این حرفارو از کجاتون در میارید میگین؟32 64 شرکت یعنی اینقده نفهم بوده فکر ویندوز ملتو نکرده؟دوتا از دوستام یکی 32 سون یکی 32 ایت داشته و دارن بازی میکنن
منم امشب میخواستم بخرم که فرصت نشد بیرون برم فردا میگیرم
Printable View
این حرفارو از کجاتون در میارید میگین؟32 64 شرکت یعنی اینقده نفهم بوده فکر ویندوز ملتو نکرده؟دوتا از دوستام یکی 32 سون یکی 32 ایت داشته و دارن بازی میکنن
منم امشب میخواستم بخرم که فرصت نشد بیرون برم فردا میگیرم
نقل قول:
نه برای من روی 64 اجرا میکنه بازی رو
ما که گرفتیم فقط برای۶۴ بیت فایل داشت
در ضمن موقعی که گفتن رم از ۶ گیگ بیشتر بعدا با پچ میشه با ۴ گیگ هم بازی رو اجرا کرد فک نکنم دیگه بیان بگن خب یه عده هم ۳۲ بیت دارن
ولی عجب بازییه خیلی باهاش حال کردم
ستم رو نگاه.تا Dvd5 نصب کردم و روی dvd6 گیر میکنه و 1فایل رو نمیخونه.هرکاری کردم نخوند و کنسل کردم.روی هاردم نمیریزه.فردا باید ببرم پس بدم یکی دیگه بگیرم ضد حال خوردم اساسی:n15:
اگر کسی با کارت Directx 10 بازی رو بالا آورده لطفا خبر بده.
ممنون
Ram Fix رو دانلود کنید با رم 4 اجرا میشه.نقل قول:
Ram Fix اضافه شد . با Ram فیکس میتونید با 2 GB رم هم بازی رو اجرا کنید. سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19:
سلام دوستان
چنتا مساله حل نشده مثل اینکه هست و باید حل شه
1- بازی فقط رو ویندوز 7 و 8 ، 64 بیت اجرا میشه
2- بازی فقط رو Directx 11 اجرا میشه
3- بازی نیازمند GPU قویتری نسبت به نسخه های قبل هست
4- با رم فیکس میشه بازی رو ، رو رم های بالای 2 گیگ هم بازی کرد
5- دوستانی که میخوان برن بازی رو بخرن ولی نمیدونن سیستمشون می کشه یا نه برن به لینکی که تو امضام هست و طبق آموزش سیستمشونو چک کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
داداشم الان بازی رو تموم کرد (نامرد )
منم الان شروع می کنم
:v:n05:
دوستانی که میگفتن روی 32 تست کردید اعلام کنید.2ساعت نشستم نصب کردم و وقت اجرا با این ErrO0R بسیار زیبا مواجه شدم: