محشر بود این قسمت 5 . WOW ! چه پایانی ! چه اکشنی ! چه داستانی ! بالاخره The Big Bad Wolf واقعی رو دیدیم ، چه ابهتی !
قسمت جرجی و Vivian هم پرفکت بود توی P&P .
همون طور که Gregar جان گفتن 2 تا تئوری هست که در اصل دومی خودش 2 شاخه میشه . کلا پیچیدن به خصوص دومی . دیگه چون Gregar جان کامل گفتن تئوری ها رو نمیگم فقط یه کم مطلب اضافه می کنم :
1 . اولی که خوب مشکلش همون شخصیت نریسا هست که به این کارا نمیخوره .
2 . دومی عقلانی تره . این که Faith اینا نقشه میچینن و این که اون "Faith" که مرد نریسا بوده و در موقع مرگ این 2 تا قیافشونو عوض کرده بودن(با توجه به این که هی جای هم سر شیفت میرفتن) . چیزی که تو تئوری معلوم نیست اهداف Faith هستن . خیلیا عقیده دارن که هدفش همون انتقام بوده ولی خیلیا میگن اصلا نقشه دیگه ای داشته و حتی شاید خودش یه جوری تو کشتن اونا دست داشته . یه مورد مهم اینه که شب مرگ لیلی "نریسا" که در اصل Faith بوده داشته چی کار می کرده ؟ توی اون دفترچه توی P&P توی شماره 204 همون هتل محل مرگ لیلی بوده در اون شب ! 204 همچنین شماره اتاق Woody هم هست ، Woody که نبودش عجیب بود توی آخر داستان . خیلیا میگن ممکنه Faith نقشه هاش فراتر بوده باشن و Woody هم جزئی از نقشه هاش بودن و حتی ممکنه که Crooked Man واقعا دستور قتل نداده باشه و اون وسط Faith نقشی داشته باشه که در این صورت یعنی من یه آدم نسبتا بیگناه رو پرت کردم پایین !
یه مشکل دیگه هم هست البته ، این که اگه این تئوری درست باشه اون کسی که اول داستان دیدیم کی بود ؟ Faith یا نریسا ؟ رفتارش داشت می گفت Faith اما خوب اگه اینطور باشه یعنی اون موقع قیافشونو عوض نکرده بودن . حالا سوالی که پیش میاد اینه که با توجه به این که مدت خیلی کوتاهی بعد یکیشون مرد ، اگه قرار باشه اون شخص نریسا بوده باشه ، کی و چرا قیافشونو عوض کردن ؟ توی اون زمان کم وقت Glamour و شیفت و برگشتن و اومدن جرجی و غیره نبوده و دلیلیم براش نبوده ، عقلانی هم نیست که از قصد قیافشونو عوض کرده باشن تا نریسا بمیره چون نریسا که میشناسیم آدم ترسوییه و چنین کاریو قبول نمی کنه .
کلا جریان پیچیدست و امیدوارم فصل 2 ـی باشه(با توجه به انتخاب آخر داستان) تا بفهمیم جریان دقیق چی بوده .