[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثلا موقع انتخابات اگه خاطرتون باشه هر درخواستی که encode شده بود دیگه تو همون قسمت لودینگ میموند و آخر سر هم ارور میداد. یکی از شگردهای این روشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثلا موقع انتخابات اگه خاطرتون باشه هر درخواستی که encode شده بود دیگه تو همون قسمت لودینگ میموند و آخر سر هم ارور میداد. یکی از شگردهای این روشه
نیست که راه دسترسی وجود نداره فقط این بین یک پولی برای چیز شکن میدن و باز هم بدون هیتر میرن هر کاری مخوان میکنن در کل این وضعیت درست نیست و باید اصلاح بشه اگه نشه همین اعتراض های کوچیک کار رو به جا های باریک میکشونه
اینکه فیلترینگ کلا حذف بشه تقریبا محاله,بالاخره همه کشورها ی خط قرمزی دارن!
ولی در مورد افزایش پهنای باند و سرعت امیدوارم ترتیب اثر بدن...
tApAtAĺK
فیلترینک که فک نکنم حل بشه ولی افزایش باند چرا
دیگه تا اون حد باز باز که نه یه حداقل فیلترینگی باشه فعلا بهتره ...نقل قول:
دعا کنید سرعت اینترنت بالا بره و البته هزینه ها کمتربشه بقیه رو فعلا ولش --فعلا نقد رو باید چسبید ...
حجم ها هم باید نا محدود بشه.
بخوان درست کنن حداقل 6 ماهی طول میکشه :n02:
حمایت می کنیم.
:n16:
نکته ای به مدیران : حذف صورت مساله نکنید، اگر احتیاج بود فقط پست های خاص را اصلاح نمایید.
با فرستادن این نامه موافقم هر چند که میدونم به جایی نمیرسه ولی باز هم بهتر از خاموش ماندن و کاری نکردنه.در ضمن این سیستم فیلترینگ و اینترنت اصلا" به دولت ربطی نداره که به رئیس جمهور میخواید نامه بنویسید.فیلترینگ اینترنت و سرعتش زیر نظر سپاه پاسدارانه که خودش یک دولته و به هیچ دولتی جواب پس نداده و نخواهد داد و دولت در این زمینه هیچ کاره ست.
موافقم کار خیلی خوبیه
تا زمانی که نگیم چی میخوایم کسی برامون کاری انجام نمیده
بهترین حالت فیلترینگ اینترنت اینه که توسط خانواده ها انجام بشه نه اینکه به صورت کلی همه چی برای همه فیلتر بشه
یا در همین حالت فعلی باید سیستم فیلترینگ تعاملی باشه یعنی مخاطبی که میبینه سایتی به اشتباه فیلتر شده بتونه با یک ایمیل سایت رو رفع فیلتر کنه
برای اپراتوری رفع فیلتر میتونن از پشتیبانای بی خاصیت اینترنت مخابرات استفاده کنن که الکی دارن حقوق میگیرن جوابگو هم نیستن
کم فروشی اینترنت قابل پیگیری باشه شرکتهای کم فروش جریمه بشن و ضرر و زیان کاربر رو بهش برگردونن
گوگل و فیسبوک و یوتوب و سایتهایی که ابزار کار و پیشرفت خیلی از کاربران هستن باید رفع فیلتر بشن
قیمت اینترنت باید هم سطح کشورهای دیگه بشه
در ضمن اینایی که گفتم خواب و خیال نیست یه زمانی تو همین کشور واقعیت داشت
یه زمانی فیلترینگی در کار نبود
پشتیبانی شرکتهای فروش اینترنت دیال اپ چه عزت و احترامی میزاشتن به کاربر وقتایی که قطعی داشتن با دادن اعتبار جبران میکردن البته اوایلش
از وقتی که مخابرات و زیرساخت مثل بختک افتادن رو شبکه مخابراتی مملکت دزدی و بی قانونی داره بیداد میکنه
حق ما اینترنت ازاده دوستان خودتونو دست کم نگیرین
یاد فیلم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتادم.اونجایی که برای کتابخونه دست از نامه نوشتن برنمیداره.:n07:
یه بار دیگه رفتم صحنه های فیلمو مرور کردم.خیلی جالبه اگه ندیدید توصیه میکنم حتما تماشا کنید.ارزششو داره.
امیدوارم ما هم نتیجه بگیریم.هر چند این نتیجه ممکنه با اون چیزی که ما انتظارشو داریم کاملا یکی نباشه.
تبریک میگم به بچه های p30world که تمرین ما شدن میکنند.:n16: