بازم مثل پارسال ما دست رو هرکی گذاشتیم از بیخ و بن نابود شد!:n09::n19:
Printable View
بازم مثل پارسال ما دست رو هرکی گذاشتیم از بیخ و بن نابود شد!:n09::n19:
یکی از دوستان لینک تمام کاربران رو بذاره تا ما هم ادد کنیم./ جدول رو هم قرار بدید خواهشا، بیصبرانه منتظریم!:n09: مرسی.:n12:
راند دوم امتیازاتش کلا داده شد ؟ میداوودی بازی نکرد این هفته ؟! :n13:
جدول هفته دوم
(جدول ممکنه تغییر کنه امتیاز دو بازی اخر هنوز نزدن)
ما هم که فقط اخر جدولیم:n02: این بازیکنا یا حالشون خوب باشه خوب بازی میکنن یا مربی حالش خوب باشه بازیکن هفته قبل بزاره همه چیزا برفنا میدن با بازی کردنشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیم هفته سوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این جدول را از کجا درست کردی؟تو خود سایت ورزش 3 هست؟
6 امتیاز به خاطر نقل انتقالات بیشتر از 2 تا ازم کم شد .
خیلی امتیاز داشتم 6 تا هم ازش کم شد :n02:
باید خودت جدول درست کنی. اول شما باید تمام کسای که میشناسی بری تو پروفایلشون و به لیستت اضافه کنی .نقل قول:
بعد تو منو یه گزینه لیست من(کاربران) داره که میزنی همچین جدولی میاره .امتیاز راند و امتیاز کلی لیگ
من امتیازم خبلی بالاتر بود
کلیش کم شد واسه نقل و انتقالات این هفته
با این حال اول شدم :-D
Sent from my X10i
این هفته می گیرمت کوروش جان خان.همتون این هفته فارم من هستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همتون رو با این ترکیب جدیدم می خورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .چند دقیقه فکر کردم تا این ترکیب رو چیدم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داش کوروش، بهتره یه بار دیگه جدولو نگاه کنی!:n02: نوکرت با 46امتیاز این هفته اول شده!:n09: مرسی:n12:نقل قول: