نقل قول:
اولا بله مدل هایی از لنوو وجود دارند که صفحه نمایش مطلوب داشته باشند .
خب لطف بفرمایید نام ببرید. چرا فقط می گین وجود داره ؟ مدلش رو هم عنوان کنید .
نقل قول:
اگر هم قبول دارین در ارتباط با بازار ایران صحبت می کنین ، لطفا در صحبت هاتون تاکید کنید "برند X در بازار ایران" و سعی کنین از کلی گویی و نسبت دادن صحبت ها به کل برند خودداری نمایید
اینجا که فروم بین المللی نیست . یه فروم فارسیه . بیشترین کاربرها هم از خود ایران هستند . پس لزومی نداره در مورد مدلهای خاص خارج از بازار ایران صحبت کنیم .
نقل قول:
دوست عزیز لطفا با سند و مدرک صحبت کنید . در صورتی که مدل های خاصی از asus با مشکل صدای بالای هارد مواجه اند ، لطفا مدل هارو ذکر کنید .
وقتی شما می گی هارد های Asus ، یعنی اگر من توی بازار چند مدل مختلف asus رو خریداری کنم حتما یکیشون صدا می ده . در صورتی که این حرف کاملا غلط است .
شما انگار با یه گارد دعوا دارید صحبت می کنید . شما اگه یه سری به نظرات خریداران مدلهای جدید asus بزنید اغلب از صدای تیک تیک هارد صحبت می کنند . خود من توی 3 تا n550 و یه k551 و n56 این صدا را شنیدم . به هر حال تجربه کاربر مهمترین سند و مدرکه . مگه قراره یه سند بنچاق بیارم خدمت شما بعنوان سند و مدرک؟ کسی هم اینجا دفتر حفاظت از منافع برند X نداره . شما رو نمی دونم .
به هر حال تمام برندها بفکر سودآوری هستند. خیلی مشخصه که ارزونی مدلهای لنوو با وجود کانفیگ بالا برمی گرده به اینکه تو بعضی جاها کم گذاشته تا ارزون تموم بشه. مثل صفحه نمایش. مثل مادر برد. همونجوری که گرونی اپل به دقت فوق العاده این برند در انتخاب قطعات و طراحی منحصر بفردش داره . این صحبتی هم که می کنم نمای کلی یه برند هست و سابقه ای که از خودش با تک تک محصولاتش بجا می گذاره . ممکنه مثلا لنوو تو یکی دو مدل خیلی خوب کار کرده باشه ولی نمای کلی این برند همینه. یعنی جامعه هدفی که در نظر داره قشر متوسط هست که عدد هرتز cpu براشون خیلی مهمه !. برای همین با کانفیگ بالا و کیفیت متوسط ارائه می شه . یا مثلا آلن ویر فقط قشر عاشق گیم رو هدف گذاشته و براش مهم نیست قیمت لبتاپ تا چقدر بالا بره .
نقل قول:
متاسفانه جامعه ما هنوز هم درگیر مهندسانی است که می گن "باتری لپ تاپ رو در بیارین تا بیشتر عمر کنه " .متاسفانه با این گونه منطق نمی شه برخورد کرد
خیلی حرص می خوریا ... برات خوب نیست .