خوب پس كار mehdicracker در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط danyel
Printable View
خوب پس كار mehdicracker در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط danyel
آق مهدی منظورت چیه بی معرفت یه سر به تاپیک شطرنج بزن میبینی نرم افزارهایی که کرک کردین برا بچه ها آپلود کردم استفاده کنند این جواب...
اون یکی آقا مهدی هم امروز یه پست داد که حالم گرفته این هم از بچه های کرک اصلا امروز روز ...
سلام
مهدی جان من مخلص همه ی بچه های اینجا هم هستم مخصوصا شما و همین دوستمون دانیلنقل قول:
خوب پس كار mehdicracker در اومد
دانیل جان منظورت منم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اون یکی آقا مهدی هم امروز یه پست داد که حالم گرفته این هم از بچه های کرک اصلا امروز روز ...
بابا ما که چیزی نگفتیم ناراحت شدی ؟؟؟
ممنون از لطفت مهدی جون من شما رو نگفتم (مدیر انجمن بازیای کامپیوتری Game Moderator - Busy) را گفتمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdicracker
شما همیشه به ما لطف دارید
خب خب ما نبوديم يه مدت مث اينكه خونه تكوني شده
ما هم اومديم واسه كرك
SCC و mehdi cracker خدا قوت
danyel سلام بی معرفت( قرار بود به ما شطرنج یاد بدی)
به به سلام ابراهیم جان
چه خبر ؟؟؟؟
خیلی بود پیدات نبود؟؟؟؟؟؟؟؟ چی شده ؟؟؟؟
حیف که افتابو نمی بینم وگرنه می پرسیدم از کدوم طرف در اومده ؟؟؟؟
سلام با معرفت!
چه عجب!! راه گم كردي !! اين ورا !!! آفتاب از كدوم طرف درومده؟
اولا من بيمعرفت نيستمو به محض اينكه بهت تو ايميل آخري گفتم كتاب مايزليس رو بخر ديگه پيدات نشد ! من فكر كردم چون بهت گفتم برا شروع اين كتاب رو بخر عطايش را به لغايش بخشيدي
ثانيا آخرين ايميل از طرف من بود و تو جواب ندادي
حالا كه اومدي خوش اومدي صفاي وجودت
(ثالثا) يه تاپيك بنام شطرنج زدم بيا انجا پيگير شو هواتو دارم
ابرهيم ولي بگو كجا بودي سفر .....
ظاهرا اقا ابراهیم و اقا محمد(scc) فقط وقتی که آنریل مشکل پیدا میکنه اینجا میان!!!
نه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ما مخلص هر دوشون هستیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به
سلام ابراهیم جان چطوری چه خبر 0 نبودی چند وقته؟
مهدی جان وقتی سایت آنریل باشه دیگه خیلی زرنگ باشیم برسیم به اونجا دیگه وقت خالی نمی مونه ؟
حالا که کمی وقت خالی دارم هستم در خدمت شما!
بعد بهتره این مسائل رو ببرید تو پیغام خصوصی
موفق باشید
خوب آدرس سایتو بدید ما هم استفاده کنیم