این تعریف دقیقا چیزی هست که من مدنظر داشتمنقل قول:
خب وقتی کسی به چیزی توجه داره و براش ارزش داره بهش احترام میزاره حالا وقتی فردی دیگه به همون چیز توجه نداره و براش ارزش نداره این میشه بی احترامی
حالا ما باید این احترام و بی احترامی رو چطور بپزیریم؟
من میگم این احترام فقط و فقط برای خوده شخص هست و نباید ما طوری تعریف کنیم که این شامل حال افراد دیگه هم بشه یعنی کسی به چیزی توجه نداشت و ارزشی براش قائل نبود رو بی احترامی و توهین بدونیم و بگیم این غلط هست
حالا این توجه نداشتن حتی اگر در حوزه نقد و زیرسوال بردن هم قرار بگیره بازم ما نباید اون رو توهین نام بدیم
چه چیزی باید برای من مهم باشه؟نقل قول:
اما اگر پاسخ براتون واضح نبود، اضافه می کنم که باید براتون مهم باشه چون شما در قبال کارهایی که می کنید مسئولید. پس مهمه که از تمسخر، که قبول دارید زشت و محکوم هست و یک عمل مردود، خودداری کنید.
اینکه تمام وقت و انرژیم رو این بزارم که مواظب باشم کسی عقیده و رفتار و افکار من رو نقد نکنه و اگر از نظر کسی خوشم نیامد اسم توهین و تمسخر روش بزارم و باهاش مقابله کنم؟
یا اینکه برای ابراز هر نظرم قبلش برم بگردم و مواظب این باشم ایا این نظر و تفکر من رو کسی ممکنه توهین و تمسخر بدونه یا ندونه و بعد ابراز نظر کنم؟
من در قبال کارهای خودم مسئولم ولی در قبال نظر و برداشت و تفکر دیگران که مسئول نیستم
دوست عزیز اینجا بحث این نیست که چه روشی اجرایی انتخاب بشه بلکه اصل موضوع هستنقل قول:
در خصوص رفتارتون با دوستتون: شما از بین راههایی که برای بیان این مطب دارید و فکر می کنید بعضی از اونها ممکنه از طرف دوستتون توهین آمیز تلقی بشه، اونی رو انتخاب کنید که این احتمال درش وجود نداره و اگر چنین گزینه ای وجود نداره و به هر دلیلی اصرار بر گفتن این مطلب دارید، گزینه ای رو انتخاب کنید که فکر می کنید احتمال توهین آمیز تلقی شدنش کمتره.
منظور این هست که فرد مقابل گفتن این حرف و این تذکر رو توهین و بد میدونه و مثلا تفکرش این بوی دهن به خودم مربوطه حالا با هر روشی این گفته بشه فرقی نداره بلکه اون فرد کلیت این حرف رو توهین اسم گذاشته
پس میبینید هرگز نمیشه برای احترام و توهین فرمول نوشت و هرفرد میتونه در هر شرایطی روی یک عیقیده یا برچسب احترام بزنه یا برچسب توهین
و ما نمیتونید برداشت و دیدگاه دیگران رو بر نظرات خودمون کنترل کنیم و ازشون بخوایم اونطور که من دوست دارم نظر بدن