر مشكلي در دانلود تم يا خود تم بود بگيد .... مرسي
يكي نيست جواب مارو بده ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
دوست عزيز اگه يكي از تم هايي ساختم دانلود كني و با برنامه theme create بازش كني همه ريزه كاري ها رو مي توني بفهمي ...
من تمام تم هامو با فتوشاپ و كورل درست ميكنم.......
لطفا اگه موفق نشدي سوالت رو يه كم واضح تر بگو....
لطف كنيد يه تم از هر گوشي سوني اريكسون كه هست با آيكونهاي متفاوت برامون بسازيد.مرسينقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_sniper
بله ميشه آيكون ها رو عوض كر منتها با برتامه كه تم ساخته ميشه هر گز نميشه همچين كاري رو كرد ولي ميشه توسط برنامه هاي ديگه اي آيكون هاي اصلي گوشي رو عوض كرد...
كاري كه شما ميكنيد بايد گوشيتون رو به برنامه FAR وصل كنيد و اين فايل ها كه به صورت آماده ميتوني پيدا كني داخل فايل هاي سيستمي گوشي بريزي