مویس که کار و با باخت شروع کرد!! خبر های بدی هم رسیده، مصدومیت ویدا، رونی، نانی. البته نانی بینیشو عمل کرده. ویدا هم درد عصبی داشته و رونی هم که همسترینگ. میگم چرا خبری از چیچا نیست؟
Printable View
مویس که کار و با باخت شروع کرد!! خبر های بدی هم رسیده، مصدومیت ویدا، رونی، نانی. البته نانی بینیشو عمل کرده. ویدا هم درد عصبی داشته و رونی هم که همسترینگ. میگم چرا خبری از چیچا نیست؟
منچستر یونایتد 0 - 1 منتخبی از ستارگانی که در لیگ تایلند مشغول بازی هستن (!)
به احتمال قریب به یقین هم مویس امشب نشسته داره با خودش به این فکر می کنه که فرگوسن چطوری تونست با این تیم ناقص و این بازیکنای پدیده، قهرمان لیگ برتر بشه !؟ :n13:
!
امسال کاره سختی در پیش داریم
چلسی که با مورینیو اومده
آرسنال هم فکر خریدن ستاره است
منچسترسیتی هم همینطور
ما این وسط گیر افتادیم:n26:
طرفداری – رسانه های انگلیسی خبر داده اند که منچستر یونایتد تصمیم دارد تا برای جذب هافبک بازی ساز لاتزیو اقدام کند.به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، گزارش شده است که دیوید مویس تحت تأثیر عملکرد خوب 26 ساله لاتزیو و تیم ملی ایتالیا، آنتونیو کاندروا، در رقابت های جام کنفدراسیون ها قرار گرفته است.دیلی اسکپرس مدعی شده است که سران منچستر یونایتد احتمالاً مبلغی حدود 12 میلیون یورو را برای جذب کاندروا در نظر گرفته اند. نیمی از مالکیت کاندروا البته در اختیار باشگاه اودینزه قرار دارد و از این رو، شیاطین سرخ باید با هر دو باشگاه اودینزه و لاتزیو به توافق مالی دست پیدا کنند.گفتنی است، کاندروا پیش از این نیز مورد توجه باشگاه میلان قرار گرفته است.
بله.... احتمالا باید بجنگید واسه سهمیه :n02: مویس هم دستی دستی خودشو بدبخ کردااا.... اورتون بوددی پنجم شیشمشونم میکردی کلی هم منت میزاشتی.... من که به شخصه اصلا به این تیم امیدی ندارم
اين دو باشگاه قابل مقايسه با هم نيستن. باشگاه پرافتخار وبا اصالتى مثل يونايتد نه تنها با اورتون بلکه با هيچ باشگاه ديگه اى قابل قياس نيست.نقل قول:
خط مشى مديران و باشگاه مثل خيلى از باشگاههاى ديگه ولخرجى و خريد بازيکنهاى فوق ستاره و گرانقيمت نبوده.
درسته که مربى بزرگ و بى نظيرى رو از دست داديم ولى موفقيت يک باشگاه صرفا سرمربى نيست. مويس هم با توجه به سبقه اى که داره به نظر من بهترين گزينه بوده و در اورتون با توجه به پتانسيل باشگاهش عملکرد قابل قبولى داشته.
من به شخصه معتقدم سر الکس اگر گزينه اى رو براى جانشينى خودش معرفى ميکنه ، پس بهترين انتخاب و گزينه هست.
يادم مياد زمان خروج رونالدو هم خيليها از افت يونايتد ميگفتن ولى . . .
آرش جان داداش این پستت رو حتما تا اخر فصل ثبت و ضبط میکنم و حتما تو خاطر نگه میدارم !:n02: پست 55 این تاپیک رو یادتون باشه!:n09:نقل قول:
این فصل مو برگشته و یه CL هم بردین حسابی دور و بر چلسی رو هایپ برداشته!!!:n02:
دور از شوخی... نه اینکه امیدوار به قهرمانی و جام در این فصل نباشم نه ، خیلی هم امیدوارم اما انتظاری هم ندارم! یعنی بیارن خوشحال میشم ولی نشیم هم چندان فاجعه ای نخواهد بود ... خیلی طبیعیه سرمربی تیم بعد از 26-27 سال داره تغییر میکنه حالا رئیس یکی دیگه خواهد شد ، یه مربی تو یه تیم چند سال کوتاه میمونه بعد رفتنش اون تیم نابود میشه حالا فکر کنین بعد رفتن همچین مربی مثه فرگی کبیر باید چه انتظاراتی داشت؟؟؟
به هر حال من یونایتد در دهه اخیر یه باشگاه با ثبات در جزیره بوده ، رتبه های من یونایتد تو 10 سال گذاشته قابل مقایسه با هیچ تیمی توی جزیره نیس، این ثباته ... درسته بخش زیادی از این ثبات به سر الکس بر میگرده اما فندانسیون و پی ریزی قوی که من یونایتد داره هم بخش قابل توجهی از این ثبات بوده. اینده باشگاه مشخصه هدف ها هم مشخصه ، رو به جلو با برنامه..
یه بازی دوستانه اونم با این وضعیت فکر کنم خیلی سبک تر از این حرفا باشه که بخواد به کل آینده این فصل منچستر یونایتد تعمیم داده بشه !! بیخیال فقط یه بازی کوچولو بود! جدی فکر کردن در موردش و ازش اینده رو استخراج کردن یه شوخی بیش نیست!!
اینا رو گفتم که بگم زیاده خواهی و عجول بودن و زود قضاوت کردن دشمن نامبر وان این فصل من یونایتده!! صبر و حوصله رو واسه تک تک شیاطین سرخ تو این فصل ارزو دارم که اگه غیر از این باشه و حمایت نشه پروژه جدید خدا داند که عاقبت اعتراضات چه خواهد شد .
شروع نا اميد کننده مويس در منچستريونايتد
ديويد مويس، سرمربي جديد منچستريونايتد، شروع اميدوار کننده اي با اين تيم نداشت و در اولين حضورش روي نيمکت يونايتدها، مقابل ستارگان ليگ تايلند 1-0 شکست خوردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين ديدار که در ورزشگاه راجامانگالاي بانکوک برگزار شد، منچستريونايتد با ترکيب آموس، فابيو، اونز، فرديناند، باتنر، کريم، عدنان جانوزاي، اندرسون، گيگز، کلورلي و ولبک به ميدان رفت اما بازيکنان تايلند نمايش خوبي ارائه دادند و علاوه بر بازي کردن دروازه شياطين سر، دو موقعيت بسيار خوب را نيز از دست دادند.
به گزارش گل، بهترين بازيکن منچستريونايتد در نيمه اول، در غياب ستاره هايي مانند فن پرسي و روني، عدنان جانوزاي، ستاره جوان بلژيکي بود که يک موقعيت بسيار خوب را هم روي ارسال فابيو از دست داد.
هواداران تايلندي استقبال ويژه اي از اين ديدار کردند و بليت هاي اين ديدار به قيمتي 130 دلار به فروش رفت.
ممکن است اين شکست کار را براي ديويد مويس که بايد جاي خالي فرگوسن را پر کند، دشوار کرده و فشارها را روي او افزايش دهد؛ مگر اينکه تيمش در ديدارهاي بعدي نتايج بهتري کسب کند.
البته هنوز زمان زيادي تا پايان تور پيش فصل منچستريونايتد باقي مانده و آنها بايد ديدارهاي ديگري را در استراليا، ژاپن، هنگ کنگ و سوئد انجام بدهند.حتي او مي تواند خوش بين باشد که با اين شکست، به خوبي در مسير سر الکس فرگوسن حرکت مي کند زيرا او نيز در سال 1986، دوران حضورش در الدترافورد را با شکست نااميد کننده 2-0 مقابل تيم کوچک آکسفورد يونايتد آغاز کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجوری بخوایم از مویس حمایت کنیم که به 2 هفته نرسیده باید اخراج شه:n02:
فرگوسن هم اولین بازیشو در مقابل آکسفورد باخت
بازی رو که ندیدیم اما از گزارش ها معلومه یه بازیکن خیلی خوب بوه اونم Januzaj هیجده سالست من به شخصه خیلی بهش امیدوارم
کل گزارش بازی همش در مورد خودشه و در واقع تو متن همه حرکت ها بوده
زاها هم نیمه دوم رفته تو زمین که عملکرد بدی نداشته و یه بارم توپو به تیر زده
ولبک هم باید یه فکری به حالش بکنیم درسته خیلی تلاش می کنه ولی تلاش خالی بدون گل زدن خیلی فایده نداره...دیشب هم گویا یه تک به تک خراب کرده
----------------------------------------------------------
ما هم اصلا به تیم شما امیدی نداریم:n02:نقل قول:
. من که به شخصه اصلا به این تیم امیدی ندارم
نمیدونم کدوم تیم بود که داشت با آرسنال و تاتنهام سر سهمیه میجنگید!! به هر حال اون تیم یونایتد نبود و البته قهرمانی هامون گویای همه چیزه!نقل قول:
تیمی که یونایتد الان داره حتی با نیومدن تیاگو، حتی با زیرکی حریفا در فصل نقل و انتقالات، حتی بدون هیچ خریدی، تیم قهرمان فصل گذشتس و مدافع عنوان قهرمانی و ... این ما بودیم که بارها به خرج های بیخودی حریفامون دز پایان فصل خندیدیم. البته پیش از شروع فصل اونا ذوق زده بودند!!
+
مربی فعلی یونایتد، سرمربی اورتونی بوده که به نسبت هزینه در جایگاه بسیار خوبی در جدول بودند و حتی رقیب دیرینشون لیورپول هم دو فصل اخیر جایگاش پایین تر از اورتون بوده.
هیچ کس از آینده خبر نداره... شاید دیوید مویز نتایج ضعیفی بگیره و خود یونایتدی ها بیان شدیدا انتقاد کنن، و یا ممکنه هم مثل فن پرسی که آرسنالی ها و سایر طرفداران تیم ها معتقد بودن با اومدن به یونایتد نابود میشه، بیاد جام لیگ برتر رو بالای سر ببره...
اما چیزی که برای ما یونایتدی ها مهمه، این بخش از صحبت سر الکس در خداحافظیش از سرمربی گری یونایتده:
Your job now is to stand by OUR new manager. That is importantحالا باخت یونایتد و مویز تو یه بازی تدارکاتی طرفدارای تیمای دیگه رو خوشحال میکنه، خیالی نیس! : )
یاعلی