نقل قول:
نوشته شده توسط doom3
به نام خدا
نه دوست عزيز . من درست گفتم 25 مگ در ثانيه.
اينم سايتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط doom3
به نام خدا
نه دوست عزيز . من درست گفتم 25 مگ در ثانيه.
اينم سايتش:
منم adsl دارم
اما پرسرعت نیست!
64kb/s است و موقع دانلود دقیقا مثل دایل آپه(همون 4 تا 6 کیلو بایته)
حالا باید توی نظرسنجی دارم رو انتخاب کنم یا ندارم؟!!!
اره ديگه.وضعمون خوب نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي دوس دارم ببينم adsl چجوريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نخنديد بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman
در مورد پست ها هم خوب ديگه...اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر adsl داشتم پستام از مافيا هم بيشتر بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيز:نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
اره به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم نيست جبران يكي.فقط يه تيكه از adsl ت بده من. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Only Adsl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود جــــــــــان سلام
ببین باید کدوم یکی از اینا رو بزنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (روی عکس کلیک کن تا بزرگ بشه)
سلام عزيز:نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
يعني چي؟
نقل قول:
نوشته شده توسط sepehr180
به نام خدا
منظور از ADSL خطوط پرسرعت. شما که سرعتتون 4 - 6 است خب همون بهتر که بگيد ندارم.
یعنی کدوم یکی رو بزنم که به adsl وصل بشم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِا ِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ اِاِنقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
حالا چرا ميخندي؟
من كه نميدونم چطوريه؟
adsl نداشتم كه تا حالا.اصلا هم نديدم.
بسم رب الشهداء
==================
سلام
وظيفه من تذكر دادن نيست . اما بهتر است كه موضوع تاپيك را هيچ وقت عوض نكنيم .
موفق و پيروز باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي موضوع تاپيك عوض كرده مگه؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman