خب خدارو شکر یه بازی از همه لحاظ توپ رسید بالاخره :n12:
و خدارو دو مرتبه شکر که کاراکتر اصلی voice داره :n02:
فقط این نکته weak plot که ign گفته یه کوچولو اذیت میکنه ولی 100% نحوه روایت و اتفاقات داستان تا انتها قطعا قشنگ خواهد بود.
Printable View
خب خدارو شکر یه بازی از همه لحاظ توپ رسید بالاخره :n12:
و خدارو دو مرتبه شکر که کاراکتر اصلی voice داره :n02:
فقط این نکته weak plot که ign گفته یه کوچولو اذیت میکنه ولی 100% نحوه روایت و اتفاقات داستان تا انتها قطعا قشنگ خواهد بود.
من هم همین نظرو دارم.نقل قول:
مطمنا از اون {بول شیت 2} که بهتره ولی فکر نمیکنم از قسمت اول بالاتر باشه حالا باید بازی کرد دید که در چه حدی شده.
از یک بابت هم خوشحالم که بالاخره یک بازی عالی دیگه امسال منتشر شد، واقعا امسال به غیر از یک یا دو بازی، بازی شاخ دیگه ای نداریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متا که تا الان خیلی خوب در اومده . بالشخصه فکر نمیکردم بازی در این حد هم امتیاز بگیره . فوقش 8 . اما معلوم میشه وقتی Bioware بخواد واسه چیزی وقت بزاره خوب از اب در میاد نه مثل اون نسخه به قول layken بولشیت 2 :n02: . ولی عمرا اگه به پای اریجین برسه .
نه ارجین که کلا یه بازی خاص توی تاریخ این سبک بودش
نمیگم عین اون میشه ولی در سطح اون یا در سطح نزدیک به اون قرار داره
شماره دو چند سطح پایین تر بودش و من از این لحاظ گفتم
بعدشم من خودم از شماره دو خیلی شاکی بودم ولی دیگه این لقب رو بهش نمیدم که شما میدین :دی
دور از انتظار بود ولی همونم در 8 بودش دیگه...
+
میانگین امتیاز بازی توی متا و گیم رنکینکز خیلی خوبه
فعلا بیشتر نقدها برای PS4 ثبت شده پس ملاک اصلی بازی همونه که فعلا توی هر دوی اون سایت ها 89 ثبت شده که البته برای گیم رنکینکز 89.6 که به 90 یکمی نزدیکه
خوشبختانه دیگه متا هم فیلتر نیست و از هر جفت این سایت ها می تونید امتیازها رو ببینید که فعلا سایت های بزرگ امتیاز خیلی بالا دادن:
جالبه اگه از لحاظ کنسول های نسل جدید حساب کنیم که این بازی یه جورایی بهترین بازی امسال اون کنسول ها ست
درسته مثلا هیلو و دیابلو و لست هم امسال برای این کنسول ها اومدن و خیلی هم عالی ظاهر شدن و میانگین امتیازشون شاید بالاتر باشه ولی خب اونا در اصل یه مجموعه یا یه نسخه ریمسترشدن و به خاطر همین دیگه خود به خود توی لیست بازی های سال اونا رو قرار نمیدن
از بازی های نسل قبلی هم بایونتا 2 و دارک سولز 2 در سطح گوتی بودن و فک می کنم همین دو تا بازی به اضافه دراگون فقط شانس گوتی دارن
کلا خوبه این بازی اومده چون امسال نمیگم سال خیلی بدی بود و بازی در سطح 8 - 8.5 زیاد بودش ولی بازی فوق العاده و شاهکار خیلی کم!
البته در زمینه نقش آفرینی باید بگیم سال خیلی خوبی بودش چون تعداد بازی های عالی اون زیاد بودش و نکته مثبتش اینه که خیلی هاشون به مولفه های نقش آفرینی وفادار بودن مثل Dark Souls II و Divinity: Original Sin و Middle-earth: Shadow of Mordor و Wasteland 2 و Child of Light و Transistor و .... که هر کدومشون مدت ها می تونن آدمو سرگرم کنن که باید به این لیست دراگون رو هم اضافه کنیم که من کلا کمتر سالی رو یاد دارم که از لحاظ بازی های نقش آفرینی اینقدر بازی عالی اومده باشه
حالا چند روز دیگه بازیو شروع می کنیم می فهمیم شاهکاره یا نه
فک کنم یه نکته ای هم که بازی داره دنیای وسیع تر شده اونه و نسبت به دو شماره قبلی از این لحاظ پیشرفت کرده
باید دید داستان بازی و انتخاب ها چه جوریه چون شماره یکی از دلایل موفقیتش همین انتخاب ها بود
جا داره از تاپیک شماره یک توی انجمن هم یاد کنیم به نظرم تاپیکش بی نظیر بودش یعنی کسانی که اون جا بودن الان می تونن برن خاطرات رو مرور کنن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :9.5/10
بایونتا 2 نسل جدید هستش : دینقل قول:
از باس های بازی خبری هست ؟ حالا خودشون که نه ولی سختیشون در چه حده . اریجین واقعا باسهای جالبی داشت . هنوز مبارزه با high dragon تو ذهنمه .
(ولی حیف این نسخه رو دیگه سیستم نمیکشه :n03:)
راست میگی حامد باید می گفتم بازی کنسول های جدید نسل جدید :دینقل قول:
بایونتا 2 نسل جدید هستش : دی
دیگه همه بازی ها سیستم های بالا می خوان و باید یه خونه تکونی کنیم :دینقل قول:
از باس های بازی خبری هست ؟ حالا خودشون که نه ولی سختیشون در چه حده . اریجین واقعا باسهای جالبی داشت . هنوز مبارزه با high dragon تو ذهنمه .
(ولی حیف این نسخه رو دیگه سیستم نمیکشه :n03:)
من هر بازی رو که از دست بدم شاید خیلی مهم نباشه ولی این بازی کلا قضیش فرق داره
فعلا برای X360 اومد اونو میرم تا بعدا ببینیم چی پیش میاد
امیدوارم گرافیکش رو حداقل در حد قابل قبول دراورده باشن و مثل یوبی سافت نباشن که نسخه نسل قبلی رو در حد بازی دو نسل قبل می سازه! :دی
در مورد باس فایت که حتما وجود داره به خصوص اژدها که باید چند تایی توی بازی باشن
من ویدئوی نقد گیم اسپات رو که دیدم توی بازی اژدهای خیلی بزرگ و خیلی قوی وجود داشت
بعد همون طور که از قبل می دونیم دوربین تاکتیکی یا همون ایزومتریک مثل شماره یک دوباره برگشته و جالبه برای همه پلتفرم ها این وجود داره و نه فقط پی سی
توی نقد اشاره شده بود که توی درجه های سختی بالا دیگه یه جورایی استفاده از دوربین ایزومتریک و تاکتیک واجب میشه به خصوص مثلا مبارزه با یه اژدها که به این راحتی ها نمی میره
ولی درجه های سختی پایین شاید اصلا یه نفر بدون استفاده از این دوربین بازیو راحت تا آخر بره و کلا این بستگی به سلیقه هم داره
الان ویدئوی نقد گیم اسپات رو که نگاه کردم حالم خوش نیست :دی
کلا یه جوری بود که منو برد توی حال و هوای شماره یک و تازه لیلیانا عزیز رو هم نشون داد و حیف جزو کارکترهای قابل بازی نیست :دی
آدم احساس می کنه بازی خیلی از ویژگی های خوب شماره اول و یکمی هم از شماره دو رو داره
کوین که توی این ویدئو خیلی از بازی تعریف می کرد و همه قسمت های بازی رو اشاره می کرد که خیلی عظیمه
یه نکته نقدش که خیلی جالب بود می گفت بازیو توی 85 ساعت تموم کرده و خیلی از ماموریت های فرعی رو هم رفته ولی با این حال اشاره می کرد که خیلی از جاها و کارکترها و چیزای مخفی رو مطمئنا کشف نکرده و بازی بازم جا برای رفتن داشته!
یعنی اگه بخواید وقت بذارید راحت یه 100 ساعتی می تونید اونو برید تازه اونم برای بار اولی که تموم می کنید!
شماره اول با توجه به تنوع کلاس ها و انتخاب ها و چیزای مختلف یه جوری بود راحت هر کی حداقل دو سه بار بازیو تموم می کرد حالا نمی دونم این شماره رو بعد یه بار ارزش تکرار داره یا نه
اگه میشه ریویو سایت گیم اسپاتو واسه دان بزارین
متاسفانه اولا این سایت فیلتره دوما دیگه مثل سابق نمیشه لینک دانلودش رو گذاشت و باید شما اون جا عضو باشین و خودتون دانلود کنیدنقل قول:
+
یه نکته خوب بازی که من توی جاهای مختلف خوندم اینه که شما دیگه دست خودتونه بازیو چه جوری برید
یعنی می تونید کلا بازیو اکشن نقش آفرینی برید یا می تونید عین بازی های کلاسیک این سبک یعنی در اصل CRPG و با دوربین ایزومتریک و با تاکتیک برید و انتخاب با خودتونه و احتمالا هر دوی طرفداران این سبک ها راضی میشن
فقط مثلا روی درجه سختی بالا شاید بعضی جاها مجبور به استفاده از مولفه های CRPG هم باشین...
+
برای پی سی ظاهرا لینک های دانلود اومده و بازی حدودا 26 گیگه
نمی خوام ناامیدتون کنم ولی بازی از همون سیستم Denuvo فیفا 15 پشتیبانی می کنه و احتمالا به این زودی ها کرک نخواهد شد!
اونایی که می تونن حتما برای پی سی نسخه اصلشو بخرن
اونایی هم که فرضا PS4 دارن که فک کنم تعدادشون کم نباشه حتما بازیو تهیه کنن و مطمئنا ضرر نمی کنن :دی
حامد که می دونم صد در صد می گیره :دی
خوب قفل نرم افزاری این بازی هم مثل فیفا میمونه و قابل کرک نیست!!! کم کم دیگه باید بیخیال بازی های ea شد و دیگه ما ها هم باید یا اشتراکی cd key بخریم یا یدونه اختصاصی