نقل قول:نوش دارو بعد مرگ سهراب اینا :دینقل قول:
قرار بود از ایران دلیور سفارش بدم واسم کیف بیارن
ولی 35 روز زمان میبره تا برسه :(
Printable View
نقل قول:نوش دارو بعد مرگ سهراب اینا :دینقل قول:
قرار بود از ایران دلیور سفارش بدم واسم کیف بیارن
ولی 35 روز زمان میبره تا برسه :(
این عکسی که گذاشتید کیف اریجینال a1 نیست
اوریجینال این جوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هایی که اجرا کردم روی این تبلت :n24:
Deus Ex
Dead space
battlefield
DEAD TRIGGER
FF6
فعلا همینااااااا بقیه در حال دانلوده :دی
دوستان برای شارژ سیم کارت که میشه از سایت اپراتور مستقیم شارژ کرد.اما برای فغال کردن بسته های اینترنت اپراتور چیکار باید کرد؟اون کدهای *# رو میشه تو این تبلت زد؟
اقا لطف کن بازی room two رو هم امتحان کن ببین چطور میاد واسه من که با تیک اجرا میشهنقل قول:
سلام
دوستان میخواستم این تبلتو بخرم ولی از شانس ما همه فروشگاهها معتبر تموم کردن
میخواستم بدونم کسی فروشگاهی سراغ داره که این تبلتو داشته باشه
نه صفحات گذشته گفتم این تبلت از کد های USSD به هیچ عنوان پشتیبانی نمی کنه چون اصلا قبلیت مکالمه ندارهنقل قول:
شما از My Irancell استفاده کنید واسه بسته ها هم من معمولا با یه گوشی دیگه بسته ماهانه میگیرم
البته دنبال روش دیگه ایی نرفتم شاید راه دیگه ایی هم باشه
باشه میزارم دانلود بشه تست می کنم خبر میدم :n01:نقل قول:
راستی
Call of Duty®: Strike Team
بدون مشکل اجرا شد
سلامنقل قول:
بله تو بیشتر سایت هایی که این مدل برای فروش داشتن اصلا موجود نیست
والا یکی می خواست واسه فروش بیاره نمیدونم تو بازارچه انجمن ببیند شاید طرف موجود داشته باشه یا اینکه با سازگار یه تماس بگیرید و بگید تو سایت های که مجاز برای فروش محصولات سازگار کی موجود میشه
The Room Two اجرا شدنقل قول:
ولی موقع بالا اومدن کند اجرا شد ولی داخل بازی مشکلی نداشت :n05:
به نظر من مشکل تبلت نیست واسه اجرا چنین بازی چون اولا نیاز به نت داره واسه وصل شدن به گوگل پلاس و قند شکن هم می خواست تا وارده بازی بشه این خودش کلی زمان مصرف میکنه تا اطلاعات با این سرعت آبکی ایران بخواد بین تبلت اون سرور قند شکن و سرور گیم و... اینا متنقل کنه خودش ایجاد کندی می کنه
یه مطلب دیگه هم هست نوع کد نویسی بازی هست
همین بازی Call of Duty®: Strike Team با دیتا نزدیک 2 گیگ میشه ولی خیلی خیلی تمیز اجرا میشه :دی تازه کرک شده هم هست
یک سوال این دیتا هارو کجا میریزین حافظه داخلی ؟
برا من که 8 گیگ هست و 5 گیگش با بود و تا الان 1 گیگ هم نرم افزارریختم توحلقش و همچنان روونه راستی تا الان یک 7 مگ یک 77 مگ یک 56 مگ آپدیتش کردم به صورت OTA ,و در حال حاظر آخرین آپدیتش هست :)
کیف چیزی واسش گیر میاد اززاین کیبورد دارا ؟
من که خیلی ازش راضیم بخصوص مصرف باتریش ضمنا همین چند روز پیش از دیجیکالا خریدم و لایسنس 1 ساله بیت دیفندر هم از سازگار گرفتم یک کلام فوق العاده است :)
فقط یک کیف بگیرم واسش حله!:n06:
بله تو حافظه داخلی بریزیدنقل قول:
دوستان من دوباره آسفالت 8 ریختم چون قبلا نسخه معمولی نصب داشتم این دفعه نسخه آنلاک گرافیکی نصب کردم به راحتی اجرا شد ولی تو بعضی از پیش نمایش ها لگ داره که زیاد مهم نیست داخل خوده بازی اصلا لگ نداره به هیچ عنوان
اینم یه شات از این بازی
محتوای مخفی: آسفالت 8 گرافیک آنلاک